MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Pryc
link | zgłoś
2021-03-31
*.247.180.*
Polecam. Szybkie i bezproblemowe zakupy, towar nowy i sprawny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dabro
link | zgłoś
2021-03-31
*.244.214.*
Oferta jest szeroka, obsługa kompetentna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-03-31
*.99.105.*
Zakupiłem w Media Expert pre-paidy prezentowe na Netflixa by rozdać je w ramach premii. Mimo dużej ilości pracownicy byli w stanie sprostać zamówieniu i realizacja zakupu nie trwała długo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kata
link | zgłoś
2021-03-31
*.120.156.*
Jesteśmy zadowoleni z poziomu obsługi i z cen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
owl
link | zgłoś
2021-03-29
*.246.208.*
Odbiór starego AGD został umówiony wcześniej, zakupy zrealizowane wg porządku i finalnie bardzo udane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcel
link | zgłoś
2021-03-29
*.120.211.*
Miałem do odebrania paczkę z aparatem w sklepie, przy okazji dokupiłem parę potrzebnych rzeczy. Pracownik pomógł dobrać kartę pamięci i statyw do modelu aparatu. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tymek
link | zgłoś
2021-03-29
*.138.209.*
Spotkałem się ostatnio z miłą obsługą, która doradziła mi w wyborze pralki. Po wypłacie pójdę kupić też suszarkę, bo z wilgocią u mnie w domu nie ma żartów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
flay
link | zgłoś
2021-03-29
*.253.206.*
Chyba jedyny elektromarket, któremu bym zaufał w dzisiejszych czasach, moi znajomi myślą podobnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2021-03-28
*.92.204.*
Odbiór zużytej pralki po zakupie nowej w tym sklepie trwa już ponad 2 miesiące !!! dwa razy dzwoniłam na infolinię. Za każdą opcję przy zakupie są opłaty, nawet za powiadomienie sms. W innych sklepach , aptekach internetowych nikt nie bierze za sms złamanego grosza.
Szybka dostawa towaru.
Obsługa odbioru zużytego sprzętu fatalna, rozmowa na infolinii nie daje efektów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacko
link | zgłoś
2021-03-27
*.151.37.*
Każdy aspekt dokonanych zakupów można opisać jednym słowem... KPINA. Od realizacji przez dostawę aż do reklamacji. Szkoda słów. Nigdy więcej tej sieci. Będę odradzał wszystkim...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie