Opinie o MediaExpert

2.9 - poziom obsługi
3.0 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 421
Średnia ocen:
2.9 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
lech68
link | zgłoś
2021-05-12
*.0.3.*
ZAMÓWIONY LAPTOP ASUS PRZYSŁALI HP REKLAMACJA TRWA JUŻ 2 TYGODNIE BANDA ZŁODZIEJI SPRAWA ZOSTANIE ZGŁOSZONA DO PROKURY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-05-11
*.138.138.*
29.03 zakupiłem nabój soda stream (napełnienie z wymianą) - nabój okazał się wadliwie uzupełniony co zostało przez Państwa rozwiązane podarowaniem mi karty bonusowej o wartości 30 PLN na co przystałem. Kartę otrzymałem drogą pocztową ok. 15.04 a postanowiłem ją wykorzystać w zakupach z dnia 27.04 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-05-05
*.105.89.*
15 kwietnia 2021 kupiłem w MediaExpert myjkę Karcher. Myjka przyszła dwa dni później do paczkomatu, niestety połamana. Magazyn MediaExpert wiedział, ze wysyła sprzęt uszkodzony, „fabryczne” pudełko było przepakowane i chamsko posklejana taśmą w myśl zasady „może klient się nie dopatrzy”. Załączając [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anmar
link | zgłoś
2021-04-29
*.191.162.*
Błąd na fakturze, którego nie potrafią sprostować od miesiąca
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2021-04-28
*.221.125.*
Oszuści i naciągacze. Nie polecam już nic tam nie kupie????!!! Obsługa to kretyni!!!!!!!!!!
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
mark.alan
link | zgłoś
2021-04-28
*.147.55.*
Każdy inny sklem oprócz tego. Już nigdy nic tam nie kupię. Sprzedawca wcisnął dodatkową gwaracnję zapewniając że obejmuje także wskazywany przeze mnie delikatny wyświetlacz. Ten gdy uległ rozlaniu się (czego można było się spodziewać - hammer bow+ ) media expert umywa ręce podpierając się śmieszna [rozwiń/zwiń]
- sprzedawcy wciskają wszystko i wszystkim. Najchętniej dodatkową reklamację która nic nie wnosi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesia
link | zgłoś
2021-04-27
*.40.75.*
Nie palcem zakupu , towar ciągle reklamowany na gwarancję , powraca nie naprawiony w coraz gorszym stanie ,zostały nawet zgubione części do złożenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tobiasz
link | zgłoś
2021-04-23
*.127.20.*
Zamówiłem towar w promocji w sklepie internetowym mediaexpert, po czym anulowali go argumentując to brakiem towaru. Kiedy wchodzę na ich stronę, towar widnieje i można go zamówić tylko w dużo droższej cenie. Odradzam zakupy. Reklamacje nie odnoszą skutku
brak
ignorowanie reklamacji klienta, zbywanie go
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2021-04-21
*.117.218.*
Nie polecam. Po trzech miesiącach użytkowania płyta indukcyjna odmawia dalszej współpracy, gwarancja oraz rękojmia nie uznane z powodu przepięcia / złego podłączenia. Serwis który wydaje takie opinie to jacyś amatorzy wg. których sprzęt pada po trzech miesiącach z powodu "złego podłączenia" a co gor [rozwiń/zwiń]
Brak
Ignorowanie konsumenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz Sroka
link | zgłoś
2021-04-21
*.255.93.*
Cwaniactwo i spychologia. Kupiłeś i zapłaciłeś ? No to spadaj. Gwarancja ? Jaka gwarancja. W telefonie ( po dwóch naprawach gwarancyjnych) nadal nie działają niektóre funkcje ale jełop z serwisu CCS Paseczno pisze że telefon jest sprawny i to dla firmy media ekspert oznacza odrzucenie reklamacji. I [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Brak gwarancji, arogancja pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie