MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Stefan
link | zgłoś
2021-04-15
*.120.211.*
Czekałem tylko 2 dni na przesyłkę, wywiązali się w terminie, także polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kminek
link | zgłoś
2021-04-14
*.138.209.*
Polecam, polecam i jeszcze raz polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2021-04-14
*.229.239.*
Robiłem w ostatnim czasie kilka zakupów sprzętu na Media Expert, ale przy ostatnim naciąłem się strasznie. Był to router ASUS RT-AX86U w cenie 1199zł czyli raczej górna półka. Zakupiony w pełnej cenie, bez korzystania z żadnych promocji. Problem w tym, że dostałem towar, który na 100% nie był nowy. [rozwiń/zwiń]
Duży wybór sprzętu
Tragiczna jakość obsługi klienta. Podejście typu "Zapłać za towar i później mamy Cię w czterech literach"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
max
link | zgłoś
2021-04-12
*.25.181.*
Sklep jest dobry jeśli nic się nie popsuje. W momencie awarii zaczyna się "spychotechnika" Zrzucają wszystko na serwis.Chociaż urządzenie nie było w ogóle w żadnym serwisie.Wszystko opiera się na zdjęciu wysłanym przez sklep do serwisu. Straciłem bardzo dużo czasu wystając w kolejkach do punktu obsł [rozwiń/zwiń]
Brak dobrej woli w załetwieniu sprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pawel
link | zgłoś
2021-04-12
*.247.180.*
Bardzo przyjazny sklep, który sprzyja też dużym zakupom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witold
link | zgłoś
2021-04-11
*.120.156.*
Kupiłem telewizor na promocji w media expert, przyszedł przed weekendem i działa elegancko. Cena była bardzo dobra, teraz widzę że wróciła już do normy ale skorzystałem i nie żałuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fryc M
link | zgłoś
2021-04-11
*.246.208.*
Bardzo fajnie że na większe zakupy można wynegocjować rabat, kierownictwo zdaje się być bardzo wyrozumiałe i empatyczne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zielak
link | zgłoś
2021-04-11
*.253.206.*
Robię zakupy często i nigdy nie napotkałem żadnych trudności. Sieć jest dobrze zaopatrzona, sklep działa bez zarzutu, błędy w opisie praktycznie się nie zdarzają, a obsługa jest miła i pomocna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-04-10
*.76.230.*
Kupowałem tam wielokrotnie. Teraz muszę jednak stwierdzić, że są to zwykli oszuści, albo za dobrze im się wiedzie i mają klienta głęboko w czterech literach. Otóż zamówiłem u nich Tableta Samsung Tab 6 Lite LTE po promocyjnej cenie 1699 PLN z odbiorem w sklepie. Laptop do sklepu dotarł bez problemu [rozwiń/zwiń]
BRAK
OSZUKUJA KLIENTÓW
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bastiano
link | zgłoś
2021-04-10
*.135.2.*
Nie polecam.Na zamówiona rzecz czekałem 10 dni,tyle czasu trwało dostarczenie z magazynu.Za każdym razem czas oczekiwania jest długi.Do tego niezbyt miła obsługa.Problem z płatnością gotówka,panie nie chcą przyjąć banknotów twierdząc że nie mają czym wydać. Żenada sklep w Gliwicach w Arenie. Już nig [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie