MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
daniel
link | zgłoś
2021-04-09
*.99.105.*
Kupiłem w zeszłym tygodniu Playstation 5 w zestawie i zostało mi dostarczone po świętach. Wszystko dobrze zapakowane, działa bez zarzutu, a cena była dobra, jak za zestaw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dejwid
link | zgłoś
2021-04-09
*.120.211.*
Mam duże zaufanie do tej sieci, pracuje tam paru moich znajomych, a ja nigdy nie miałem nieprzyjemności na zakupach, ani po nich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Skiper
link | zgłoś
2021-04-09
*.138.209.*
Kupowałem 2 smartfony w markecie w Inowrocławiu. Obsługa bardzo miła, ma czas dla klienta i poświęca mu uwagę. Na uznanie zasługuje profesjonalizm Pani, która zajmuje się wnioskami ratalnymi(nie pamiętam imienia)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kaszub
link | zgłoś
2021-04-08
*.110.114.*
Często można napotkać okazyjne ceny, warto przeglądać peppera i gazetki. Mam znajomego, który kupuje często w media expert na dalszy handel więc o czymś to świadczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Homer
link | zgłoś
2021-04-08
*.47.104.*
Opłaty dodatkowe bez informacji z tkzw.***.Dlugie procedury reklamacyjne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
NIE WARTO
link | zgłoś
2021-04-07
*.166.223.*
Przywieziono uszkodzoną zamrażarkę, która od razu zabrano (wyglądała jak po zderzeniu). Opłacona. Od 29 marca (aktualnie jest 07.04) nie mam zamrażarki, ani zwrotu pieniędzy. Infolinia to żart i totalny brak możliwości dowiedzenia się czegokolwiek. A, Media Expert uważa to za reklamację, a ja niczeg [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SROKA JANUSZ
link | zgłoś
2021-04-07
*.255.93.*
Dnia 8.01. 21r miałem to nieszczęście zakupić smartfon XIAOMI Redmi Note 8. Od początku były problemy z tym telefonem. Przede wszystkim nie przychodziły powiadomienia na pulpit o nadejściu SMSa oraz blokowało się wyświetlanie zdjęć z galerii.Smartfon był już dwukrotnie w naprawie bez żadnego efektu. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2021-04-06
*.190.42.*
Sklep oszukuje Klientów, pobiera opłatę w moim wypadku 2999 zł z góry, czas realizacji 1-2 dni, i cisza. PS5, które kupiłem na prezent nie dojdzie bo sklep go nie ma. Gdybym nie zadzwonił - czekałbym i czekał. Sprzedaż towaru, którego się nie ma jest jawnym oszustwem i wyłudzeniem pieniędzy. Świetny [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-04-03
*.0.39.*
Mimo informacji na stronie sklepu i zapewnień działu obsługi nie dostarczono produktu. Nie polecam sklepu i proszę uważać na promocje są nierzetelne!
Żadnych adnych
Uwaga na promocje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2021-04-03
*.204.54.*
Odwiedziłam punkt we Witkowie. Przemiła obsługa. Rzadko spotykać tak wspaniałych ludzi. Osoby tam pracujące pokazują pełne zaangażowanie oraz dużo cierpliwości. Pozdrawiam serdecznie załogę z Witkowa????????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie