MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
BEATA I DAREK
link | zgłoś
2021-02-17
*.65.102.*
SKLEP NA FRANOWIE POZNAŃ WIELKI UKŁON DLA PANA SZYMONA ZA BARDZO PROFESJONALNĄ I UPRZEJMĄ OBSŁUGĘ.
PEŁEN PROFESJONALIZM
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-02-17
*.225.7.*
NIE, NIE i jeszcze raz NIE! dla tego sklepu. Moja paczka zaginęła. Przez miesiąc czasu nikt nie potrafił wyjaśnić co się stało, nie potrafili zaproponować innego rozwiązania i ze zwrotem pieniędzy też się nie spieszyli.
Brak
Bardzo nieprofesjonalny sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lidia
link | zgłoś
2021-02-16
*.1.204.*
Dzień dobry, zamówiłam w Media Expert przez internet Samsung S20 FE, przyszedł kartonik, który jest zafoliowany - w bardzo dziwny sposób, gdyż folia na dole jest otwarta. Pod folią jest przecięta plomba oraz z tyłu opakowania jest zerwana jakaś naklejka (miejsce znajduje się pod folią !!!). - Czy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-02-16
*:f12c:467e:*
Witam, nie polecam tego sklepu. Po zamówieniu laptopa dostałem paczkę w której były rozcięte wszystkie plomby. Zdziwiło mnie to dlatego zadzwoniłem na infolinię i usłyszałem że to normalne ponieważ otwierają paczki w celu weryfikacji jakości sprzętu, zdziwiło mnie to na ale okej skoro takie procedu [rozwiń/zwiń]
Oszukiwanie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sofia
link | zgłoś
2021-02-15
*.253.206.*
Mimo różnych opinii dotyczących marketingu tej firmy to obsługa klienta, zamówień itd jest na mistrzowskim poziomie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dąbek
link | zgłoś
2021-02-15
*.244.214.*
Normalnie nie wystawiałbym opinii ale zrobiłem bardzo duże zakupy i ME się wywiązało z zamówienia w terminie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrianna
link | zgłoś
2021-02-15
*.49.37.*
Nie polecam. Kupując jakikolwiek towar (na prezent) musisz patrzeć czy wisi przy towarze karteczka z napisem "gwarancja satysfakcji" jeżeli takowa nie wisi to zapomnij o jakimkolwiek zwrocie, jeżeli prezent okaże się nietrafiony. Czy ktoś też miał taką sytuację? I udało mu się jakoś ją rozwiąz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Megan
link | zgłoś
2021-02-15
*:8043:6265:*
Ostatni raz zrobiłam w tym sklepie zakupy. Poziom obsługi pozostawia wiele do życzenia. Kupiłam tu lodówkę jak się okazało po rozpakowaniu z wadą techniczną. Po oględzinach serwisu czekałam ponad miesiąc na odpowiedź ale telefon milczał...więc po mojej interwencji Pan z serwisu z łaski przyjechał i [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2021-02-15
*.62.179.*
Odradzam ten sklep każdemu. Zamowiłem lodówkę z dostawą i montażem. Lodówka miała być dostarczona w sobotę. W piątek dostałem maila, zamówienie przekazane instalatorowi. W sobotę w dniu dostawy zero kontaktu. Cały dzień zmarnowany. W poniedziałek po interwencji mailowej najpierw mail że lodówka w dr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2021-02-13
*:911a:7f7e:*
Nie polecam nikomu. Zamowienie złożone z opłaconym ekstra transportem i montażem. Czekasz w domu a oni nawet Cie nie poinformują ze mają gdzieś klienta i nie dostarcza towaru w wyznaczonym czasie. Lepiej kupcie gdzieś indziej. Chyba że chcecie czekać na zamówienie aż im się zachce dostarczyć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie