MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 348
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
MarMat
link | zgłoś
2021-10-25
*.173.249.*
Przestrzegam przed MediaExpert. Nie uznają reklamacji. Dwa tygodnie przed upływem gwarancji, podczas otwierania Laptopa, znajdującego się na stałe na biurku, AverAspire3 rozsypał się zawias ekranu. Na złożone zgłoszenie reklamacyjne, otrzymałem odpowiedź, że uszkodzenie powstało z powodów złej eksp [rozwiń/zwiń]
masakra
brak pomocy, pomimo zakupienia gwarancji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-10-20
*:3627:9f86:*
Media expert przyjmuje zamówienie, pobiera kasę za towar ,którego nie ma i nie ma szans na zamówienie. Gdy dzwonisz zaniepokojony na inforlinie po kilku dniach ciszy, Pani wmawia Ci ,ze "już jest wdrodze" a nastepnie wysyła sms z prosbą o pozytywną ankiete, nastepnego dnia identyczna sytuacja tym r [rozwiń/zwiń]
żadnych
wprowadzanie w bład
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-10-14
*.220.110.*
Oceniam na 1/1 bo jak słyszę te gówniane reklamy w radiu i telewizji co 2 minuty to RZYGAM nimi....nigdy nic tam nie kupię!!!
brak
reklamy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sta
link | zgłoś
2021-10-08
*.182.100.*
Zamówiłem tradycyjny telefon komórkowy z klapką. Bateria wytrzymywała tylko 2,5 dnia. Jest trzeci raz w serwisie który twierdzi że wszystko w porządku. Jestem emerytem i podejrzewam że serwis ze sklepem wcisnęli mi telefon który posiada wadę ukrytą i powinien być wycofany z rynku. Potwierdza to fakt [rozwiń/zwiń]
brak
wiadome
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2021-10-03
*.229.210.*
Zakupiony sprzęt ogrodniczy nie działa. 4 reklamacje i 4 bezskuteczne naprawy. Całkowicie ignorują prawa klienta. Trwa walka o prawa klienta do odstąpienia od umowy i zwrot pieniędzy. Nigdy więcej zakupów w Mediaexpert!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-10-01
*.0.41.*
Zdecydowanie nie polecam. Nie wywiązują się z oferty. Mialam dostac kod znizkowy na grę przy zakupie PS5. Minęło 2 miesiące, 3 reklamację, 3 telefony i nadal nikt nie może sobie poradzić z wysłaniem kodu. Żenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-10-01
*.0.41.*
Nie polecam. Nie wywiązują się z oferty. Mialam dostac kupon zniżkowy na grę. Minęło 2 miesiące i nic. 3 reklamację napisane , 3 telefony na infolinię i nadal nic. Uważajcie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tede
link | zgłoś
2021-09-25
*.147.0.*
Uwaga na zakupy w Mediaexpert CZERWIONKA LESZCZYNY nakłaniają do zakupu folii(demnstrując jej zalety młotkiem gumowym),nie informując o dodatkowj opłacie,propnują ubezpieczenie.Następnego dnia pod folią pęcherzyki próby usunięcia nieudolne o reklamacji zapomnijcie(zakup tabletu 13.09.21r)
Brak
Cała załoga do wymiany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna \skarbek
link | zgłoś
2021-09-24
*.10.211.*
Pan Maciek - dział lodówek, uprzejmy, grzeczny , prawdziwy fachowiec umie i chce doradzić, kupowaliśmy lodówkę , same peany - wnioskuję o podwyżkę dla tego Pana ) opinię proszę liczyć jako dwie, moje i męża, pozdrawiamy serdecznie
wszystkie
nie znam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klientka
link | zgłoś
2021-09-24
*.11.228.*
❌⛔️Przestrzegam wszystkich przed dokonywaniem zakupu w Media Expert! ⛔️❌ DŁUGI POST ‼️ ➡️w przypadku, gdy pojawią się j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie