MediaExpert Opinie

2.2 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 911
Średnia ocen:
2.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Klientka
link | zgłoś
2024-05-15
*.186.216.*
Nie polecam. Reklamacja została potraktowana jak zwrot, zalecono mi na swój koszt odesłać rower. Dodam, że osoba przyjmująca zgłoszenie telefonicznie przedstawiała całkowicie inne rozwiązanie reklamacji.
Kupujacy bez wsparcia ze strony sklepu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oleg
link | zgłoś
2024-05-11
*.186.153.*
Nie polecam. Kupiłem orbitrek. Towar uszkodzony. Reklamacja została zgłoszona przez montera dostawcy i żadnej reakji. Po tygodniu zadzwoniłem na infolinię, powiedziali że skontaktują się ze mną i nadal cisza. Zgłosiłem jeszcze raz reklamację na stronie internetowej. Mam opłaconych kilka tysięcy i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2024-04-30
*.160.217.*
Zakupy w Media Expert w Łodzi na ul. Kolumny robię już któryś raz w tym roku, za każdym razem zostaję bardzo mile i fachowo poinformowana. To czysta przyjemność wybierać sprzęt zarówno rtv jak i agd z uwag wysoki profesjonalizm osób tam pracujących. Pan Mariusz z działu telewizorów genialnie dobrał [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2024-04-30
*.29.66.*
W dniu dzisiejszym tj.30.04.2024r odwiedziłem sklep media expert we Wrocławiu przy ulicy Graniczna . Podeszła do mnie Pani Katarzyna ,która to bardzo grzecznie przedstawiła sie i zapytała się czym może mi pomóc. Byłem bardzo mile zaskoczony tak miłą uprzejmością i grzecznością. W bardzo wyczerpujący [rozwiń/zwiń]
Bardzo miła i grzeczna obsuga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mik
link | zgłoś
2024-04-19
*.0.84.*
Sklep w Przemyślu na ul. Lwowska. Na cały sklep jest 2 sprzedawców. Nie sposób o coś zapytać. Gdy prosisz żeby ktoś do Ciebie podszedł słyszysz-jestem zajęty. Wychodzisz ze sklepu beż zakupów, a w dodatku wkurzony. I po co tyle reklam w telewizji, gdy na co dzień omijasz sklep z daleka i idziesz d [rozwiń/zwiń]
Obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2024-04-06
*.29.62.*
W dniu 5 kwietnia 2024r w godzinach wieczornych w sklepie przy ulicy Granicznej byłem obsługiwany przez Panią Izę ,która to bardzo mile i profesjonalnie mnie obsłużyła. Cały czas była uśmiechnięta i odpowiedziała mi profesjonalnie na każde pytanie dot. produktu ,który zakupiłem w tym sklepie. Bard [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2024-04-05
*.25.169.*
polecam serdecznie obsługę w sklepie Media Expert, Elbląg ul. Grunwaldzka. Panie przy kasie oraz udzielające kredytu bardzo miłe i pomocne. cały pobyt w bardzo miłej atmosferze, miła odmiana w dzisiejszych czasach, nawet właściciele sklepów nieczęsto bywają tacy mili i pomocni, a co dopiero obsługa.
miło i fachowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jasiek
link | zgłoś
2024-03-04
*.160.96.*
UWAGA! Zakup anulowany 01.02.2024 - MediaExpert nie dotrzymał terminu dostawy dodatkowo opłaconego na konkretny dzień. Dziś mamy 04.03.2024 – nadal, dość sporej kwoty zwrotu opłaconego towaru nie otrzymałem! Mają max 14 dni na to a tu mija miesiąc... Wygląda na to że biorą pożyczki bez oprocentowani [rozwiń/zwiń]
pobierają darmowe pożyczki od klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2024-02-29
*.14.240.*
Chciałbym niestety podzielić się bardzo przykrymi doświadczeniami związanymi ze sklepem Media Expert, a dokładniej gwarancją w tym sklepie. Pół roku temu kupiłem u nich konsolę PS5 i działała ona prawidłowo, jednak nie używałem napędu i korzystałem tylko i wyłącznie z wersji cyfrowych gier. W okolic [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2024-02-29
*.2.96.*
Polecam serdecznie sklep mediaekspert przy ul ostrobramskiej w warszawie. Sprzedawca w przyjazny sposób doradził i porównał urządzenia którymi byłam zainteresowana. Finalnie dokonałam zakupu z którego jestem zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2024-02-01
*.173.182.*
Nie polecam zakupów w tym sklepie. Kontakt do momentubzakupu produktu ok ale przy reklamacji klient jest zostawiony z zepsutym sprzetem bez kontaktu. Nigdy wiecej zakupów w ttm sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek K
link | zgłoś
2024-01-29
*.243.64.*
Nie polecam firmy Media Expert nie przestrzegają prawa nie uznają gwarancji dwuletniej produktu zakupiłem odkurzacz w wyomi S9 który po dwóch miesiącach popsuł się nie akceptował własnej szczotki nie chciał pracować naprawa trwała 24 dni Kolejne reklamacja po 12 miesiącach uszkodzeniu uległ mop wewn [rozwiń/zwiń]
Brak
Miska jakoś produktu Niska jakość używanych podzespołów bateria słaba jakość materiały użyte przy produkcji odkurzacza wyomi S9 niskiej jakości nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2024-01-29
*.238.119.*
Czyste oszustwo ludzi. Nie uznają gwarancji foljimimo,że się płaci tyle pieniędzy. Twierdzą że minęło 48 godz i nie mogą uznać. Paranoja.Nie polecam tego sklepu. Tylko oszukują i nie znają się na produktach. Na pytanie o jakie kolwiek informacje na temat produktu doradca nic nie umie odpowiedzieć Wi [rozwiń/zwiń]
Brak
Obsługa -100
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2024-01-29
*.220.36.*
Nie polecam. Zareklamowany odkurzacz oddali po 2 tygodniach w takim samym stanie - czyli dalej z usterką. Nic nie naprawili. Brak słów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemysław
link | zgłoś
2024-01-05
*.255.102.*
Postanowiłem zakupic smartwatch przed Świętami. Zależało mi na czasie, odbiór tego towaru był tylko osobisty, więc zamówiłem w sklepie ok. 100 km od mojego miejsca zamieszkania. Otrzymałem potwierdzenie mailowe, że produkt czeka na mnie. Pojechałem do sklepu. Pokonałem ok. 100km w jedną stronę, a w [rozwiń/zwiń]
BRAK
niedziałący system reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika K.
link | zgłoś
2024-01-01
*.11.188.*
Nigdy więcej! Totalna porażka jeśli chodzi o obsługę (infolinia). Osoba w dziale sprzedaży zapewniała, że dostawa zostanie zrealizowana w danym, umówionym dniu (na czym szczególnie zależało mi z uwagi na logistykę - demontaż starej lodówki i montaż nowej, więc wszystkie produkty żywnościowe należał [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2023-12-30
*.8.109.*
13 listopada kupiliśmy bieżnię elektryczną Horizon Fitness 7.0 AT. 21 listopada 2023 roku bieżnia została przywieziona i zmontowana. Tego samego dnia podczas pierwszego użycia przestała działać. Następnego dnia złożyłem reklamację. Opiekunka klienta Małgorzata przesłała informację, że bieżnia będzie [rozwiń/zwiń]
Fatalna obsługa reklamacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2023-12-30
*.237.102.*
Nie polecam. Wszystkie promocje i rabaty ładnie brzmią tylko w tv. W rzeczywistości wybiórczość komu przysługuje rabat, np nie rozumiem dlaczego jestem dyskryminowany jako kupujący na fakturę EU, robiąc zamówienie oczywiście wszystkie rabaty i promocje wskakują ale już przy płaceniu okazuje się że n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2023-12-02
*.214.3.*
Zakup pralki i suszarki firmy Hisense uważam za strzał w 10. Super zestaw , wizualnie i technicznie. Zarówno pralka jak i suszarka łatwe w obsłudze , ciche , dobry wybór programowy . Obsługa w sklepie również pomocna. Polecam . #HisenseBlackNovember
Estetyka, łatwość w obsludze
Póki co brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2023-12-01
*.75.84.*
Nie polecam tego sklepu Ostatnio kupiłem w Media Expert słuchawki które po 2 miesiącach się zepsuły, a używałem je sporadycznie. Złożyłem więc jak najszybciej reklamację przez sklep online, na drugi dzień przyjechał kurier i odebrał słuchawki. Procedura reklamacyjna ciągnie się już prawie następn [rozwiń/zwiń]
brak
cała masa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie