MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Piotr
link | zgłoś
2021-10-20
*:3627:9f86:*
Media expert przyjmuje zamówienie, pobiera kasę za towar ,którego nie ma i nie ma szans na zamówienie. Gdy dzwonisz zaniepokojony na inforlinie po kilku dniach ciszy, Pani wmawia Ci ,ze "już jest wdrodze" a nastepnie wysyła sms z prosbą o pozytywną ankiete, nastepnego dnia identyczna sytuacja tym r [rozwiń/zwiń]
żadnych
wprowadzanie w bład
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-10-14
*.220.110.*
Oceniam na 1/1 bo jak słyszę te gówniane reklamy w radiu i telewizji co 2 minuty to RZYGAM nimi....nigdy nic tam nie kupię!!!
brak
reklamy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sta
link | zgłoś
2021-10-08
*.182.100.*
Zamówiłem tradycyjny telefon komórkowy z klapką. Bateria wytrzymywała tylko 2,5 dnia. Jest trzeci raz w serwisie który twierdzi że wszystko w porządku. Jestem emerytem i podejrzewam że serwis ze sklepem wcisnęli mi telefon który posiada wadę ukrytą i powinien być wycofany z rynku. Potwierdza to fakt [rozwiń/zwiń]
brak
wiadome
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2021-10-03
*.229.210.*
Zakupiony sprzęt ogrodniczy nie działa. 4 reklamacje i 4 bezskuteczne naprawy. Całkowicie ignorują prawa klienta. Trwa walka o prawa klienta do odstąpienia od umowy i zwrot pieniędzy. Nigdy więcej zakupów w Mediaexpert!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-10-01
*.0.41.*
Zdecydowanie nie polecam. Nie wywiązują się z oferty. Mialam dostac kod znizkowy na grę przy zakupie PS5. Minęło 2 miesiące, 3 reklamację, 3 telefony i nadal nikt nie może sobie poradzić z wysłaniem kodu. Żenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-10-01
*.0.41.*
Nie polecam. Nie wywiązują się z oferty. Mialam dostac kupon zniżkowy na grę. Minęło 2 miesiące i nic. 3 reklamację napisane , 3 telefony na infolinię i nadal nic. Uważajcie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tede
link | zgłoś
2021-09-25
*.147.0.*
Uwaga na zakupy w Mediaexpert CZERWIONKA LESZCZYNY nakłaniają do zakupu folii(demnstrując jej zalety młotkiem gumowym),nie informując o dodatkowj opłacie,propnują ubezpieczenie.Następnego dnia pod folią pęcherzyki próby usunięcia nieudolne o reklamacji zapomnijcie(zakup tabletu 13.09.21r)
Brak
Cała załoga do wymiany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna \skarbek
link | zgłoś
2021-09-24
*.10.211.*
Pan Maciek - dział lodówek, uprzejmy, grzeczny , prawdziwy fachowiec umie i chce doradzić, kupowaliśmy lodówkę , same peany - wnioskuję o podwyżkę dla tego Pana ) opinię proszę liczyć jako dwie, moje i męża, pozdrawiamy serdecznie
wszystkie
nie znam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klientka
link | zgłoś
2021-09-24
*.11.228.*
❌⛔️Przestrzegam wszystkich przed dokonywaniem zakupu w Media Expert! ⛔️❌ DŁUGI POST ‼️ ➡️w przypadku, gdy pojawią się j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-09-24
*.234.8.*
Koszmarny sklep. Wszystkie ich reklamy to ściema. Rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej. Same nerwy
nie wiem
obsługa, zakupy, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie