MediaExpert Opinie

2.2 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 804
Średnia ocen:
2.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Konsument
link | zgłoś
2022-12-08
*.173.97.*
Nie polecam. Zamówiłem produkt który na stronie malediaexpert był dostępny tylko przez odbiór w sklepie. Zamowienie zatwierdzone. Następnego dnia sms z informacją że zamówiony przedmiot oczekuje na odbiór w sklepie. Przyjeżdżam i sie okazuje że nie ma tego produktu NIGDZIE na sklepie i ze juz go nie [rozwiń/zwiń]
żadnych
niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-12-07
*.97.91.*
Wykupiliśmy usługę montażu płyty gazowej do zakupionej płyty. Panowie przyjechali wczoraj do domu nie mogąc zobaczyc otworu kominowego zasłoniętego pochłaniaczem nakazali jego zdemontowanie. Nie czekając odjechali informując, ze należy zgłosić reklamację i zostawili nas bez mozliwosci gotowania na n [rozwiń/zwiń]
Brak
Serwis montażowy beznadziejny i nieprofesjonalny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2022-11-29
*.204.76.*
Unikajcie tego sklepu jak ognia jeżeli nie chcecie stracić zdrowia, czasu i pieniędzy. W dniu 3.11.2022 r. zgłosiłem w sklepie internetowym MediaExpert reklamację z tytułu rękojmi na pralkę marki SHARP zakupioną dnia 5.10.2022 r. domagając się jej wymiany z powodu, iż przy pełnym wsadzie prania pra [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2022-11-29
*:ba50:e1d:*
POLECAM sklep przy ul. Przywidzkiej 6 w Gdańsku. BARDZO MIŁA I UPRZEJMA OBSŁUGA!!!!! Wchodząc do sklepu podeszłam do lady, by odebrać zamówienie. Pan Tomasz Kierownik sali, bardzo miło i uprzejmie przekierował mnie do Pana Pawła z działu IT, który obszernie wszystko wytłumaczył o towarze,oraz zapr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2022-11-28
*.10.205.*
Namówiona przez sprzedawcę, który koniecznie chciał zaliczyć transakcję nabyłam produkt, który okazał się trudny w obsłudze i kiedy postanowiłam zwrócić, okazało się, że nie jest to możliwe. Można sobie do sądu pójść. Jakoś w konkurencji można. Szerokim łukiem trzeba omijać ten sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-11-28
*.180.144.*
Sklep absolutnie nie radzi sobie z reklamacjami. Kupiłam nowy ekspres, który od pierwszego użycia miał uszkodzoną uszczelkę. Wada została naprawiona a ekspres oddany w fatalnym stanie - cały podrapany i zarysowany z uszkodzoną tacką. Został ponownie reklamowany i tutaj na naprawę czekałam ponad 1,5 [rozwiń/zwiń]
FATALNY SERWIS I OBSLUGA KLIENTA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dagmara
link | zgłoś
2022-11-23
*.19.116.*
Sklep nie dostarczył zapłaconego towaru ani nieoddal pieniędzy! Złodzieje!
Mniej pieniędzy na koncie
Mniej pieniędzy na koncie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2022-11-22
*.104.156.*
#PromocjaOLEDSamsung. Zakupiony telewizor QE65S95BAT spełnił moje wszystkie oczekiwania. Obraz w porównaniu z poprzednim telewizorem (takżę Samsung ale QLED7 jest zdecydowanie lepszy, bardziej soczysty a odwzorowanie kolorów znakomite. Także dźwięk jest miłym zaskoczeniem. Znakomicie oddaje zarówn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-11-19
*.173.33.*
OSTRZEŻENIE DLA KUPUJĄCYCH. Uważajcie na ten sklep. Fajnie jak wszystko działa. Niestety jak dochodzi do reklamacji nikt się Wami nie zajmie. Nie ma nikogo z kim można rozmawiać. Moja reklamacja trwa już dwa miesiące i nic się w tej sprawie nie dzieje. Jestem wściekła.
ŻADNYCH ZALET
TEN SKLEP TO JEDNA WIELKA WADA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
STEFAN - Robert z Elku
link | zgłoś
2022-11-18
*.70.85.*
W Elku na ul. Mickiewicza 19 kupuje bardzo czesto. Jestem bardzo zadowolony. Daje 5 punktow na 5. 100 % satysfakcji.
Dobry towar, bardzo mila Pani Katarzyna, doradzi jak mezczyzna, zna sie.
Nie mam wad.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirela
link | zgłoś
2022-11-17
*.74.67.*
Nie polecam zakupów w tym sklepie. Mimo gwarancji jestem 2 raz bez telewizora we wrześniu poszedł na serwis powodem było brak obrazu ,ale głos był . Pan który przyjechał był strasznie nie uprzejmy . Zabrał telewizor,na 3 dni po 3 dniach przywiózł w gorszym stanie żle poskręcany szpary pomiędzy ekr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-11-13
*.22.182.*
Jestem bardzo zadowolona z obsługi w Media Expert w CH Karolinka w Opolu. Kupiłam komputer a obsługiwał mnie doradca o imieniu Jarek .Był bardzo kompetentny, cierpliwy i otwarty na moje oczekiwania i pytania. Serdecznie dziękuję. Więcej takich miłych ,dobrych sprzedawców!
kompetentna obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2022-11-12
*.204.100.*
Zawiodłam sie chcialam kupic pralke na raty koszt 2 tys, bank milenium nie udzielił kredytu, chciała pani w credit agricole a teraz patrzałam na oprocentowanie przy zakupie to 20,75 %. Nastawieni zeby tylko kupować, kapsulki areil za 40 zl i to cena promocyjna. koszmar!!!
miła obsługa
kredyty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
staszek
link | zgłoś
2022-11-10
*.49.243.*
Rodzaj reklamacji: Produkt przestał działać lub działa nieprawidłowo (zgłoszenie z tytułu gwarancji) Data złożenia reklamacji: 2022-09-29 20:09:42 Opis reklamacji: ciemny obraz po obu stronach matrycy Nazwa produktu: Telewizor HISENSE LED H55U7B UHT4K Numer seryjny: 15TK-G19492G-0434 Do dzisi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-11-10
*.204.32.*
Bardzo NIE POLECAM. Zakupiłam we wrześniu rower Indiana MTB X Rock Czarno Czerwony 26 w sklepie internetowym Media Expert. Rower okazał się wadliwy i po miesiącu został wysłany na reklamację. Odebrałam rower i okazało się , że rower jest w jeszcze gorszym stanie niż był. Rower kupiony był dla dziec [rozwiń/zwiń]
Sklep jest expertem w psuciu nerwów, brak zaangażowania, z serwisu odsyłają towar w gorszym stanie, brak odpowiedzialności , brak komunikacji z klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
FIONA
link | zgłoś
2022-11-08
*.59.14.*
Dotyczy Mediaexpert Pińczów. Obsługę w sklepie w Pińczowie przez st.sprzedwce Daniela, zaliczam do jednych z najgorszych w moim życiu. Nigdy więcej nic tam nie kupię. Z daleka od takich toksycznych ludzi. Mam nadzieję, że znajdzie się silniejszy od niego, który nauczy go trzech magicznych słów, któr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beznsee
link | zgłoś
2022-11-04
*.225.7.*
Najgorszy sklep w Polsce, Kupilem komputer z media expert, jak go w domu wlaczylem to dzialal jak złom, do tej pory tak działą. Nie polecam tego sklepu.
NAJGORSZY SKLEP
NAJGORSZY SKLEP
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-11-04
*.146.78.*
Jestem bardzo zadowolona ,panowie bardzo uprzejmi, obsługa na 100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2022-10-31
*.67.33.*
Pralka miała być dzisiaj, ale będzie w środę. H..a warty sklep.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2022-10-19
*.5.136.*
Zapłaciłem 8 500 zł za nowy projektor, a dostałem UŻYWANY.. Słabo.. Napisałem reklamację, ale brak kontaktu mimo telefonów. Zamówiłem NOWY Projektor XGIMI Horizon Pro XK03H, a otrzymałem UŻYWANY/ noszący ślady użytkowania: - oryginalna folia pudełka otwarta, - papierowe opakowanie nosi ś [rozwiń/zwiń]
Używane produkty sprzedawane jako nowe.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2022-10-17
*:77e7:aa63:*
Czekałam całą sobotę dokonałam opłaty za dostawę w dzień wolny zero kontaktu z kurierem nikogo nic nie interesuje zdecydowanie nie polecam tej firmy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Koral
link | zgłoś
2022-10-13
*.221.112.*
Dwa dni temu moja mama kupiła pralkę w Media Expert w Bartoszycach (11-200). Nie chcąc fatygować nikogo z otoczenia do czynności, związanych z dostawą, wykupiła w sklepie pakiet KOMFORT, w ramach którego pracownicy sklepu dostarczają pralkę, wnoszą i montują. Za ten przywilej zapłaciła 186 PLN, w [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2022-10-10
*:264:1cd3:*
Sprzedają usługę na konkretny dzień i nie dostarczają towaru. To jest usługa a nie obietnica. Dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2022-10-09
*.25.121.*
sklep w Swidniku- bardzo miła obsługa, szczególnie pani Agata, były problemy ze sprzętem przy odbiorze przesyłki, wszystko zostało pozytywnie załatwione, wyjaśnione z ogromną cierpliwością.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazimierz
link | zgłoś
2022-10-05
*.26.28.*
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Uprzejma obsługa(telefonicznie) Rzetelna informacja o etapie realizacji usługi.Kurierzy o wysokiej kulturze, mili i uczynni.
Szybka obsługa. Kompetentni pracownicy.
bez uwag
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiola
link | zgłoś
2022-10-03
*.24.24.*
05.09.2022r. złozyłam reklamację, do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi. Wydzwaniam po pare razy dowiaduje się że sprawa trafiła do serwisu, pytam, do jakiego, nic na infolinii nie wiedzą. Obiecuja za kazdym razem ze ktos oddzwoni, i nic. Nadal trzeba dzwonić i znowu dowiaduje się że sprawa w serwi [rozwiń/zwiń]
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2022-09-29
*.151.36.*
Chciałabym serdecznie podziękować pracownikom sklepu Media Expert w Żorach na ul. Kościuszki 54 za profesjonalną obsługę, czas i cierpliwość jaką nam okazali podczas zakupów na rzecz Zespołu Szkół Specjalnych w Żorach.
Wysoka kultura sprzedaży i profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2022-09-19
*.48.77.*
Chcę poinformować że w dniu wczorajszym udało mi się dzięki bardzo miłej Pani kierownik Żanecie dokonać wymiany smartfona na inny model pomimo że był zakupiony w sklepie a nie na stronie internetowej. Chodzi o sklep MediaExpert w Markach koło Warszawy ul. Piłsudskiego 200 Pani kierownik przemiła a [rozwiń/zwiń]
profesjonalna obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kuba
link | zgłoś
2022-09-18
*.56.105.*
Krótko mówiąc NIE POLECAM, mnóstwo straconego czasu, nerwów i stresu, a na końcu 0 jakichkolwiek przeprosin, a tym bardziej rekompensaty. Zamówienie zostało złożone w sklepie internetowym przez pracownika, dotyczyło telewizora o wartości 1000zł, towar był wybrakowany Towar w ostateczności dotarł do [rozwiń/zwiń]
ok
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-09-17
*.174.19.*
Chcę podzielić się najgorszym doświadczeniem zakupowym w moim życiu. Zamówiłem w przedsprzedaży iPhone 14pro 9 września na stronie mediaexpert.pl z dostawą do sklepu w Przemyślu przy ul. Wojciecha Brudzewskiego 1 37-700 Przemyśl. Sam mieszkam we Lwowie, w piątek 16.09 status zamówienia był w dostawi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2022-09-15
*.56.104.*
ŻENADA w Dobczycach- w sklepie z-ca kierownika- tak twierdzi Pan, bez plakietki- że nie ma wydać 70 zł ze 100 zł. KLIENCI - to tego punktu TYLKO WYLICZONA GOTÓWKA inaczej nic nie kupicie!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-09-15
*.30.40.*
Co to za promocja urodzinowa??? Na 3 dni przed podnieśliście cenę Philips Lumea na 2599,żeby w tej "niby promocji urodzinowej" znowu wrócić do standardowej ceny tego produktu 2199???? Totalne oszukiwanie klientów ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2022-09-13
*.238.168.*
To jest jakieś dno i kilka metrów poniżej. Zakupiłem lodówkę. Poszedłem osobiście do sklepu, w nadzei, że będzie to załatwione poważnie i szybko. A oto rezultat: - dostawa następnego dnia, nie dotarła przez kolejne 5 dni, - rezygnacja z zakupu to jeszcze większa porażka, bo przez 2 tygodnie nikt [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2022-09-07
*.40.1.*
ROBIENIE z KLIENTA TOTALNEGO IDIOTY !!! Kategorycznie ODRADZAM ten sklep!! Skandalicznie wykonany transport, bur*** w systemie i spławianie przez telefon. - norma u nich. Kupiłam na początku lipca lodówkę, awaryjna sytuacja, upał jedzenie psuje się, więc zamówiłam transport dodatkowo płacąc za [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Slawek
link | zgłoś
2022-09-06
*.162.51.*
Na zgłoszenie reklamacji przez formularz sklepu zero odzewu. Serwis reklamacyjny dno
Zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2022-08-29
*.71.148.*
Miesiąc po zakupie hulajnogi elektrycznej przestała działać.Po oddaniu jej na gwarancje okazało się ze dostała się woda do środka i gwarancja tego nie obejmuje a sprzedawca który sprzedał dodatkowe ubezpieczenie miało być od wszystkiego okazało się ze to tylko przedłużenie gwarancji w sklepie panie [rozwiń/zwiń]
brak
naciąganie ludzi na niby ubezpieczenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-08-26
*.175.6.*
sklep Wysokie Mazowieckie, zakupiono 2 telewizory. pracownik sam włożył tv do pudełka, wyniósł i zapakował do samochodu kupującego, kładąc płasko jeden na drugi. Tv na spodzie został uszkodzony. Reklamacja po kilku odwołaniach nadal nie uznana, ubezpieczenie odmówiło odszkodowania, sklep, centrala s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2022-08-26
*.186.86.*
Dotyczy sklepu Media Expert Gdynia Klif Al.Zwycięstwa 252 zamówienie złożone 23.08 .22 miało być dostarczone 25.08.22 od 10-20 i niestety cały dzień czekania nie skończył się pozytywnie towar nie został dostarczony w wybranym dniu zero informacji co się stało czy dostawa jest opózniona jestem bardzo [rozwiń/zwiń]
Strona internetowa
Brak dostawy towaru w wybranym dniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
czp
link | zgłoś
2022-08-16
*.173.120.*
Zamowienie złożone 09.08.2022r 2 rzeczy, obie na stronie miały "jak zamówisz do danej godziny to dostawa do sklepu będzie na następny dzień (a było jeszcze ponad 5h na to zamowienie na nastepny dzień)". Oczywiscie nastepnego dnia nie przyjechało, 10.08 dzwonie na infolinie na ktorej siedza znudzone [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2022-08-12
*.245.194.*
Zamówiłem zmywarkę z montażem - dopłaciłem do usługi opcję montażu w najbliższy dzień roboczy w godz. 10.00-13.00 - była taka opcja przy składaniu zamówienia. Zapłaciłem. Następnego dnia otrzymałem telefon, że dostawa w tym terminie jest niemożliwa. Ustaliłem telefonicznie nowy termin dostawy i mont [rozwiń/zwiń]
Brak
Jw.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zawiedziony klijent
link | zgłoś
2022-08-10
*.122.172.*
W sklepie w Konstantynowie Łódzkim, zakupiłem turystyczną dwupalnikowa kuchenkę gazową, która to do niczego się nie nadaję. Nie jest ona dostosowana do parametrów polskich w związku z czym nie można na niej zagotować nawet 0,5 l wody. Po złożeniu reklamacji dowiedziałem się że nie jest ona do gotowa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2022-08-03
*.239.125.*
Zakupy w sklepie super,obsługa ok.Wykupiony pakiet przywózka,zamontowanie wywózka.Pierwszy termin na czas.Towar wniesiony.Pan chciał mieć do podłaczenia wąż" nówka".Kupiłam nowy z gwarancją i umowiłam sie na następny dzień.Tak się składa że trzeci dzień czekam/stara kuchenka odłaczona,nowa nierozpa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2022-07-29
*.114.236.*
Dramat nie firma. Zamówiłem 4 sprzęty AGD z dostawą,wniesieniem oraz zamontowaniem. Poszedłem na urlop w dniu dostawy aby na spokojnie to odebrać, nic nie dojechało. W godzinach wieczornych telefon, że dostawa będzie w dniu kolejnym do 14. Biorę kolejny dzień urlopu a tu kolejny raz bez dostawy tylk [rozwiń/zwiń]
dobrze zrobiona strona ww
totalnie zła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł Kubaszewski
link | zgłoś
2022-07-27
*.247.211.*
asortyment sklepu bogaty, ale co z tego jeżeli obsługa po sprzedażowa jest na mizernym poziomie, zareklamowałem szczoteczkę soniczną Evorei UV Pro bo przestała działać po niespełna 4 miesiącach użytkowania, 2 razy odesłałem do reklamacji bo za pierwszym razem odesłano mi szczoteczkę bez wizyty w ser [rozwiń/zwiń]
brak
obsługa po sprzedażowa, podejście do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan67
link | zgłoś
2022-07-23
*.72.126.*
Ostrzeżenie - media-expert zastanówcie się jak coś kupicie na reklamacje trzeba czekać tygodniami nie licząc straconych nerwów i czasu, z ludzi robią sobie jaja nie odpisują na meile.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2022-07-19
*.7.236.*
opcja wniesienia towaru to przynajmniej w moim wypadku kpina...kurier odmówił wniesienia towaru, bo przecież on nie jest koniem pociągowym...pytam dlaczego robią taką opcję skoro nie umieją jej dotrzymać...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bolo12
link | zgłoś
2022-07-19
*.72.125.*
Reklamacje w tym sklepie online to parodia trzeba wysyłać zgłoszenia oczekiwanie do 14 dni na weryfikacje a potem czekanie na wysyłke i czekanie na naprawe to tygodnie oczekiwania na towar - parodia !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Hudyga
link | zgłoś
2022-07-16
*.172.182.*
10 miesięcy temu zakupiłam ekspres do kawy firmy Krups. Obecnie jest reklamowany 3 raz. Nie spienia mleka, nie pokazuje konieczności odkamieniania, zacina się młynek. W serwisie nikt nawet nie raczył zaglądnąć do środka maszyny. Odpowiedź sklepu jest zawsze taka sama, że to nasza wina. Nie potrafimy [rozwiń/zwiń]
Bardzo słaba jakość obsługi klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-07-13
*.43.132.*
Brak dostawy w wybranym dniu, gdy w końcu towar dojechał monter stwierdził, że nie potrafi zamontować płyty indukcyjnej, bo nie jest elektrykiem. Masakra, nie polecam nikomu tego sklepu. Panie na infolinilni cały dzień nie potrafiły ustalić co się dzieje z zamówieniem.
Całe zamówienie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2022-07-12
*.172.239.*
Kupiłam lodówkę HAIER, z pakietem Pełen Komfort za 129,99zl + wniesienie urządzenia za 59,99zl. Pracownicy wykonujący tą usługę okazali się niekompetentni, bez pomysłu i najmniejszego zaangażowania. Nie wiem na czym polega pełen komfort i za co zapłaciłam? Nie polecam tych usług.
BRAK
JAK WYŻEJ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2022-07-12
*.187.229.*
Na stronie przy produkcie jest informacja o tym, że produkt można nabyć w ratach do 0% również ,iż współpracujecie z kilkoma bankami- dlatego padł mój wybór na ten sklep. Po zamówieniu okazuje się ,że jest to tylko bank millenium który daje 3 propozycje wszystkie oprocentowane w mniejszym lub wię [rozwiń/zwiń]
żadne
ogrom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2022-07-11
*.0.50.*
Zamówiłam zestaw lego na urodziny syna. Dostawa miała być w dzień jego urodzin dlatego wybrałam sklep w którym odbiorę paczkę. Otrzymałam @ że zamówienie jest wysłane i fakturę. Czekałam do 18.00 na informacje @, nic nie przyszło, pojechałam do sklepu oświadczono mi że późno dostali zamówienia i rac [rozwiń/zwiń]
Brak zaangażowania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-07-07
*.30.22.*
Dostałam laptopa Asus w którym spaliła się płyta główna po dwóch tygodniach używania. Reklamacja odrzucona, bo używałam wejścia audio czyli słuchawek. Według sklepu to spowodowało spalenie płyty głównej. Także pamiętajmy: wejście na słuchawki jest w laptopach Asus nie po to, żeby go używać. Nigdy wi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Max3531
link | zgłoś
2022-07-01
*.173.140.*
JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!!!! Byłem dziś w sklepie stacjonarnym w Toruniu przy ul. Lelewela Nie polecam!!! Na wystawie mają wystawiony telefon w cenie 3399zl z ofertą która wystartowała dwa dni temu nie dość, że nikt nie raczył podejść przez 10 minut to po poproszeniu sprzedawcy okazało się, że [rozwiń/zwiń]
Oszuści
Bezprawne działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bart
link | zgłoś
2022-06-28
*.151.44.*
MediaExpert to złodzieje!!! Pralkę kupiłem 22 czerwca z dodatkowo płatną opcją godzinową. Dziś jest 28 czerwca, a pralki jak nie było tak nie ma. W sobotę dzwoniłem do działu zakupów oraz do działu reklamacji i oni również nic nie wiedzą po za tym, że ich pracownik pobrał pralkę z magazynu i ślad p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
HENRYK
link | zgłoś
2022-06-28
*.67.119.*
Zakupiony saturator sodastream mile mnie zaskoczyl.Woda z niego jest tania smaczna i zdrowa i nie z plastiku.Nie musze juz kupowac wody w PLASTIKU w sklepie i dzwigac do domu po prostu mam ja zawsze pod reka. POLECAM.
tania woda
drogi nabój
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek
link | zgłoś
2022-06-23
*.191.195.*
Ze sklepów ME korzystałem dotychczas wielokrotnie i nie było problemów większych niż w innych sklepach. Może tylko za dużo nachalnych reklam. Ale ostatni zakup, to już całkowita porażka. Lodówkę zamówiłem 14 czerwca. Ze względu na zbliżające się święto zamówiłem dodatkową usługę, by przyspieszyć dos [rozwiń/zwiń]
logistyka, brak kontaktu, brak wiarygodnej i rzetelnej informacji, za dużo nachalnych reklam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2022-06-21
*.137.226.*
W niedzielę 12 czerwca kupiłam lodówkę w mediaexpert.pl. Zapłaciłam dodatkowo za dostawę we wtorek 14 czerwca w godz. 10-13. a także za wniesienie lodówki do domu i nawet złotówkę za powiadomienie SMS o dostawie. Do tej pory lodówka nie dotarła, a miała przyjechać 14 czerwca, potem według zapewnień [rozwiń/zwiń]
Sprawnie wybrałam lodówkę, płatność przebiegła bez zakłóceń. I to koniec zalet.
Opłacona dostawa lodówki miała być 8 dni temu, do tej pory nie dotarła. Najgorszy jest brak informacji i trzymanie klienta w domu przez tyle dni. Nie mam pewności, czy kupiona przeze mnie lodówka istnieje i czy istnieje firma przewozowa, która ma ją dopstarczyć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mart
link | zgłoś
2022-06-16
*.0.49.*
NIE POLECAM ! Zamówiłam rowerek dla dziecka za 499 zł. Przyszedł brudny , rama była porysowana a siedzenie porozrywane. Plus dostawa z kilku dniowym opóźnieniem mimo deklarowanego terminu .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2022-06-14
*.77.18.*
Jedna wielka porażka. Kupowałam w tym sklepie wiele razy ale już moja noga tam nie postanie. Pan, który mnie obsługiwał "obraził się" na mnie gdyż nie chciałam dodatkowo ubezpieczenia na zakupiony sprzęt... Stał się bardzo nie miły, szeptał coś do ucha innej Pani która miała obsługiwać mnie dalej pr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IWONA
link | zgłoś
2022-06-10
*.151.35.*
Zakupiłam ekspres do kawy. Wszystko co potrzebowałam o nim wiedzieć dowiedziałam się od sympatycznego i kompetentnego P.Mikołaja pracującego na ul Serbskiej w Poznaniu. Wszystkim polecam obsługę tego sklepu .
kreatywnośc
niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-06-09
*.183.226.*
jestem nie zadowolona z dostawy lodówki, panowie kurierzy strasznie niemili,dzwoniąc do mnie, powiedzieli, że oni nie mają czasu na wbijanie w nawigację miejscowości dostawy, mam podać współrzędne , albo wysłać pineskę, skoro nie wiem, gdzie mieszkam,.....poza tym dzwoniąc dowiedziałam się, że będ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-06-09
*.226.229.*
Kupiłem SmartWatcha na prezent. Wszystko fajnie tylko nikt w sklepie mnie nie poinformował że on wymaga Androida minimum 6.0 i teraz prezent leży i czeka aż obdarowana osoba wymieni smartfona na nowszy. A byłem w sklepie, a pytałem. Powiedziano że z androidem będzie ok. Byle sprzedać, potem klient s [rozwiń/zwiń]
wybór towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
C
link | zgłoś
2022-05-31
*.39.218.*
8 maja złożyłem i opłaciłem u nich zamówienie na robot kuchenny. 9 maja anulowałem to zamówienie, ufając, że zwrot pieniędzy to formalność. Po ponad dwudziestu dniach, nie zwrócono mi pieniędzy, a obsługa klienta ściemnia, że coś z tym robi.
brak
nie zwracają pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2022-05-29
*.238.223.*
Zakupilam dwa rowery (dla siebie i Synka) w Media Expert w Lodzi ul.Kolumny - sprzedawca Piotr okazal sie konkretnym profesjonalista. Pomogl wybrac rower dobrej jakosci, zrobil przeglad rowerow i dodatkowo pomogl w rabacie jesli chodzi o cene. Super :)
Fachowosc oblusi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomasz
link | zgłoś
2022-05-28
*:95d8:ee31:*
Zakupiłem pralkę SAMSUNG WW70T5520DAT oraz suszarkę SAMSUNG DV90T5240AT A+++ za kwotę 4748,99 zł jestem bardzo zadowolony sprzęty usprawniły znacznie czas są bardzo ciche podczas prania oraz suszenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2022-05-28
*.221.142.*
Zakupiłam rower dla córki za 1600 zł i dodatkowe lampki, które nie działały. Zostały oddane do reklamacji Na drugi dzień pani zadzwoniła i zadała pytanie czy wymieniłam baterie bo są rozładowane. Pojechałam do sklepu i wtedy się zaczęło usłyszałam, że lampki mają baterie chińskie i muszę kupić sob [rozwiń/zwiń]
Zachowanie pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan Boberek
link | zgłoś
2022-05-26
*:13b:806:*
Dzień dobry, ostatnio zakupiłem Telewizor Sony w Media Expert za kwotę 3500 zł. Pierwszy raz spotkałem się z takim traktowaniem klienta. Telewizor został uszkodzony w sklepie i oczywiście otrzymałem bezużyteczny i zniszczony produkt, bez możliwości naprawy lub zwrotu pieniędzy. Apsolutnie nie po [rozwiń/zwiń]
żadnych
oszukują klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-05-25
*.30.44.*
Nie polecam sklepu, wręcz odradzam zakupy w nim. Zamówiłam u nich duże AGD do zabudowy. Zamówienie dotarło z opóźnieniem, chociaż zapewniano mnie, że dostawa nastąpi umówionego dnia ( był to dzień montażu mebli kuchennych). Oczywiście tak się nie stało. Zamówienie udało się w końcu dostarczyć, jedna [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2022-05-22
*.202.222.*
Kupiłem zmywarkę dzięki pomocy Pani Wiolety, która wiedzą i zaangażowaniem spowodowała że przyszedłbym jeszcze raz dokonać zakupów w tym sklepie-myślę że będę musiał bo zakup zmywarki nie był planowany. Sklep znajduje się w Galerii Jastrząb w Jastrzębiu-Zdroju
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz
link | zgłoś
2022-05-21
*.87.4.*
OSZUŚCI!!!!Kupiłem u nich lodówkę i po 3 tygodniach się rozszczelniła i zaczeła się wydzielać białą substancją zamówili serwis Pan który przyjechał stwierdził że nasza wina iż źle użytkujemy i posypaliśmy specjalnie żółta solą aby zareklamować lodówkę poza tym serwisant był bardzo arogancki i wulgar [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-05-14
*:2bfb:fd59:*
Uważajcie na niby promocje w tym sklepie!!!!! Na stronie internetowej https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-apple-iphone-11-black-64gb?gclid=Cj0KCQjw4PKTBhD8ARIsAHChzRKW_VA5hFOTlBY5ZX9N55a8lxmPv2Ic9xXIonyESLtco-RSRwmeddMaAhMQEALw_wcB nie ma słowa o ty, że jest to sprzęt u [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2022-05-13
*.173.49.*
Zakupiłem kosę przez internet plus montaż i uruchomienie urządzenia koszącego za 29,99 po przyjściu do sklepu otrzymałem informację od pracownika sklepu że kosa jest złozona i może ją Pan sobie wziąść ??? halo a gdzie pierwsze uruchomienia ? na to pracownik, że nie ma oleju ? na to ja, co mnie to o [rozwiń/zwiń]
Żenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2022-04-28
*.27.16.*
NIE POLECAM!!! Niestety obsługa klienta TRAGEDIA!!! 19.04 zakupiłem towar i do dzisiaj 28.04 nie otrzymałem przesyłki, w dniu wczorajszym złożyłem reklamację z opisem iż nie otrzymałem przesyłki i dostałem odpowiedź, aby spakować rzeczy (które pisałem w reklamacji, że do mnie nie dotarły) i odesłać, [rozwiń/zwiń]
BRAK
Fatalna obsługa klienta, brak dobrych chęci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2022-04-27
*.55.225.*
Poziom obsługi sklepu Media Expert jest na tragicznym poziomie. Każdy mówi co innego i tak na prawdę nie wiadomo co dzieje się z zamówieniem. Raz przychodzą wiadomości, że zamówienie zostanie dostarczone, raz, że jest opóźnione, później, że dostarczone, a tak na prawdę nic nie dotarło, albo nie ma ż [rozwiń/zwiń]
brak
niekompetenta obsługa, lekceważenie klienta, chaos, brak profesjonalizmu,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gorg0
link | zgłoś
2022-04-26
*.160.159.*
Generalnie nie tyle o produkcie, co o jakości obsługi w MediaExpert. Dostawa (priorytetowa - dodatkowo płatna) jest już opóźniona 2 dzień. Wczoraj mówiłem z konsultantem dostawę na dziś 10-12. Oczywiście nie dojechała. Panie z infolinii są bardzo miłe, ale nie potrafią udzielić konkretnej odpowi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Użytkownik
link | zgłoś
2022-04-19
*.233.24.*
Na stronie internetowej sklepu jest możliwość odbioru wybranych produktów w wybranym sklepie jeszcze tego samego dnia. Złożyłam taką rezerwację, otrzymałam potwierdzenie, że produkt znajduje się w tym sklepie i jest gotowy do odbioru. Na miejscu okazało się, że owego produktu nie ma i mogę jedynie z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-04-19
*.238.0.*
Bardzo nie polecam. Telewizor zakupiony z terminem dostawy na 15.04 piątek, w tym dniu otrzymałam sms że towar odebrany przez kuriera do mnie jedzie. Czekałam do późna, towar nie dotarł, zero informacji. W sobotę zadzwoniłam na infolinię z pytaniem co z moim zamówieniem, infolinia przekonywała że to [rozwiń/zwiń]
brak
fatalna obsługa klienta, fatalny kontakt, logistyka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
darek
link | zgłoś
2022-04-12
*.234.2.*
Fatalna obsługa, pomylone zakupy choć sklep twierdzi że wysłał poprawnie. Na zdjęciu produkt którego nie mają w asortymencie w ogóle. Zamiast wymiany wola zwroty. Głupie i dziwne tłumaczenie że klient końcowy ma znać całą symbolikę towaru i wiedzieć o wszystkich szczegółach produktu.
brak
obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-04-07
*.15.239.*
Dzień dobry, absolutnie nie polecam firmy Media Expert.Opisze w skrócie sprawę .Telefon HTC zakupiłam w październiku 2021 r w sklepie Media Expert w Łomży,pod koniec lutego 2022 zepsuł się wyświetlacz w telefonie.Na początku marca dokładnie 2go udałam się z telefonem do sklepu aby zareklamować urząd [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-04-07
*.230.28.*
Pan w czasie obsługi bardzo miły i wydawałoby się kompetentny, ale oczywiście na swoją stronę. Wykorzystuje niewiedzę klienta odnośnie promocji po czym umywa ręce.
oszukiwanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioletta
link | zgłoś
2022-04-05
*.19.86.*
Stanowczo NIE POLECAM zakupów w MediaExpert. Sklep nie wywiązuje się co do RĘKOJMI. Mimo nieprzekroczenia 2 lat od zakupu i powstania wady wynikłej z normalnej eksploatacji urządzenia, nie spełniono żądania o wymianę produktu na nowy, zwrot pieniędzy czy choćby naprawę. Ponadto decyzję dostałam po p [rozwiń/zwiń]
Sklep nie wywiązuje się co do rękojmi, długi czas rozpatrywania reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2022-04-01
*.4.248.*
bardzo zła kupiłem u nich drukarkę laserową HP 107a-podejrzewam, że była używana i na dodatek niesprawna do dzisiaj naprawiają Andrzej Mularczyk-Zelów- nie polecam
brak zalet
oszukiwanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2022-03-21
*.204.17.*
Sklep Media expert Gliwice arena masakra. Kupując dużą rzecz trzeba tachać to w ręku do samochodu jak mają to robić starsze osoby jak ja nie ma wózka nie polecam nie jest to przyjazny sklep wolę robić zakupy RTV AGD wolę robić zakupy RTV AGD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marika
link | zgłoś
2022-03-21
*:87d9:4f37:*
Chcę podziękować Panom Bartkowi i Mateuszowi z Media Expert dział MM/IT w Jankach za profesjonalną i wyjątkowo cierpliwą obsługę przy zakupie laptopa. Panowie wykazali się ogromną wiedzą i dołożyli wszelkich starań aby sfinalizować zakup. Gratuluję firmie wyboru takich pracowników, a Panom jeszcze [rozwiń/zwiń]
wiedza, uprzejmość, cierpliwość w obsłudze klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2022-03-17
*.133.129.*
> Kupiłem zmywarkę Zmywarka SAMSUNG DW60M6050BB/EO w październiku 2021.Po miesiącu użytkowania zmywarka się popsuła tzn. .z przodu zmywarki lała się woda strumieniem zalała płytki w kuchni i meble. Poza tym od początku użytkowania zmywarka nie domywała naczyń. Zgłosiłem reklamację do sklepu myśl [rozwiń/zwiń]
Zadnych
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jogi997
link | zgłoś
2022-03-17
*.30.100.*
Firma nie wywiazuje sie z obowiazkow gwarancyjnych. Miala byc wymiana na nowa lodowke : przyslali kuriera (bez zapowiedzi!!!), nie informujac nawet ze tego modelu nie ma juz w ofercie. Nie potrafili zaproponowac zamiennika. Za najtanszy "niegorszy" zamiennik zaproponowany przeze mnie kaza doplacac!! [rozwiń/zwiń]
WSZYSTKO!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2022-03-15
*.4.244.*
NIe kupujcie w Mediaexpert-tylko zwodzą klienta sprzedali mi na raty drukarkę laserową HP-107a-niesprawną.Po reklamacji odebrali drokarkę napisali, że naprawili a w żeczywistości przysłali tę samą niesprawną.Andrzej Mularczyk
brak-nauczyli mnie gdzie nie można kupować
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dobler
link | zgłoś
2022-03-12
*.146.138.*
Sklep strasznie ***owy, masakra, dokonałem płatności w piątek o 16oo i dzień później mam w informacji ze sprzęt jest nieoplacony, wszędzie gdzie place przelewem [allegro, tmobile, euroAGD], INFORMACJA. JEST W 10min na wet w weekend, strasznie niepolecam
Brak
Platnoci, wybór przedmiotów w promocji laczonej,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-03-10
*:3fcc:db94:*
Opinia negatywna. Zamówiłam produkt który był na stanie ,opłaciłem z góry po czym czekałam na paczkę do sklepu. Wszystkie e-mail przyszły wraz z wysłaniem paczki ale paczka nie dotarła do tej pory a zamawiałam 23.02 Dostawałam co jakiś czas E-mail ze paczka powinna być u mnie w następnym dniu ro [rozwiń/zwiń]
Brak odpowiedzialności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AdamXcom
link | zgłoś
2022-03-07
*.172.86.*
Kartę dostarczył mi kurier karta zakupiona w media expert w sklepie online po otwarciu paczki okazało się że pudełko nie posiada plomb a na samej karcie brak foli zabezpieczającej, Sprawdziłem przy kurierze czy się odpala działa jak się okazało później komputer się restartował wyłącznie podczas [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-03-06
*.173.185.*
Opinia pozytywna. Od wielu lat robię zakupy w Media Ekspert, ale po raz pierwszy musiałem reklamować zakupiony towar - szczoteczka soniczna Grundig. Reklamacja został przyjęta i towar wymieniono na nowy. Obsługę sklepu (Toruń, ul. Lelewela 33) oceniam bardzo pozytywnie. Szczególne podziękowania dla [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm i miła obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2022-02-28
*.171.72.*
Zamówienie złożone i opłacone z samego rana z dostawą do godz.20 tego samego dnia. Pracownicy ME sami anulowali zamówienie, stworzyli nowe i wysłali je 4 dni po terminie. Zero informacji, jakość obsługi na infolinii i w sklepie internetowym tragiczna !! nigdy więcej u nich zakupów - ODRADZAM
brak
jakość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa S
link | zgłoś
2022-02-25
*.132.232.*
Opinia negatywna, zwróciłam wolnoobrotową wyciskarkę , użytą 1 raz na próbę, oprócz niestabilności urządzenia sok zawierał bardzo dużo miąższu. Odesłałam produkt tego samego dnia i otrzymałam wiadomość że urządzenie było porysowane i brudne , co było niezgodne z prawdą i potrącono mi pomad 40 złotyc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszko
link | zgłoś
2022-02-23
*.0.22.*
Sprzęt dotarł na czas. Kurier z Koszalina dziś przywiózł zakupioną kuchnię do Szczecina. Opakowanie profesjonalne, sprzęt w stanie idealnym. Kurier- młody człowiek-świetny fachowiec sam dostarczył mój sprzęt na trzecie piętro, przy pomocy specjalnego wózka. Pozostawił na kliencie miłe wrażenie.
niezawodność i szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgorzata
link | zgłoś
2022-02-23
*:9472:f40a:*
Nie polecam!!! OSZUSCI!! Zakupilam odkurzacz bezprzewodowy, ktory poprostu nie spelnia specyfikacji producenta. Nie dosc, ze reklamacja byla rozpatrywana 2 miesiace, P produkt odeslano mi bez bazy dokujacej( tzn sam odkurzacz jest bezuzyteczny). Oszustwo
Brak
Brak kompetencji, odpowiedzialnosci. Zgubienie produktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszko
link | zgłoś
2022-02-20
*.248.138.*
Zakupiona kuchnia gazowo-elektryczna różniła się w jednym miejscu wyglądem od opisu na stronie internetowej. Reklamację zgłosiłem w dniu zakupu, została od razu przyjęta. Rozmowy z konsultantem odnośnie tego faktu przebiegały dość rzeczowo. Po tygodniu zakupiony sprzęt został odebrany ode mnie na k [rozwiń/zwiń]
Bardzo dobry kontakt telefoniczny z konsultantem, przyjazny dla klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ryszardn1
link | zgłoś
2022-02-09
*.255.227.*
Jestem pod ogromnym wrażeniem obsługi w Media Expert w Krasnymstawie ,obsługa bardzo miła w pełni profesjonalna ale nienarzucająca sie .Robie zakupy w tym sklepie od lat i naprawde polecam,zaznaczam że niema dla Nich rzeczy niemożliwych Potrafią sprostać każdym wymaganiom .Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2022-02-01
*:b83c:81f9:*
Fatalna obsługa systemu ratalnego, są wciskane dodatkowe usługi bez porozumienia z kupującym, bądź informacje przez pracownika są tak sformułowane, że po czasie człowiek sobie uświadamia, iż tak naprawdę raty 0%, wychodzą dodatkowo o tydiac złoty więcej. Jest wliczanych kupę dodatkowych opłat bez do [rozwiń/zwiń]
Pod względem mojej opinii żadnej!
Brak konkrernej komunikacji z klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-01-27
*.173.49.*
Kupiony zegarek po paru godzinach przy pierwszej aktualizacji przestał działać. Do dziś, tj 27.01.22, nie mam ani nowego sprzętu, ani zwrotu kosztów, pomimo zgłoszenia reklamacji 02.01.22. Jeśli macie namiar pieniędzy, czasu i stalowe nerwy, możecie robić zakupy w Media expert. Ja gorąco odradzam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Johan
link | zgłoś
2022-01-27
*.173.1.*
Pomyśl dwa razy zanim zamówisz‎ w Media Expert! Mediaexpert miał promocję: kup wybrane produkty, a za każde 500 zł otrzymasz kupon o wartości 70 zł. ‎ ‎ Wybraliśmy 2 produkty, które kosztowały łącznie blisko 1400 zł, więc mielibyśmy prawo do otrzymania 2 takich kuponów. ‎ ‎ Włożyliśmy oba produkt [rozwiń/zwiń]
many shops
see my text: they don't keep their promises, unreliable
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2022-01-26
*.248.6.*
16:56Reklamowałem działanie ekspresu do kawy 2 razy. Druga reklamacja tragedia. Czekam 2 miesiące a sprzętu brak. Na infolinii nie wiedzą czemu do mnie jeszcze nie dojechal skoro info o tym że jest gotowy do wysłania było 20 dni wcześniej. Zadanie zwrotu gotówki zostało oddalone, po czym nagle sprzę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-01-26
*.43.103.*
Sklep uchyla się od realizacji zamówienia z towarem, który był na promocji - takie banery reklamowe były ogólnodostępne w sieci, zasłaniając się tym, że owa promocja wynika z jakiegoś błędu. Nie polecam zakupów w tym sklepie, chyba że ktoś chce zapłacić za coś pieniądze, za coś czego finalnie nie ot [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mari
link | zgłoś
2022-01-21
*.9.115.*
Zamówiłam 3 produkty z czego ten najdroższy w ogóle do mnie nie dotarł ,zero informacji gdzie jest mój opłacony i zamówiony sprzęt. Zapłaciłam dodatkowe pieniądze ,aby sprzęt dotarł na drugi dzień a tu niespodzianka - przysłali tak jak wspomniałam tylko 2 produkty z 3 zamówionych i opłaconych . Za [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak opłaconego sprzętu,brak konkretnych informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2022-01-19
*.114.94.*
Jestem pod wrażeniem profesjonalnej obsługi pracowników sklepu Media Expert w Piastowie jako klient. Nie wchodząc w szczegóły mojego problemu obsługa sklepu MediaExpert w Piastowie spędziała ze mną godzinę czasu aby zrozumieć mój problem , znależć rozwiązanie i je wdrożyć I TO ZOSTAŁO ZROBIONE a [rozwiń/zwiń]
Super profesjonalna obsługa klienta i orientacja na klienta
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna Kosecka
link | zgłoś
2022-01-13
*.11.176.*
16.11.2021 roku zakupiłam u Państwa zmywarkę firmy Amica. Po niespełna 12 dniach użytkowania, zmywarka wylała swoją zawartość wody na powierzchnię kuchni. Awaria natychmiastowo została zgłoszona do producenta - firmy Amica. W ciągu 10 dni usterka została naprawiona. Na następny dzień podczas prani [rozwiń/zwiń]
BRAK
SAME
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LY
link | zgłoś
2022-01-10
*.120.144.*
Oferują niby promocje do 80%, szkoda tylko że jak już się u nich taki towar kupi to w *** mają klienta i po ponad 10 dniach zamiast towaru anulują wam zamówienie. Takie oto promocje w tym pseudo sklepie. Ciekawe cop na to UOKiK że setki ludzi ponaciągali, wyciągnęli od nich dane osobowe i PIENIĄDZE, [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Pseudo promocje z których jak skorzystają to i tak nie otrzymasz bo anulują 
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2022-01-07
*:26e4:f6c0:*
NIE POLECAM!!!! Jeśli chcecie kupić coś, czego nie ma na sklepie,a jest na magazynie,to zapomnijcie że firma kurierska Wam to dostarczy. Obiecanki cacanki, a głupiemu radość...że niby jak dopłacisz to nawet następny dzień będzie u Ciebie hahahaha,nic z tego... Ponad tydzień czekania,telefony i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lucyna
link | zgłoś
2021-12-27
*.18.145.*
czyli zablokowaliscie niwygodna opinie
wstyd
wstyd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2021-12-26
*.23.238.*
Uwaga i Tobie może się coś takiego przydarzyć !!!! Postanowiłem wymienić zmywarkę jeszcze działała. Wynalazłem w sklepie Media Ekspert 26.11.2021 zapłaciłem gotówką aby mi przywieziono na drugi dzień czyli 27.11.2021 ponieważ miałem gości, starą wymontowałem, ponieważ firma przewozowa miała ją zabra [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jerzy
link | zgłoś
2021-12-25
*:ae21:d513:*
nie przeceny na swieta lecz PRZEKRĘTY NA ŚWIETA tak powinien sie reklamowac sklep internetowy z nikim normalnego kontaktu jezeli ktos nie ma maila czekam juz miesiac zaplacone pralka cieknie i maja klienta w du....ie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tobiasz
link | zgłoś
2021-12-22
*.75.81.*
Kpina z klienta. Dwa dni po czasie nie mogą dojść do tego, gdzie znajduje się paczka. Mogę anulować zamówienie i czekać na zwrot kasy 14 dni. W sam raz takie hece przed świętami. Kontakt mailowy, telefoniczny, przez czat Twittera i Messengera. Wszędzie te same ogólnikowe odpowiedzi - ustalamy, dokła [rozwiń/zwiń]
teoretycznie dobra oferta
praktycznie brak towaru / dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eugeniusz
link | zgłoś
2021-12-20
*.173.153.*
pralka wan282mspl kosztowała tydzień temu 1699zł.Następnego dnia już 2029 i kłamiecie że staniała o 280zl. Tym kłamstwem powinni zająć się odpowiednie urzędy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2021-12-13
*:3c51:e931:*
Bedac w sklepie ,po krotkich ogledzinach towarow zdecydowalem sie na zakup i czekalem na kogos z obslugi .... I czekalem .... I czekalem ... i tak przez 40 minut !!!!!! A jak laskawie przyszedl facet z obslugi klienta to mnie zbyl ,ze ma innych klientow Żenada... Nawet nie raczyl zapytac czym je [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-12-13
*.173.141.*
Porażka. Zamówiłam pralkę z której po zamontowaniu wyciekała woda. Zgłaszając na serwisanta czekałam tydzień gdzie już minoł miesiąc od zamówienia... dzwonie co parę dni ... pani z obsługi powiedziała że 6 12 wysłali mi nową ... której nie ma do dziś..dzisiaj jest już 13.12.. zbywają mnie..nie mogę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-12-10
*.110.194.*
Dno. Jestem debilem bo zamówiłem coś u nich z montażem. Na montaż czekam już 7 dni a konsultanci rozmowę prowadzą tylko tak zeby zbyć. Organizacyjny analfabetyzm i amatorszczyzna. Ważne żeby wziąć kasę i olać klienta. Tak zrobili więc teaktuje ich jak złodziei.
Brak
Istnienie firmy media markt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2021-12-10
*.183.0.*
Fatalnie, omijać szerokim łukiem, szkoda ze człowiek to czyta, po zakupie. nie dotrzymują terminów dostawy, kłamią, przeciągają, kontaktu nie ma, dramat, automat na infolinii, i spadajcie klienci, grunt, że zapłaciliście
nie ma
same i wyłącznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2021-12-07
*:55:4c25:*
Uwaga.hamstwo i kłamstwo. Nerwy i brak szacunku!. Omijać szerokim łukiem. nigdy nie zrobię zakupów w tym sklepie.
Brak
Brak komunikacji,haos
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
I.P
link | zgłoś
2021-12-07
*.11.129.*
Polecam zakupy, bardzo miła i profesjonalna obsługa.
profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elzbieta
link | zgłoś
2021-12-06
*.30.20.*
Kto im dał tyle gwiazdek zenada
Brsk
Dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elzbieta
link | zgłoś
2021-12-06
*.30.20.*
Brak słów prerturbacje nerwy brak towaru po dostarczeniu towar wadliwy nie polecam nabrałem się przez polecenie tej firmy nigdy więcej nie skorzystam z ich wadliwych uslug
Brak
Dużo by wymieniać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-12-01
*.231.25.*
Zamówiłem towar i żałuje, brak kontaktu, brak towaru który był zamówiony, reklamy cię atakują 24h na dobę ,ale nic w tym prawdy, pakują zamówienie od 2 dni i nadal nic, omijać
brak
niekompetencja, olewanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BoKa
link | zgłoś
2021-11-29
*.173.97.*
Bardzo żałuję, że kupiłam towar w Media Expert (sklep internetowy). Nie informujecie klientów ( na stronie), że nie można odebrać towaru po godzinie 17:00. To kpina, aby w 21 wieku dostawca był taki nie elastyczny. Beznadzieja i brak szacunku dla klienta.
Brak
brak informacji o dostawie, przerzucanie odpowiedzi na dostawcę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Inka
link | zgłoś
2021-11-26
*.38.192.*
Od miesiaca dzial obslugi klienta wodzi mnie za nos w oczywistej sprawie. Firma nastawiona jest wyssanie od klientow pieniedzy, nie gwarantujac niczego. Jest to jedna z najgorszych firm z jakimi mialam do czynienia. Same produkty sa takie jakie sa, ale prosze jesli chcecie je zamowic zamowcie wszedz [rozwiń/zwiń]
brak
Fatalna obsuga klienta, brak odpowiedzialnosci za dostawe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-11-26
*:3752:4644:*
Zamówiony towar na dzień nastepny za który zapłaciłam dodatkowa opłatę nie dojechał do mnie. Kurier ma klienta w nosie a obsługa klienta nic nie może. Totalna porażka. Nie polecam zamówień internetowych,brak szacunku dla klienta, jedna wielka niewiadoma.Jak nie zmienia sposobu dostarczania nie ma c [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Wszystkie możliwe przy obsłudze internetowej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2021-11-25
*.191.74.*
Kupiłem w sklepie MediaExpert kuchnię z usługą montażu / demontażu starej. Niestety w czasie demontażu pracownicy MediaExpert uszkodzili mój stary sprzęt. Spisaliśmy protokół, wykonaliśmy dokumentację zdjęciową i zgłosiłem sprawę do MediaExpert. Sklep w procesie reklamacji uznał winę pracownika [rozwiń/zwiń]
uszkodzili sprzęt i nie chcą go naprawić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nitrfgb
link | zgłoś
2021-11-25
*.87.36.*
Zamówiona lodówka na dany dzień i godzinę dostawa, za dodatkową dopłata dostawa od 19 do 22.00. Zero kontaktu zero info mija 22.00 oczywiście infolinia już nieczynna, kontaktu i nr tel do kuriera nie ma, lodówki nie ma. 23 nadal nic Nie wiem czy czekać w piżamie na dostawę czy o co chodzi. Oczywiści [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kierowcabombowca
link | zgłoś
2021-11-22
*.175.161.*
Zakupiony e-kod 12 miesięcy Playstation Plus nie działa. Kupiony w piątek i do dziś nie wiedzą co zrobić. Formułki jak zawsze, że pracują nad rozwiązaniem problemu. Proszę złożyć reklamacje. Reklamacja złożona od razu w piątek i do dziś cisza. Omijajcie szerokim łukiem ten pseudo sklep.
Dziad nie sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2021-11-16
*.79.146.*
Unikać jak ognia. Obsługa procesu reklamacyjnego jest w tym sklepie na żenującym poziomie. Brak jakiegokolwiek kontaktu, wprowadzanie w błąd. Decyzja w sprawie reklamacji z tytułu rękojmi naruszająca obowiązujące przepisy (nieuzasadnione odrzucenie żądania odstąpienia od umowy przy drugiej reklamacj [rozwiń/zwiń]
Brak
Żenujący poziom obsługi procesu reklamacyjnego, decyzja naruszająca przepisy prawa, unikanie kontaktu, ignorowania wiadomości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2021-11-15
*.241.24.*
Zamówiłem telefon na stronie (telefon na stronie dostępny w jednym ze sklepów, który mi pasował). Po kilku godzinach przychodzi mail z "Twoje zamówienie o numerze xxxxxxx zostało anulowane z powodu braku dostępności. Na stronie oczywiście telefon jest ciągle dostępny w kilku sklepach w okolicy. Żadn [rozwiń/zwiń]
Brak
Sprzedają rzeczy, których nie posiadają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-11-14
*.36.101.*
niem i zaczął się kabaret. Przez ponad tydzień dzwoniłem nawet kilka razy dziennie i nikt nie potrafił się czegokolwiek dowiedzieć, konsultanci obiecywali pomoc i że oddzwonią z jakąkolwiek informacją i tak sobie czekałem i nic. I taka sytuacja powtarzała się kilkanaście razy, jeden z konsultantów w [rozwiń/zwiń]
W końcu dostarczyli towar
Fatalna obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2021-11-09
*.206.55.*
Polecam z całego serca... Pan Mariusz z AGD doradził nam jaka wybrać pralko-suszarke. Nie próbował nam wcisnąć "droższej"a taką żebyśmy byli zadowoleni. Bardzo polecam sklep jak również pracownika do pomocy Pana Mariusza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-11-02
*.30.96.*
Zamówiłam kuchenkę mikrofalową z odbiorem osobistym w sklepie na Granicznej. Poprosiłam o pomoc kasjerkę Panią Izę, która wezwała doradcę z działu. Pan Michał sprawdził czy towar nie posiada wad oraz dostarczył paczkę pod auto. Miło poczuć się perfekcyjnie obsłużonym przez uprzejmy i pomocny persone [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MarMat
link | zgłoś
2021-10-25
*.173.249.*
Przestrzegam przed MediaExpert. Nie uznają reklamacji. Dwa tygodnie przed upływem gwarancji, podczas otwierania Laptopa, znajdującego się na stałe na biurku, AverAspire3 rozsypał się zawias ekranu. Na złożone zgłoszenie reklamacyjne, otrzymałem odpowiedź, że uszkodzenie powstało z powodów złej eksp [rozwiń/zwiń]
masakra
brak pomocy, pomimo zakupienia gwarancji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-10-20
*:3627:9f86:*
Media expert przyjmuje zamówienie, pobiera kasę za towar ,którego nie ma i nie ma szans na zamówienie. Gdy dzwonisz zaniepokojony na inforlinie po kilku dniach ciszy, Pani wmawia Ci ,ze "już jest wdrodze" a nastepnie wysyła sms z prosbą o pozytywną ankiete, nastepnego dnia identyczna sytuacja tym r [rozwiń/zwiń]
żadnych
wprowadzanie w bład
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-10-14
*.220.110.*
Oceniam na 1/1 bo jak słyszę te gówniane reklamy w radiu i telewizji co 2 minuty to RZYGAM nimi....nigdy nic tam nie kupię!!!
brak
reklamy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sta
link | zgłoś
2021-10-08
*.182.100.*
Zamówiłem tradycyjny telefon komórkowy z klapką. Bateria wytrzymywała tylko 2,5 dnia. Jest trzeci raz w serwisie który twierdzi że wszystko w porządku. Jestem emerytem i podejrzewam że serwis ze sklepem wcisnęli mi telefon który posiada wadę ukrytą i powinien być wycofany z rynku. Potwierdza to fakt [rozwiń/zwiń]
brak
wiadome
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2021-10-03
*.229.210.*
Zakupiony sprzęt ogrodniczy nie działa. 4 reklamacje i 4 bezskuteczne naprawy. Całkowicie ignorują prawa klienta. Trwa walka o prawa klienta do odstąpienia od umowy i zwrot pieniędzy. Nigdy więcej zakupów w Mediaexpert!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-10-01
*.0.41.*
Zdecydowanie nie polecam. Nie wywiązują się z oferty. Mialam dostac kod znizkowy na grę przy zakupie PS5. Minęło 2 miesiące, 3 reklamację, 3 telefony i nadal nikt nie może sobie poradzić z wysłaniem kodu. Żenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-10-01
*.0.41.*
Nie polecam. Nie wywiązują się z oferty. Mialam dostac kupon zniżkowy na grę. Minęło 2 miesiące i nic. 3 reklamację napisane , 3 telefony na infolinię i nadal nic. Uważajcie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tede
link | zgłoś
2021-09-25
*.147.0.*
Uwaga na zakupy w Mediaexpert CZERWIONKA LESZCZYNY nakłaniają do zakupu folii(demnstrując jej zalety młotkiem gumowym),nie informując o dodatkowj opłacie,propnują ubezpieczenie.Następnego dnia pod folią pęcherzyki próby usunięcia nieudolne o reklamacji zapomnijcie(zakup tabletu 13.09.21r)
Brak
Cała załoga do wymiany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna \skarbek
link | zgłoś
2021-09-24
*.10.211.*
Pan Maciek - dział lodówek, uprzejmy, grzeczny , prawdziwy fachowiec umie i chce doradzić, kupowaliśmy lodówkę , same peany - wnioskuję o podwyżkę dla tego Pana ) opinię proszę liczyć jako dwie, moje i męża, pozdrawiamy serdecznie
wszystkie
nie znam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klientka
link | zgłoś
2021-09-24
*.11.228.*
❌⛔️Przestrzegam wszystkich przed dokonywaniem zakupu w Media Expert! ⛔️❌ DŁUGI POST ‼️ ➡️w przypadku, gdy pojawią się j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-09-24
*.234.8.*
Koszmarny sklep. Wszystkie ich reklamy to ściema. Rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej. Same nerwy
nie wiem
obsługa, zakupy, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusław
link | zgłoś
2021-09-21
*.46.102.*
Zakupiłem telewizor z wystawy, marki Philips w sklepie Media Expert.Po tygodni uzytkowania telewizor zepsuł sie.Nie zaproponowano mi nawet obnizki za towar, gdyz zdecydowałem sie na zakup z wystawy.Mija trzeci tydzien a telewizor jest ciągle w naprawie.Powiedziano mi że sprzet jest na wystawie zaled [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ula1958
link | zgłoś
2021-09-19
*.242.94.*
uważać pod zakupów ratalnych!!! Wcisną Wam ubezpieczenie na sprzęt na mieszkanie, zapłacicie za kalibrację o która nie prosiliście, za głośnik, który nie potrzebowaliście, ale zasugerują, że to za darmo, za transport, który też miał być za darmo tak więc za 30 rat za telewizor zapłacicie 150 zł mies [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2021-09-18
*:d73f:8449:*
Media Expert Wrocław Corona najgorsza obsługa jaką spotkałem z p.Justyną na czele.
brak
naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2021-09-18
*.225.42.*
Dokonałam zakupu telewizora w sklepie Media Expert w sklepie na ul.Kolumny w Łodzi,byłam bardzo zaskoczona profesjonalizmem,wysoką kulturą pracowników szczególnie dziękuję p.Sebastianowi za pomoc i doradztwo,polecam z czystym sumieniem ten sklep.
Przemiła obsługa pracowników sklepu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-09-18
*.10.204.*
Miesiąc temu tj. 18 sierpnia wypełniłem (internetowo) formularz zwrotu zakupionego (internetowo) blendera kielichowego. By zaoszczędzić Mediaexpert kosztów (zgodnie z jedną możliwości) zawiozłem blender na Łopuszańską w Warszawie. Oddałem blender przy kasach (wraz z formularzem zwrotu otrzymanym mai [rozwiń/zwiń]
Chwytliwe reklamy
Bezprawne działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-09-17
*.42.174.*
Nie kupujcie niczego w sklepie Media Expert, bo to sa tylko same problemy. Ten sklep to oszuści i złodzieje Zakupiłem u nich telewizor 65" w grudniu zeszłego roku, który po pół roku się zepsuł, sprawa została zgłoszona do sklepu z tytułu rękojmi, przez dwa miesiące zadzwonił tylko raz serwisant żeb [rozwiń/zwiń]
żadnych
Obsługa reklamacyjna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JAN
link | zgłoś
2021-09-12
*.49.118.*
Nie kupujcie nic w tym sklepie dopóki nie zmienia polityki z reklaracjami. Kupiłem najpierw telefon później smartwatch. W obydwu przypadkach uznano że sprzęt został zalany. Kpina i żenada bo nic takiego nie miało miejsca. Każdemu odradzam tą firmę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brygida
link | zgłoś
2021-09-02
*.235.182.*
Moje dzieci kupiły internetowo zmywarkę, pracują do póżna, w Rzeszowie od 3 dni kurier nie moze dostarczyć towaru po godzinie 18-tej, wstyd, brak szacunku dla klienta!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-09-02
*.151.42.*
Nikomu nie polecam tego sklepu, gdyż panuje tam wielki bałagan. Nierzetelnie wywiązują się z dostaw i wciskają ubezpieczenie towaru pomimo naszej ewidentnej odmowy a sprzęt kupiony był za gotówkę. Również montaż oceniam nagannie, gdyż panowie nierówno połączyli że sobą urządzenia a do tego uszkodzil [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gregsson
link | zgłoś
2021-09-01
*.185.29.*
Nie polecam i odradzam. Wszelkie reklamy w tv i radio to chyba żart. A już całkowicie zakupy w tym sklepie. Raty kredytu + ubezpieczenie od ubezpieczenia to jest kpina. Brak sensownego kredytowania na raty. Odradzam, odradzam, odradzam.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gość
link | zgłoś
2021-09-01
*.105.178.*
Termin dostawy opóźniony o tydzień. Dział reklamacji tylko obiecywał rekompensatę za trzykrotną moją wizytę w sklepie po odbiór towaru. BRak odpowiedzi na maile. Dramat. Nigdy więcej w media expert.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RAFAL
link | zgłoś
2021-08-31
*.172.238.*
Terminy dostaw zamówień są niedotrzymywane. Kurier Media Expert nie odpowiada na telefony z numerem na zamówieniu. Kontakt z innego telefonu jest możliwy.
Niedotrzymywanie terminu dostaw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jedraf
link | zgłoś
2021-08-31
*.172.238.*
Sklep w ostatnich latach znacznie obniżył loty. Terminy dostawy kupionych towarów nie tyle, że są niezgodne z jednym z haseł marketingowych „Dostawa już jutro”, ale mogą trwać do tygodnia. Kontakt z konsultantami to żenada. Konsultanci nie mają kompletnie wiedzy, na jakim etapie jest dostawa. W moim [rozwiń/zwiń]
Niedotrzymywanie terminu dostaw Brak kompetentnej obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda Żurawska
link | zgłoś
2021-08-28
*.205.21.*
Korzystalam z oferty zakupu przez telefon. Osoba, z którą rozmawiałam, okazała się dobrze poinformowana i uprzejma, nie było problemów z dodzwonieniem się. Zakup szybko doszedł do skutku: kupiłam kuchenkę z pakietem pełen komfort i przed tym chciałam przestrzec innych potencjalnych klientów: panowie [rozwiń/zwiń]
Obsługa w języku polskim, nie ma problemów z dodzwonieniem się
Serwis monterski nie funkcjonuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-08-26
*.172.236.*
Kupiona kosiarka pije Olej jak oszalała zawieziona do reklamacji gdzie po 2tyg stwierdzono ze jest ok ale pojechala jak wrocila w takim samym stanie nie tknieta! Nie była nawet sprawdzona. Gdy znowu po godz koszenia nie było oleju juz, znowu zawieziona do reklamacji nie chcieli przyjąć do reklamacji [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Nie miła obsługa!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2021-08-20
*:7058:7b64:*
Odkurzacz, który zamówiłam (nowy, nie outlet) po rozpakowaniu okazał się uszkodzony, używany oraz niesprawny. Nie był także oryginalnie, fabrycznie zapakowany. Po powrocie do sklepu, skąd odbierałam swoją paczkę, przy dokonywaniu zwrotu odkurzacza Pani Kierownik powiedziała, że odkurzacz został mi p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartez2010
link | zgłoś
2021-08-19
*.173.48.*
Uwaga oszuści !!! Syn kupił w media słuchawki . Oczywiście nie były użyte , bo to był tak mały dodatek do zamówienia . 2 dni późnej próbujemy je zwrócić i lipa . Bo niby są to " środki higieny osobistej " Odradzam wszystkim zakupy w tym sklepie !!! Zwykle złodziejstwo !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DAREK
link | zgłoś
2021-08-18
*.234.112.*
Szanowna Pani Ewo Jest mi niezmiernie przykro czytać tak krzywdzącą opinię zarówno mojej obsługi jak i sklepu w którym dokonywała Pani zakupu tv w Aleksandrowie Łódzkim przy ulicy Konstantynowskiej 5/7. Nie zgodzę się z Panią że obsługa sklepu czyli tzw. "experci" nie są zainteresowani profesjonal [rozwiń/zwiń]
Profesjonalna obsługa klienta
Krótki okres pracy na dziale RTV
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-08-18
*.182.48.*
Po wątpliwej przyjemności odwiedzenia Państwa salonu w Aleksandrowie Łódzkim przy ulicy Konstantynowskiej 5/7 nie pozostaje mi nic innego jak wystawić odpowiednią opinię oraz zgłosić problemy do wyższych organów z nadzieją, że usługi Państwa sklepu oraz sprzedawane rzekomo nowe towary ulegną popra [rozwiń/zwiń]
brak
Produkt używany, zakurzony, wybrakowany. Obsługa niemiła, arogancka. Problem ze zwrotem towaru, który nawet nie został wyniesiony z salonu po zakupie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2021-08-16
*.185.55.*
Zamówiłam lodówkę do zabudowy z usługa montażu Termin dostawy był przez wykonawcę 3 razy przekładany z powodu nadmiaru pracy. Reklamacja terminu dostawy została przez Mediaexpert zignorowana Usługa montażu wykonana niefachowo brak profesjonalnego podejścia do pracy Drzwi niedomykające się us [rozwiń/zwiń]
Brak profesjonalnego podejścia do proponowanych uslug
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-08-11
*.10.112.*
SERDECZNIE DZIĘKUJĘ P. KASI PRACUJĄCEJ W MEDIAEXPERT PRZY UL. POŁCZYŃSKIEJ ZA SPRAWNĄ I FACHOWĄ OBSŁUGĘ PRZY ZAKUPIE TELEFONU I ZAŁATWIENIU FORMALNOŚCI KREDYTOWYCH.
BARDZO MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-08-11
*.172.233.*
Czekam ponad tydzień na pralkę. Nie mam sprzętu, za ktory zapłaciłam, a weryfikacja błedu w dostawie trwa i trwa i trwa... niby taki priorytet. Niech sobie sklep szuka winnego, ale pralka powinma być noezwłocznie wysłana. Jako klient nie mogę ponosić odpowiedzialności za czyjes błędy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2021-08-07
*.41.148.*
Tragedia z dostawcami, nie stosują się do zaleceń godzinowych, wyznaczonych przez sklep.Nie szanują kupującego. To, w końcu towar zakupiony, nie jest własnością dostawcy.Są w kontakcie telefonicznym bezczelni,niegrzeczni.Powinna firma ich wymienic .zwolnić.Zostałem zmuszony do zwrotu towaru , w zwią [rozwiń/zwiń]
brak
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-08-05
*.19.95.*
Dziś zareklamowałam suszarkę zakupioną sklepie internetowym , reklamacja przebiegła sprawnie, pani w sklepie stacjonarnym Media Ekspert w Staszowie wykazała profesjonalizm obsługi, wyszłam zadowolona z nowym egzemplarzem suszarki. Produkt był dla mnie super, ze smutkiem oddawałam do naprawy gdy w s [rozwiń/zwiń]
Profesjonalna obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2021-08-03
*.113.4.*
W sklepie obsługa była OK. Transport do wymiany nie uprzejmy kierowca ,który nie szanuje czasu innych ludzi. Nie przestrzega ustaleń czasowych dostawy-umówiona na godz 10-13 , mówi, że nie On się umawiał ima własny harmonogram.Podważa wiarygodność sklepu i sprzedawcy.Chyba nie oto chodzi. Trzeba się [rozwiń/zwiń]
Miła obsługa sklepu
Transport do wymiany, nie grzeczny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona Lewikowska
link | zgłoś
2021-07-31
*.173.11.*
Witam. Serdecznie dziękuję Panu Mateuszowi z Puław pracującemu na dziale AGD za pomoc w wyborze sprzętu do kuchni. Jego pomoc, profesjonalizm oraz kultura osobista sprawiły że kupiłam sprzęt z którego jestem bardzo zadowolona. Potrafi wytłumaczyć i doradzić. Serdecznie dziękuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RYEDTYRTU
link | zgłoś
2021-07-31
*.253.85.*
NIGDY WIĘCEJ ! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM ! sprzedają śmieci, zwalają na producenta, producent każe samemu sobie naprawiać felerny produkt używając uwaga OLEJU ROŚLINNEGO !!! dramat, dno , upadek, złodzieje i oszuści, tyle mam do powiedzenia. Stracone pieniądze, wyrzucone w błoto. Produkt dwa tygodnie p [rozwiń/zwiń]
BRAKKKKK
WSZYTSKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mrs *
link | zgłoś
2021-07-28
*.172.85.*
Nigdy więcej media expert! Kupiłam telefon w tym sklepie. Był już 3 razy na gwarancji bo wiecznie był problem. Po napisaniu reklamacji z tytułu rękojmi oczywiście mi jej odmówiono twierdząc że telefon działa poprawnie. Po odebraniu go ponownie z gwarancji po 1 godzinie przestał znowu działać! Rzeczn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zamówienie o numerze 02348897851
link | zgłoś
2021-07-27
*.73.16.*
Nie polecam nikomu ,zamawiasz Monitor LG 24MP59G 24" 1920x1080px IPS 1 ms .Otrzymujesz nie kompletny monitor
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja Mo
link | zgłoś
2021-07-25
*.173.8.*
ODDAJCIE MOJE PIENIĄDZE, CZEKAM JUŻ PONAD 2 MIESIĄCE.Sklep w Toruniu ul. Lelewela 33. Moje złe wspomnienia związane z media expert znajdują się w opinii o wyżej wymienionym sklepie. Nie polecę tej firmy nawet wrogowi.
nie ma
Firma kt9ra klienta ma w d.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2021-07-25
*.188.92.*
Sklepu nie polecam. Zakupiłem urządzenie sprzątające xiaomi. Po paru miesiącach przestało działać. Dwukrotnie oddawałem urządzenie w ramach reklamacji do naprawy. Niestety nie zostało ono naprawione, chociaż z ekspertyzy wynikało że jest sprawne. Oddałem do naprawy po raz trzeci i wtedy odmówiono mi [rozwiń/zwiń]
Brak
Sprzęt bez gwarancji producenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agnieszka
link | zgłoś
2021-07-22
*.193.200.*
Telewizor LG 65NANO917NA 65" LED 4K 120Hz WebOS Dolby Vision IQ Full Array HDMI 2.1 miało być 30 rat po 146,63gr a wyszło 36 po 196,51 jak by nie patrzeć około 2700 tyś w plecy nie polecam tego sklepu ostatni raz tam coś kupuję robią z klientów durnie obsługa do niczego nic nie tłumacza przy zakupie [rozwiń/zwiń]
żadne
obsługa kredytów ratalnych niekompetentna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołaj
link | zgłoś
2021-07-20
*.254.226.*
Nie pozdrawiam Raben Polska oraz Media Expert. Brak kontaktu z Rabenem Joanna Paczkowska z media expert niekompetentna mało pomocna, nic nie wiedzącą. 15 minut rozmowy z Panią Joanna odnośnie mojego zamówienia to nie wiem, nie wiem, nie wiem. Brak kontaktu zespołu media z rabenem jest dla mnie absu [rozwiń/zwiń]
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-07-20
*.97.94.*
Nikomu nie polecam tej firmy. Niepoważne traktowanie klienta. Czekałam cały dzień na towar po czyn okazało się, ze towar przyjedzie następnego dnia- po prostu. Firma za bardzo się tym nie przejęła. Jak w filmie Barei ,,nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi?”. Totalna porażka . Z poprzednich [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-07-16
*:2bce:2063:*
Reklamacja sprzętu, to totalna porażka. 1,5 tygodnia czekam na wizytę technika. Lodówka przestała chłodzić po 5 miesiącach. Upał ponad 30 stopni, a oni twierdzą, że załatwiają i dalej cisza. Nigdy więcej żadnej elektroniki z mediaexpert. Co najwyżej można u nich kupić klocki. W żadnym innym sklepie [rozwiń/zwiń]
brak
totalne lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LECH
link | zgłoś
2021-07-16
*.17.55.*
faktura do paragonu nr S357/210708742501 z8.07.2021r. pozycja 2/778917/KUCHNIA PAKIET USŁUG,PEŁEN KOMFORT/gaz/. cena 139.99zł. POMIMO OPŁATY I ZAWIADOMIENIA OSOBY WSKAZANEJ PRZEZ SKLEP /TORUN UL.LELEWELA/P.JERZY TEL.697801961/,KTÓRY MIAŁ ZA TĘ CENĘ PODŁACZYĆ KUCHENKĘ GAZOWĄ,DO TEJ PORY USŁUGI TEJ N [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2021-07-16
*.0.21.*
nie odebrałem zamówionego przedmiotu, gdyż kasjer nie miał wydać reszty z 50 zł a ta reszta to 35 zł, gdyby chodziło o jakiś bilon to rozumiem, dot.sklepu w galerii FOCUS w Bydgoszczy, kasjer odpowiedział, że nic nie poradzi......
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2021-07-14
*.30.121.*
Zamówienie 02340575021 totalna porażka , brak sprzętu po reklamacji wymiana na inny droższy . Po dostarczeniu zamienionego zamówienia okazuje się ze jest pierwotne zamówienie i je wysyłają . Dział reklamacji to kpina po pięciu godzinach na telefonie i ok . 30 mailach łaskawie możliwość oddania nie t [rozwiń/zwiń]
Oszustwo
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-07-08
*.255.208.*
Otrzymałam grila w kawałkach, to nie wina kuriera. Widać że grill już był w słabym stanie jak został zapakowany. Zgłosiłam reklamacje, dostałam zwrot tylko z karty a część była płacona z karty podarunkowej, od tygodnia pisze wiaodmoaci codziennie ale niestety brak odzewu. Promocje i e-maile promując [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LUKASZ
link | zgłoś
2021-07-05
*.235.187.*
SKANDALICZNA OBSLUGA A RACZEJ JEJ BRAK, ZAMIAST KLIMATYZATORA KURIER CHCIAL MI DOSTARCZYC KOSIARKE I TO NIE W WYBRANYM PRZEZE MNIE DNIU ZA CO ZAPLACIŁEM PRAWIE 30ZŁ KOSZTÓW PRZESYŁKI. OMIJANIE TEGO SKLEPU Z DALEKA TO JEDYNE SLUSZNE ROZWIAZANIE.
BRAK
ISTNIENIE SKLEPU TO GLOWNA WADA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tom
link | zgłoś
2021-07-05
*.230.205.*
tragedia. nigdy więcej nie zamówimy u nich dostawy przez Internet. używają zewnętrznej firmy przewozowej która nie dostarcza produktów w wybranym dniu tylko wiecznie jest opóźnienie za co później przepraszaj I tyle.lepiej iść do innej firmy
brak
niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2021-06-25
*.75.105.*
Przy zakupie pralki sprzedawca polecił podkładki za 50 zł jako niezbędne przy użytkowaniu, które okazały się niepotrzebne ale sklep zwrotów nie przyjmuje o czym nie powiadomiono przy zakupie. w sklepie nie ma żadnych informacji o tym że zwrotów nie przyjmują. Nie polecam tego sklepu szczególnie w K [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gregor
link | zgłoś
2021-06-25
*.4.103.*
tragiczne podejście do kupującego , odradzam zakupy w tym sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zniechęcony
link | zgłoś
2021-06-24
*.0.206.*
NIE POLECAM TEGO SKLEPU. W RAZIE REKLAMCJI SAME PROBLEMY. OLEWAJĄ KLIENTA, WSZECHOBECNA SPYCHOLOGIA I LEKCEWAŻENIE. ROBIĄ WSZYSTKO, ŻEBY ZNIECHĘCIĆ KLIENTA DO REKLAMOWANIA PRODUKTÓW. NIE POLECAM!!!!!!
BRAK
SAME WADY,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-06-24
*.12.236.*
Zdecydowanie odradzam zakupy w sieci Media Expert! Kupowałam tam wszystkie sprzęty do mieszania i żałuję do teraz. Płyta indukcyjna miała wady fabryczne które ukazały się przy pierwszym użyciu - płyta popękała od środka. W odpowiedzi na zgłoszoną reklamację z tytułu rekojmi dostałam informację że po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-06-24
*.12.236.*
Zdecydowanie odradzam zakupy w sieci Media Expert! Kupowałam tam wszystkie sprzęty do mieszania i żałuję do teraz. Płyta indukcyjna miała wady fabryczne które ukazały się przy pierwszym użyciu - płyta popękała od środka. W odpowiedzi na zgłoszoną reklamację z tytułu rekojmi dostałam informację że po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2021-06-22
*.206.77.*
Media Expert to firma porażka już nic tam nie kupię dostawa 14 dni ,aż w koncu anulowana bo nie dotarła
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2021-06-22
*.59.14.*
Reklamacja to jakaś porażka. Odpowiedź zwrotna - odbiór nowego towaru w punkcie. Odbiór możliwy tylko po dopłacie ponieważ towar był zakupiony w promocji a aktualnie jest w cenie regularnej.
Brak
Dopłata
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2021-06-21
*.206.77.*
Zamówiony towar nie dotarł obsługa firmy masakra to wyłudzanie kasy od klienta i obracanie nią
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ireneusz
link | zgłoś
2021-06-16
*.173.140.*
PRZESTRZEGAM przed zakupami w tej sieci. Reklamacja to farsa. Robią łaskę, ąby w ogóle odpisać na reklamację, a po miesiącu reklamowania lodówki 2 metrowej, odpisują, że przysyłają kuriera i mam zapakować lodówkę do transportu. IDIOTYZM. Ja mam zapakować 2 metrową lodówkę. Wcześniej lodówkę zabrał s [rozwiń/zwiń]
Szybko sprzedają
Później mają klientów w nosie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2021-06-16
*.38.128.*
Nie polecam. Po reklamacji od środków zwracanych na konto odjęto kwotę promocyjną. Żenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arkadiusz
link | zgłoś
2021-06-10
*.105.178.*
Dziękuję bardzo panu Marcinowi za miłą obsługę w sklepie Media Expert Barcin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arkadiusz
link | zgłoś
2021-06-01
*:cc33:33a9:*
Zakupiłem zlewozmywak firmy TEKA Forlinea RS15 2B 580 Po rozpakowaniu opakowania okazało się ze syfon nie jest od tego zlewu lub po prostu bubel .Zgłosiłem reklamację nadano nr sprawy.. milionowy i na tym się skończylo. cisza, wydałem dużo kasy jak na zlew z którego nie mogę korzystać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucek Pucek
link | zgłoś
2021-05-29
*:3d06:a837:*
Dostawa we wskazanym terminie, a nawet auto dojechało niecały kwadrans przed czasem. Dowieźli nowe AGD, zabrali stare, super
Terminowość
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-05-29
*.114.79.*
Moja opinia dotyczy sklepu Media Expert w Olkuszu. Pierwsza wizyta w tym sklepie zresztą bardzo udana, oglądałyśmy z mamą lodówki i już w sumie miałyśmy wybrany model i markę kiedy pojawił się Pan Mariusz, i wywrócił do góry nogami cały naszą koncepcję. Świetnie i rzeczowo opisał różne modele i mark [rozwiń/zwiń]
konkretnie rzeczowo z humorem sprawnie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwona
link | zgłoś
2021-05-28
*:54e7:4de:*
sprzet ok ..Ale montaz i ustawienie kanałow w telewizorze fatalny ,, nie polecam monterów ze Skarzyska ..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie