MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Andrzejewski
link | zgłoś
2020-06-01
*.135.2.*
Uwaga!Na odbiór starego sprzętu na infolinii twierdzą że można czekać nawet miesiąc.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
skiplom
link | zgłoś
2020-05-31
*:1490:7276:*
Zdecydowanie polecam każdemu. W moim przypadku nie miałem żadnych problemów z zamówieniami, a nie zamawiam od dzisiaj u nich.
szybka dostawa, szybka realizacja
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Esportowiec
link | zgłoś
2020-05-31
*.156.59.*
Reklamacja zrealizowana w mniej niż 2 tygodnie.
Szybka reakcja na potrzeby klienta, ekspresowa reklamacja i wysyłka na adres
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-05-31
*.201.55.*
Zgłosiłem odbiór starego sprzętu po zakupie nowej kuchenki. Od dwóch tygodni nikt się nie skontaktował w celu odebrania starej. Na infolinii powiedziano mi że dopiero po dwóch tygodniach można składać reklamacje więc zobaczymy ile to jeszcze potrwa .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iska
link | zgłoś
2020-05-30
*.253.206.*
Zamówiłam na stronie produkt z odbiorem w punkcie. Po 2(dwóch) godzinach towar był do odebrania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kara
link | zgłoś
2020-05-30
*.47.37.*
Miałam okazje składać reklamacje w sieci - ekspres (z winy producenta) był po prostu niepelnowartościowy. Nie było żadnego problemu ze zwrotem, na infolinii poinstruowano mnie co i jak (pierwszy raz skłądałam reklamacje), wszystko przebiegło sprawnie, miło, polecam
super obsluga podejscie do klienta wzorowe
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
milena
link | zgłoś
2020-05-30
*.253.206.*
Chyba dużo się zmieniło w tej firmie. Moim zdaniem zdecydowanie na plus, byle było tylko lepiej, a szacun się należy chociażby za wszystkie akcje pomocowe dla służby zdrowia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tymon
link | zgłoś
2020-05-30
*.244.214.*
Dobrze mnie obsłużono, telewizor dobrany wraz z podwieszeniem i dostawa do domu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wolf
link | zgłoś
2020-05-27
*.63.131.*
MOJA OPINIA NEGATYWNA O TEJ SIECI KUPIŁEM TELEFON MARKI HAMMER BOW Z KLAPKĄ DNIA 15.04.2020 MIAŁ BYĆ ODPORNY NA MECHANICZNIE.TELEFON NAWET NIE WYTRZYMAŁ MIESIĄCA WYŁAMAŁ SIĘ ZAWIAS Z KLAPKI A DO TEGO PRZESTAŁA DZIAŁAĆ ŁADOWARKA.TELEFON POSZEDŁ DO SERWISU.DZIŚ PRZYSZEDŁ SMS ŻE EM JEST DO ODEBRANIA T [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-05-24
*.15.82.*
Dodatkowa gwarancja w media expert to jakaś pomyłka która kosztowała nas ponad 700zł......W rozmowie z pracownikiem usłyszeliśmy odpowiedź,, Salon się tym nie zajmuje '' reklamację trzeba zgłaszać na własną rękę..... A jednak tą gwarancję sprzedał nam salon gdzie dokonaliśmy zakupu.....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie