MediaExpert Opinie

3.1 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 389
Średnia ocen:
3.1 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
martin
link | zgłoś
2020-03-03
*.233.91.*
Jak da mnie wsyztsko super. Dobrze doradzone, sprzęt fajny i cenowo oks. Ogolem to zadowolony jestm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niedźwiedź
link | zgłoś
2020-03-01
*.115.126.*
Piszę o Media Expert w Millenium Hall w Rzeszowie. Trzy dni temu kupowałem tam laptopa. Nic wielkiego, ot, urządzenie do pracy w podróżach. Nadmienię, bo muszę z uczciwości, że przy tej procedurze pojawiły się na początku pewne drobne problemy dotyczące terminowości realizacji zamówienia. Zost [rozwiń/zwiń]
Bardzo wysoki poziom obsługi. Solidne i fachowe doradztwo. Szczera chęć poprawienia wizerunku Firmy poprzez solidną pracę, a nie sztuczne i udawane działania.
Nie stwierdzam, pomimo wrednego charakteru.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sindor
link | zgłoś
2020-02-28
*.79.105.*
W sklepach jest za głośno (dzial z tv) , współczuje pracownikom, w sklepie Kraków-Bonarka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zocha
link | zgłoś
2020-02-27
*.64.25.*
lubie tam kupowac :>
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-02-26
*.253.206.*
Zdecydowanie polecam. Najlepsza porada, zawsze fachowa i klient zadowolony z dobrze dobranego sprzętu ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2020-02-17
*.64.26.*
lubie do Was wracać, zwłaszcza jak robicie jakieś fajne promocje... polecam...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2020-02-10
*.246.208.*
Od kiedy media expert istnieje chodzę tylko tam, bardzo fajna obsługa, dużo wyboru czego chcieć więcej?
super obsługa, duży wybór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik
link | zgłoś
2020-02-10
*.147.111.*
UWAGA ...! Przestrzegam wszystkich Polaków przed kupowaniem czegokolwiek z Media Expert . Pracownicy sklepu nie ponoszą odpowiedzialność za sprzedany towar ! Mówią o tym w prost w aroganckiej atmosferze,możliwość zwrot wadliwego towaru jest tylko teorią, która niema nic wspólnego z rzeczywistością. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa1896
link | zgłoś
2020-02-09
*.173.120.*
Sklep Media Expert w Wadowicach tworza experci. Zakupilam telewizor Sony z ktorego jestem bardzo zadowolona, nie ukrywam ze nie bylo latwo wybrac wlasciwy model ale dzieki poteznej wiedzy kierownika sklepu Pana Dariusza udalo sie wybrac model telewizora ktory jest cudowny. Atmosfera ktora panuje w s [rozwiń/zwiń]
Doskonały dźwięk, piękny obraz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nowaczek90
link | zgłoś
2020-02-08
*.253.206.*
od dawna szukałam ekspresu do kawy, który pasowałby mi w każdym aspekcie. Z racji, że nie znam się tak na tym potrzebowałam pomocy specjalisty. W media expert spotkałam się z uprzejmą i kompetentną obsługą, dzięki, której w tej chwili piję pyszną kawę z mojego wymarzonego ekspresu :D
miła obsługa, duży wybór, dużo sklepów stacjonarnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie