MediaExpert Opinie

3.1 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 389
Średnia ocen:
3.1 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Tymon
link | zgłoś
2020-05-30
*.244.214.*
Dobrze mnie obsłużono, telewizor dobrany wraz z podwieszeniem i dostawa do domu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wolf
link | zgłoś
2020-05-27
*.63.131.*
MOJA OPINIA NEGATYWNA O TEJ SIECI KUPIŁEM TELEFON MARKI HAMMER BOW Z KLAPKĄ DNIA 15.04.2020 MIAŁ BYĆ ODPORNY NA MECHANICZNIE.TELEFON NAWET NIE WYTRZYMAŁ MIESIĄCA WYŁAMAŁ SIĘ ZAWIAS Z KLAPKI A DO TEGO PRZESTAŁA DZIAŁAĆ ŁADOWARKA.TELEFON POSZEDŁ DO SERWISU.DZIŚ PRZYSZEDŁ SMS ŻE EM JEST DO ODEBRANIA T [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-05-24
*.15.82.*
Dodatkowa gwarancja w media expert to jakaś pomyłka która kosztowała nas ponad 700zł......W rozmowie z pracownikiem usłyszeliśmy odpowiedź,, Salon się tym nie zajmuje '' reklamację trzeba zgłaszać na własną rękę..... A jednak tą gwarancję sprzedał nam salon gdzie dokonaliśmy zakupu.....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teo
link | zgłoś
2020-05-10
*.120.156.*
Same pozytywne myśli mam o media expert. Robię zakupy relatywnie często i zawsze spotykam się z profesjonalną obsługą i niczego tam nie brakuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2020-05-08
*.238.95.*
Wszystko sprawnie zalatwione, żadnych problemów z produktami i dostawą do domu, dokładnie zapakowane, częste informacje mailowe lub w SMS.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2020-05-07
*.173.228.*
Sklep kompletnie niepoważnie podchodzi do klienta. Smartfon zakupiony w sklepie internetowym miał przyjść do 24h w e-mail przyszła wiadomość że przyjdzie za trzy dni po tym czasie dostałem. wiadosc że przesyłka będzie opóźniona.. a następnie dostałem. informacje że anulowane zostało zamówienie bez p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-04-24
*:2f22:419:*
W dniu 19.04.2020 została zamówiona kuchenka firmy Amica. Dostawa na dzień dzisiejszy. Równolegle został wypełniony i wysłany formularz "odbioru zużytego sprzętu" . Na infolinii uzyskałam informację, że z uwagi na sytuację epidemiologiczną sklep w moim miejscu zamieszkania nie wykonuje montażu oraz, [rozwiń/zwiń]
Cena
Poziom obsługi, recykling starego sprzętu nieprzemyślany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2020-04-20
*.244.214.*
Względy bezpieczeństwa potraktowane z najwyższą powagą, czego nie widuję w innych placówkach, np. w centrach miast. Sprzedawcy i doradcy bardzo uprzejmi i pomocni. Nie ma do czego się przyczepić, przyjemne zakupy :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2020-04-15
*.156.130.*
Sprzedają towar którego nie maja... i nie widza kiedy bedzie...
brak..
totalne dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiek
link | zgłoś
2020-04-10
*.106.35.*
Nie polecam... Zamówiłem produkt dostępny na stronie z dostawą płatną ekstra na kolejny dzień. Okazało się, że produktu nie ma już na magazynie, ale o informacji zwrotnej zapomnijcie. Miła Pani na infolinii nie potrafi wiele wyjaśnić. Jedyna co może, to może anulować zamówienie, a mi zostaje czek [rozwiń/zwiń]
Prosty system zamówień.
Brak informacji o anulowaniu zamówienia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie