MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Piotr
link | zgłoś
2020-12-29
*.173.24.*
Mediaexpert w sztumie 82-400 to kpina ,nie szanują ludzi ,kłamią , wciskają celowo inny sprzęt taki żeby się go pozbyli bo jest szmelcem nic nie wartym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2020-12-29
*.173.24.*
Ten sklep, sprzedawany w nich towar i obsługa to jedno wielkie dno ! Celowo wciskają wykupowanie dodatkowych gwarancji a nikt ci nie powie że za darmo dostaniesz rok dodatkowej gwarancji jak kupisz i zarejestrowawszy sprzęt na stronie producenta dostaniesz za darmo przedłużenie gwarancji!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-12-29
*:b34e:cc55:*
Media expert pierwszy i ostatni raz zamowilam cokolwiek codziennie dzwoniłam co z moją paczką i codzienne slyszalam ze jeszcze od nas nie wyszla ale już dzisiaj wyjedzie niestety tak nie bylo paczki sie nie doczekalam nigdy ale to nigdy nic nie zamowie
Napewno brak
Oszustwo, klamstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-12-29
*:b34e:cc55:*
Nigdy nic nie zamowię czekalam na paczke miala przyjść i nie bylo kiedy wydzwanialam pare dni nagle okazało sie ze paczka zostala uszkodzona w transporcie nikt nie zamierzał mnie nawet poinformowac
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2020-12-28
*.196.10.*
Jeśli robisz zakupy online w sklepie Media Expert, a już nie daj boże jest jakiś kod promocyjny - uważaj! Po dostarczeniu do domu i rozpakowaniu (a opakowanie było w stanie idealnym, więc nie wina transportu) okazało się, że lodówka jest zniszczona, posiada wgniecenia i rysy na drzwiach. Wprawdzie k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
theEnd
link | zgłoś
2020-12-28
*.0.121.*
nie kupować, bez sensu - niby sklep stacjonarny pewniejszy? nieprawda, sprzetu przy sprzedazy mi nie podlaczyli, nie sprawdzili, zamiast fajnych swiat placz i rozpacz DZIECKA bo sie okazalo, ze sprzet jest totalnie niesprawny. grunt, ze u nich kasa zostala, swieta zrabane, czekac az sklep otworza i [rozwiń/zwiń]
brak
oszukuja - nie mozna sprawdzic sprzetuw sklepie a raklamacja jakby byl sprawdzony - placz dziecka na swieta zamiast radosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzela
link | zgłoś
2020-12-28
*.101.19.*
Sklep na ul.Skarżyńskiego w Bydgoszczy można śmiało ,nazwać najgorszym w mieście.Obsługa niemiła,niekompetentna,unika klienta.Sześć osób obsługi,tyle samo klientów.Przez pół godziny ani ja,ani osoby przede mną nie zostały obsłużone.Skończyła mi się cierpliwość,i wyszedłem ze sklepu,dobrze że nie z s [rozwiń/zwiń]
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andy
link | zgłoś
2020-12-28
*.191.61.*
Jak widzę, ostatnio zmieniła się polityka firmy. Wcześniej kupiłem tam trochę za spore pieniądze i nie było kłopotów, dlatego też parę dni temu złożyłem dwa zamówienia i zapłaciłem. Po kilku dniach okazało się, że towaru nie ma i nie będzie pomimo, że na portalu był dostępny jeszcze przez kilka dni [rozwiń/zwiń]
obecnie nie ma
brak oferowanego towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cubi
link | zgłoś
2020-12-27
*.10.210.*
Kłamią w reklamach i tzw zniżkach.. .wuelkie reklamy w TV, nie znalazłem ani jednego produktu z 80 % rabatem. Gdzie UOKiK. Na zachodzie poszli by już z torbami... Sprawdzałem produkty przed rabatami i im większy rabat tym większa zwyżka przed chore tak nas traktują..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2020-12-23
*.111.113.*
Sprzedawca w Media expert w Tomaszowie Maz lekcewazacy, nie miły. Obgaduje klientow po odejciu - karygodne - brak szkolenia. Chyba biora byle kogo do pracy.
w miare duzy wybor
wysokie ceny - roznia sie znacznie z ich strona internetowa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie