MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
carni
link | zgłoś
2021-03-16
*.110.114.*
poszukiwania odpowiedniego telefonu były dość długie ale z pomocą obsługi się udało ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2021-03-13
*.8.230.*
Kupiłam lodówkę w Media Expert no Frost i jestem bardzo zadowolona jest super warto kupić dostawa bardzo szybka na 3 dzień panowie wnieśli rozpakowali lodówkę i wszystko było dobrze zabrali starą lodówkę brawa dla nich Polecam .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MRek
link | zgłoś
2021-03-13
*.68.47.*
Nie jestem zadowolony z zakupów w mediach expert - dlaczego? Promocja 30 rat 0% to po prostu ściema. Doliczana jest opłata 5 zł do każdej płatności dokładnie za niby prowadzenie konta. Dla mnie to po prostu oszustwo, naciąganie klienta. To był mój ostatni zakup w tym markecie. Pozdrawiam
Duży asortyment
Ukryte opłaty o których dowiadujemy się najczęściej przy podpisywaniu umowy _chodzi o raty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-03-11
*.173.252.*
Radzę omijać bardzo bardzo szerokim łukiem. Nie dotrzymują terminów wielokrotnie, oraz nie dotrzymują słowa, że zbadają temat co się dzieje z zamówieniem i oddzwonią. Bardzo przykro, bo to był sklep nr 1 w mojej rodzinie. Wszyscy zamawialiśmy tam każdy jeden sprzęt i wcześniej nie było problemu. Od [rozwiń/zwiń]
Asortyment
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witold
link | zgłoś
2021-03-10
*.120.156.*
Uważam że jest to sklep w pełni godny polecenia i rekomendacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof
link | zgłoś
2021-03-10
*.249.178.*
najlepsza obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
justyna
link | zgłoś
2021-03-08
*.110.114.*
super sklep :3
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
farcik
link | zgłoś
2021-03-08
*.247.180.*
polecam duży wybór i dobra obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aaaa
link | zgłoś
2021-03-03
*.191.83.*
Witam, ostrzegam przed naciąganiem!!! reklamują się, że dają raty 0%. Chciałam dokonać transakcji i całe szczęście, że przeliczyłam raty, które mi zaproponowali. Z kwoty 2000 zł przy ratach 0% spłata kredytu wzrosła do 3800 zł. Tak, że ten, przed podpisaniem umowy przeliczajcie to co wam oferują. Mo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maks115
link | zgłoś
2021-03-01
*.188.228.*
brak zainteresowania ze strony sklepu, zgłosiłam reklamację ponad miesiąc temu, telefonicznie zwodzą,mówią żeby czekać albo,że sprawa trafiła do serwisu, dzwoniąc do serwisu niestety zdziwieni są, że coś takiego jest. lodówka Hisense ma 2 miesiące, w tym miesiąc niesprawna.
brak
brak zainteresowania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie