MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 370
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Jacek
link | zgłoś
2022-05-14
*:2bfb:fd59:*
Uważajcie na niby promocje w tym sklepie!!!!! Na stronie internetowej https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-apple-iphone-11-black-64gb?gclid=Cj0KCQjw4PKTBhD8ARIsAHChzRKW_VA5hFOTlBY5ZX9N55a8lxmPv2Ic9xXIonyESLtco-RSRwmeddMaAhMQEALw_wcB nie ma słowa o ty, że jest to sprzęt u [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2022-05-13
*.173.49.*
Zakupiłem kosę przez internet plus montaż i uruchomienie urządzenia koszącego za 29,99 po przyjściu do sklepu otrzymałem informację od pracownika sklepu że kosa jest złozona i może ją Pan sobie wziąść ??? halo a gdzie pierwsze uruchomienia ? na to pracownik, że nie ma oleju ? na to ja, co mnie to o [rozwiń/zwiń]
Żenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2022-04-28
*.27.16.*
NIE POLECAM!!! Niestety obsługa klienta TRAGEDIA!!! 19.04 zakupiłem towar i do dzisiaj 28.04 nie otrzymałem przesyłki, w dniu wczorajszym złożyłem reklamację z opisem iż nie otrzymałem przesyłki i dostałem odpowiedź, aby spakować rzeczy (które pisałem w reklamacji, że do mnie nie dotarły) i odesłać, [rozwiń/zwiń]
BRAK
Fatalna obsługa klienta, brak dobrych chęci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2022-04-27
*.55.225.*
Poziom obsługi sklepu Media Expert jest na tragicznym poziomie. Każdy mówi co innego i tak na prawdę nie wiadomo co dzieje się z zamówieniem. Raz przychodzą wiadomości, że zamówienie zostanie dostarczone, raz, że jest opóźnione, później, że dostarczone, a tak na prawdę nic nie dotarło, albo nie ma ż [rozwiń/zwiń]
brak
niekompetenta obsługa, lekceważenie klienta, chaos, brak profesjonalizmu,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gorg0
link | zgłoś
2022-04-26
*.160.159.*
Generalnie nie tyle o produkcie, co o jakości obsługi w MediaExpert. Dostawa (priorytetowa - dodatkowo płatna) jest już opóźniona 2 dzień. Wczoraj mówiłem z konsultantem dostawę na dziś 10-12. Oczywiście nie dojechała. Panie z infolinii są bardzo miłe, ale nie potrafią udzielić konkretnej odpowi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Użytkownik
link | zgłoś
2022-04-19
*.233.24.*
Na stronie internetowej sklepu jest możliwość odbioru wybranych produktów w wybranym sklepie jeszcze tego samego dnia. Złożyłam taką rezerwację, otrzymałam potwierdzenie, że produkt znajduje się w tym sklepie i jest gotowy do odbioru. Na miejscu okazało się, że owego produktu nie ma i mogę jedynie z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-04-19
*.238.0.*
Bardzo nie polecam. Telewizor zakupiony z terminem dostawy na 15.04 piątek, w tym dniu otrzymałam sms że towar odebrany przez kuriera do mnie jedzie. Czekałam do późna, towar nie dotarł, zero informacji. W sobotę zadzwoniłam na infolinię z pytaniem co z moim zamówieniem, infolinia przekonywała że to [rozwiń/zwiń]
brak
fatalna obsługa klienta, fatalny kontakt, logistyka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
darek
link | zgłoś
2022-04-12
*.234.2.*
Fatalna obsługa, pomylone zakupy choć sklep twierdzi że wysłał poprawnie. Na zdjęciu produkt którego nie mają w asortymencie w ogóle. Zamiast wymiany wola zwroty. Głupie i dziwne tłumaczenie że klient końcowy ma znać całą symbolikę towaru i wiedzieć o wszystkich szczegółach produktu.
brak
obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-04-07
*.15.239.*
Dzień dobry, absolutnie nie polecam firmy Media Expert.Opisze w skrócie sprawę .Telefon HTC zakupiłam w październiku 2021 r w sklepie Media Expert w Łomży,pod koniec lutego 2022 zepsuł się wyświetlacz w telefonie.Na początku marca dokładnie 2go udałam się z telefonem do sklepu aby zareklamować urząd [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-04-07
*.230.28.*
Pan w czasie obsługi bardzo miły i wydawałoby się kompetentny, ale oczywiście na swoją stronę. Wykorzystuje niewiedzę klienta odnośnie promocji po czym umywa ręce.
oszukiwanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioletta
link | zgłoś
2022-04-05
*.19.86.*
Stanowczo NIE POLECAM zakupów w MediaExpert. Sklep nie wywiązuje się co do RĘKOJMI. Mimo nieprzekroczenia 2 lat od zakupu i powstania wady wynikłej z normalnej eksploatacji urządzenia, nie spełniono żądania o wymianę produktu na nowy, zwrot pieniędzy czy choćby naprawę. Ponadto decyzję dostałam po p [rozwiń/zwiń]
Sklep nie wywiązuje się co do rękojmi, długi czas rozpatrywania reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2022-04-01
*.4.248.*
bardzo zła kupiłem u nich drukarkę laserową HP 107a-podejrzewam, że była używana i na dodatek niesprawna do dzisiaj naprawiają Andrzej Mularczyk-Zelów- nie polecam
brak zalet
oszukiwanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2022-03-21
*.204.17.*
Sklep Media expert Gliwice arena masakra. Kupując dużą rzecz trzeba tachać to w ręku do samochodu jak mają to robić starsze osoby jak ja nie ma wózka nie polecam nie jest to przyjazny sklep wolę robić zakupy RTV AGD wolę robić zakupy RTV AGD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marika
link | zgłoś
2022-03-21
*:87d9:4f37:*
Chcę podziękować Panom Bartkowi i Mateuszowi z Media Expert dział MM/IT w Jankach za profesjonalną i wyjątkowo cierpliwą obsługę przy zakupie laptopa. Panowie wykazali się ogromną wiedzą i dołożyli wszelkich starań aby sfinalizować zakup. Gratuluję firmie wyboru takich pracowników, a Panom jeszcze [rozwiń/zwiń]
wiedza, uprzejmość, cierpliwość w obsłudze klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2022-03-17
*.133.129.*
> Kupiłem zmywarkę Zmywarka SAMSUNG DW60M6050BB/EO w październiku 2021.Po miesiącu użytkowania zmywarka się popsuła tzn. .z przodu zmywarki lała się woda strumieniem zalała płytki w kuchni i meble. Poza tym od początku użytkowania zmywarka nie domywała naczyń. Zgłosiłem reklamację do sklepu myśl [rozwiń/zwiń]
Zadnych
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jogi997
link | zgłoś
2022-03-17
*.30.100.*
Firma nie wywiazuje sie z obowiazkow gwarancyjnych. Miala byc wymiana na nowa lodowke : przyslali kuriera (bez zapowiedzi!!!), nie informujac nawet ze tego modelu nie ma juz w ofercie. Nie potrafili zaproponowac zamiennika. Za najtanszy "niegorszy" zamiennik zaproponowany przeze mnie kaza doplacac!! [rozwiń/zwiń]
WSZYSTKO!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2022-03-15
*.4.244.*
NIe kupujcie w Mediaexpert-tylko zwodzą klienta sprzedali mi na raty drukarkę laserową HP-107a-niesprawną.Po reklamacji odebrali drokarkę napisali, że naprawili a w żeczywistości przysłali tę samą niesprawną.Andrzej Mularczyk
brak-nauczyli mnie gdzie nie można kupować
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dobler
link | zgłoś
2022-03-12
*.146.138.*
Sklep strasznie ***owy, masakra, dokonałem płatności w piątek o 16oo i dzień później mam w informacji ze sprzęt jest nieoplacony, wszędzie gdzie place przelewem [allegro, tmobile, euroAGD], INFORMACJA. JEST W 10min na wet w weekend, strasznie niepolecam
Brak
Platnoci, wybór przedmiotów w promocji laczonej,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-03-10
*:3fcc:db94:*
Opinia negatywna. Zamówiłam produkt który był na stanie ,opłaciłem z góry po czym czekałam na paczkę do sklepu. Wszystkie e-mail przyszły wraz z wysłaniem paczki ale paczka nie dotarła do tej pory a zamawiałam 23.02 Dostawałam co jakiś czas E-mail ze paczka powinna być u mnie w następnym dniu ro [rozwiń/zwiń]
Brak odpowiedzialności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AdamXcom
link | zgłoś
2022-03-07
*.172.86.*
Kartę dostarczył mi kurier karta zakupiona w media expert w sklepie online po otwarciu paczki okazało się że pudełko nie posiada plomb a na samej karcie brak foli zabezpieczającej, Sprawdziłem przy kurierze czy się odpala działa jak się okazało później komputer się restartował wyłącznie podczas [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-03-06
*.173.185.*
Opinia pozytywna. Od wielu lat robię zakupy w Media Ekspert, ale po raz pierwszy musiałem reklamować zakupiony towar - szczoteczka soniczna Grundig. Reklamacja został przyjęta i towar wymieniono na nowy. Obsługę sklepu (Toruń, ul. Lelewela 33) oceniam bardzo pozytywnie. Szczególne podziękowania dla [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm i miła obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2022-02-28
*.171.72.*
Zamówienie złożone i opłacone z samego rana z dostawą do godz.20 tego samego dnia. Pracownicy ME sami anulowali zamówienie, stworzyli nowe i wysłali je 4 dni po terminie. Zero informacji, jakość obsługi na infolinii i w sklepie internetowym tragiczna !! nigdy więcej u nich zakupów - ODRADZAM
brak
jakość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa S
link | zgłoś
2022-02-25
*.132.232.*
Opinia negatywna, zwróciłam wolnoobrotową wyciskarkę , użytą 1 raz na próbę, oprócz niestabilności urządzenia sok zawierał bardzo dużo miąższu. Odesłałam produkt tego samego dnia i otrzymałam wiadomość że urządzenie było porysowane i brudne , co było niezgodne z prawdą i potrącono mi pomad 40 złotyc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszko
link | zgłoś
2022-02-23
*.0.22.*
Sprzęt dotarł na czas. Kurier z Koszalina dziś przywiózł zakupioną kuchnię do Szczecina. Opakowanie profesjonalne, sprzęt w stanie idealnym. Kurier- młody człowiek-świetny fachowiec sam dostarczył mój sprzęt na trzecie piętro, przy pomocy specjalnego wózka. Pozostawił na kliencie miłe wrażenie.
niezawodność i szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgorzata
link | zgłoś
2022-02-23
*:9472:f40a:*
Nie polecam!!! OSZUSCI!! Zakupilam odkurzacz bezprzewodowy, ktory poprostu nie spelnia specyfikacji producenta. Nie dosc, ze reklamacja byla rozpatrywana 2 miesiace, P produkt odeslano mi bez bazy dokujacej( tzn sam odkurzacz jest bezuzyteczny). Oszustwo
Brak
Brak kompetencji, odpowiedzialnosci. Zgubienie produktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszko
link | zgłoś
2022-02-20
*.248.138.*
Zakupiona kuchnia gazowo-elektryczna różniła się w jednym miejscu wyglądem od opisu na stronie internetowej. Reklamację zgłosiłem w dniu zakupu, została od razu przyjęta. Rozmowy z konsultantem odnośnie tego faktu przebiegały dość rzeczowo. Po tygodniu zakupiony sprzęt został odebrany ode mnie na k [rozwiń/zwiń]
Bardzo dobry kontakt telefoniczny z konsultantem, przyjazny dla klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ryszardn1
link | zgłoś
2022-02-09
*.255.227.*
Jestem pod ogromnym wrażeniem obsługi w Media Expert w Krasnymstawie ,obsługa bardzo miła w pełni profesjonalna ale nienarzucająca sie .Robie zakupy w tym sklepie od lat i naprawde polecam,zaznaczam że niema dla Nich rzeczy niemożliwych Potrafią sprostać każdym wymaganiom .Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2022-02-01
*:b83c:81f9:*
Fatalna obsługa systemu ratalnego, są wciskane dodatkowe usługi bez porozumienia z kupującym, bądź informacje przez pracownika są tak sformułowane, że po czasie człowiek sobie uświadamia, iż tak naprawdę raty 0%, wychodzą dodatkowo o tydiac złoty więcej. Jest wliczanych kupę dodatkowych opłat bez do [rozwiń/zwiń]
Pod względem mojej opinii żadnej!
Brak konkrernej komunikacji z klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-01-27
*.173.49.*
Kupiony zegarek po paru godzinach przy pierwszej aktualizacji przestał działać. Do dziś, tj 27.01.22, nie mam ani nowego sprzętu, ani zwrotu kosztów, pomimo zgłoszenia reklamacji 02.01.22. Jeśli macie namiar pieniędzy, czasu i stalowe nerwy, możecie robić zakupy w Media expert. Ja gorąco odradzam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Johan
link | zgłoś
2022-01-27
*.173.1.*
Pomyśl dwa razy zanim zamówisz‎ w Media Expert! Mediaexpert miał promocję: kup wybrane produkty, a za każde 500 zł otrzymasz kupon o wartości 70 zł. ‎ ‎ Wybraliśmy 2 produkty, które kosztowały łącznie blisko 1400 zł, więc mielibyśmy prawo do otrzymania 2 takich kuponów. ‎ ‎ Włożyliśmy oba produkt [rozwiń/zwiń]
many shops
see my text: they don't keep their promises, unreliable
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2022-01-26
*.248.6.*
16:56Reklamowałem działanie ekspresu do kawy 2 razy. Druga reklamacja tragedia. Czekam 2 miesiące a sprzętu brak. Na infolinii nie wiedzą czemu do mnie jeszcze nie dojechal skoro info o tym że jest gotowy do wysłania było 20 dni wcześniej. Zadanie zwrotu gotówki zostało oddalone, po czym nagle sprzę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-01-26
*.43.103.*
Sklep uchyla się od realizacji zamówienia z towarem, który był na promocji - takie banery reklamowe były ogólnodostępne w sieci, zasłaniając się tym, że owa promocja wynika z jakiegoś błędu. Nie polecam zakupów w tym sklepie, chyba że ktoś chce zapłacić za coś pieniądze, za coś czego finalnie nie ot [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mari
link | zgłoś
2022-01-21
*.9.115.*
Zamówiłam 3 produkty z czego ten najdroższy w ogóle do mnie nie dotarł ,zero informacji gdzie jest mój opłacony i zamówiony sprzęt. Zapłaciłam dodatkowe pieniądze ,aby sprzęt dotarł na drugi dzień a tu niespodzianka - przysłali tak jak wspomniałam tylko 2 produkty z 3 zamówionych i opłaconych . Za [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak opłaconego sprzętu,brak konkretnych informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2022-01-19
*.114.94.*
Jestem pod wrażeniem profesjonalnej obsługi pracowników sklepu Media Expert w Piastowie jako klient. Nie wchodząc w szczegóły mojego problemu obsługa sklepu MediaExpert w Piastowie spędziała ze mną godzinę czasu aby zrozumieć mój problem , znależć rozwiązanie i je wdrożyć I TO ZOSTAŁO ZROBIONE a [rozwiń/zwiń]
Super profesjonalna obsługa klienta i orientacja na klienta
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna Kosecka
link | zgłoś
2022-01-13
*.11.176.*
16.11.2021 roku zakupiłam u Państwa zmywarkę firmy Amica. Po niespełna 12 dniach użytkowania, zmywarka wylała swoją zawartość wody na powierzchnię kuchni. Awaria natychmiastowo została zgłoszona do producenta - firmy Amica. W ciągu 10 dni usterka została naprawiona. Na następny dzień podczas prani [rozwiń/zwiń]
BRAK
SAME
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LY
link | zgłoś
2022-01-10
*.120.144.*
Oferują niby promocje do 80%, szkoda tylko że jak już się u nich taki towar kupi to w *** mają klienta i po ponad 10 dniach zamiast towaru anulują wam zamówienie. Takie oto promocje w tym pseudo sklepie. Ciekawe cop na to UOKiK że setki ludzi ponaciągali, wyciągnęli od nich dane osobowe i PIENIĄDZE, [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Pseudo promocje z których jak skorzystają to i tak nie otrzymasz bo anulują 
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2022-01-07
*:26e4:f6c0:*
NIE POLECAM!!!! Jeśli chcecie kupić coś, czego nie ma na sklepie,a jest na magazynie,to zapomnijcie że firma kurierska Wam to dostarczy. Obiecanki cacanki, a głupiemu radość...że niby jak dopłacisz to nawet następny dzień będzie u Ciebie hahahaha,nic z tego... Ponad tydzień czekania,telefony i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lucyna
link | zgłoś
2021-12-27
*.18.145.*
czyli zablokowaliscie niwygodna opinie
wstyd
wstyd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2021-12-26
*.23.238.*
Uwaga i Tobie może się coś takiego przydarzyć !!!! Postanowiłem wymienić zmywarkę jeszcze działała. Wynalazłem w sklepie Media Ekspert 26.11.2021 zapłaciłem gotówką aby mi przywieziono na drugi dzień czyli 27.11.2021 ponieważ miałem gości, starą wymontowałem, ponieważ firma przewozowa miała ją zabra [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jerzy
link | zgłoś
2021-12-25
*:ae21:d513:*
nie przeceny na swieta lecz PRZEKRĘTY NA ŚWIETA tak powinien sie reklamowac sklep internetowy z nikim normalnego kontaktu jezeli ktos nie ma maila czekam juz miesiac zaplacone pralka cieknie i maja klienta w du....ie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tobiasz
link | zgłoś
2021-12-22
*.75.81.*
Kpina z klienta. Dwa dni po czasie nie mogą dojść do tego, gdzie znajduje się paczka. Mogę anulować zamówienie i czekać na zwrot kasy 14 dni. W sam raz takie hece przed świętami. Kontakt mailowy, telefoniczny, przez czat Twittera i Messengera. Wszędzie te same ogólnikowe odpowiedzi - ustalamy, dokła [rozwiń/zwiń]
teoretycznie dobra oferta
praktycznie brak towaru / dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eugeniusz
link | zgłoś
2021-12-20
*.173.153.*
pralka wan282mspl kosztowała tydzień temu 1699zł.Następnego dnia już 2029 i kłamiecie że staniała o 280zl. Tym kłamstwem powinni zająć się odpowiednie urzędy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2021-12-13
*:3c51:e931:*
Bedac w sklepie ,po krotkich ogledzinach towarow zdecydowalem sie na zakup i czekalem na kogos z obslugi .... I czekalem .... I czekalem ... i tak przez 40 minut !!!!!! A jak laskawie przyszedl facet z obslugi klienta to mnie zbyl ,ze ma innych klientow Żenada... Nawet nie raczyl zapytac czym je [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-12-13
*.173.141.*
Porażka. Zamówiłam pralkę z której po zamontowaniu wyciekała woda. Zgłaszając na serwisanta czekałam tydzień gdzie już minoł miesiąc od zamówienia... dzwonie co parę dni ... pani z obsługi powiedziała że 6 12 wysłali mi nową ... której nie ma do dziś..dzisiaj jest już 13.12.. zbywają mnie..nie mogę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-12-10
*.110.194.*
Dno. Jestem debilem bo zamówiłem coś u nich z montażem. Na montaż czekam już 7 dni a konsultanci rozmowę prowadzą tylko tak zeby zbyć. Organizacyjny analfabetyzm i amatorszczyzna. Ważne żeby wziąć kasę i olać klienta. Tak zrobili więc teaktuje ich jak złodziei.
Brak
Istnienie firmy media markt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2021-12-10
*.183.0.*
Fatalnie, omijać szerokim łukiem, szkoda ze człowiek to czyta, po zakupie. nie dotrzymują terminów dostawy, kłamią, przeciągają, kontaktu nie ma, dramat, automat na infolinii, i spadajcie klienci, grunt, że zapłaciliście
nie ma
same i wyłącznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2021-12-07
*:55:4c25:*
Uwaga.hamstwo i kłamstwo. Nerwy i brak szacunku!. Omijać szerokim łukiem. nigdy nie zrobię zakupów w tym sklepie.
Brak
Brak komunikacji,haos
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
I.P
link | zgłoś
2021-12-07
*.11.129.*
Polecam zakupy, bardzo miła i profesjonalna obsługa.
profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elzbieta
link | zgłoś
2021-12-06
*.30.20.*
Kto im dał tyle gwiazdek zenada
Brsk
Dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elzbieta
link | zgłoś
2021-12-06
*.30.20.*
Brak słów prerturbacje nerwy brak towaru po dostarczeniu towar wadliwy nie polecam nabrałem się przez polecenie tej firmy nigdy więcej nie skorzystam z ich wadliwych uslug
Brak
Dużo by wymieniać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-12-01
*.231.25.*
Zamówiłem towar i żałuje, brak kontaktu, brak towaru który był zamówiony, reklamy cię atakują 24h na dobę ,ale nic w tym prawdy, pakują zamówienie od 2 dni i nadal nic, omijać
brak
niekompetencja, olewanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BoKa
link | zgłoś
2021-11-29
*.173.97.*
Bardzo żałuję, że kupiłam towar w Media Expert (sklep internetowy). Nie informujecie klientów ( na stronie), że nie można odebrać towaru po godzinie 17:00. To kpina, aby w 21 wieku dostawca był taki nie elastyczny. Beznadzieja i brak szacunku dla klienta.
Brak
brak informacji o dostawie, przerzucanie odpowiedzi na dostawcę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Inka
link | zgłoś
2021-11-26
*.38.192.*
Od miesiaca dzial obslugi klienta wodzi mnie za nos w oczywistej sprawie. Firma nastawiona jest wyssanie od klientow pieniedzy, nie gwarantujac niczego. Jest to jedna z najgorszych firm z jakimi mialam do czynienia. Same produkty sa takie jakie sa, ale prosze jesli chcecie je zamowic zamowcie wszedz [rozwiń/zwiń]
brak
Fatalna obsuga klienta, brak odpowiedzialnosci za dostawe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-11-26
*:3752:4644:*
Zamówiony towar na dzień nastepny za który zapłaciłam dodatkowa opłatę nie dojechał do mnie. Kurier ma klienta w nosie a obsługa klienta nic nie może. Totalna porażka. Nie polecam zamówień internetowych,brak szacunku dla klienta, jedna wielka niewiadoma.Jak nie zmienia sposobu dostarczania nie ma c [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Wszystkie możliwe przy obsłudze internetowej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2021-11-25
*.191.74.*
Kupiłem w sklepie MediaExpert kuchnię z usługą montażu / demontażu starej. Niestety w czasie demontażu pracownicy MediaExpert uszkodzili mój stary sprzęt. Spisaliśmy protokół, wykonaliśmy dokumentację zdjęciową i zgłosiłem sprawę do MediaExpert. Sklep w procesie reklamacji uznał winę pracownika [rozwiń/zwiń]
uszkodzili sprzęt i nie chcą go naprawić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nitrfgb
link | zgłoś
2021-11-25
*.87.36.*
Zamówiona lodówka na dany dzień i godzinę dostawa, za dodatkową dopłata dostawa od 19 do 22.00. Zero kontaktu zero info mija 22.00 oczywiście infolinia już nieczynna, kontaktu i nr tel do kuriera nie ma, lodówki nie ma. 23 nadal nic Nie wiem czy czekać w piżamie na dostawę czy o co chodzi. Oczywiści [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kierowcabombowca
link | zgłoś
2021-11-22
*.175.161.*
Zakupiony e-kod 12 miesięcy Playstation Plus nie działa. Kupiony w piątek i do dziś nie wiedzą co zrobić. Formułki jak zawsze, że pracują nad rozwiązaniem problemu. Proszę złożyć reklamacje. Reklamacja złożona od razu w piątek i do dziś cisza. Omijajcie szerokim łukiem ten pseudo sklep.
Dziad nie sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2021-11-16
*.79.146.*
Unikać jak ognia. Obsługa procesu reklamacyjnego jest w tym sklepie na żenującym poziomie. Brak jakiegokolwiek kontaktu, wprowadzanie w błąd. Decyzja w sprawie reklamacji z tytułu rękojmi naruszająca obowiązujące przepisy (nieuzasadnione odrzucenie żądania odstąpienia od umowy przy drugiej reklamacj [rozwiń/zwiń]
Brak
Żenujący poziom obsługi procesu reklamacyjnego, decyzja naruszająca przepisy prawa, unikanie kontaktu, ignorowania wiadomości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2021-11-15
*.241.24.*
Zamówiłem telefon na stronie (telefon na stronie dostępny w jednym ze sklepów, który mi pasował). Po kilku godzinach przychodzi mail z "Twoje zamówienie o numerze xxxxxxx zostało anulowane z powodu braku dostępności. Na stronie oczywiście telefon jest ciągle dostępny w kilku sklepach w okolicy. Żadn [rozwiń/zwiń]
Brak
Sprzedają rzeczy, których nie posiadają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-11-14
*.36.101.*
niem i zaczął się kabaret. Przez ponad tydzień dzwoniłem nawet kilka razy dziennie i nikt nie potrafił się czegokolwiek dowiedzieć, konsultanci obiecywali pomoc i że oddzwonią z jakąkolwiek informacją i tak sobie czekałem i nic. I taka sytuacja powtarzała się kilkanaście razy, jeden z konsultantów w [rozwiń/zwiń]
W końcu dostarczyli towar
Fatalna obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2021-11-09
*.206.55.*
Polecam z całego serca... Pan Mariusz z AGD doradził nam jaka wybrać pralko-suszarke. Nie próbował nam wcisnąć "droższej"a taką żebyśmy byli zadowoleni. Bardzo polecam sklep jak również pracownika do pomocy Pana Mariusza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-11-02
*.30.96.*
Zamówiłam kuchenkę mikrofalową z odbiorem osobistym w sklepie na Granicznej. Poprosiłam o pomoc kasjerkę Panią Izę, która wezwała doradcę z działu. Pan Michał sprawdził czy towar nie posiada wad oraz dostarczył paczkę pod auto. Miło poczuć się perfekcyjnie obsłużonym przez uprzejmy i pomocny persone [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MarMat
link | zgłoś
2021-10-25
*.173.249.*
Przestrzegam przed MediaExpert. Nie uznają reklamacji. Dwa tygodnie przed upływem gwarancji, podczas otwierania Laptopa, znajdującego się na stałe na biurku, AverAspire3 rozsypał się zawias ekranu. Na złożone zgłoszenie reklamacyjne, otrzymałem odpowiedź, że uszkodzenie powstało z powodów złej eksp [rozwiń/zwiń]
masakra
brak pomocy, pomimo zakupienia gwarancji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-10-20
*:3627:9f86:*
Media expert przyjmuje zamówienie, pobiera kasę za towar ,którego nie ma i nie ma szans na zamówienie. Gdy dzwonisz zaniepokojony na inforlinie po kilku dniach ciszy, Pani wmawia Ci ,ze "już jest wdrodze" a nastepnie wysyła sms z prosbą o pozytywną ankiete, nastepnego dnia identyczna sytuacja tym r [rozwiń/zwiń]
żadnych
wprowadzanie w bład
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-10-14
*.220.110.*
Oceniam na 1/1 bo jak słyszę te gówniane reklamy w radiu i telewizji co 2 minuty to RZYGAM nimi....nigdy nic tam nie kupię!!!
brak
reklamy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sta
link | zgłoś
2021-10-08
*.182.100.*
Zamówiłem tradycyjny telefon komórkowy z klapką. Bateria wytrzymywała tylko 2,5 dnia. Jest trzeci raz w serwisie który twierdzi że wszystko w porządku. Jestem emerytem i podejrzewam że serwis ze sklepem wcisnęli mi telefon który posiada wadę ukrytą i powinien być wycofany z rynku. Potwierdza to fakt [rozwiń/zwiń]
brak
wiadome
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2021-10-03
*.229.210.*
Zakupiony sprzęt ogrodniczy nie działa. 4 reklamacje i 4 bezskuteczne naprawy. Całkowicie ignorują prawa klienta. Trwa walka o prawa klienta do odstąpienia od umowy i zwrot pieniędzy. Nigdy więcej zakupów w Mediaexpert!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-10-01
*.0.41.*
Zdecydowanie nie polecam. Nie wywiązują się z oferty. Mialam dostac kod znizkowy na grę przy zakupie PS5. Minęło 2 miesiące, 3 reklamację, 3 telefony i nadal nikt nie może sobie poradzić z wysłaniem kodu. Żenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-10-01
*.0.41.*
Nie polecam. Nie wywiązują się z oferty. Mialam dostac kupon zniżkowy na grę. Minęło 2 miesiące i nic. 3 reklamację napisane , 3 telefony na infolinię i nadal nic. Uważajcie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tede
link | zgłoś
2021-09-25
*.147.0.*
Uwaga na zakupy w Mediaexpert CZERWIONKA LESZCZYNY nakłaniają do zakupu folii(demnstrując jej zalety młotkiem gumowym),nie informując o dodatkowj opłacie,propnują ubezpieczenie.Następnego dnia pod folią pęcherzyki próby usunięcia nieudolne o reklamacji zapomnijcie(zakup tabletu 13.09.21r)
Brak
Cała załoga do wymiany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna \skarbek
link | zgłoś
2021-09-24
*.10.211.*
Pan Maciek - dział lodówek, uprzejmy, grzeczny , prawdziwy fachowiec umie i chce doradzić, kupowaliśmy lodówkę , same peany - wnioskuję o podwyżkę dla tego Pana ) opinię proszę liczyć jako dwie, moje i męża, pozdrawiamy serdecznie
wszystkie
nie znam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klientka
link | zgłoś
2021-09-24
*.11.228.*
❌⛔️Przestrzegam wszystkich przed dokonywaniem zakupu w Media Expert! ⛔️❌ DŁUGI POST ‼️ ➡️w przypadku, gdy pojawią się j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-09-24
*.234.8.*
Koszmarny sklep. Wszystkie ich reklamy to ściema. Rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej. Same nerwy
nie wiem
obsługa, zakupy, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2021-09-18
*.225.42.*
Dokonałam zakupu telewizora w sklepie Media Expert w sklepie na ul.Kolumny w Łodzi,byłam bardzo zaskoczona profesjonalizmem,wysoką kulturą pracowników szczególnie dziękuję p.Sebastianowi za pomoc i doradztwo,polecam z czystym sumieniem ten sklep.
Przemiła obsługa pracowników sklepu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brygida
link | zgłoś
2021-09-02
*.235.182.*
Moje dzieci kupiły internetowo zmywarkę, pracują do póżna, w Rzeszowie od 3 dni kurier nie moze dostarczyć towaru po godzinie 18-tej, wstyd, brak szacunku dla klienta!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-09-02
*.151.42.*
Nikomu nie polecam tego sklepu, gdyż panuje tam wielki bałagan. Nierzetelnie wywiązują się z dostaw i wciskają ubezpieczenie towaru pomimo naszej ewidentnej odmowy a sprzęt kupiony był za gotówkę. Również montaż oceniam nagannie, gdyż panowie nierówno połączyli że sobą urządzenia a do tego uszkodzil [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda Żurawska
link | zgłoś
2021-08-28
*.205.21.*
Korzystalam z oferty zakupu przez telefon. Osoba, z którą rozmawiałam, okazała się dobrze poinformowana i uprzejma, nie było problemów z dodzwonieniem się. Zakup szybko doszedł do skutku: kupiłam kuchenkę z pakietem pełen komfort i przed tym chciałam przestrzec innych potencjalnych klientów: panowie [rozwiń/zwiń]
Obsługa w języku polskim, nie ma problemów z dodzwonieniem się
Serwis monterski nie funkcjonuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2021-08-20
*:7058:7b64:*
Odkurzacz, który zamówiłam (nowy, nie outlet) po rozpakowaniu okazał się uszkodzony, używany oraz niesprawny. Nie był także oryginalnie, fabrycznie zapakowany. Po powrocie do sklepu, skąd odbierałam swoją paczkę, przy dokonywaniu zwrotu odkurzacza Pani Kierownik powiedziała, że odkurzacz został mi p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartez2010
link | zgłoś
2021-08-19
*.173.48.*
Uwaga oszuści !!! Syn kupił w media słuchawki . Oczywiście nie były użyte , bo to był tak mały dodatek do zamówienia . 2 dni późnej próbujemy je zwrócić i lipa . Bo niby są to " środki higieny osobistej " Odradzam wszystkim zakupy w tym sklepie !!! Zwykle złodziejstwo !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DAREK
link | zgłoś
2021-08-18
*.234.112.*
Szanowna Pani Ewo Jest mi niezmiernie przykro czytać tak krzywdzącą opinię zarówno mojej obsługi jak i sklepu w którym dokonywała Pani zakupu tv w Aleksandrowie Łódzkim przy ulicy Konstantynowskiej 5/7. Nie zgodzę się z Panią że obsługa sklepu czyli tzw. "experci" nie są zainteresowani profesjonal [rozwiń/zwiń]
Profesjonalna obsługa klienta
Krótki okres pracy na dziale RTV
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-08-11
*.10.112.*
SERDECZNIE DZIĘKUJĘ P. KASI PRACUJĄCEJ W MEDIAEXPERT PRZY UL. POŁCZYŃSKIEJ ZA SPRAWNĄ I FACHOWĄ OBSŁUGĘ PRZY ZAKUPIE TELEFONU I ZAŁATWIENIU FORMALNOŚCI KREDYTOWYCH.
BARDZO MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2021-08-07
*.41.148.*
Tragedia z dostawcami, nie stosują się do zaleceń godzinowych, wyznaczonych przez sklep.Nie szanują kupującego. To, w końcu towar zakupiony, nie jest własnością dostawcy.Są w kontakcie telefonicznym bezczelni,niegrzeczni.Powinna firma ich wymienic .zwolnić.Zostałem zmuszony do zwrotu towaru , w zwią [rozwiń/zwiń]
brak
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-08-05
*.19.95.*
Dziś zareklamowałam suszarkę zakupioną sklepie internetowym , reklamacja przebiegła sprawnie, pani w sklepie stacjonarnym Media Ekspert w Staszowie wykazała profesjonalizm obsługi, wyszłam zadowolona z nowym egzemplarzem suszarki. Produkt był dla mnie super, ze smutkiem oddawałam do naprawy gdy w s [rozwiń/zwiń]
Profesjonalna obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2021-08-03
*.113.4.*
W sklepie obsługa była OK. Transport do wymiany nie uprzejmy kierowca ,który nie szanuje czasu innych ludzi. Nie przestrzega ustaleń czasowych dostawy-umówiona na godz 10-13 , mówi, że nie On się umawiał ima własny harmonogram.Podważa wiarygodność sklepu i sprzedawcy.Chyba nie oto chodzi. Trzeba się [rozwiń/zwiń]
Miła obsługa sklepu
Transport do wymiany, nie grzeczny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona Lewikowska
link | zgłoś
2021-07-31
*.173.11.*
Witam. Serdecznie dziękuję Panu Mateuszowi z Puław pracującemu na dziale AGD za pomoc w wyborze sprzętu do kuchni. Jego pomoc, profesjonalizm oraz kultura osobista sprawiły że kupiłam sprzęt z którego jestem bardzo zadowolona. Potrafi wytłumaczyć i doradzić. Serdecznie dziękuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LECH
link | zgłoś
2021-07-16
*.17.55.*
faktura do paragonu nr S357/210708742501 z8.07.2021r. pozycja 2/778917/KUCHNIA PAKIET USŁUG,PEŁEN KOMFORT/gaz/. cena 139.99zł. POMIMO OPŁATY I ZAWIADOMIENIA OSOBY WSKAZANEJ PRZEZ SKLEP /TORUN UL.LELEWELA/P.JERZY TEL.697801961/,KTÓRY MIAŁ ZA TĘ CENĘ PODŁACZYĆ KUCHENKĘ GAZOWĄ,DO TEJ PORY USŁUGI TEJ N [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2021-06-22
*.59.14.*
Reklamacja to jakaś porażka. Odpowiedź zwrotna - odbiór nowego towaru w punkcie. Odbiór możliwy tylko po dopłacie ponieważ towar był zakupiony w promocji a aktualnie jest w cenie regularnej.
Brak
Dopłata
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arkadiusz
link | zgłoś
2021-06-10
*.105.178.*
Dziękuję bardzo panu Marcinowi za miłą obsługę w sklepie Media Expert Barcin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arkadiusz
link | zgłoś
2021-06-01
*:cc33:33a9:*
Zakupiłem zlewozmywak firmy TEKA Forlinea RS15 2B 580 Po rozpakowaniu opakowania okazało się ze syfon nie jest od tego zlewu lub po prostu bubel .Zgłosiłem reklamację nadano nr sprawy.. milionowy i na tym się skończylo. cisza, wydałem dużo kasy jak na zlew z którego nie mogę korzystać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucek Pucek
link | zgłoś
2021-05-29
*:3d06:a837:*
Dostawa we wskazanym terminie, a nawet auto dojechało niecały kwadrans przed czasem. Dowieźli nowe AGD, zabrali stare, super
Terminowość
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-05-29
*.114.79.*
Moja opinia dotyczy sklepu Media Expert w Olkuszu. Pierwsza wizyta w tym sklepie zresztą bardzo udana, oglądałyśmy z mamą lodówki i już w sumie miałyśmy wybrany model i markę kiedy pojawił się Pan Mariusz, i wywrócił do góry nogami cały naszą koncepcję. Świetnie i rzeczowo opisał różne modele i mark [rozwiń/zwiń]
konkretnie rzeczowo z humorem sprawnie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwona
link | zgłoś
2021-05-28
*:54e7:4de:*
sprzet ok ..Ale montaz i ustawienie kanałow w telewizorze fatalny ,, nie polecam monterów ze Skarzyska ..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusław Wróbel
link | zgłoś
2021-05-27
*.65.103.*
Chciałem wyrazić opinię o Sklepie Media Ekspert w Wolsztynie. Konkretnie o sprzedawcy Panu Filipie Dziurli. Bardzo rzeczowo i dokładnie prezentuje produkty RTV.Odpowiada na wszystkie pytania i wątpliwości. Posiada ogromną ilość wiadomości o oferowanych produktach i promocjach. Wyróżnia się dużą ko [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2021-05-26
*.87.255.*
Witam! Chciałam wyrazić swoją opinię o sklepie MediaExpert w Kłobucku. Konkretnie o doradcy klienta - Pani Sandrze. Celem naszej wizyty w sklepie był zakup pełnego wyposażenia kuchni. Przy pierwszej wizycie ja i mój mąż nie mieliśmy pojęcia jakie produkty wybrać. Pani Sandra poświęciła nam dużo czas [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miętki stefan
link | zgłoś
2021-05-19
*:e454:8129:*
Montaż i dostawa na 5+.Jedyny minus dostawy to taki że panowie wciskają gadżety na siłę, gdybym chciał to zamówił bym je na stronie razem że sprzętem
Szybka i fachowa dostawa i montaż
Wciskanie gadżetów na siłę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-05-18
*.146.36.*
Witam. Zamówiłem torbę na laptopa przez neta. Nie dość że czekałem na nią ponad tydzień, to w dodatku przyszła nie ta którą zamawiałem. Po zgłoszeniu telefonicznym o nieprawidłowości kazano mi odwieźć produkt do sklepu. W sklepie oddano mi pieniądze i stwierdzono, że jak chcę nadal zakupić dany prod [rozwiń/zwiń]
Przynajmniej oddali pieniądze bez problemu
Długi czas oczekiwania i otrzymanie nieprawidłowego produktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SROKA JANUSZ
link | zgłoś
2021-05-18
*.255.195.*
Firma tak skupia się na prostackich reklamach , że brakuje im czasu na profesjonalną obsługę reklamacji. Podejrzewam , że mediaekspert ma cichą umowę z serwisem gwarancyjnym CCS co pozwala odrzucić bezkarnie każdą reklamację. Zasada jest prosta : sprzęt nie da się naprawić więc CCS wpisuje że sprzę [rozwiń/zwiń]
Nie zauważyłem
Brak gwarancji, arogancja pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lech68
link | zgłoś
2021-05-12
*.0.3.*
ZAMÓWIONY LAPTOP ASUS PRZYSŁALI HP REKLAMACJA TRWA JUŻ 2 TYGODNIE BANDA ZŁODZIEJI SPRAWA ZOSTANIE ZGŁOSZONA DO PROKURY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tobiasz
link | zgłoś
2021-04-23
*.127.20.*
Zamówiłem towar w promocji w sklepie internetowym mediaexpert, po czym anulowali go argumentując to brakiem towaru. Kiedy wchodzę na ich stronę, towar widnieje i można go zamówić tylko w dużo droższej cenie. Odradzam zakupy. Reklamacje nie odnoszą skutku
brak
ignorowanie reklamacji klienta, zbywanie go
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2021-04-21
*.117.218.*
Nie polecam. Po trzech miesiącach użytkowania płyta indukcyjna odmawia dalszej współpracy, gwarancja oraz rękojmia nie uznane z powodu przepięcia / złego podłączenia. Serwis który wydaje takie opinie to jacyś amatorzy wg. których sprzęt pada po trzech miesiącach z powodu "złego podłączenia" a co gor [rozwiń/zwiń]
Brak
Ignorowanie konsumenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lech
link | zgłoś
2021-04-19
*.32.195.*
Najgorszy , najmniej profesjonalny oraz najbardziej oszukańczy sklep jaki znam z tej branży..Chodzi o motocykle jakie oferuje Mediaexpert..Jest tak : Cena motocykli została mocno wywindowana w góre a teraz jest "promocja cenowa"..która i tak nie dorównuje cenom wczesniejszym..
Nie zauważyłem
Oszukaństwo cenowe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2021-04-19
*.5.128.*
Nie polecam! Kilka dni wcześniej umówiłam dostawę ( spore zamówienie- sprzęty kuchenne) na konkretny dzien uiszczając za to odpowiednia opłatę. Zamówienie zostało przyjęte i spakowane ale najwyraźniej ktoś zapomniał nadać je kurierowi bo po prostu nie przyszło tego dnia. Osoba na infolinii kompletni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomek
link | zgłoś
2021-04-18
*.173.243.*
Co prawda kupowałem towar na elektro.pl ale to ta sama firma, ten sam właściciel i to samo podejście do reklamacji... Odradzam zakupy w tej firmie. Jak jest jakakolwiek usterka (w moim przypadku ekspres do kawy krups) elektro.pl podchodzi bardzo "olewczo" do reklamacji. Towar jest wysyłany do pseud [rozwiń/zwiń]
Oceniająć proces reklamacyjny to brak zalet
Proces reklamacyjny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-04-16
*.72.21.*
Nie mam dobrego zdania nt sklepu kupiłam stepper który wg opisu powinien mieć regulację oporu i ciężaru, niestety tej drugiej nie ma, na infolinii odeslali mnie do serwisu i temat zamknięty, szkoda przepłacać lepiej kupić tańszy bez tej funkcji oficjalnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jiminbub
link | zgłoś
2021-04-15
*.99.105.*
O sklepie internetowym nie mogę powiedzieć złego słowa, choć o sklepach stacjonarnych też mam bardzo dobre zdanie, choć w tych większych bywa że jest sporo ludzi(to chyba normalne)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alzebra
link | zgłoś
2021-04-15
*.110.114.*
Szeroka i głęboka oferta w połączeniu z wzorową obsługą zamówień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2021-04-15
*.120.211.*
Czekałem tylko 2 dni na przesyłkę, wywiązali się w terminie, także polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kminek
link | zgłoś
2021-04-14
*.138.209.*
Polecam, polecam i jeszcze raz polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pawel
link | zgłoś
2021-04-12
*.247.180.*
Bardzo przyjazny sklep, który sprzyja też dużym zakupom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witold
link | zgłoś
2021-04-11
*.120.156.*
Kupiłem telewizor na promocji w media expert, przyszedł przed weekendem i działa elegancko. Cena była bardzo dobra, teraz widzę że wróciła już do normy ale skorzystałem i nie żałuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fryc M
link | zgłoś
2021-04-11
*.246.208.*
Bardzo fajnie że na większe zakupy można wynegocjować rabat, kierownictwo zdaje się być bardzo wyrozumiałe i empatyczne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zielak
link | zgłoś
2021-04-11
*.253.206.*
Robię zakupy często i nigdy nie napotkałem żadnych trudności. Sieć jest dobrze zaopatrzona, sklep działa bez zarzutu, błędy w opisie praktycznie się nie zdarzają, a obsługa jest miła i pomocna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bastiano
link | zgłoś
2021-04-10
*.135.2.*
Nie polecam.Na zamówiona rzecz czekałem 10 dni,tyle czasu trwało dostarczenie z magazynu.Za każdym razem czas oczekiwania jest długi.Do tego niezbyt miła obsługa.Problem z płatnością gotówka,panie nie chcą przyjąć banknotów twierdząc że nie mają czym wydać. Żenada sklep w Gliwicach w Arenie. Już nig [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
daniel
link | zgłoś
2021-04-09
*.99.105.*
Kupiłem w zeszłym tygodniu Playstation 5 w zestawie i zostało mi dostarczone po świętach. Wszystko dobrze zapakowane, działa bez zarzutu, a cena była dobra, jak za zestaw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dejwid
link | zgłoś
2021-04-09
*.120.211.*
Mam duże zaufanie do tej sieci, pracuje tam paru moich znajomych, a ja nigdy nie miałem nieprzyjemności na zakupach, ani po nich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Skiper
link | zgłoś
2021-04-09
*.138.209.*
Kupowałem 2 smartfony w markecie w Inowrocławiu. Obsługa bardzo miła, ma czas dla klienta i poświęca mu uwagę. Na uznanie zasługuje profesjonalizm Pani, która zajmuje się wnioskami ratalnymi(nie pamiętam imienia)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kaszub
link | zgłoś
2021-04-08
*.110.114.*
Często można napotkać okazyjne ceny, warto przeglądać peppera i gazetki. Mam znajomego, który kupuje często w media expert na dalszy handel więc o czymś to świadczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
NIE WARTO
link | zgłoś
2021-04-07
*.166.223.*
Przywieziono uszkodzoną zamrażarkę, która od razu zabrano (wyglądała jak po zderzeniu). Opłacona. Od 29 marca (aktualnie jest 07.04) nie mam zamrażarki, ani zwrotu pieniędzy. Infolinia to żart i totalny brak możliwości dowiedzenia się czegokolwiek. A, Media Expert uważa to za reklamację, a ja niczeg [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2021-04-03
*.204.54.*
Odwiedziłam punkt we Witkowie. Przemiła obsługa. Rzadko spotykać tak wspaniałych ludzi. Osoby tam pracujące pokazują pełne zaangażowanie oraz dużo cierpliwości. Pozdrawiam serdecznie załogę z Witkowa????????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pryc
link | zgłoś
2021-03-31
*.247.180.*
Polecam. Szybkie i bezproblemowe zakupy, towar nowy i sprawny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dabro
link | zgłoś
2021-03-31
*.244.214.*
Oferta jest szeroka, obsługa kompetentna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-03-31
*.99.105.*
Zakupiłem w Media Expert pre-paidy prezentowe na Netflixa by rozdać je w ramach premii. Mimo dużej ilości pracownicy byli w stanie sprostać zamówieniu i realizacja zakupu nie trwała długo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kata
link | zgłoś
2021-03-31
*.120.156.*
Jesteśmy zadowoleni z poziomu obsługi i z cen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
owl
link | zgłoś
2021-03-29
*.246.208.*
Odbiór starego AGD został umówiony wcześniej, zakupy zrealizowane wg porządku i finalnie bardzo udane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcel
link | zgłoś
2021-03-29
*.120.211.*
Miałem do odebrania paczkę z aparatem w sklepie, przy okazji dokupiłem parę potrzebnych rzeczy. Pracownik pomógł dobrać kartę pamięci i statyw do modelu aparatu. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tymek
link | zgłoś
2021-03-29
*.138.209.*
Spotkałem się ostatnio z miłą obsługą, która doradziła mi w wyborze pralki. Po wypłacie pójdę kupić też suszarkę, bo z wilgocią u mnie w domu nie ma żartów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
flay
link | zgłoś
2021-03-29
*.253.206.*
Chyba jedyny elektromarket, któremu bym zaufał w dzisiejszych czasach, moi znajomi myślą podobnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2021-03-28
*.92.204.*
Odbiór zużytej pralki po zakupie nowej w tym sklepie trwa już ponad 2 miesiące !!! dwa razy dzwoniłam na infolinię. Za każdą opcję przy zakupie są opłaty, nawet za powiadomienie sms. W innych sklepach , aptekach internetowych nikt nie bierze za sms złamanego grosza.
Szybka dostawa towaru.
Obsługa odbioru zużytego sprzętu fatalna, rozmowa na infolinii nie daje efektów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arlo
link | zgłoś
2021-03-26
*.110.114.*
Polecam całym sercem. Próbowałem przez internet zamówić parę sprzętów w innych sklepach próbują przyoszczędzić paredziesiąt złotych, ale zawiodłem się. Media Expert miało niewiele drożej, ale dostawa szybko i towar nowy i kompletny. Lepiej zapłacić 10zł więcej i mieć pewność że towar jest kompletny, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
daria
link | zgłoś
2021-03-26
*.110.114.*
Dają rabaty na duże zakupy przy np. wyposażaniu mieszkania w RTV i AGD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2021-03-25
*.247.180.*
Robię tu zakupy od kilku lat. Jak do tej pory - bez zarzutu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
morcik
link | zgłoś
2021-03-25
*.253.206.*
Bardzo miła i fachowa obsługa nawet pani zainteresowała się co chcemy z żoną kupić, zakupy zrobione i jesteśmy zadowoleni ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iza
link | zgłoś
2021-03-25
*.244.214.*
Miałam ostatnio problem z pralką, okazało się że to problem na bębnie, który był na tyle głęboki że naprawa okazała się nieopłacalna. Synowie zapewne za dużo ładowali do pralki na siłę, co mogłam wcześniej zauważyć po tym jak zostawały ślady po proszku na ubraniach. Kupiłam nowy model w Media Expert [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Władysław
link | zgłoś
2021-03-25
*.120.156.*
ostatnio częściej bywam w ME ze względu na wzmożone zapotrzebowanie na elektronikę, remont mieszkania, przebudowa stanowiska do pracy itd i doradcy są bardzo pomocni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norric
link | zgłoś
2021-03-25
*.99.105.*
Zakupy zawsze przebiegają bez problemów
kontaktowa obsługa, dobre ceny
czasem kolejki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grys
link | zgłoś
2021-03-25
*.120.211.*
W żadnym z punktów media expert nie spotkałem się z niemiłą obsługą. Polecam i pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-03-18
*.99.105.*
Dostawa w terminie, odroczona płatność do 30 dni, czyli to czego potrzebowałem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
justin
link | zgłoś
2021-03-18
*.247.180.*
Żadnego problemu ani z zakupami, ani z dostawą. Strona jest bardzo łatwa w obsłudze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wigor
link | zgłoś
2021-03-17
*.99.105.*
Łatwe i szybkie zakupy i bardzo uprzejmy kurier, który zadzwonił 2 razy upewnić się że będę i jestem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kanna
link | zgłoś
2021-03-17
*.246.208.*
Kolejne udane zakupy, bezproblemowa płatność i szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bonifacy
link | zgłoś
2021-03-17
*.99.105.*
Polecam, udane zakupy zmywarki Electrolux.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maga
link | zgłoś
2021-03-17
*.138.209.*
Dobre przeceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Myssz
link | zgłoś
2021-03-17
*.120.156.*
Szybka obsługa towar gotowy do zabrania od razu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2021-03-16
*.120.211.*
Bardzo miła obsługa. Doradzili i pomogli w zakupie najlepiej jak umieją. Zakup trafiony w 10. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
carni
link | zgłoś
2021-03-16
*.110.114.*
poszukiwania odpowiedniego telefonu były dość długie ale z pomocą obsługi się udało ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2021-03-13
*.8.230.*
Kupiłam lodówkę w Media Expert no Frost i jestem bardzo zadowolona jest super warto kupić dostawa bardzo szybka na 3 dzień panowie wnieśli rozpakowali lodówkę i wszystko było dobrze zabrali starą lodówkę brawa dla nich Polecam .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MRek
link | zgłoś
2021-03-13
*.68.47.*
Nie jestem zadowolony z zakupów w mediach expert - dlaczego? Promocja 30 rat 0% to po prostu ściema. Doliczana jest opłata 5 zł do każdej płatności dokładnie za niby prowadzenie konta. Dla mnie to po prostu oszustwo, naciąganie klienta. To był mój ostatni zakup w tym markecie. Pozdrawiam
Duży asortyment
Ukryte opłaty o których dowiadujemy się najczęściej przy podpisywaniu umowy _chodzi o raty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-03-11
*.173.252.*
Radzę omijać bardzo bardzo szerokim łukiem. Nie dotrzymują terminów wielokrotnie, oraz nie dotrzymują słowa, że zbadają temat co się dzieje z zamówieniem i oddzwonią. Bardzo przykro, bo to był sklep nr 1 w mojej rodzinie. Wszyscy zamawialiśmy tam każdy jeden sprzęt i wcześniej nie było problemu. Od [rozwiń/zwiń]
Asortyment
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witold
link | zgłoś
2021-03-10
*.120.156.*
Uważam że jest to sklep w pełni godny polecenia i rekomendacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof
link | zgłoś
2021-03-10
*.249.178.*
najlepsza obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
justyna
link | zgłoś
2021-03-08
*.110.114.*
super sklep :3
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
farcik
link | zgłoś
2021-03-08
*.247.180.*
polecam duży wybór i dobra obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aaaa
link | zgłoś
2021-03-03
*.191.83.*
Witam, ostrzegam przed naciąganiem!!! reklamują się, że dają raty 0%. Chciałam dokonać transakcji i całe szczęście, że przeliczyłam raty, które mi zaproponowali. Z kwoty 2000 zł przy ratach 0% spłata kredytu wzrosła do 3800 zł. Tak, że ten, przed podpisaniem umowy przeliczajcie to co wam oferują. Mo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maks115
link | zgłoś
2021-03-01
*.188.228.*
brak zainteresowania ze strony sklepu, zgłosiłam reklamację ponad miesiąc temu, telefonicznie zwodzą,mówią żeby czekać albo,że sprawa trafiła do serwisu, dzwoniąc do serwisu niestety zdziwieni są, że coś takiego jest. lodówka Hisense ma 2 miesiące, w tym miesiąc niesprawna.
brak
brak zainteresowania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izka
link | zgłoś
2021-02-28
*.99.105.*
Z zakupów jesteśmy bardzo zadowoleni , wspaniała obsługa na pewno wrócimy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
finka
link | zgłoś
2021-02-28
*.247.180.*
Bardzo polecam ten sklep, fachowa obsługa klienta , kupowałam telewizor - nie wiedziałam,że na tak wiele rzeczy trzeba zwracać przy tym uwagę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MONIKA
link | zgłoś
2021-02-27
*.0.72.*
Jedyne co pozytywne to sprzedawca działu Adg p.Krystian w Toruniu na Lelewela.Transport to jakaś porażka. Mieli być z dostawą w piątek,jest sobota i dalej jest problem żeby dojechali.Totalne lekceważenie klienta.Nigdy więcej zakupów w tym sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-02-26
*:2183:5bc0:*
Dziękuję za super obsługę,fachową poradę PPANU WALDKOWI z Media Expert w Turku.Człowiek godny polecenia przy wyborze sprzętu RTV.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danny
link | zgłoś
2021-02-26
*.133.129.*
Witam około miesiąc temu zamówiłem w media expert ładowarkę do padów Dual Sense ps5. Po kilku godzinach przysłali maila ze niestety z braku sztuk na stanie muszą wysyłkę przedłużyć i do doby się odezwa co dalej. Trzy dni później dzwoni kobieta że niestety ale z przykrością informuję mnie ze muszą ca [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wolak
link | zgłoś
2021-02-24
*.110.114.*
dostawa na czas, paczka dobrze zapakowana wszystko się zgadza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jasia
link | zgłoś
2021-02-23
*.120.156.*
dzisiaj dostałam paczuszkę z moim wymarzonym telefonem :) polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-02-22
*.0.125.*
Polecam. Obsługa na brawo Ty. Zadzwoniłem,że mam małe uszkodzenie. Bez słowa chcieli wymienić mi lodówkę warta 2400 zł na nową. Okazało się,że coś tylko się zablokowało. Polecam. Żeby wszyscy tak dbali o klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kristof
link | zgłoś
2021-02-20
*.188.207.*
Sklep internetowy absolutna porażka , znikome wywiązywanie się terminowości zamówień i żałosne tłumaczenia dział reklamacji, że też tacy pracownicy są tolerowanie tam lubić może mają tak przekazane aby takie głupoty i ciemnotę ludziom wciskać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-02-18
*.53.93.*
Witam Ostrzegam wszystkich konsumentów produktów z Media Expert , zakupiłem iphona telefon za ponad 3 tyś po siedmiu miesiącach wyłączył się po prostu , miał być niby jeszcze na gwarancji . Serwis Media Srexperts stwierdził zalanie tel brawo ,gwarancja nie uznana 3tyś w plecy Omijać oszustów z [rozwiń/zwiń]
Ładna pani za kasą
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BEATA I DAREK
link | zgłoś
2021-02-17
*.65.102.*
SKLEP NA FRANOWIE POZNAŃ WIELKI UKŁON DLA PANA SZYMONA ZA BARDZO PROFESJONALNĄ I UPRZEJMĄ OBSŁUGĘ.
PEŁEN PROFESJONALIZM
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sofia
link | zgłoś
2021-02-15
*.253.206.*
Mimo różnych opinii dotyczących marketingu tej firmy to obsługa klienta, zamówień itd jest na mistrzowskim poziomie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dąbek
link | zgłoś
2021-02-15
*.244.214.*
Normalnie nie wystawiałbym opinii ale zrobiłem bardzo duże zakupy i ME się wywiązało z zamówienia w terminie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
witkar
link | zgłoś
2021-02-10
*.246.208.*
Zakupiłem telewizor w sklepie stacjonarnym i pracownik polecił mi skalibrowanie obrazu. Mało tego - powiedział że NIE MUSZĘ korzystać z kalibracji w sklepie tylko lepiej jest to zrobić w domu, by było to dostosowane do otoczenia. Bardzo wysoka kultura pracy i obsługi klienta. Jak to usłyszałem byłem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2021-02-10
*.253.206.*
Sporo usług dodatkowych co daje sporą wygodę bo nie trzeba zatrudniać zewnętrznej firmy albo samemu się męczyć ze sprzętem(wniesienie, podłączenie itd). Cenię sobie, zwłaszcza po ostatnich zakupach AGD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olga
link | zgłoś
2021-02-10
*.249.247.*
Bardzo dobry sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dame
link | zgłoś
2021-02-09
*.138.209.*
Ceny na dobrym poziomie, wiele promocji i obsługa sprzedaży bardzo sprawna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hiro
link | zgłoś
2021-02-05
*.160.156.*
Obsługa reklamacji to jakieś nieporozumienie. Czekam na odpowiedź w sprawie reklamowanych słuchawek do komputera 19 dni. Brak odpowiedzi na emeila z ich strony. Nie polecam tego sklepu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-02-05
*.88.171.*
Nie polecam nikomu MediaExpert a nawet odradzam!!!! Podejscia do reklamacji gwarancyjnej karygodne. Od miesiaca towar u nich, brak odpowiedzi na e-maile p.Anna Kanduła nie odpisuje.Lakonicznie wygenerowana informacja że sprzet jest weryfikowany,jest w serwisie. ODRADZAM TEN SKLEP!!!!!!!!!!!!!!!!!! [rozwiń/zwiń]
BRAK
SAME
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Varter
link | zgłoś
2021-02-04
*.120.156.*
Obsługa na wysokim poziomie, zawsze uprzejma i pomocna. Nigdy nie spotkałem się z pracownikiem media expert, który byłby nieuprzejmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2021-02-04
*.120.156.*
Oferta dla biznesu jest bardzo interesująca. A biznesy to też konsumenci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
blansz
link | zgłoś
2021-02-03
*.247.180.*
Kupuję od jakiegoś czasu na opóźnionej płatności PayPo i płacę dopiero upewniwszy się że z produktem jest wszystko w porządku. Dziwne że nie powstało coś takiego wcześniej, mega opcja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
atur
link | zgłoś
2021-02-03
*.110.114.*
Duży wybór i wiele kategorii produktowych, przyjemne zakupy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Koper
link | zgłoś
2021-01-29
*.120.156.*
Dzisiaj odebrałem moje PS5 z paczkomatu :) Ludzie patrzyli jak na milionera - dziękuję Media Expert :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anett
link | zgłoś
2021-01-29
*.120.156.*
Zamówiłam do domu orbitrek i mimo dużego gabarytu dostawa jest za darmo i termin dostawy na poniedziałek :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lenusz
link | zgłoś
2021-01-29
*.99.105.*
Dostałem paczkę na drugi dzień po złożeniu zamówienia. Niezły czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stasiek
link | zgłoś
2021-01-29
*.138.209.*
Bardzo dobre doradztwo i miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-01-21
*:d4b8:e567:*
Mega rozczarowanie Sprzedają towar przez internet którego nie mają na stanie (PS5). Kasę biorą miesiąc wcześniej i nie potrafią zrealizować przesyłki w terminie. Mało tego! Infolinia daje znać że "towar będzie jak będzie...". Panienka z infolini nieogarnieta, nieprzyjemna i ona nic nie wie. Nie moz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2021-01-20
*.253.206.*
Przy zamówieniu rano miałam dostawę na drugi dzień, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bea
link | zgłoś
2021-01-12
*.160.159.*
Wysyłka za zakupiony zapłacony towar to jakiś żart.. Po raz kolejny towar dostaje się za półtorej tygodnia gdzie w Euro AGD jest już za 2 dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-01-10
*.109.33.*
Promocje media expert to ściema. Kupiłam czajnik ostatnią sztukę bo byl potrzebny. Cena 99 ze 149. Po tygodniu przychodzę a tu 99 normalnie. Jaja sobie robią.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2021-01-08
*.215.127.*
Polecam sklep Gdynia ul. Admirała Józefa Unruga 1 moją reklamację nr: S69912200039 - wykonano i poprawiono bardzo szybko personel miły i doradza w zakupie. Takich sklepów więcej aż przyjemnie robić zakupy.Poleca !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2021-01-08
*.215.127.*
Polecam sklep Gdynia ul. Admirała Józefa Unruga 1 moją reklamację nr: S69912200039 - wykonano i poprawiono bardzo szybko personel miły i doradza w zakupie. Takich sklepów więcej aż przyjemnie robić zakupy.Poleca !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-01-02
*.177.110.*
Sprzedają towary, których nie mają na stanie. Brak informacji, kontaktu z klientem, że wysyłki nie będzie bo nie mają co wysłać ale produkt nadal można kupić u nich online. Pytałem dlaczego nie mogą wysłać towaru skoro nadal jest dostępny, pracownicy infolinii nie potrafili w rzeczowy sposób tego wy [rozwiń/zwiń]
brak
terminowość, obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nathan
link | zgłoś
2020-12-21
*.47.164.*
17 grudnia zamówiłem telewizor na mediaexpert z wybraną opcją u ciebie pojutrze w dziś o północy towar został wysłany po 15 godzinach na stronie w zakładce status zamówienia było Zamówienie oczekuje na odbiór pojechałem do sklepu odebrać telewizor a pracownik mówi, że taki mają system i dziś jeszcze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Abi
link | zgłoś
2020-12-19
*.173.96.*
Jak najdalej od nich ! Przez pomyłkę została kupiona druga kamerka samochodowa niestety na fakturę i nie maja obowiązku przyjęcia zwrotu. Oryginalnie zapakowana jeszcze w folii kurierskiej. Kontakt na infolinie i otrzymałam info żeby napisać maila z prośba o możliwość zwrotu (ponoć w większości uzna [rozwiń/zwiń]
Pchanie klientów w ręce konkurencji
Zero podejścia pro klient
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2020-12-19
*.156.143.*
To było oszustwo, kupiłam telefon a sprzedawca zaproponował naklejenie folii bez podania ceny. Zgodziłam się nieświadoma, to za folię75zł a usługa 44,99zł. sikasowano . Jestem starszą osobą. Nigdy nic już u Was nie kupię "dziękuję"
Telefon ok
Wykorzystywanie niewiedzy , brak chęci pomocy klientowi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacpetek
link | zgłoś
2020-12-10
*.146.160.*
Nie dość, że zero informacji o zamówieniu to na dzień przed ostatecznym terminem dostawy, pani na infolini informuje, że towar nawet nie jest skompletowany i nie ma pojęcie kiedy będzie wysłany. A jak zrezygnuje to pieniądze zwrócą za 14 dni. Pani na infolini nie uprzejma i nie udziela rzetelnych in [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2020-12-08
*.238.100.*
Niestety straszny zawód. Liczyłem na sprawny zakup, no skomplikowanego, tymczasem od początku problem, brak informacji o zakupie na mailu, po tygodniu telefon i informacja, że towar będzie za 3-4 dni wysłany i proforma zostaje w tej chwili wysłana, kilkukrotne telefonowanie w celu potwierdzenia adre [rozwiń/zwiń]
Kiepski kontakt, bardzo długa wysyłka, oszukiwanie klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
NIKT
link | zgłoś
2020-12-07
*.144.84.*
Na temat wysyłki i zakupów internetowych się nie wypowiem. Ale z czystej ciekawości popatrzyłem na ceny w black friday i zakupiony przeze mnie ekspres w styczniu 2020 za którym zapłaciłem x kwotę, w dniu black friday (27.11.2020) czyli 11 miesięcy później zamiast być tańszy to był droższy o 300 zł [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grucha
link | zgłoś
2020-12-01
*.173.233.*
Zamówiłem i opłaciłem zamówienie w piątek 26.11. Podczas zamawiania na stronie pokazała się opcja dostawy już w sobotę 28.11. O godzinie 0.30 w sobotę 28.11 otrzymałem wiadomość iż towar wyjechał z magazynu. Dziś mamy 1.12 i nadal nie ma dostawy. Taka sytuacja powtórzyła się już trzeci raz. Myślę, ż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin B
link | zgłoś
2020-11-24
*.146.37.*
Zakupy w sklepie internetowym Media Ekspert-zostałem oszukany? 09 listopada kupiłem i zapłaciłem za towar. Nr transakcji 02323087162.Dostawa na drugi dzień.  -10 i 12 listopada dostałem mail o przedłużającej się dostawie. -14.XI zapytałem mailowo o dostawę.  Dzwoniłem na infolinię.Tam kazali cze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-11-13
*.117.173.*
tylko jedno klamstwo spotkal w tym sklepie. nigdy w życiu nie polecam tego sklepu. zamówiłem i zapłaciłem za zamówienie, którego nie mogę dostarczyć od tygodnia. i żaden z konsultantów nie może powiedzieć, co się dzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gisby
link | zgłoś
2020-11-10
*:bd94:ba45:*
Niniejszym składam skargę na jakość obsługi w sklepie MEDIA EXPERT w Kielcach przy ulicy Sandomierskiej 131. W dniu 6-11-20 o godz. 12 w w/w sklepie chciałem dokonać zwrotu jednego z zakupionych przez internet przedmiotów z zamówienia nr 02338682515. Niestety przy okienku w którym się tego dokonuje [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kaja234
link | zgłoś
2020-10-30
*.20.18.*
super sklep, ze swietnymi okazjami, nie do przeoczenia. szczegolnie teraz sa takie promocje z okazji black friday ze nie da sie przejsc obojetnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-10-29
*.72.185.*
złowiek zamawia expresową dostawe za ktora płaci dodatkowe pieniądze z gwarancja dostawy na nastepny dzien, nagle dowiaduje się , że musze czekac dodatkowe 3 dni( to juz nie pierwszy raz) , więc nie dajcie sie nabrac na ekspresową dostawę , nigdy nie przyjezdza na czas. Kpina z ludzi, sklep niesłown [rozwiń/zwiń]
brak
najgorsza obsluga dostawy jaka kiedykolwiek istniała
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

MediaExpert Opinie