Opinie o MediaExpert

2.7 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 325
Średnia ocen:
2.7 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewa
link | zgłoś
2021-01-25
*.146.160.*
Zamówiłam torbę na laptopa, ze zdjęć widać ewidentnie, że torba jest szara, po odebraniu przesyłki okazało się, że torba jest w kolorze brzydkiej zieleni. Zgłosiłam reklamację, w której opisałam sytuację, napisałam również, że w opisie nie ma nic wspomnianego o tym, że w rzeczywistości torba ma inny [rozwiń/zwiń]
żadne
obsługa bezczelni pracownicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klijent
link | zgłoś
2021-01-23
*.173.130.*
Mikser który chciałem kupić w mediaexpert kosztował cena promocyjna z 599 na 389. Wczoraj podnieśli na 817 i jest w promocji nocnej za 599????
Brak
Ten marketing to oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2021-01-22
*.31.89.*
Przesyłka od 2 tygodni jest w drodze, po 7 próbach zmiany adresu na domowy przesyłka i tak została wysłana na adres zamkniętej galerii.. Nikt z obsługi nie potrafi wyjaśnić gdzie teraz znajduję się przesyłka, nie zna numeru do kuriera, nie wie kompletnie nic. Każdy mówi, że oddzwoni, ale nigdy tego [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2021-01-21
*.69.215.*
Zdecydowanie nie polecam. To chora firma, niekompetentna obsługa. Kupiłem bezprzewodowe słuchawki. Od razu okazały się popsute. Nie dało się ich wyłączyć. W stanie tym trwały aż rozładował się akumulator. Złożyłem reklamację oczekując wymiany sprzętu na nowy. Do tej pory nie mam słuchawek, nie mam p [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Jedna wielka wada, chora firma z chorą niekompetentna obsługą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-01-21
*:d4b8:e567:*
Mega rozczarowanie Sprzedają towar przez internet którego nie mają na stanie (PS5). Kasę biorą miesiąc wcześniej i nie potrafią zrealizować przesyłki w terminie. Mało tego! Infolinia daje znać że "towar będzie jak będzie...". Panienka z infolini nieogarnieta, nieprzyjemna i ona nic nie wie. Nie moz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Basia
link | zgłoś
2021-01-20
*.253.206.*
Przy zamówieniu rano miałam dostawę na drugi dzień, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-01-20
*.3.61.*
Zlożyłam reklamacje na szczoteczkę do zebów soniczna oro med miesiąc temu ,niestety brak informacji do dziś sprzedawca po miesiącu informuje mnie ze mogłam reklamować z tytutułu rękojmi byłoby szybciej szkoda ze mówi to po 30 dniach. Szczoteczka przestała działać po 2 dniach sklep i produkt żałosny. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-01-20
*.8.101.*
ZDECYDOWANIE ODRADZAM! po raz kolejny zamówienie dotarło z opóźnieniem do tego niekompletne. Ne mogę doprosić się o zwrot pieniędzy za niedostarczony produkt!
BRAK
OBSUGA, TERMINOWOŚĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pawel747
link | zgłoś
2021-01-19
*.37.65.*
Przestrzegam! Zakupiłem młotowiertarkę Graphite. Podobnej (starszy model) używałem przez 10lat i był super, dlatego postanowiłem kupić kolejny tego producenta. Niestety okazało się, że to totalny bubel! Udar rozleciał się po półtora godziny wiercenia. Ale to nie wszystko. Przestrzegam przede wszystk [rozwiń/zwiń]
Brak zalet
Ten sklep to jedna wielka WADA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-01-17
*.75.95.*
Niestety praktyki tego sklepu są żenujące,towar zamówiony tydzień temu A do dziś wspomnienie.1 sztukę kompletują q przez tydzień .Chyba składają od podstaw.Infolinia może w środę może czwartek może piątek najwcześniej poniedziałek A jutro usłyszę że piątek.Totalny brak profesjonalizmu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?