MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bogusław
link | zgłoś
2021-09-21
*.46.102.*
Zakupiłem telewizor z wystawy, marki Philips w sklepie Media Expert.Po tygodni uzytkowania telewizor zepsuł sie.Nie zaproponowano mi nawet obnizki za towar, gdyz zdecydowałem sie na zakup z wystawy.Mija trzeci tydzien a telewizor jest ciągle w naprawie.Powiedziano mi że sprzet jest na wystawie zaled [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ula1958
link | zgłoś
2021-09-19
*.242.94.*
uważać pod zakupów ratalnych!!! Wcisną Wam ubezpieczenie na sprzęt na mieszkanie, zapłacicie za kalibrację o która nie prosiliście, za głośnik, który nie potrzebowaliście, ale zasugerują, że to za darmo, za transport, który też miał być za darmo tak więc za 30 rat za telewizor zapłacicie 150 zł mies [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2021-09-18
*:d73f:8449:*
Media Expert Wrocław Corona najgorsza obsługa jaką spotkałem z p.Justyną na czele.
brak
naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2021-09-18
*.225.42.*
Dokonałam zakupu telewizora w sklepie Media Expert w sklepie na ul.Kolumny w Łodzi,byłam bardzo zaskoczona profesjonalizmem,wysoką kulturą pracowników szczególnie dziękuję p.Sebastianowi za pomoc i doradztwo,polecam z czystym sumieniem ten sklep.
Przemiła obsługa pracowników sklepu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-09-18
*.10.204.*
Miesiąc temu tj. 18 sierpnia wypełniłem (internetowo) formularz zwrotu zakupionego (internetowo) blendera kielichowego. By zaoszczędzić Mediaexpert kosztów (zgodnie z jedną możliwości) zawiozłem blender na Łopuszańską w Warszawie. Oddałem blender przy kasach (wraz z formularzem zwrotu otrzymanym mai [rozwiń/zwiń]
Chwytliwe reklamy
Bezprawne działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-09-17
*.42.174.*
Nie kupujcie niczego w sklepie Media Expert, bo to sa tylko same problemy. Ten sklep to oszuści i złodzieje Zakupiłem u nich telewizor 65" w grudniu zeszłego roku, który po pół roku się zepsuł, sprawa została zgłoszona do sklepu z tytułu rękojmi, przez dwa miesiące zadzwonił tylko raz serwisant żeb [rozwiń/zwiń]
żadnych
Obsługa reklamacyjna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JAN
link | zgłoś
2021-09-12
*.49.118.*
Nie kupujcie nic w tym sklepie dopóki nie zmienia polityki z reklaracjami. Kupiłem najpierw telefon później smartwatch. W obydwu przypadkach uznano że sprzęt został zalany. Kpina i żenada bo nic takiego nie miało miejsca. Każdemu odradzam tą firmę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brygida
link | zgłoś
2021-09-02
*.235.182.*
Moje dzieci kupiły internetowo zmywarkę, pracują do póżna, w Rzeszowie od 3 dni kurier nie moze dostarczyć towaru po godzinie 18-tej, wstyd, brak szacunku dla klienta!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-09-02
*.151.42.*
Nikomu nie polecam tego sklepu, gdyż panuje tam wielki bałagan. Nierzetelnie wywiązują się z dostaw i wciskają ubezpieczenie towaru pomimo naszej ewidentnej odmowy a sprzęt kupiony był za gotówkę. Również montaż oceniam nagannie, gdyż panowie nierówno połączyli że sobą urządzenia a do tego uszkodzil [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gregsson
link | zgłoś
2021-09-01
*.185.29.*
Nie polecam i odradzam. Wszelkie reklamy w tv i radio to chyba żart. A już całkowicie zakupy w tym sklepie. Raty kredytu + ubezpieczenie od ubezpieczenia to jest kpina. Brak sensownego kredytowania na raty. Odradzam, odradzam, odradzam.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie