MediaExpert Opinie

2.2 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 898
Średnia ocen:
2.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anita
link | zgłoś
2023-12-02
*.214.3.*
Zakup pralki i suszarki firmy Hisense uważam za strzał w 10. Super zestaw , wizualnie i technicznie. Zarówno pralka jak i suszarka łatwe w obsłudze , ciche , dobry wybór programowy . Obsługa w sklepie również pomocna. Polecam . #HisenseBlackNovember
Estetyka, łatwość w obsludze
Póki co brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2023-12-01
*.75.84.*
Nie polecam tego sklepu Ostatnio kupiłem w Media Expert słuchawki które po 2 miesiącach się zepsuły, a używałem je sporadycznie. Złożyłem więc jak najszybciej reklamację przez sklep online, na drugi dzień przyjechał kurier i odebrał słuchawki. Procedura reklamacyjna ciągnie się już prawie następn [rozwiń/zwiń]
brak
cała masa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Medion
link | zgłoś
2023-11-30
*.160.247.*
Bardzo lubię ten sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartas
link | zgłoś
2023-11-30
*.45.84.*
Nie polecam, jestem rozczarowany wręcz, skusiłem się ceną a czas realizacji zamówienia kompletnie nie dotrzymany mimo zapewnień i obietnic...
brak
nie dotrzymane terminy zamówień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jarek
link | zgłoś
2023-11-25
*.127.95.*
UWAŻAJCIE NA REKLAMCJE - BO WAS OLEJĄ. Ten cały sklep - siec to kompletna porażka. Reklamowałem sprzęt, przyznano mi wymianę na taki sam lub inny z dopłatą w sklepie stacjonarnym. Przez dwa tygodnie po mojej wizycie w sklepie nikt z ME nie pofatygował się poinformować mnie o dalszych krokach. Sam [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kris
link | zgłoś
2023-11-21
*.109.166.*
Bardzo dobra pralka. Super promocja #OpiniazPromocjiCashback 10/10 Brak wad. Cicha praca, opcja sterowania ze smartfon to duży plus dla zapracowanych. Dużo opcji, które się przydają, odświeżanie prania gorąca parą, program czyszczenia bębna. Bardzo polecam. To jest dokładnie to, czego szukałem, posi [rozwiń/zwiń]
Same zalety
Narazie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2023-11-18
*.113.14.*
Długo zastanawiałam się nad wyborem pralki i suszarki do prania ...szybko uzyskałam pomoc ;)pan z obsługi bardzo dokładnie i konkretnie przedstawił korzystną ofertę towaru urządzenia zostały bardzo dokładnie i szczegółowo przedstawione :)dziś nie żałuje zakupu wręcz przeciwnie jestem bardzo zadowol [rozwiń/zwiń]
wielofunkcyjność ,oszczędność czasu i energi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2023-11-17
*.146.97.*
Jestem zadowolona z zakupu zmywarki HISENSE HV661C60 , zmywarka sprawuje się dobrze, prosta w obsłudze, pojemna dzięki dodatkowej półce na sztućce, cicha, naczynia umyte i lśniące. POLECAM.
POJEMNA
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bronisław
link | zgłoś
2023-11-11
*.49.43.*
#HisenseBlackNovember jestem bardzo zadowolony z zakupu telewizora marki Hisense piekny obraz swietny dzwięk super kolory polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2023-11-10
*.46.36.*
Media Ekspert Lesko leniwa i mało przydatna obsługa. Miałem do wymiany głupią folie na telefonie która zaczęła się odklejać a pan sprzedawca nie uwzględnił reklamacji bo stwierdził uszkodzenie mechaniczne. Będąc w innym punkcie Media Ekspert bez problemu uznano reklamacje, cała operacja trwała może [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kris
link | zgłoś
2023-11-10
*.109.162.*
Bardzo dobra pralka. 10/10 Brak wad. Cicha praca, opcja sterowania ze smartfon to duży plus dla zapracowanych. Dużo opcji, które się przydają, odświeżanie prania gorąca parą, program czyszczenia bębna. Bardzo polecam. To jest dokładnie to, czego szukałem, posiadam dziewięć produktów Samsung ,i na ra [rozwiń/zwiń]
Same zalety
Narazie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
galdar.tab
link | zgłoś
2023-11-02
*.0.79.*
Witam Kupiłem suszarkę bębnowa, którą miała połamany Filtr puchu zamontowany wewnątrz urządzenia. Z zewnątrz opakowanie w stanie idealnym, nienaruszonym. Pozostawiam urządzenie z filiami i proponuje wizję lokalną w mieszkaniu celem potwierdzenia nieużywania sprzętu, dołączam zdjęcia z rozpakowania [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2023-10-27
*.231.124.*
Zakupiłem SodaStream Terra towar w zupełności spełnia moje oczekiwania. Wodę można sobie w szybki sposób nasycić dwutlenkiem węgla według własnych preferencji. Dobrym rozwiązaniem są również syropy. Dobrze że w media expert napełniają również butle z gazem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2023-10-25
*.42.89.*
Do tej pory uważałem ME za najlepszy sklep tego typu w Polsce, uważałem...jednak najwyraźniej idą śladami innego sklepu, "nie dla idio***" i konkurują z nimi na polu fatalnej obsługi klienta. Rozmowa z Panem na temat opóźnionego zamówienia (zamówione 10.10.2023 07:36) z powodu uszkodzonych nasadek u [rozwiń/zwiń]
??
Fatalny poziom obsługi klienta, bałagan w zarządzaniu, ignorowanie klientów, opóźnienia i braki w zamówieniach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bella
link | zgłoś
2023-10-24
*:757:85ef:*
odkurzacz Tefal X-force flex 12.60 mam dopiero jeden dzień,jak to nowy zakup wypróbowałam od razu na pierwszym ładowaniu baterii poodkurzałam i zmopowałam całe mieszkanie,super jest to że szczotka jest podświetlana,rączka wygina się i z łatwością można odkurzyć powierzchnie pod łóżkiem,stolikiem czy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2023-10-23
*.0.35.*
Media ekspert Kwidzyn to dno i lupą mułu, rok temu reklamowałam spundbar to serwis tej sieci kazał mi na własną rękę dowieźć sprzęt do naprawy gdzie mialam wykupioną dodatkową gwarancję. W tym roku tablet po 4 miesiącach wylądował w serwisie to serwis stwierdził moja winę mimo że nawet nie rozkręcił [rozwiń/zwiń]
Ten sklep niea zalet polecam Euro AGD tam nigdy nie ma problemu z reklamacją
Wady to słaba jakość oferowanych sprzętów,oraz brak pomocy sklepu w reklamowaniu sprzętu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzeorz
link | zgłoś
2023-10-22
*:de9a:3ece:*
Z powodu uchylania się od zobowiązań gwarancyjnych oraz brakiem odpowiedzi na moje reklamacje ze strony producenta/gwaranta zdecydowałem wystąpić z roszczeniem wobec sprzedawcy tj. Mediaexpert. Sp. z o o. W związku z tym w dniu 29. 09. 2023r bezpośrednio w sklepie „Mediaexpert” przy ul. Skarżyński [rozwiń/zwiń]
kompletny brak poszanowania klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina P
link | zgłoś
2023-10-21
*.25.121.*
#OpiniazPromocjiCashback#PrmocjaLodówkiSamsung Zakupiłam lodówkę Samsung Bespoke RB38C7B5DS9 to był świetny wybór, spełnia swoje funkcje, jest bardzo cicha, pojemna i energooszczędna a zamrażarka nie wytwarza zbędnego szronu. Lodówka posiada dodatkowo funkcję smart thinks, która umożliwia sterowan [rozwiń/zwiń]
jest cicha
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2023-10-11
*.173.18.*
Witam Dnia 7.10.2023 pojechałem do sklepu media expert który znajduje się w Warszawie w galerii północnej . Zainteresowany byłem zakupem między innymi ostrzałki do noży marki fiskars. Przy ostrzałkach wisiała podana cena 49,99zł. Poszedłem do kasy aby zapłacić za nią po czym Pani kasjera skasowała z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2023-10-06
*.243.64.*
Sprzedawca zapewniał nas,że sprzedaje nam najnowszy model Samsunga, po dostarczeniu telewizora /przez f=mę kurierską/ okazało się,że jest to model zeszłoroczny, a nie najnowszy, jak zapewniał sprzedawca.Uważajcie na to co usiłują Wam sprzedać w Media Expert, na każdym kroku oszukują. Nie polecam rob [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dagmara
link | zgłoś
2023-10-05
*.188.33.*
Zdecydowanie odradzam zakupy w sklepie Media Expert!!! Wszystko pięknie do momentu popsucia się sprzętu. A dokładnie do wykrycia, że sprzęt posiada wady, które wręcz uniemożliwiają jego użytkowanie. Ale po kolei. Robot sprzątający Tefal po zareklamowaniu u producenta i wymianie najważniejszych częśc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2023-10-04
*.243.64.*
Oszukują,a w najlepszym przypadku ukrywają część informacji. Chcieliśmy kupić z żoną TV i zapytaliśmy sprzedawcę, czy uda nam się kupić na raty 0%.Sprzedawca po sprawdzeniu w banku wystawił nam fakturę pro forma i poinformował nas ,że oprocentowanie jest faktycznie 0%. Podpisaliśmy umowę. W domu po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malwina
link | zgłoś
2023-10-03
*.242.233.*
Miałam przyjemność dokonać zakupu zegarka w MediaExpert w Pniewach. Przemiły Pan z obsługi został PO GODZINACH ABY NIE PRZERYWAĆ procesu instalacji, parowania i całej reszty dobrze i do końca ją doprowadzić, by wszystko działało. A sporo to trwało. Naprawdę godni polecenia i profesjonalni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2023-09-20
*.238.95.*
Chciałabym dodać opinie o obsłudze w sklepie MediaExpert w Środzie Wielkopolskiej. Obsługiwał mnie pan Tomasz profesjonalny miły i uczynny to za mało powiedziane. Chciałam wymienić zakupiony towar w sklepie internetowym a zapomniałam wziąć paragon z domu. W innym sklepie musiałabym wrócić do domu i [rozwiń/zwiń]
Obsługa na najwyższym poziomie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2023-09-20
*.117.158.*
MediaExpert w Knurowie - Pani Emilia nr kasjera 358, bardzo fajne podejście do klienta. Pomogła mi w wyborze (smartfon z Appla). Sympatyczna i kompetentna. Polecam !
Kompetencja, uprzejmość, usmiech
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2023-09-13
*.52.4.*
Zamówiłem towar w sklepie w Stojadłach pod Mińskiem Mazowieckim. Dostawa miała być na wtorek kilka dni później. Nikt nie przyjechał, nikt nie zadzwonił, nikt nie odbierał telefonu. Zero kontaktu. Zwykłe chamstwo.
nierzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2023-09-13
*.125.148.*
Nie polecam. Reklamacja i czas oczekiwania - ponad 60 dni na naprawę hulajnogi. Masakra. Podejście do klienta - ignorancja i wieczna bezradność.
zero zalet
milion wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2023-09-11
*:9eb6:66c6:*
Długo by opisywać co przechodzę od 17.08.2023 r. Tyle email, tyle nagrywanych rozmów telefonicznych że już zgubiłem rachubę:) Za mało znaków żeby opisać cała sytuację i to co wyprawia z klientami Media Expert. Ignorancja, oszustwo, brak komunikacji na płaszczyźnie obsługa klienta sklepu a dostawa/mo [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2023-09-06
*:335c:23e0:*
Zakup i dostawa zadowalająca (pralka, płyta gazowa, piec elektryczny do zabudowy)trafiony. Niestety problem pojawił się, kiedy ekipa wyznaczona do montażu płyty gazowej i pieca, po demontażu nie wykonała usługi. Powodem okazała się niewielka różnica wymiaru otworu do wymiaru płyty kuchennej. Dost [rozwiń/zwiń]
Miła i profesjonalna obsługa przy zakupie sprzętu.
Brak profesjonalizmu tzw. monterów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mikun8
link | zgłoś
2023-09-01
*.101.74.*
To nie była zakup to była totalna żenada … W dniu 23.09.23 rodzice poprosili by polecić im sklep w którym mogli by dokonać zakupu lodówki i pralki wraz z dodatkowymi usługami (opcjami jak wniesienie rozpakowanie itd.) Zaproponowałem im MediaExpert gdyż kupowałem już w tym sklepie i zawsze by [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2023-08-28
*.110.205.*
Choć pod kątem samych zakupów sprzętu użytkowego sklep Media Expert był dla nas w zdecydowanej czołówce wyboru, to przekreślił się jednoznacznie za podejście do obsługi jak przyszło pierwszy raz nam reklamować zakupiony u nich sprzęt. Zdajemy sobie sprawę, że w takich sytuacjach sklep zdaje się na z [rozwiń/zwiń]
Proces realizacji zamówienia
Wszystko co po zakupie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rafał
link | zgłoś
2023-08-28
*.36.114.*
promocje które są obecnie to oszustwo albo nie wchodzą albo zmieniana jest cena produktu w koszyku na wyższą powinien się tym zainteresować odpowiedni urząd ludzie patrzcie jak kupujecie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2023-08-25
*.237.185.*
Zamówiłem pralkę i suszarkę z full opcją wniesienia i instalacji. Zamawiałem przez internet. Dopłaciłem do opcji dostawy w wybrany w dzień w godzinach 16:00-22:00. Panowie pojawili się w wyznaczonym terminie, mieli ze sobą profesjonalny wózek tzw. schodołaz i bez problemu wjechali nim na 4 piętro be [rozwiń/zwiń]
Zgodnie z zamówieniem, na czas. Sprawnie.
W zasadzie nie ma się do czego przyczepić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Obcy
link | zgłoś
2023-08-25
*.88.179.*
Kupiłem kuchenkę gazową z wniesieniem zabraniem starej kuchenki i podłączeniem za 220 pln wnieść wnieśli starej nie zabrali i nie podłączyli 4 dni walczyłem aby zabrali starą i w końcu podłączyli kuchenkę po wielkich bólach setkach telefonów i ustaleniach udało się tylko dzięki uprzejmości panom z [rozwiń/zwiń]
brak
personel nie ma pojęcia co sprzedaje, nie znają własnego regulaminu,firma kurierska brak kompentencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenek
link | zgłoś
2023-08-24
*:5b4b:9f2c:*
11 lipca 2023 kupiłem telefon a do niego etui firmy WG za cenę 59,99 zł na którego opakowaniu pisało, że jest wykonane z trwałego materiału. Nawiasem mówiąc ten sam produkt na stronie internetowej Media Ekspert jest o 30 zł tańszy (dlaczego nie obowiązuje ta sama cena ?), co zauważyłem dopiero wówcz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2023-08-22
*.156.138.*
Wszystko Sprawnie,zgodnie z umową.Pełen kontakt z kurierem oraz profesjonalizm MediaExpert.Zerowe podejście do klienta przez euro rtv,gdzie mimo uzgodnienia dostawy na sobote nie było od nich żadnego kontaktu telefonicznego oraz umówionej dostawy lodówki nie trudno sobie wyobrazić gdzie trafiła wędl [rozwiń/zwiń]
Szybkość,solidność pełen profesjonalizm
Jak dla mnie Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2023-08-22
*.148.146.*
Nie uwzględniono mi reklamacji za folię która odkleiła się z telefonu pod wpływem wilgoci. Powiedziano że w regulaminie jest to uwzględnione, lecz w/w nie otrzymałem. Folia z wymianą bagatela 130 PLN z 24 m-c gwarancji.....NIE POLECAM
BRAK
REKLAMACJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ines
link | zgłoś
2023-08-21
*.136.224.*
Moje oburzenie dotyczy obsługi samego kierownika sklepu media Expert w Trzebnicy. Pan ten wyjątkowo jest impertynencki. Brak mu kultury osobistej i szacunku dla ludzi w wieku emerytalnym. Nie chciał udzielić pomocy i informacji w kwestii reklamacji produktu zakupionego w tym sklepie. Szczerze nie po [rozwiń/zwiń]
Fatalny poziom obsługi kierownika placówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2023-08-18
*:f593:612f:*
Nasze zamówienie 02361759522 miało być dzisiaj. Pomimo że była informacja dostawa jeszcze dziś. Była na dzień następny oczywiście za dopłatą 24 zł. Zapłaciliśmy. Po telefonie do kuriera dostaliśmy informację że będzie po 17. Teraz jest 20:44 i poinformował nas bo do niego zadzwoniłem że dziś nie prz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2023-08-16
*.0.68.*
Powiem to tak jeśli macie problem z Mediaexpert i kupiliście za gotówkę w sklepie stacjonarnym i nie otrzymaliście towaru w wyznaczonym terminie, udać się do sklepu wezwać sprzedawcę do wydania nabytej rzeczy jeśli nie wyda wezwać policję na miejsce na interwencję i jeśli towar był warty powyżej 800 [rozwiń/zwiń]
Tragedia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Regina
link | zgłoś
2023-08-10
*:53:1384:*
Nie polecam zakupów w Media Expert. Rok temu zakupiłam rowerek dla syna, kurier przywiozł go do domu, bez karty gwarancyjnej i instrukcji obsługi. Nie upomniałam się o to, bo nie sądziłam, że to się może przydac i że w ogóle powinnam to dostać. Dopiero teraz, gdy rower się zepsuł i oddalam go na rek [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2023-08-09
*.253.15.*
Oszustwo. Dostawa w ten sam dzień to zwykła ściema. Kurier nie dojechał, brak kontaktu. Omijać szerokim łukiem
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2023-08-03
*.186.19.*
zakup w Ich sklepie internetowym to totalna pomyłka.ODRADZAM. Zakupiłem karmę dla psów określonego rodzaju,będącej w ich ofercie. Dostawa nr 1 nie ten towar,Reklacja, dostawa nr 2 nie ten towar,Reklamacja z opism towaru jaki był zamówiony, dostawa nr3 nie ten towar co zamówiony.Zakup opłacy,towar d [rozwiń/zwiń]
ktoś w ich łańcuchu realizacji zakupu ma problemy ze znajomością rozumienia w mowie i piśmie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milosz
link | zgłoś
2023-08-02
*.67.233.*
To jest firma która nadaje się do programu Uwaga. Zakupiłem klimatyzator za 3000 zł wraz z montażem. Po otrzymaniu produktu montaż nastąpił dopiero po 10 dniach. Ale może to być zrozumiałe. Mieli dużo zgłoszeń. Kiedy już serwis zamontował klimatyzator na ścianie domu, okazało się że klimatyzator jes [rozwiń/zwiń]
Oszustwo, kłamstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2023-08-02
*.232.140.*
NIE POLECAM ZAKUPÓW ! Opłacono dostawę na konkretny dzień i zakres godzin, towar nie przyjechał ani tego dnia tym bardziej w umówionych godzinach. ZERO KONTAKTU TELEFONICZNEGO. Po zgłoszeniu reklamacji dostaje odpowiedź generowaną przez automat, dzwoniąc na infolinie odbiera bot. Do tej pory nie wia [rozwiń/zwiń]
brak
brak dostawy brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2023-07-26
*.156.135.*
Zakupiłam lodówkę Samsung-w sklepie,w formie ratalnej-ze wszystkimi opłatami tj.dowóz ,wniesienie,zabranie starego sprzętu.Dodatkową opłatą była zmiana kierunku otwierania drzwi.Lodówka została dostarczona,ale beż zmienionego kierunku otwierania drzwi.Panowie stwierdzili,że mogęprzyjechać za dwa dni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nina
link | zgłoś
2023-07-24
*:883d:4570:*
Opinia dotyczy sklepu Mediaexpert w Białymstoku w Galerii Jurowieckiej. Opóźnienia w dostawie. Brak informacji ze sklepu o powodach opóźnienia. Wysłanie przez sklep uszkodzonej kuchni. Tygodniowy brak informacji ze sklepu po złożeniu reklamacji. Zbywanie klienta i nieoddzwanianie. 12 lipca złożone [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ula
link | zgłoś
2023-07-22
*.23.246.*
Zakupiłam zmywarkę (21.07.23) w sklepie media expert we Wrocławiu przy ul. Granicznej. Obsługiwał mnie sprzedawca Pan BARTEK. Jestem bardzo zadowolona z jego obsługi, jest to bardzo sympatyczny sprzedawca, który pomógł mi w wyborze odpowiedniego dla mnie modelu sprzętu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2023-07-17
*.112.62.*
UWAGA MEDIA EXPERT TO OSZUŚCI !!! Zakupiłem lodówkę za prawie 4 tyś z dostawą za dwa dni. sprzęt dotarł po prawie dwóch tygodniach uszkodzony niekompletny. Nie przyjąłem towaru prosząc o zwrot pieniędzy. Złożyłem reklamację oraz skargę poprzez stronę ME. Nikt się nie odezwał, nie przeprosił, a w skl [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cezary
link | zgłoś
2023-07-08
*.204.108.*
Zamówiłem towar z dostawą w sobotę. Opłaciłem koszt takiej usługi. Mimo czekania na towar przez ponad 12 godzin nie został on dostarczony. Nie otrzymałem żadnej informacji dlaczego towar nie został dostarczony, ani kiedy będzie dostarczony. Ostrzegam przed firmą MediaExpert. To duża strata czasu i n [rozwiń/zwiń]
Brak realizacji usługi i niedostarczenie opłaconego towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2023-06-22
*.68.64.*
Bardzo miła i pomocna obsługa na sklepie. Panowie zamontowali mi elementy do roweru, w razie potrzeby i pytań służą fachową wiedzą. Przyjemna atmosfera na sklepie :)
miła i szybka pomoc, fachowa wiedza
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2023-06-22
*.222.241.*
w kwietniu kupiłem telewizor samsung.po zawieszeniu na ścianie zauważyłem,że jest uszkodzony ekran.zgłosiłem w sklepie, powiedzieli że mudzą wysłać do centrali.ta dała odmowę.w między czasie zniknął obraz głos był,natomiast ekran czarny,po 3 tygodniach obraz bez żadnych regulacji powrócił,ale nadal [rozwiń/zwiń]
Brak
o kompetencji 3 miesiąc walczę o wymianę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IŁONA
link | zgłoś
2023-06-19
*:c151:cbbb:*
Skandaliczne i lekceważące podejście do klienta. Dostawa na określony dzień, i standardowo jak u wielu brak kontaktu, po 8 godzinach oczekiwania kilka monitów z mojej strony do bok co z dostawą i czy jest jakiś kurier. Po kolejnej godzinie informacja ze będą o 22ej. To jest chora firma, zamówienie [rozwiń/zwiń]
nie ma
dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Merchwiak
link | zgłoś
2023-06-17
*.115.146.*
Witam nie polecam sklepu Radom Młodzanowska czekałem przed kasą 5 min pojawił się pan z miną jak bym krzywdę zrobił, miałem zapłacić 69 zł dałem 100 zł pan stwierdził że niema wydać i nie sprzeda mogę zapłacić kartę albo zostawić towar Ostatni raz odwiedziłem ten sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2023-06-02
*.64.2.*
Zamówiłem przekładkę drzwi w lodówce. Dotyczy to przesyłki nr S072/DDT05/2023/019 we Wrocławiu.Kierowca Dawid nr 53234153 dnia 1.06.2023. Kierowca Dawid nr 532341536. Zgłaszam obcesowe zachowanie montera. Otrzymałem SMS o wyrażenie opinii o dostawie (usłudze) gdzie podano kontakt na www.idz.do/AFGEx [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2023-06-02
*.0.45.*
Jestem zażenowana poziomem (A raczej jej kompletnym brakiem) obsługi klienta oraz ogólnym podejściem firmy do klienta. Reklamację zgłosiłam tego samego dnia co dostałam uszkodzone sprzęty i mija już ponad pół roku a reklamacja nadal jest niezamknięta. Pracownicy są nieprzeszkoleni, zupełnie niewład [rozwiń/zwiń]
Nigdy nikomu nie polecę korzystania z usług tej firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2023-05-18
*.246.172.*
Jestem stałą klientką tego sklepu od wielu, wielu lat - począwszy od AGD, RTV, a skończywszy na licznych gadżetach. Nigdy nie miałam żadnych problemów z zamówionymi produktami. W ubiegłym tygodniu pierwszy raz składałam reklamację w punkcie w Jaworznie. W skrócie - blondi z działu reklamacji nie ma [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2023-05-13
*.30.123.*
Kupiłem hulajnogę elektryczną ducati . 3700 pln. Pierwsza naprawa po sprawdzeniu nie działa Druga naprawa opis po naprawie urządzenie sprawne. Nie odebrałem towaru bo skoro nic nie zrobili a twierdzą że jest sprawna. Informacja jaką usłyszałem w sklepie to że muszę odebrać bo zostanę bez towaru [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rghhgg
link | zgłoś
2023-04-29
*:2a1e:19d:*
zamówiłem monitor i zapłaciłem 10 zł więcej za dostawę na dzisiaj i nie dostałem paczki. Oddawać mi kase knury
guwno
Wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2023-04-29
*.76.250.*
Polecam zgrany Zespół Pracowników MEdia Expert którym pomógł mi wybrać komputer, Microsofta do pracy i klucz wprowadził konfigurując mnie z systemem. Nauczycielka pedagog
zorganizowanie, tempo pracy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2023-04-25
*.222.244.*
Kupiłem telewizor samsung.Dałem się naciągnąć na aktualizację lepszego odbioru,wielki kit przy głośności 98-100 ledwo słuchać głosy z ekranu.przy zdjęciu folii ochronnej zauwazyłem uszkodzenie ekranu w prawym górnym rogu.Złożyłem reklamację próbowali zrzucić małpę na kuriera.reklamację odrzucono nie [rozwiń/zwiń]
Brak
Uszkodzony produkt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karol
link | zgłoś
2023-04-19
*.180.202.*
Przyszliśmy z żoną kupić sprzęt AGD do mieszkania na raty 0%. Wybraliśmy sprzęt za 19 tysięcy. Oczywiście sprzedawca naciągnął nas na jakieś nic niedające dodatki, mówiąc, że jest to niezbędne i super i oh i ah. No nic, daliśmy się nabrać za premię dla sprzedawcy. Następnie poszliśmy zrealizować zam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2023-04-15
*.179.48.*
#EnergooszczedneUrządzeniaPromocjaSamsung Po awarii poprzedniej pralki zdecydowałam się na kupno nowej.Wybór padł na markę Samsung.Zarówno pralkę jak i suszarkę(na którą również decyzja zapadła)dobierałam pod kontem ekonomiczności.Klasa energetyczna A+++ to w dzisiejszych czasach niemal obowiazek,w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2023-04-15
*.179.48.*
świetny sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bogdan
link | zgłoś
2023-04-12
*.205.212.*
świetnie wykonany,wygodny uchwyt do pracy,mocny,wydajny silnik,cicha praca urzadzenia,łatwa wymiana akcesoriów,mocny i wydajny akumulator,łatwe czyszczenie i konserwacja urządzenia,wiele funkcji(pranie,mycie,sprzatanie)
mało miejsca do przechowywania
brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2023-03-25
*.31.104.*
2 razy umowieni bylismy na montaz soundbarow stracilismy 2 dni nikt nie przyjechal ani nie pojmformowal o tym
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2023-03-24
*.207.215.*
Tragedia. Zrobiłem zamówienie z dostawą w piątek (za co dopłaciłem), a tu się okazuje, ze zamówienia ma przyjść dopiero w poniedziałek (nawet nie w weekend). Żenada i drwiny z klienta. Lepiej było kupić na Allegro i dostawa w sobotę. Nie warto kupować i dopłacać za szybszą dostawę w MediaExpert.
brak
masa, a szczególnie nieterminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2023-03-22
*.205.117.*
kupiony towar bardzo zadowala,spełnia wszystkie oczekiwania . odkurzają nawet dxieciaki ;-)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2023-03-18
*.246.207.*
Dziś spędziłem godzinę w sklepie w Łodzi na ul Kolumny i nikt niemiał czasu żeby podejść na stoisko z pralkami Chyba nie byłem sam bo wiele osób czekało na pracownika stoiska
brak
brak obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ARTUR
link | zgłoś
2023-03-14
*:d64d:fc84:*
Z zakupów jestem zadowolony .Kupiłem piekarnik,płutę indukcyjna i lodówkę firmy Elektrolux.Bardzo długo się zastanawiałem nad wyborem sprzetu do mojego nowe mieszkania i jestem super zadowolony . Wygląd i funkcjonalność bez zarzutu.
sprawność w działaniu
na razie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Icek
link | zgłoś
2023-03-07
*.234.21.*
Wszystkie opinie o produktach , jesli są nie przychylne nie są publikowane przez sklep. Wrowadza to potencjalnych klientow w blad i kupują mylnie ocenione produkty.
Brak
Brak podania prawdzieych info o produkcie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2023-03-05
*.179.24.*
Polecam sklep Medua Expert w Wegrzcach koło Krakowa. Świetny asortyment i rewelacyjna obsługa. Przyjechałam z komputerem syna do reklamacji, Panowie cierpliwie i z zaangażowaniem wszystko sprawdzili, przeinstalowali, wgrali aktualizacje, okazało się że wszystko działa.
Świetny asortyment i obsługa
Btak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna P.
link | zgłoś
2023-02-28
*.222.232.*
W wyborze smartfona odpowiedniego dla starszej,niepełnosprawnej osoby, bardzo pomógł mi Pan Grzegorz Pelpliński z Media Expert w orłowskim KLIF-ie.Zamówił mi go on-line w promocyjnej cenie.Po odbiorze od razu zamontował hartowane szkło,założył dobrany futerał,wydrukował instrukcję.Po podpisaniu um [rozwiń/zwiń]
Duzy wybór sprzętu,znakomita lokalizacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian Kray
link | zgłoś
2023-02-25
*.238.109.*
Polecam wszystkim Media Expert, Poznan Serbska 7, gdzie mozna doznac milego podejscia do klijenta, a zarazem dobrej i serdecznej obslugi. W szczególnosci bardzo dziekuje Panu BORYSOWI za mily sposób w trakcie kupna Techniradio 6 S IR, pomagajac mi a nie komplikujac w tlumaczeniu skomplikowanyh c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karina
link | zgłoś
2023-02-07
*.30.108.*
Ze swojej strony, chciałabym bardzo pochwalić Pana Mateusza z Łodzi (ul. Kolumny 6/36). Przesympatyczny, bardzo pomocny Pan ;) Udzielił mi odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania, dodatkowo doradził w kwestii wyboru produktu oraz całej procedury zakupu. Dodam, że zdecydowałam się pojechać p [rozwiń/zwiń]
Obsługa klienta
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2023-01-30
*.205.161.*
Po ostatnich zakupach zdecydowanie nie polecam .Za towar zapłaciłem ale nie miał czasu go wysłać więc zrezygnowałem z zakupu i kupiłem u uczciwego sprzedawcy który wysłał mi paczkę tego samego dnia. teraz nie mogę Mediaexpert wyegzekwować zwrotu pieniędzy. Zamiast zrobić mi przelew zwrotny i przepro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grazyna
link | zgłoś
2023-01-19
*.36.196.*
Nie polecam sklepu .Kupiłam lodówkę Sharp i po miesiącu zaczęła się psuć aż w końcu padła. Moje zgłoszenie nic nie dało.Czekam i czekam .Ciekawe kiedy ktoś sie tym zajmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IlonaH
link | zgłoś
2023-01-14
*.204.9.*
Wczoraj dowieziono mi telewizor, zamówiony w Mediaexpert dwa dni wcześniej. Obniżki duże, cena telewizora atrakcyjna, więc kupiłam razem z usługa konfiguracji sprzętu. Miało być czytelnie, profesjonalnie, tymczasem było szybko, byle jak i drogo. Ok.11.00 odebrałam od pracowników telefon, ze będą po [rozwiń/zwiń]
dostarczyli towar
sama muszę skonfigurować, choć zapłaciłam za konfiguracje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misiek
link | zgłoś
2023-01-07
*.106.161.*
Kupiłem na ich stronie internetowej odkurzacz miał być dostarczany w czwartek ale długo pakowali go zajęło im to ponad16 godzin nie wiem w co go pakowali albo skąd go wzięli z zwrotu z outletu, nie wiem sobota mija piszę do nich zero odzewu dziesięć minut mi brakło i zamówił bym z odbiorem na drugi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jacek
link | zgłoś
2023-01-05
*:e895:25a9:*
Szanowni Panstwo, nie polecam a nawet przestrzegam. Zamowilem w listopadzie lodowke i pralke, konto plus, dostawa i montaz i zabranie opakowan. Numer telefonu podany, doplata za dostawe w okreslonym oknie czasowym. Pani wynajmujaca organizuje nianie do dziecka i czeka na dostawe sprzetu...ktory nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2023-01-04
*.77.216.*
Nie lubię pisać negatywów ale po tym co serwuje mi Media Expert nie widzę innego wyjścia. Rzecz ma się o oczyszczaczu z funkcją nawilżania Dyson PH03. Sprzęt z tych droższych jakby nie było. Sprzęt jak sprzęt zawsze się może uszkodzić więc skorzystałem z rękojmi. Kurier został do mnie zamówion [rozwiń/zwiń]
Umieją wpisywać "Odezwiemy się w ciągu 48h"
Podejście do klienta, obsługa, nietotrzymywanie słowa itd.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nikodem
link | zgłoś
2023-01-01
*.225.43.*
Gorszego sklepu z elektroniką nie widziałem, Kupiłem laptop za 4000 zł dla graczy i od pierwszego uruchomienia się wszystko zacina, nie wydawajcie pieniędzy w tym sklepie, bo to tylko strata pieniędzy.
Brak
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2022-12-31
*.196.50.*
NIE POLECAM Sprzęt zakupiony 18 grudnia 2022 roku nie dotarł do dziś dnia (31.12.2022). Po kontakcie ze sklepem-kierownikiem: mam sobie dzwonić na infolinię. PORAŻKA!!!! Bez sprzętu, bez zwrotu. Nikt nic nie wie!!!!. Kolejny sprzęt-lodówka, zakupiony 28.12.2022 miał dotrzeć do 30.12 za dodatkową o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beznsee
link | zgłoś
2022-12-31
*.225.43.*
Najgorszy sklep w całej polsce, Kupiłem laptop dla graczy za 3300 zł, po uruchomieniu laptopa się strasznie zacinał, i zacina się do tej pory, nie polecam tego sklepu, lepiej kupować elektronikę w innych sklepach.
Najgorszy sklep
Najgorszy sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darknes
link | zgłoś
2022-12-30
*.177.14.*
Najgorsza sieć jaka jest, nie potrafią nigdy nic powiedzieć sprawdzić, totalna porażka, nie terminowe dostawy, odradzam tam zakupy, na sklepie przeważnie towar z wystawy, wszystko trzeba zamawiać a zamówienia tak jak już pisałem kuleją i najlepsze jest to że nic z tym nie robią
Brak
Brak rzetelnych informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin
link | zgłoś
2022-12-29
*.191.194.*
Zamówienie sklep internetowy Media Expert przyjął 18.12.2022 na sprzęt AGD. Zgodnie z informacją przesłaną e-mailem towar powinien zostać dostarczony do dnia 23.12.2022 roku. Żaden konsultant pod numerem na stronie MEDIA Expert nie potrafił mi powiedzieć w dniu 23.12.2022 roku co się dzieje z moim z [rozwiń/zwiń]
nie ma
brak realizacji zamówienia bez wyjaśnienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2022-12-28
*.248.179.*
#odkurzaczepromocja2022 Polecam, u mnie w domu zastapił tradycyjny odkurzacz. 3 poziomy mocy, elektroszczotka ze światłem UV rewelacyjna do odkurzania materaca, mocne podświetlenie ledowe szczotki, widać nie tylko okruchy ale i kurz na podłodze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2022-12-28
*.28.53.*
W sklepie Mediaexpert odkurzacz bezprzewodowy Electrolux well WQ81. Jestem bardzo zadowolona, moc ssania wyśmienita,bardzo łatwo odłącza się odkurzacz ręczny.
Długa przedłużka pozwala odkurzyć listwy sufitowe VHS
Spodziewałam się ze będzie ciższy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta M
link | zgłoś
2022-12-28
*.33.248.*
Opinia dotyczy obsługi reklamacji tej pralki. Z bębna pralki wydobywał się dym i zapach spalenizny. Reklamacja została najpierw złożona przez Media expert do producenta, który ją odrzucił podobno ze względu na uszkodzenie mechaniczne. Zaznaczam, że nikogo z serwisu Electroluxa nie było, więc nie wie [rozwiń/zwiń]
Brak
Lekceważące podejście do problemów klienta, niekompetencja, zbywanie, brak udzielania konkretnych informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2022-12-27
*:6fe0:b96f:*
Sklep odmowil zwrotu towaru w ciagu 14 dni przy zamowieniu intetnetowym, poniewaz 14 dnia sklep byl otwarty do godz. 13:00 zamiast do 21:00. Nie polecam media expert, pracownikow ktorzy pracuja przy kasie ani kierowika, ktory nie ma mocy aby cokolwiek zalatwic. Media ecpert lodz pasaz lodzki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A.
link | zgłoś
2022-12-23
*.204.45.*
Jeśli chcecie mieć spieprzone święta to kupcie prezent dla kogoś z gwarancją dostawy przed nimi, a następnie dowiedzcie się na dzień przed wigilią, że zamówiony produkt dotrze do was PO ŚWIĘTACH!
ŻADNYCH
WIELE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
joanna
link | zgłoś
2022-12-17
*.186.12.*
w sklepie Media Expert zakupiliśmy pralkę i suszarkę firmy Electrolux. Oba produkty sprawują się bardzo dobrze jesteśmy zadowoleni. #promocjapralkaisuszarka
pralka cicha i ekonomiczna, a ubrania wyjęte z suszarki są miękkie.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2022-12-17
*.139.41.*
W dniu 16.12 byłam klientką w sklepie Media Expert w Łukowie na ul. Przemysłowej. Bardzo polecam obsługę tego sklepu a w szczególności Panią Ewelinę i pana Kamila. Osoby bardzo kompetentne, miłe, doskonale potrafią doradzić.
doskonała obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2022-12-16
*:475d:b5e5:*
Kontakt ze sklepem urwał się po kilku wiadomościach dotyczących zwrotu zamówienia, które przyszło do mnie niekompletne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konsument
link | zgłoś
2022-12-08
*.173.97.*
Nie polecam. Zamówiłem produkt który na stronie malediaexpert był dostępny tylko przez odbiór w sklepie. Zamowienie zatwierdzone. Następnego dnia sms z informacją że zamówiony przedmiot oczekuje na odbiór w sklepie. Przyjeżdżam i sie okazuje że nie ma tego produktu NIGDZIE na sklepie i ze juz go nie [rozwiń/zwiń]
żadnych
niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-12-07
*.97.91.*
Wykupiliśmy usługę montażu płyty gazowej do zakupionej płyty. Panowie przyjechali wczoraj do domu nie mogąc zobaczyc otworu kominowego zasłoniętego pochłaniaczem nakazali jego zdemontowanie. Nie czekając odjechali informując, ze należy zgłosić reklamację i zostawili nas bez mozliwosci gotowania na n [rozwiń/zwiń]
Brak
Serwis montażowy beznadziejny i nieprofesjonalny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2022-11-29
*.204.76.*
Unikajcie tego sklepu jak ognia jeżeli nie chcecie stracić zdrowia, czasu i pieniędzy. W dniu 3.11.2022 r. zgłosiłem w sklepie internetowym MediaExpert reklamację z tytułu rękojmi na pralkę marki SHARP zakupioną dnia 5.10.2022 r. domagając się jej wymiany z powodu, iż przy pełnym wsadzie prania pra [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2022-11-29
*:ba50:e1d:*
POLECAM sklep przy ul. Przywidzkiej 6 w Gdańsku. BARDZO MIŁA I UPRZEJMA OBSŁUGA!!!!! Wchodząc do sklepu podeszłam do lady, by odebrać zamówienie. Pan Tomasz Kierownik sali, bardzo miło i uprzejmie przekierował mnie do Pana Pawła z działu IT, który obszernie wszystko wytłumaczył o towarze,oraz zapr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2022-11-28
*.10.205.*
Namówiona przez sprzedawcę, który koniecznie chciał zaliczyć transakcję nabyłam produkt, który okazał się trudny w obsłudze i kiedy postanowiłam zwrócić, okazało się, że nie jest to możliwe. Można sobie do sądu pójść. Jakoś w konkurencji można. Szerokim łukiem trzeba omijać ten sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-11-28
*.180.144.*
Sklep absolutnie nie radzi sobie z reklamacjami. Kupiłam nowy ekspres, który od pierwszego użycia miał uszkodzoną uszczelkę. Wada została naprawiona a ekspres oddany w fatalnym stanie - cały podrapany i zarysowany z uszkodzoną tacką. Został ponownie reklamowany i tutaj na naprawę czekałam ponad 1,5 [rozwiń/zwiń]
FATALNY SERWIS I OBSLUGA KLIENTA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dagmara
link | zgłoś
2022-11-23
*.19.116.*
Sklep nie dostarczył zapłaconego towaru ani nieoddal pieniędzy! Złodzieje!
Mniej pieniędzy na koncie
Mniej pieniędzy na koncie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2022-11-22
*.104.156.*
#PromocjaOLEDSamsung. Zakupiony telewizor QE65S95BAT spełnił moje wszystkie oczekiwania. Obraz w porównaniu z poprzednim telewizorem (takżę Samsung ale QLED7 jest zdecydowanie lepszy, bardziej soczysty a odwzorowanie kolorów znakomite. Także dźwięk jest miłym zaskoczeniem. Znakomicie oddaje zarówn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-11-19
*.173.33.*
OSTRZEŻENIE DLA KUPUJĄCYCH. Uważajcie na ten sklep. Fajnie jak wszystko działa. Niestety jak dochodzi do reklamacji nikt się Wami nie zajmie. Nie ma nikogo z kim można rozmawiać. Moja reklamacja trwa już dwa miesiące i nic się w tej sprawie nie dzieje. Jestem wściekła.
ŻADNYCH ZALET
TEN SKLEP TO JEDNA WIELKA WADA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
STEFAN - Robert z Elku
link | zgłoś
2022-11-18
*.70.85.*
W Elku na ul. Mickiewicza 19 kupuje bardzo czesto. Jestem bardzo zadowolony. Daje 5 punktow na 5. 100 % satysfakcji.
Dobry towar, bardzo mila Pani Katarzyna, doradzi jak mezczyzna, zna sie.
Nie mam wad.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirela
link | zgłoś
2022-11-17
*.74.67.*
Nie polecam zakupów w tym sklepie. Mimo gwarancji jestem 2 raz bez telewizora we wrześniu poszedł na serwis powodem było brak obrazu ,ale głos był . Pan który przyjechał był strasznie nie uprzejmy . Zabrał telewizor,na 3 dni po 3 dniach przywiózł w gorszym stanie żle poskręcany szpary pomiędzy ekr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-11-13
*.22.182.*
Jestem bardzo zadowolona z obsługi w Media Expert w CH Karolinka w Opolu. Kupiłam komputer a obsługiwał mnie doradca o imieniu Jarek .Był bardzo kompetentny, cierpliwy i otwarty na moje oczekiwania i pytania. Serdecznie dziękuję. Więcej takich miłych ,dobrych sprzedawców!
kompetentna obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2022-11-12
*.204.100.*
Zawiodłam sie chcialam kupic pralke na raty koszt 2 tys, bank milenium nie udzielił kredytu, chciała pani w credit agricole a teraz patrzałam na oprocentowanie przy zakupie to 20,75 %. Nastawieni zeby tylko kupować, kapsulki areil za 40 zl i to cena promocyjna. koszmar!!!
miła obsługa
kredyty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
staszek
link | zgłoś
2022-11-10
*.49.243.*
Rodzaj reklamacji: Produkt przestał działać lub działa nieprawidłowo (zgłoszenie z tytułu gwarancji) Data złożenia reklamacji: 2022-09-29 20:09:42 Opis reklamacji: ciemny obraz po obu stronach matrycy Nazwa produktu: Telewizor HISENSE LED H55U7B UHT4K Numer seryjny: 15TK-G19492G-0434 Do dzisi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-11-10
*.204.32.*
Bardzo NIE POLECAM. Zakupiłam we wrześniu rower Indiana MTB X Rock Czarno Czerwony 26 w sklepie internetowym Media Expert. Rower okazał się wadliwy i po miesiącu został wysłany na reklamację. Odebrałam rower i okazało się , że rower jest w jeszcze gorszym stanie niż był. Rower kupiony był dla dziec [rozwiń/zwiń]
Sklep jest expertem w psuciu nerwów, brak zaangażowania, z serwisu odsyłają towar w gorszym stanie, brak odpowiedzialności , brak komunikacji z klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
FIONA
link | zgłoś
2022-11-08
*.59.14.*
Dotyczy Mediaexpert Pińczów. Obsługę w sklepie w Pińczowie przez st.sprzedwce Daniela, zaliczam do jednych z najgorszych w moim życiu. Nigdy więcej nic tam nie kupię. Z daleka od takich toksycznych ludzi. Mam nadzieję, że znajdzie się silniejszy od niego, który nauczy go trzech magicznych słów, któr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beznsee
link | zgłoś
2022-11-04
*.225.7.*
Najgorszy sklep w Polsce, Kupilem komputer z media expert, jak go w domu wlaczylem to dzialal jak złom, do tej pory tak działą. Nie polecam tego sklepu.
NAJGORSZY SKLEP
NAJGORSZY SKLEP
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-11-04
*.146.78.*
Jestem bardzo zadowolona ,panowie bardzo uprzejmi, obsługa na 100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2022-10-31
*.67.33.*
Pralka miała być dzisiaj, ale będzie w środę. H..a warty sklep.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2022-10-19
*.5.136.*
Zapłaciłem 8 500 zł za nowy projektor, a dostałem UŻYWANY.. Słabo.. Napisałem reklamację, ale brak kontaktu mimo telefonów. Zamówiłem NOWY Projektor XGIMI Horizon Pro XK03H, a otrzymałem UŻYWANY/ noszący ślady użytkowania: - oryginalna folia pudełka otwarta, - papierowe opakowanie nosi ś [rozwiń/zwiń]
Używane produkty sprzedawane jako nowe.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2022-10-17
*:77e7:aa63:*
Czekałam całą sobotę dokonałam opłaty za dostawę w dzień wolny zero kontaktu z kurierem nikogo nic nie interesuje zdecydowanie nie polecam tej firmy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Koral
link | zgłoś
2022-10-13
*.221.112.*
Dwa dni temu moja mama kupiła pralkę w Media Expert w Bartoszycach (11-200). Nie chcąc fatygować nikogo z otoczenia do czynności, związanych z dostawą, wykupiła w sklepie pakiet KOMFORT, w ramach którego pracownicy sklepu dostarczają pralkę, wnoszą i montują. Za ten przywilej zapłaciła 186 PLN, w [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2022-10-10
*:264:1cd3:*
Sprzedają usługę na konkretny dzień i nie dostarczają towaru. To jest usługa a nie obietnica. Dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2022-10-09
*.25.121.*
sklep w Swidniku- bardzo miła obsługa, szczególnie pani Agata, były problemy ze sprzętem przy odbiorze przesyłki, wszystko zostało pozytywnie załatwione, wyjaśnione z ogromną cierpliwością.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazimierz
link | zgłoś
2022-10-05
*.26.28.*
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Uprzejma obsługa(telefonicznie) Rzetelna informacja o etapie realizacji usługi.Kurierzy o wysokiej kulturze, mili i uczynni.
Szybka obsługa. Kompetentni pracownicy.
bez uwag
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiola
link | zgłoś
2022-10-03
*.24.24.*
05.09.2022r. złozyłam reklamację, do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi. Wydzwaniam po pare razy dowiaduje się że sprawa trafiła do serwisu, pytam, do jakiego, nic na infolinii nie wiedzą. Obiecuja za kazdym razem ze ktos oddzwoni, i nic. Nadal trzeba dzwonić i znowu dowiaduje się że sprawa w serwi [rozwiń/zwiń]
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2022-09-29
*.151.36.*
Chciałabym serdecznie podziękować pracownikom sklepu Media Expert w Żorach na ul. Kościuszki 54 za profesjonalną obsługę, czas i cierpliwość jaką nam okazali podczas zakupów na rzecz Zespołu Szkół Specjalnych w Żorach.
Wysoka kultura sprzedaży i profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2022-09-19
*.48.77.*
Chcę poinformować że w dniu wczorajszym udało mi się dzięki bardzo miłej Pani kierownik Żanecie dokonać wymiany smartfona na inny model pomimo że był zakupiony w sklepie a nie na stronie internetowej. Chodzi o sklep MediaExpert w Markach koło Warszawy ul. Piłsudskiego 200 Pani kierownik przemiła a [rozwiń/zwiń]
profesjonalna obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kuba
link | zgłoś
2022-09-18
*.56.105.*
Krótko mówiąc NIE POLECAM, mnóstwo straconego czasu, nerwów i stresu, a na końcu 0 jakichkolwiek przeprosin, a tym bardziej rekompensaty. Zamówienie zostało złożone w sklepie internetowym przez pracownika, dotyczyło telewizora o wartości 1000zł, towar był wybrakowany Towar w ostateczności dotarł do [rozwiń/zwiń]
ok
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-09-17
*.174.19.*
Chcę podzielić się najgorszym doświadczeniem zakupowym w moim życiu. Zamówiłem w przedsprzedaży iPhone 14pro 9 września na stronie mediaexpert.pl z dostawą do sklepu w Przemyślu przy ul. Wojciecha Brudzewskiego 1 37-700 Przemyśl. Sam mieszkam we Lwowie, w piątek 16.09 status zamówienia był w dostawi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2022-09-15
*.56.104.*
ŻENADA w Dobczycach- w sklepie z-ca kierownika- tak twierdzi Pan, bez plakietki- że nie ma wydać 70 zł ze 100 zł. KLIENCI - to tego punktu TYLKO WYLICZONA GOTÓWKA inaczej nic nie kupicie!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-09-15
*.30.40.*
Co to za promocja urodzinowa??? Na 3 dni przed podnieśliście cenę Philips Lumea na 2599,żeby w tej "niby promocji urodzinowej" znowu wrócić do standardowej ceny tego produktu 2199???? Totalne oszukiwanie klientów ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2022-09-13
*.238.168.*
To jest jakieś dno i kilka metrów poniżej. Zakupiłem lodówkę. Poszedłem osobiście do sklepu, w nadzei, że będzie to załatwione poważnie i szybko. A oto rezultat: - dostawa następnego dnia, nie dotarła przez kolejne 5 dni, - rezygnacja z zakupu to jeszcze większa porażka, bo przez 2 tygodnie nikt [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2022-09-07
*.40.1.*
ROBIENIE z KLIENTA TOTALNEGO IDIOTY !!! Kategorycznie ODRADZAM ten sklep!! Skandalicznie wykonany transport, bur*** w systemie i spławianie przez telefon. - norma u nich. Kupiłam na początku lipca lodówkę, awaryjna sytuacja, upał jedzenie psuje się, więc zamówiłam transport dodatkowo płacąc za [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Slawek
link | zgłoś
2022-09-06
*.162.51.*
Na zgłoszenie reklamacji przez formularz sklepu zero odzewu. Serwis reklamacyjny dno
Zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2022-08-29
*.71.148.*
Miesiąc po zakupie hulajnogi elektrycznej przestała działać.Po oddaniu jej na gwarancje okazało się ze dostała się woda do środka i gwarancja tego nie obejmuje a sprzedawca który sprzedał dodatkowe ubezpieczenie miało być od wszystkiego okazało się ze to tylko przedłużenie gwarancji w sklepie panie [rozwiń/zwiń]
brak
naciąganie ludzi na niby ubezpieczenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-08-26
*.175.6.*
sklep Wysokie Mazowieckie, zakupiono 2 telewizory. pracownik sam włożył tv do pudełka, wyniósł i zapakował do samochodu kupującego, kładąc płasko jeden na drugi. Tv na spodzie został uszkodzony. Reklamacja po kilku odwołaniach nadal nie uznana, ubezpieczenie odmówiło odszkodowania, sklep, centrala s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2022-08-26
*.186.86.*
Dotyczy sklepu Media Expert Gdynia Klif Al.Zwycięstwa 252 zamówienie złożone 23.08 .22 miało być dostarczone 25.08.22 od 10-20 i niestety cały dzień czekania nie skończył się pozytywnie towar nie został dostarczony w wybranym dniu zero informacji co się stało czy dostawa jest opózniona jestem bardzo [rozwiń/zwiń]
Strona internetowa
Brak dostawy towaru w wybranym dniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
czp
link | zgłoś
2022-08-16
*.173.120.*
Zamowienie złożone 09.08.2022r 2 rzeczy, obie na stronie miały "jak zamówisz do danej godziny to dostawa do sklepu będzie na następny dzień (a było jeszcze ponad 5h na to zamowienie na nastepny dzień)". Oczywiscie nastepnego dnia nie przyjechało, 10.08 dzwonie na infolinie na ktorej siedza znudzone [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2022-08-12
*.245.194.*
Zamówiłem zmywarkę z montażem - dopłaciłem do usługi opcję montażu w najbliższy dzień roboczy w godz. 10.00-13.00 - była taka opcja przy składaniu zamówienia. Zapłaciłem. Następnego dnia otrzymałem telefon, że dostawa w tym terminie jest niemożliwa. Ustaliłem telefonicznie nowy termin dostawy i mont [rozwiń/zwiń]
Brak
Jw.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zawiedziony klijent
link | zgłoś
2022-08-10
*.122.172.*
W sklepie w Konstantynowie Łódzkim, zakupiłem turystyczną dwupalnikowa kuchenkę gazową, która to do niczego się nie nadaję. Nie jest ona dostosowana do parametrów polskich w związku z czym nie można na niej zagotować nawet 0,5 l wody. Po złożeniu reklamacji dowiedziałem się że nie jest ona do gotowa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2022-08-03
*.239.125.*
Zakupy w sklepie super,obsługa ok.Wykupiony pakiet przywózka,zamontowanie wywózka.Pierwszy termin na czas.Towar wniesiony.Pan chciał mieć do podłaczenia wąż" nówka".Kupiłam nowy z gwarancją i umowiłam sie na następny dzień.Tak się składa że trzeci dzień czekam/stara kuchenka odłaczona,nowa nierozpa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2022-07-29
*.114.236.*
Dramat nie firma. Zamówiłem 4 sprzęty AGD z dostawą,wniesieniem oraz zamontowaniem. Poszedłem na urlop w dniu dostawy aby na spokojnie to odebrać, nic nie dojechało. W godzinach wieczornych telefon, że dostawa będzie w dniu kolejnym do 14. Biorę kolejny dzień urlopu a tu kolejny raz bez dostawy tylk [rozwiń/zwiń]
dobrze zrobiona strona ww
totalnie zła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł Kubaszewski
link | zgłoś
2022-07-27
*.247.211.*
asortyment sklepu bogaty, ale co z tego jeżeli obsługa po sprzedażowa jest na mizernym poziomie, zareklamowałem szczoteczkę soniczną Evorei UV Pro bo przestała działać po niespełna 4 miesiącach użytkowania, 2 razy odesłałem do reklamacji bo za pierwszym razem odesłano mi szczoteczkę bez wizyty w ser [rozwiń/zwiń]
brak
obsługa po sprzedażowa, podejście do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan67
link | zgłoś
2022-07-23
*.72.126.*
Ostrzeżenie - media-expert zastanówcie się jak coś kupicie na reklamacje trzeba czekać tygodniami nie licząc straconych nerwów i czasu, z ludzi robią sobie jaja nie odpisują na meile.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2022-07-19
*.7.236.*
opcja wniesienia towaru to przynajmniej w moim wypadku kpina...kurier odmówił wniesienia towaru, bo przecież on nie jest koniem pociągowym...pytam dlaczego robią taką opcję skoro nie umieją jej dotrzymać...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bolo12
link | zgłoś
2022-07-19
*.72.125.*
Reklamacje w tym sklepie online to parodia trzeba wysyłać zgłoszenia oczekiwanie do 14 dni na weryfikacje a potem czekanie na wysyłke i czekanie na naprawe to tygodnie oczekiwania na towar - parodia !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Hudyga
link | zgłoś
2022-07-16
*.172.182.*
10 miesięcy temu zakupiłam ekspres do kawy firmy Krups. Obecnie jest reklamowany 3 raz. Nie spienia mleka, nie pokazuje konieczności odkamieniania, zacina się młynek. W serwisie nikt nawet nie raczył zaglądnąć do środka maszyny. Odpowiedź sklepu jest zawsze taka sama, że to nasza wina. Nie potrafimy [rozwiń/zwiń]
Bardzo słaba jakość obsługi klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-07-13
*.43.132.*
Brak dostawy w wybranym dniu, gdy w końcu towar dojechał monter stwierdził, że nie potrafi zamontować płyty indukcyjnej, bo nie jest elektrykiem. Masakra, nie polecam nikomu tego sklepu. Panie na infolinilni cały dzień nie potrafiły ustalić co się dzieje z zamówieniem.
Całe zamówienie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2022-07-12
*.172.239.*
Kupiłam lodówkę HAIER, z pakietem Pełen Komfort za 129,99zl + wniesienie urządzenia za 59,99zl. Pracownicy wykonujący tą usługę okazali się niekompetentni, bez pomysłu i najmniejszego zaangażowania. Nie wiem na czym polega pełen komfort i za co zapłaciłam? Nie polecam tych usług.
BRAK
JAK WYŻEJ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2022-07-12
*.187.229.*
Na stronie przy produkcie jest informacja o tym, że produkt można nabyć w ratach do 0% również ,iż współpracujecie z kilkoma bankami- dlatego padł mój wybór na ten sklep. Po zamówieniu okazuje się ,że jest to tylko bank millenium który daje 3 propozycje wszystkie oprocentowane w mniejszym lub wię [rozwiń/zwiń]
żadne
ogrom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2022-07-11
*.0.50.*
Zamówiłam zestaw lego na urodziny syna. Dostawa miała być w dzień jego urodzin dlatego wybrałam sklep w którym odbiorę paczkę. Otrzymałam @ że zamówienie jest wysłane i fakturę. Czekałam do 18.00 na informacje @, nic nie przyszło, pojechałam do sklepu oświadczono mi że późno dostali zamówienia i rac [rozwiń/zwiń]
Brak zaangażowania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-07-07
*.30.22.*
Dostałam laptopa Asus w którym spaliła się płyta główna po dwóch tygodniach używania. Reklamacja odrzucona, bo używałam wejścia audio czyli słuchawek. Według sklepu to spowodowało spalenie płyty głównej. Także pamiętajmy: wejście na słuchawki jest w laptopach Asus nie po to, żeby go używać. Nigdy wi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Max3531
link | zgłoś
2022-07-01
*.173.140.*
JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!!!! Byłem dziś w sklepie stacjonarnym w Toruniu przy ul. Lelewela Nie polecam!!! Na wystawie mają wystawiony telefon w cenie 3399zl z ofertą która wystartowała dwa dni temu nie dość, że nikt nie raczył podejść przez 10 minut to po poproszeniu sprzedawcy okazało się, że [rozwiń/zwiń]
Oszuści
Bezprawne działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bart
link | zgłoś
2022-06-28
*.151.44.*
MediaExpert to złodzieje!!! Pralkę kupiłem 22 czerwca z dodatkowo płatną opcją godzinową. Dziś jest 28 czerwca, a pralki jak nie było tak nie ma. W sobotę dzwoniłem do działu zakupów oraz do działu reklamacji i oni również nic nie wiedzą po za tym, że ich pracownik pobrał pralkę z magazynu i ślad p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
HENRYK
link | zgłoś
2022-06-28
*.67.119.*
Zakupiony saturator sodastream mile mnie zaskoczyl.Woda z niego jest tania smaczna i zdrowa i nie z plastiku.Nie musze juz kupowac wody w PLASTIKU w sklepie i dzwigac do domu po prostu mam ja zawsze pod reka. POLECAM.
tania woda
drogi nabój
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek
link | zgłoś
2022-06-23
*.191.195.*
Ze sklepów ME korzystałem dotychczas wielokrotnie i nie było problemów większych niż w innych sklepach. Może tylko za dużo nachalnych reklam. Ale ostatni zakup, to już całkowita porażka. Lodówkę zamówiłem 14 czerwca. Ze względu na zbliżające się święto zamówiłem dodatkową usługę, by przyspieszyć dos [rozwiń/zwiń]
logistyka, brak kontaktu, brak wiarygodnej i rzetelnej informacji, za dużo nachalnych reklam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2022-06-21
*.137.226.*
W niedzielę 12 czerwca kupiłam lodówkę w mediaexpert.pl. Zapłaciłam dodatkowo za dostawę we wtorek 14 czerwca w godz. 10-13. a także za wniesienie lodówki do domu i nawet złotówkę za powiadomienie SMS o dostawie. Do tej pory lodówka nie dotarła, a miała przyjechać 14 czerwca, potem według zapewnień [rozwiń/zwiń]
Sprawnie wybrałam lodówkę, płatność przebiegła bez zakłóceń. I to koniec zalet.
Opłacona dostawa lodówki miała być 8 dni temu, do tej pory nie dotarła. Najgorszy jest brak informacji i trzymanie klienta w domu przez tyle dni. Nie mam pewności, czy kupiona przeze mnie lodówka istnieje i czy istnieje firma przewozowa, która ma ją dopstarczyć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mart
link | zgłoś
2022-06-16
*.0.49.*
NIE POLECAM ! Zamówiłam rowerek dla dziecka za 499 zł. Przyszedł brudny , rama była porysowana a siedzenie porozrywane. Plus dostawa z kilku dniowym opóźnieniem mimo deklarowanego terminu .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2022-06-14
*.77.18.*
Jedna wielka porażka. Kupowałam w tym sklepie wiele razy ale już moja noga tam nie postanie. Pan, który mnie obsługiwał "obraził się" na mnie gdyż nie chciałam dodatkowo ubezpieczenia na zakupiony sprzęt... Stał się bardzo nie miły, szeptał coś do ucha innej Pani która miała obsługiwać mnie dalej pr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IWONA
link | zgłoś
2022-06-10
*.151.35.*
Zakupiłam ekspres do kawy. Wszystko co potrzebowałam o nim wiedzieć dowiedziałam się od sympatycznego i kompetentnego P.Mikołaja pracującego na ul Serbskiej w Poznaniu. Wszystkim polecam obsługę tego sklepu .
kreatywnośc
niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-06-09
*.183.226.*
jestem nie zadowolona z dostawy lodówki, panowie kurierzy strasznie niemili,dzwoniąc do mnie, powiedzieli, że oni nie mają czasu na wbijanie w nawigację miejscowości dostawy, mam podać współrzędne , albo wysłać pineskę, skoro nie wiem, gdzie mieszkam,.....poza tym dzwoniąc dowiedziałam się, że będ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-06-09
*.226.229.*
Kupiłem SmartWatcha na prezent. Wszystko fajnie tylko nikt w sklepie mnie nie poinformował że on wymaga Androida minimum 6.0 i teraz prezent leży i czeka aż obdarowana osoba wymieni smartfona na nowszy. A byłem w sklepie, a pytałem. Powiedziano że z androidem będzie ok. Byle sprzedać, potem klient s [rozwiń/zwiń]
wybór towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
C
link | zgłoś
2022-05-31
*.39.218.*
8 maja złożyłem i opłaciłem u nich zamówienie na robot kuchenny. 9 maja anulowałem to zamówienie, ufając, że zwrot pieniędzy to formalność. Po ponad dwudziestu dniach, nie zwrócono mi pieniędzy, a obsługa klienta ściemnia, że coś z tym robi.
brak
nie zwracają pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2022-05-29
*.238.223.*
Zakupilam dwa rowery (dla siebie i Synka) w Media Expert w Lodzi ul.Kolumny - sprzedawca Piotr okazal sie konkretnym profesjonalista. Pomogl wybrac rower dobrej jakosci, zrobil przeglad rowerow i dodatkowo pomogl w rabacie jesli chodzi o cene. Super :)
Fachowosc oblusi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomasz
link | zgłoś
2022-05-28
*:95d8:ee31:*
Zakupiłem pralkę SAMSUNG WW70T5520DAT oraz suszarkę SAMSUNG DV90T5240AT A+++ za kwotę 4748,99 zł jestem bardzo zadowolony sprzęty usprawniły znacznie czas są bardzo ciche podczas prania oraz suszenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2022-05-28
*.221.142.*
Zakupiłam rower dla córki za 1600 zł i dodatkowe lampki, które nie działały. Zostały oddane do reklamacji Na drugi dzień pani zadzwoniła i zadała pytanie czy wymieniłam baterie bo są rozładowane. Pojechałam do sklepu i wtedy się zaczęło usłyszałam, że lampki mają baterie chińskie i muszę kupić sob [rozwiń/zwiń]
Zachowanie pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan Boberek
link | zgłoś
2022-05-26
*:13b:806:*
Dzień dobry, ostatnio zakupiłem Telewizor Sony w Media Expert za kwotę 3500 zł. Pierwszy raz spotkałem się z takim traktowaniem klienta. Telewizor został uszkodzony w sklepie i oczywiście otrzymałem bezużyteczny i zniszczony produkt, bez możliwości naprawy lub zwrotu pieniędzy. Apsolutnie nie po [rozwiń/zwiń]
żadnych
oszukują klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-05-25
*.30.44.*
Nie polecam sklepu, wręcz odradzam zakupy w nim. Zamówiłam u nich duże AGD do zabudowy. Zamówienie dotarło z opóźnieniem, chociaż zapewniano mnie, że dostawa nastąpi umówionego dnia ( był to dzień montażu mebli kuchennych). Oczywiście tak się nie stało. Zamówienie udało się w końcu dostarczyć, jedna [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2022-05-22
*.202.222.*
Kupiłem zmywarkę dzięki pomocy Pani Wiolety, która wiedzą i zaangażowaniem spowodowała że przyszedłbym jeszcze raz dokonać zakupów w tym sklepie-myślę że będę musiał bo zakup zmywarki nie był planowany. Sklep znajduje się w Galerii Jastrząb w Jastrzębiu-Zdroju
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz
link | zgłoś
2022-05-21
*.87.4.*
OSZUŚCI!!!!Kupiłem u nich lodówkę i po 3 tygodniach się rozszczelniła i zaczeła się wydzielać białą substancją zamówili serwis Pan który przyjechał stwierdził że nasza wina iż źle użytkujemy i posypaliśmy specjalnie żółta solą aby zareklamować lodówkę poza tym serwisant był bardzo arogancki i wulgar [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-05-14
*:2bfb:fd59:*
Uważajcie na niby promocje w tym sklepie!!!!! Na stronie internetowej https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-apple-iphone-11-black-64gb?gclid=Cj0KCQjw4PKTBhD8ARIsAHChzRKW_VA5hFOTlBY5ZX9N55a8lxmPv2Ic9xXIonyESLtco-RSRwmeddMaAhMQEALw_wcB nie ma słowa o ty, że jest to sprzęt u [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2022-05-13
*.173.49.*
Zakupiłem kosę przez internet plus montaż i uruchomienie urządzenia koszącego za 29,99 po przyjściu do sklepu otrzymałem informację od pracownika sklepu że kosa jest złozona i może ją Pan sobie wziąść ??? halo a gdzie pierwsze uruchomienia ? na to pracownik, że nie ma oleju ? na to ja, co mnie to o [rozwiń/zwiń]
Żenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2022-04-28
*.27.16.*
NIE POLECAM!!! Niestety obsługa klienta TRAGEDIA!!! 19.04 zakupiłem towar i do dzisiaj 28.04 nie otrzymałem przesyłki, w dniu wczorajszym złożyłem reklamację z opisem iż nie otrzymałem przesyłki i dostałem odpowiedź, aby spakować rzeczy (które pisałem w reklamacji, że do mnie nie dotarły) i odesłać, [rozwiń/zwiń]
BRAK
Fatalna obsługa klienta, brak dobrych chęci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2022-04-27
*.55.225.*
Poziom obsługi sklepu Media Expert jest na tragicznym poziomie. Każdy mówi co innego i tak na prawdę nie wiadomo co dzieje się z zamówieniem. Raz przychodzą wiadomości, że zamówienie zostanie dostarczone, raz, że jest opóźnione, później, że dostarczone, a tak na prawdę nic nie dotarło, albo nie ma ż [rozwiń/zwiń]
brak
niekompetenta obsługa, lekceważenie klienta, chaos, brak profesjonalizmu,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gorg0
link | zgłoś
2022-04-26
*.160.159.*
Generalnie nie tyle o produkcie, co o jakości obsługi w MediaExpert. Dostawa (priorytetowa - dodatkowo płatna) jest już opóźniona 2 dzień. Wczoraj mówiłem z konsultantem dostawę na dziś 10-12. Oczywiście nie dojechała. Panie z infolinii są bardzo miłe, ale nie potrafią udzielić konkretnej odpowi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Użytkownik
link | zgłoś
2022-04-19
*.233.24.*
Na stronie internetowej sklepu jest możliwość odbioru wybranych produktów w wybranym sklepie jeszcze tego samego dnia. Złożyłam taką rezerwację, otrzymałam potwierdzenie, że produkt znajduje się w tym sklepie i jest gotowy do odbioru. Na miejscu okazało się, że owego produktu nie ma i mogę jedynie z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-04-19
*.238.0.*
Bardzo nie polecam. Telewizor zakupiony z terminem dostawy na 15.04 piątek, w tym dniu otrzymałam sms że towar odebrany przez kuriera do mnie jedzie. Czekałam do późna, towar nie dotarł, zero informacji. W sobotę zadzwoniłam na infolinię z pytaniem co z moim zamówieniem, infolinia przekonywała że to [rozwiń/zwiń]
brak
fatalna obsługa klienta, fatalny kontakt, logistyka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
darek
link | zgłoś
2022-04-12
*.234.2.*
Fatalna obsługa, pomylone zakupy choć sklep twierdzi że wysłał poprawnie. Na zdjęciu produkt którego nie mają w asortymencie w ogóle. Zamiast wymiany wola zwroty. Głupie i dziwne tłumaczenie że klient końcowy ma znać całą symbolikę towaru i wiedzieć o wszystkich szczegółach produktu.
brak
obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-04-07
*.15.239.*
Dzień dobry, absolutnie nie polecam firmy Media Expert.Opisze w skrócie sprawę .Telefon HTC zakupiłam w październiku 2021 r w sklepie Media Expert w Łomży,pod koniec lutego 2022 zepsuł się wyświetlacz w telefonie.Na początku marca dokładnie 2go udałam się z telefonem do sklepu aby zareklamować urząd [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-04-07
*.230.28.*
Pan w czasie obsługi bardzo miły i wydawałoby się kompetentny, ale oczywiście na swoją stronę. Wykorzystuje niewiedzę klienta odnośnie promocji po czym umywa ręce.
oszukiwanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioletta
link | zgłoś
2022-04-05
*.19.86.*
Stanowczo NIE POLECAM zakupów w MediaExpert. Sklep nie wywiązuje się co do RĘKOJMI. Mimo nieprzekroczenia 2 lat od zakupu i powstania wady wynikłej z normalnej eksploatacji urządzenia, nie spełniono żądania o wymianę produktu na nowy, zwrot pieniędzy czy choćby naprawę. Ponadto decyzję dostałam po p [rozwiń/zwiń]
Sklep nie wywiązuje się co do rękojmi, długi czas rozpatrywania reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2022-04-01
*.4.248.*
bardzo zła kupiłem u nich drukarkę laserową HP 107a-podejrzewam, że była używana i na dodatek niesprawna do dzisiaj naprawiają Andrzej Mularczyk-Zelów- nie polecam
brak zalet
oszukiwanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2022-03-21
*.204.17.*
Sklep Media expert Gliwice arena masakra. Kupując dużą rzecz trzeba tachać to w ręku do samochodu jak mają to robić starsze osoby jak ja nie ma wózka nie polecam nie jest to przyjazny sklep wolę robić zakupy RTV AGD wolę robić zakupy RTV AGD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marika
link | zgłoś
2022-03-21
*:87d9:4f37:*
Chcę podziękować Panom Bartkowi i Mateuszowi z Media Expert dział MM/IT w Jankach za profesjonalną i wyjątkowo cierpliwą obsługę przy zakupie laptopa. Panowie wykazali się ogromną wiedzą i dołożyli wszelkich starań aby sfinalizować zakup. Gratuluję firmie wyboru takich pracowników, a Panom jeszcze [rozwiń/zwiń]
wiedza, uprzejmość, cierpliwość w obsłudze klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2022-03-17
*.133.129.*
> Kupiłem zmywarkę Zmywarka SAMSUNG DW60M6050BB/EO w październiku 2021.Po miesiącu użytkowania zmywarka się popsuła tzn. .z przodu zmywarki lała się woda strumieniem zalała płytki w kuchni i meble. Poza tym od początku użytkowania zmywarka nie domywała naczyń. Zgłosiłem reklamację do sklepu myśl [rozwiń/zwiń]
Zadnych
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jogi997
link | zgłoś
2022-03-17
*.30.100.*
Firma nie wywiazuje sie z obowiazkow gwarancyjnych. Miala byc wymiana na nowa lodowke : przyslali kuriera (bez zapowiedzi!!!), nie informujac nawet ze tego modelu nie ma juz w ofercie. Nie potrafili zaproponowac zamiennika. Za najtanszy "niegorszy" zamiennik zaproponowany przeze mnie kaza doplacac!! [rozwiń/zwiń]
WSZYSTKO!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2022-03-15
*.4.244.*
NIe kupujcie w Mediaexpert-tylko zwodzą klienta sprzedali mi na raty drukarkę laserową HP-107a-niesprawną.Po reklamacji odebrali drokarkę napisali, że naprawili a w żeczywistości przysłali tę samą niesprawną.Andrzej Mularczyk
brak-nauczyli mnie gdzie nie można kupować
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dobler
link | zgłoś
2022-03-12
*.146.138.*
Sklep strasznie ***owy, masakra, dokonałem płatności w piątek o 16oo i dzień później mam w informacji ze sprzęt jest nieoplacony, wszędzie gdzie place przelewem [allegro, tmobile, euroAGD], INFORMACJA. JEST W 10min na wet w weekend, strasznie niepolecam
Brak
Platnoci, wybór przedmiotów w promocji laczonej,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-03-10
*:3fcc:db94:*
Opinia negatywna. Zamówiłam produkt który był na stanie ,opłaciłem z góry po czym czekałam na paczkę do sklepu. Wszystkie e-mail przyszły wraz z wysłaniem paczki ale paczka nie dotarła do tej pory a zamawiałam 23.02 Dostawałam co jakiś czas E-mail ze paczka powinna być u mnie w następnym dniu ro [rozwiń/zwiń]
Brak odpowiedzialności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AdamXcom
link | zgłoś
2022-03-07
*.172.86.*
Kartę dostarczył mi kurier karta zakupiona w media expert w sklepie online po otwarciu paczki okazało się że pudełko nie posiada plomb a na samej karcie brak foli zabezpieczającej, Sprawdziłem przy kurierze czy się odpala działa jak się okazało później komputer się restartował wyłącznie podczas [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-03-06
*.173.185.*
Opinia pozytywna. Od wielu lat robię zakupy w Media Ekspert, ale po raz pierwszy musiałem reklamować zakupiony towar - szczoteczka soniczna Grundig. Reklamacja został przyjęta i towar wymieniono na nowy. Obsługę sklepu (Toruń, ul. Lelewela 33) oceniam bardzo pozytywnie. Szczególne podziękowania dla [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm i miła obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2022-02-28
*.171.72.*
Zamówienie złożone i opłacone z samego rana z dostawą do godz.20 tego samego dnia. Pracownicy ME sami anulowali zamówienie, stworzyli nowe i wysłali je 4 dni po terminie. Zero informacji, jakość obsługi na infolinii i w sklepie internetowym tragiczna !! nigdy więcej u nich zakupów - ODRADZAM
brak
jakość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa S
link | zgłoś
2022-02-25
*.132.232.*
Opinia negatywna, zwróciłam wolnoobrotową wyciskarkę , użytą 1 raz na próbę, oprócz niestabilności urządzenia sok zawierał bardzo dużo miąższu. Odesłałam produkt tego samego dnia i otrzymałam wiadomość że urządzenie było porysowane i brudne , co było niezgodne z prawdą i potrącono mi pomad 40 złotyc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszko
link | zgłoś
2022-02-23
*.0.22.*
Sprzęt dotarł na czas. Kurier z Koszalina dziś przywiózł zakupioną kuchnię do Szczecina. Opakowanie profesjonalne, sprzęt w stanie idealnym. Kurier- młody człowiek-świetny fachowiec sam dostarczył mój sprzęt na trzecie piętro, przy pomocy specjalnego wózka. Pozostawił na kliencie miłe wrażenie.
niezawodność i szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgorzata
link | zgłoś
2022-02-23
*:9472:f40a:*
Nie polecam!!! OSZUSCI!! Zakupilam odkurzacz bezprzewodowy, ktory poprostu nie spelnia specyfikacji producenta. Nie dosc, ze reklamacja byla rozpatrywana 2 miesiace, P produkt odeslano mi bez bazy dokujacej( tzn sam odkurzacz jest bezuzyteczny). Oszustwo
Brak
Brak kompetencji, odpowiedzialnosci. Zgubienie produktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszko
link | zgłoś
2022-02-20
*.248.138.*
Zakupiona kuchnia gazowo-elektryczna różniła się w jednym miejscu wyglądem od opisu na stronie internetowej. Reklamację zgłosiłem w dniu zakupu, została od razu przyjęta. Rozmowy z konsultantem odnośnie tego faktu przebiegały dość rzeczowo. Po tygodniu zakupiony sprzęt został odebrany ode mnie na k [rozwiń/zwiń]
Bardzo dobry kontakt telefoniczny z konsultantem, przyjazny dla klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ryszardn1
link | zgłoś
2022-02-09
*.255.227.*
Jestem pod ogromnym wrażeniem obsługi w Media Expert w Krasnymstawie ,obsługa bardzo miła w pełni profesjonalna ale nienarzucająca sie .Robie zakupy w tym sklepie od lat i naprawde polecam,zaznaczam że niema dla Nich rzeczy niemożliwych Potrafią sprostać każdym wymaganiom .Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2022-02-01
*:b83c:81f9:*
Fatalna obsługa systemu ratalnego, są wciskane dodatkowe usługi bez porozumienia z kupującym, bądź informacje przez pracownika są tak sformułowane, że po czasie człowiek sobie uświadamia, iż tak naprawdę raty 0%, wychodzą dodatkowo o tydiac złoty więcej. Jest wliczanych kupę dodatkowych opłat bez do [rozwiń/zwiń]
Pod względem mojej opinii żadnej!
Brak konkrernej komunikacji z klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-01-27
*.173.49.*
Kupiony zegarek po paru godzinach przy pierwszej aktualizacji przestał działać. Do dziś, tj 27.01.22, nie mam ani nowego sprzętu, ani zwrotu kosztów, pomimo zgłoszenia reklamacji 02.01.22. Jeśli macie namiar pieniędzy, czasu i stalowe nerwy, możecie robić zakupy w Media expert. Ja gorąco odradzam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Johan
link | zgłoś
2022-01-27
*.173.1.*
Pomyśl dwa razy zanim zamówisz‎ w Media Expert! Mediaexpert miał promocję: kup wybrane produkty, a za każde 500 zł otrzymasz kupon o wartości 70 zł. ‎ ‎ Wybraliśmy 2 produkty, które kosztowały łącznie blisko 1400 zł, więc mielibyśmy prawo do otrzymania 2 takich kuponów. ‎ ‎ Włożyliśmy oba produkt [rozwiń/zwiń]
many shops
see my text: they don't keep their promises, unreliable
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2022-01-26
*.248.6.*
16:56Reklamowałem działanie ekspresu do kawy 2 razy. Druga reklamacja tragedia. Czekam 2 miesiące a sprzętu brak. Na infolinii nie wiedzą czemu do mnie jeszcze nie dojechal skoro info o tym że jest gotowy do wysłania było 20 dni wcześniej. Zadanie zwrotu gotówki zostało oddalone, po czym nagle sprzę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-01-26
*.43.103.*
Sklep uchyla się od realizacji zamówienia z towarem, który był na promocji - takie banery reklamowe były ogólnodostępne w sieci, zasłaniając się tym, że owa promocja wynika z jakiegoś błędu. Nie polecam zakupów w tym sklepie, chyba że ktoś chce zapłacić za coś pieniądze, za coś czego finalnie nie ot [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mari
link | zgłoś
2022-01-21
*.9.115.*
Zamówiłam 3 produkty z czego ten najdroższy w ogóle do mnie nie dotarł ,zero informacji gdzie jest mój opłacony i zamówiony sprzęt. Zapłaciłam dodatkowe pieniądze ,aby sprzęt dotarł na drugi dzień a tu niespodzianka - przysłali tak jak wspomniałam tylko 2 produkty z 3 zamówionych i opłaconych . Za [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak opłaconego sprzętu,brak konkretnych informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2022-01-19
*.114.94.*
Jestem pod wrażeniem profesjonalnej obsługi pracowników sklepu Media Expert w Piastowie jako klient. Nie wchodząc w szczegóły mojego problemu obsługa sklepu MediaExpert w Piastowie spędziała ze mną godzinę czasu aby zrozumieć mój problem , znależć rozwiązanie i je wdrożyć I TO ZOSTAŁO ZROBIONE a [rozwiń/zwiń]
Super profesjonalna obsługa klienta i orientacja na klienta
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna Kosecka
link | zgłoś
2022-01-13
*.11.176.*
16.11.2021 roku zakupiłam u Państwa zmywarkę firmy Amica. Po niespełna 12 dniach użytkowania, zmywarka wylała swoją zawartość wody na powierzchnię kuchni. Awaria natychmiastowo została zgłoszona do producenta - firmy Amica. W ciągu 10 dni usterka została naprawiona. Na następny dzień podczas prani [rozwiń/zwiń]
BRAK
SAME
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie