MediaExpert Opinie

3.1 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 389
Średnia ocen:
3.1 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Hobbit
link | zgłoś
2020-02-07
*.251.135.*
Kupiłam w media expert ekspres. Sam towar jest ok i jestem bardzo zadowolona. Jednak ktoś kto pracuje dla ww. sklepu ma fantazję niczym Tolkien. W opisie składu zestawu czarno na bialym pisze jak byk "Termos". Oczywiście termosu NIE MA w zestawie. Piszę do me o tymże braku, reklamując niezgodności w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz
link | zgłoś
2020-01-14
*.248.210.*
NIE POLECAM MEDIA EXPERT!!!!!!!!! Kupiłem synowi smartwacha,po upływie około pół roku gumowy pasek pękł, zegarek był normalnie użytkowany.Pani w sklepu stwierdziła że jest to uszkodzenie mechaniczne,sklepowa ze zdolnością oceniania uszkodzeń,nie chciała przyjąć reklamacji,dopiero po interwencji u p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2020-01-04
*.23.241.*
Omijać szerokim łukiem. Drugi raz i zarazem ostatni dałem się nabrać. Zamówiłem telewizor za ponad 9 tyś zł z dopłatą do opcji dostawa na drugi dzień. Godzinę po zapłacie dostałem maila że towar gotowy do wysyłki. Wieczorem miał - towar pobrany przez kuriera. Wydawało by się, iż wszystko jest jak n [rozwiń/zwiń]
Żadnych zalet.
Zlodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nightmare
link | zgłoś
2019-11-14
*.189.244.*
Uwaga na zakup na raty przez Alior Bank w tym sklepie. Zakupiliśmy suszarkę na raty, kosztowała 2600, do tego ubezpieczenie plus rozszerzenie gwarancji do 5 lat. Razem wyszło 3400 zł. Czego nie powiedziano przy zakupie, to fakt, że Alior dorzucił sobie 1400 zł prowizji za udzielenie kredytu plus ods [rozwiń/zwiń]
Fajny sprzęt
System ratalny to kpina z klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szpaQ
link | zgłoś
2019-10-07
*.182.48.*
Dostawa transportem Media expert tragedia!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.19 powinienem otrzymać zamówienie czekałem cały dzień i nic cisza.14.10.2019 dzwonię na infolinię.I co!? mam czekać na info od kierowcy.Pytam w jakich godzinach może być Pani odpowiada że będzie do 21:00 dodam że dzwoniłem o godzinie 11 [rozwiń/zwiń]
Słaba strona dostaw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ewa
link | zgłoś
2019-06-12
*.29.248.*
Jestem zniesmaczona i oburzona. Chciałam zakupić w sklepie w Gdańsku większą ilość powerbanków. W sklepie nie było takiej ilości więc chciałam złożyć zamówienie. Sprzedawca i chyba kierownik (bo przechodził i sprzedawca zapytał o taka możliwość) odpowiedział,że nie mogę. Na moje pytanie: dlaczego n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
annaxx14
link | zgłoś
2018-07-09
*.181.253.*
Każdego tygodnia (ba, każdego dnia) słyszę w reklamach o "promocjach", "wyprzedażach", "megapromocjach" itd., a kiedy pójdzie się do tego sklepu, wszystko drożej niż w innych sklepach. Przyciągają klientów masą reklam jakie to niby u nich promocje i niskie ceny, a jak się już odwiedzi ten sklep to o [rozwiń/zwiń]
najwyższe ceny, kłamliwe treści w reklamach odnośnie "najniższych" cen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gassendi
link | zgłoś
2018-02-23
*.254.151.*
Firma robi klientów w Bambuko! Nie realizuje dostaw, chociaż mają na to wiele czasu - w moim wypadku 5 dni roboczych! NIE POLECAM!
brak
nie wywiązują się z umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2017-08-17
*.28.255.*
Kupiłem kamerę soprtową przez internet. W opisie jest instrukcja po polsku. Na wszelki wypadek wysłałem mail, żeby ta instrukcja na pewno była. Odpisali, ze standardowo jes dołączana do każdej kamer i jest w pudełku. W otrzymanej paczce nie ma instrukcji. Po zgłoszeniu reklamacji po tygodniu albo i [rozwiń/zwiń]
szybka dostawa
Brak instrukcji po polsku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2017-04-19
*.254.145.*
Odradzam stanowczo. Posumowanie: jeśli kupujecie w Media Expert większy sprzęt, to się upewnijcie, że macie tyle miejsca na podwórku albo na klatce (lub w mieszkaniu) żeby "przez nie wiadomo ile bo ustawa nie nakłada terminu" trzymać tam zużytą pralkę, lodówkę, zmywarkę czy co tam kupicie. Widok s [rozwiń/zwiń]
można obejrzeć w sklepie stacjonarnym
obsługa klienta internetowego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie