MediaExpert Opinie

3.3 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 403
Średnia ocen:
3.3 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
witkar
link | zgłoś
2021-02-10
*.246.208.*
Zakupiłem telewizor w sklepie stacjonarnym i pracownik polecił mi skalibrowanie obrazu. Mało tego - powiedział że NIE MUSZĘ korzystać z kalibracji w sklepie tylko lepiej jest to zrobić w domu, by było to dostosowane do otoczenia. Bardzo wysoka kultura pracy i obsługi klienta. Jak to usłyszałem byłem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2021-02-10
*.253.206.*
Sporo usług dodatkowych co daje sporą wygodę bo nie trzeba zatrudniać zewnętrznej firmy albo samemu się męczyć ze sprzętem(wniesienie, podłączenie itd). Cenię sobie, zwłaszcza po ostatnich zakupach AGD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olga
link | zgłoś
2021-02-10
*.249.247.*
Bardzo dobry sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dame
link | zgłoś
2021-02-09
*.138.209.*
Ceny na dobrym poziomie, wiele promocji i obsługa sprzedaży bardzo sprawna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hiro
link | zgłoś
2021-02-05
*.160.156.*
Obsługa reklamacji to jakieś nieporozumienie. Czekam na odpowiedź w sprawie reklamowanych słuchawek do komputera 19 dni. Brak odpowiedzi na emeila z ich strony. Nie polecam tego sklepu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-02-05
*.88.171.*
Nie polecam nikomu MediaExpert a nawet odradzam!!!! Podejscia do reklamacji gwarancyjnej karygodne. Od miesiaca towar u nich, brak odpowiedzi na e-maile p.Anna Kanduła nie odpisuje.Lakonicznie wygenerowana informacja że sprzet jest weryfikowany,jest w serwisie. ODRADZAM TEN SKLEP!!!!!!!!!!!!!!!!!! [rozwiń/zwiń]
BRAK
SAME
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Varter
link | zgłoś
2021-02-04
*.120.156.*
Obsługa na wysokim poziomie, zawsze uprzejma i pomocna. Nigdy nie spotkałem się z pracownikiem media expert, który byłby nieuprzejmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2021-02-04
*.120.156.*
Oferta dla biznesu jest bardzo interesująca. A biznesy to też konsumenci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
blansz
link | zgłoś
2021-02-03
*.247.180.*
Kupuję od jakiegoś czasu na opóźnionej płatności PayPo i płacę dopiero upewniwszy się że z produktem jest wszystko w porządku. Dziwne że nie powstało coś takiego wcześniej, mega opcja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
atur
link | zgłoś
2021-02-03
*.110.114.*
Duży wybór i wiele kategorii produktowych, przyjemne zakupy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Koper
link | zgłoś
2021-01-29
*.120.156.*
Dzisiaj odebrałem moje PS5 z paczkomatu :) Ludzie patrzyli jak na milionera - dziękuję Media Expert :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anett
link | zgłoś
2021-01-29
*.120.156.*
Zamówiłam do domu orbitrek i mimo dużego gabarytu dostawa jest za darmo i termin dostawy na poniedziałek :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lenusz
link | zgłoś
2021-01-29
*.99.105.*
Dostałem paczkę na drugi dzień po złożeniu zamówienia. Niezły czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stasiek
link | zgłoś
2021-01-29
*.138.209.*
Bardzo dobre doradztwo i miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-01-21
*:d4b8:e567:*
Mega rozczarowanie Sprzedają towar przez internet którego nie mają na stanie (PS5). Kasę biorą miesiąc wcześniej i nie potrafią zrealizować przesyłki w terminie. Mało tego! Infolinia daje znać że "towar będzie jak będzie...". Panienka z infolini nieogarnieta, nieprzyjemna i ona nic nie wie. Nie moz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2021-01-20
*.253.206.*
Przy zamówieniu rano miałam dostawę na drugi dzień, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bea
link | zgłoś
2021-01-12
*.160.159.*
Wysyłka za zakupiony zapłacony towar to jakiś żart.. Po raz kolejny towar dostaje się za półtorej tygodnia gdzie w Euro AGD jest już za 2 dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-01-10
*.109.33.*
Promocje media expert to ściema. Kupiłam czajnik ostatnią sztukę bo byl potrzebny. Cena 99 ze 149. Po tygodniu przychodzę a tu 99 normalnie. Jaja sobie robią.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2021-01-08
*.215.127.*
Polecam sklep Gdynia ul. Admirała Józefa Unruga 1 moją reklamację nr: S69912200039 - wykonano i poprawiono bardzo szybko personel miły i doradza w zakupie. Takich sklepów więcej aż przyjemnie robić zakupy.Poleca !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2021-01-08
*.215.127.*
Polecam sklep Gdynia ul. Admirała Józefa Unruga 1 moją reklamację nr: S69912200039 - wykonano i poprawiono bardzo szybko personel miły i doradza w zakupie. Takich sklepów więcej aż przyjemnie robić zakupy.Poleca !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-01-02
*.177.110.*
Sprzedają towary, których nie mają na stanie. Brak informacji, kontaktu z klientem, że wysyłki nie będzie bo nie mają co wysłać ale produkt nadal można kupić u nich online. Pytałem dlaczego nie mogą wysłać towaru skoro nadal jest dostępny, pracownicy infolinii nie potrafili w rzeczowy sposób tego wy [rozwiń/zwiń]
brak
terminowość, obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nathan
link | zgłoś
2020-12-21
*.47.164.*
17 grudnia zamówiłem telewizor na mediaexpert z wybraną opcją u ciebie pojutrze w dziś o północy towar został wysłany po 15 godzinach na stronie w zakładce status zamówienia było Zamówienie oczekuje na odbiór pojechałem do sklepu odebrać telewizor a pracownik mówi, że taki mają system i dziś jeszcze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Abi
link | zgłoś
2020-12-19
*.173.96.*
Jak najdalej od nich ! Przez pomyłkę została kupiona druga kamerka samochodowa niestety na fakturę i nie maja obowiązku przyjęcia zwrotu. Oryginalnie zapakowana jeszcze w folii kurierskiej. Kontakt na infolinie i otrzymałam info żeby napisać maila z prośba o możliwość zwrotu (ponoć w większości uzna [rozwiń/zwiń]
Pchanie klientów w ręce konkurencji
Zero podejścia pro klient
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2020-12-19
*.156.143.*
To było oszustwo, kupiłam telefon a sprzedawca zaproponował naklejenie folii bez podania ceny. Zgodziłam się nieświadoma, to za folię75zł a usługa 44,99zł. sikasowano . Jestem starszą osobą. Nigdy nic już u Was nie kupię "dziękuję"
Telefon ok
Wykorzystywanie niewiedzy , brak chęci pomocy klientowi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacpetek
link | zgłoś
2020-12-10
*.146.160.*
Nie dość, że zero informacji o zamówieniu to na dzień przed ostatecznym terminem dostawy, pani na infolini informuje, że towar nawet nie jest skompletowany i nie ma pojęcie kiedy będzie wysłany. A jak zrezygnuje to pieniądze zwrócą za 14 dni. Pani na infolini nie uprzejma i nie udziela rzetelnych in [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2020-12-08
*.238.100.*
Niestety straszny zawód. Liczyłem na sprawny zakup, no skomplikowanego, tymczasem od początku problem, brak informacji o zakupie na mailu, po tygodniu telefon i informacja, że towar będzie za 3-4 dni wysłany i proforma zostaje w tej chwili wysłana, kilkukrotne telefonowanie w celu potwierdzenia adre [rozwiń/zwiń]
Kiepski kontakt, bardzo długa wysyłka, oszukiwanie klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
NIKT
link | zgłoś
2020-12-07
*.144.84.*
Na temat wysyłki i zakupów internetowych się nie wypowiem. Ale z czystej ciekawości popatrzyłem na ceny w black friday i zakupiony przeze mnie ekspres w styczniu 2020 za którym zapłaciłem x kwotę, w dniu black friday (27.11.2020) czyli 11 miesięcy później zamiast być tańszy to był droższy o 300 zł [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grucha
link | zgłoś
2020-12-01
*.173.233.*
Zamówiłem i opłaciłem zamówienie w piątek 26.11. Podczas zamawiania na stronie pokazała się opcja dostawy już w sobotę 28.11. O godzinie 0.30 w sobotę 28.11 otrzymałem wiadomość iż towar wyjechał z magazynu. Dziś mamy 1.12 i nadal nie ma dostawy. Taka sytuacja powtórzyła się już trzeci raz. Myślę, ż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin B
link | zgłoś
2020-11-24
*.146.37.*
Zakupy w sklepie internetowym Media Ekspert-zostałem oszukany? 09 listopada kupiłem i zapłaciłem za towar. Nr transakcji 02323087162.Dostawa na drugi dzień.  -10 i 12 listopada dostałem mail o przedłużającej się dostawie. -14.XI zapytałem mailowo o dostawę.  Dzwoniłem na infolinię.Tam kazali cze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-11-13
*.117.173.*
tylko jedno klamstwo spotkal w tym sklepie. nigdy w życiu nie polecam tego sklepu. zamówiłem i zapłaciłem za zamówienie, którego nie mogę dostarczyć od tygodnia. i żaden z konsultantów nie może powiedzieć, co się dzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gisby
link | zgłoś
2020-11-10
*:bd94:ba45:*
Niniejszym składam skargę na jakość obsługi w sklepie MEDIA EXPERT w Kielcach przy ulicy Sandomierskiej 131. W dniu 6-11-20 o godz. 12 w w/w sklepie chciałem dokonać zwrotu jednego z zakupionych przez internet przedmiotów z zamówienia nr 02338682515. Niestety przy okienku w którym się tego dokonuje [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kaja234
link | zgłoś
2020-10-30
*.20.18.*
super sklep, ze swietnymi okazjami, nie do przeoczenia. szczegolnie teraz sa takie promocje z okazji black friday ze nie da sie przejsc obojetnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-10-29
*.72.185.*
złowiek zamawia expresową dostawe za ktora płaci dodatkowe pieniądze z gwarancja dostawy na nastepny dzien, nagle dowiaduje się , że musze czekac dodatkowe 3 dni( to juz nie pierwszy raz) , więc nie dajcie sie nabrac na ekspresową dostawę , nigdy nie przyjezdza na czas. Kpina z ludzi, sklep niesłown [rozwiń/zwiń]
brak
najgorsza obsluga dostawy jaka kiedykolwiek istniała
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kolduor
link | zgłoś
2020-10-22
*:d79a:f8ca:*
Zamówiony towar dotarł następnego dnia. Co mam więcej mówić - polecam.
szybka dostawa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
janusz
link | zgłoś
2020-10-21
*:ff8e:3841:*
Nigdy więcej nie zrobię zakupów w sklepie Media Expert. Ceny nie są wcale takie atrakcyjne jak się reklamują. Serwis gwarancyjny natomiast jest beznadziejny i robi wszystko aby pozbyć się "natrętnego klienta". Nieprawidłowe użytkowanie urządzenia przez klienta to metoda na odmowę wykonania naprawy w [rozwiń/zwiń]
brak zalet
serwis gwarancyjny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2020-10-21
*.248.163.*
Zamówiłam w sklepie odkurzacz Boscha. Odkurzacz jak najbardziej ok, ale jakież było moje zdziwienie kiedy po zakupie w Media expert zapasowych worków ( opakowanie 4 szt) za 49,99zł. Ja przezornie na swoje nieszczęście zakupiłam 3 opakowania za prawie 150 zł. Z ciekawości weszłam na internet [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dział Obsługi Klienta ME
link | zgłoś
2020-10-21
*.239.144.*
Dzień dobry Panie Andrzeju, Prosimy o kontakt w sprawie zakupionego telewizora na adres [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-10-20
*.184.68.*
Ja więcej w Mediaexpert nic nie kupię. Historia może stara,bo sprzed około dwóch lat. Kupowałem telewizor, poprosiłem o pomoc pracownika który gorąco polecał jeden z telewizorów. Niedawno robiąc porządki w piwnicy z kartonu po telewizorze wypadła kartka z informacją że telewizor był naprawiany o c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2020-10-17
*.120.156.*
Produkty bardzo starannie zapakowane, dostawa sprawna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
renata
link | zgłoś
2020-10-17
*.120.211.*
Profesjonalny sprzedawca nic dodać nic ująć. Wszystko jak trzeba. Zamówienie szybko i sprawnie przesłane, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kate
link | zgłoś
2020-10-17
*.138.209.*
Wszystko na najwyższym poziomie. Towar zgodny z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
awi
link | zgłoś
2020-10-17
*.138.209.*
Atrakcyjna oferta, paczka wysłana i dostarczona bardzo szybko - co jest dużym plusem. Towar zgodny z opisem i solidnie zapakowany. Zdecydowanie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
welur
link | zgłoś
2020-10-16
*:6b1c:d95e:*
Bardzo sprawnie wysłane zamówienie. Wszystko wniesione wraz z montażem. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karolina
link | zgłoś
2020-10-16
*.138.209.*
Szybko, bez problemów. Nawet z ratami. Towar ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agala
link | zgłoś
2020-10-16
*.110.114.*
Polecam! Zakup, cena, przesyłka - wszystko w najlepszym porządku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
weronika
link | zgłoś
2020-10-16
*.253.206.*
kupuje regularnie, super firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2020-10-16
*.244.214.*
Byłem w kilku sklepach tej sieci, za każdym razem bez zarzutu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hadez
link | zgłoś
2020-10-15
*:b782:7a45:*
Zwracałem pralkę. Super kontakt, sprawny odbiór urządzenia i sprawny zwrot środków po ok. tygodniu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
chudybyk
link | zgłoś
2020-10-14
*::284:*
Straszny nie ład, zamówiłem telefon w poniedziałek w sklepie przy pomocy pracownika byli przy tym moi znajomi. Uprzejmy Pan powiedział że na wtorek wszystko powinno być i mam sie zjawić mniej więcej o tej samej godzinie jedynie co dodał to to że powinienem dostać łącznie 4 sms-y. Dostałem jeden, ale [rozwiń/zwiń]
póki co żadne
mylenie terminu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zine
link | zgłoś
2020-10-14
*.120.211.*
Skończyłem kompletować sprzęt do mieszkania kupując tylko w Media Expert - gorąco polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pati
link | zgłoś
2020-10-14
*.138.209.*
Gorąco rekomenduję :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lendi
link | zgłoś
2020-10-14
*.138.209.*
Spoko ceny, czasem nawet bardzo konkurencyjne, a do tego liczne rabaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jasiek
link | zgłoś
2020-10-14
*.138.209.*
Dużo usług dodatkowych, przez co rozumiem zero zmartwień i oszczędność czasu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-10-12
*.0.125.*
Ściema, ściema i jeszcze raz ściema. Zamawiając produkt przez internet 08/10/2020 wybrałam opcje ratalną (20 rat - 0%), odbiór towaru w sklepie ,dostawa jutro, gwarancja standardowa. Produkt posiadał promocje: "RATY 0% DO KWIETNIA NIE PŁACISZ", "TERAZ 50% RESZTA ZA PÓŁ ROKU" (nadal posiada). Kuchni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Melania
link | zgłoś
2020-10-12
*.110.114.*
Szybkie i przyjemne zakupy, dużo metod płatności i dostawa inpost
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
budzyn
link | zgłoś
2020-10-12
*.253.206.*
Sklep na poziomie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
roman
link | zgłoś
2020-10-12
*.244.214.*
Dostawa w terminie, dokładne info na maila dostałem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2020-10-09
*.11.128.*
MEDIAEXPERT Shumana 11 Legnica. Pan Przemek profesjonalnie udzielił nam wszelkich wyjaśnień, porad, oraz zwyczajnie i po ludzku dokonał obsługi jak mało gdzie. Wspaniały człowiek, pracownik aż miło tam zagladać. Polecam wielu sklepom takiej normalności, petyzmu i zaradności jak obsługa tego sklep [rozwiń/zwiń]
Kompetencja, wiedza, uśmiech, profesjonalizm...
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KaLa
link | zgłoś
2020-10-09
*.120.211.*
Obsługa w sklepach zawsze zorientowana i pomocna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-10-05
*:3804:5893:*
Czekam 3 dni na lodówkę i mam otrzymać jutro. W pierwszym terminie przywieźli uszkodzoną, dzisiaj nie zmieściła się na samochód(już mieli załadowane inne zamówienia), może jutro się uda. Czas oczekiwania na zamówienie w godz. 10-22, czyli dzień wolny z pracy. Monterzy szybsi od przeciągu, nawet nie [rozwiń/zwiń]
brak
brak ram czasowych i dopasowaniu do czasu Klienta, doradcę trzeba szukać, bo przez kilkanaście minut nie ma nikogo na miejscu, pracownicy na zapleczu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
famira
link | zgłoś
2020-10-05
*.253.206.*
Przesyłka w póltora dnia dotarła do paczkomatu, super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dokima
link | zgłoś
2020-10-05
*.244.214.*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marikaa
link | zgłoś
2020-10-05
*.120.211.*
Najlepszy elektromarket
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mrs kowalska
link | zgłoś
2020-10-05
*.110.114.*
Dają radę, obsługa bardzo się stara
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
basiamik
link | zgłoś
2020-10-01
*.138.209.*
Kupiłam telefon z usługą założenia folii, wszystko perfekcyjnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oskar
link | zgłoś
2020-10-01
*.110.114.*
Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
heleczka
link | zgłoś
2020-10-01
*.120.211.*
Fajnie, że są w tylu miastach, a do tego strona zawsze ma pełny asortyment
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grabosz
link | zgłoś
2020-10-01
*.253.206.*
Nie brakuje tej firmie niczego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zuzanna
link | zgłoś
2020-10-01
*.253.206.*
Nie wiem kto wystawia te opinie, ale ja zawsze kupuję w Media Expert, od jakichś 10 lat i nigdy się nie zawiodłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
andrzej
link | zgłoś
2020-10-01
*.120.156.*
Okazji jest bardzo dużo, warto sprawdzać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dumby
link | zgłoś
2020-10-01
*.120.156.*
Skorzystaliśmy z promocji na pralkę i suszarkę, dostarczyli, wnieśli, zamontowali - perfect
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kavas
link | zgłoś
2020-10-01
*.120.156.*
Nie rozumiem skąd taka ocena, ja gorąco polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
clooper
link | zgłoś
2020-10-01
*.120.156.*
Zawsze na czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szary
link | zgłoś
2020-10-01
*.120.156.*
Szybka dostawa i spory rabat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktors
link | zgłoś
2020-10-01
*.64.8.*
Zdecydowanie polecam. Pan Jakub specjalista w dziedzinie audio. Zakup jak najbardziej udany.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gerart
link | zgłoś
2020-09-30
*.138.209.*
Przyjemna siec sklepów. Nigdy nie miałem większych problemów z nimi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henryk
link | zgłoś
2020-09-30
*.146.34.*
Kupiłem 3 rzeczy online. na 3 produkt 44 % rabatu . Po dostarczeniu produktów 1 uszkodzony i na reklamację wymiana na nowy . po 2 tygodniach kurier dostarcza nowy produkt lecz ten też jest uszkodzony . Reklamacja na zwrot gotówki za ten produkt . Po 3 tygodniach i wykonaniu kilkunastu telefonów i gr [rozwiń/zwiń]
totalna olewka klienta w sprawie reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wakanda
link | zgłoś
2020-09-30
*:9954:4b1f:*
pracownicy w salonie w wola park przesympatyczny i gotowi do pomocy. Bardzo dobry wybór w sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony
link | zgłoś
2020-09-21
*.25.144.*
Zakup przez stronę łatwy i szybki. Jednakże dział reklamacji to totalne dno. Celowo przedłużają reklamacje. Podobnie jest w sklepie stacjonarnym, miganie się od przyjęcia i wciskanie kitu, że jeśli towar zakupiony był online to i zwrot również tylko przez neta. Z czystym sumieniem NIE polecam Media [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2020-09-19
*:c2cd:3fcb:*
Zakupy może robi się i dobrze, gorzej gdy produkt jest wadliwy. Zgłoszenie reklamacji przez sklep internetowy to farsa, pracownicy udają, że nie otrzymali zgłoszenia, chociaż został nadany nr reklamacji. Brak kontaktu, brak reakcji na złożenie skargi, cisza... Musiałam zgłosić reklamacje w sklepie s [rozwiń/zwiń]
brak
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ryszard
link | zgłoś
2020-09-14
*.91.13.*
Zostałem oszukany w dn.14 09 2200 w sklepie we W-ku ul. Orzei 75 A, cena na regale za telewizor była 899, pan na stoisku stwierdził że 999 i że ubezpieczy mi zakup na rok za darmo,polecił kupno baterii za pół ceny do telewizora.W mieszkaniu patrzę na paragon; telewizor 899 zł, baterie pełna cena i u [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2020-09-14
*.117.178.*
W dniu 11.09.2020 r. kupiłem rower w sklepie w Lublińcu usytuowanym w markecie "Jedenastka". Z pełną powagą potwierdzam, że pracownicy tego sklepu z kierownikiem na czele wykazali się pełnym profesjonalizmem i wysokim stopniem kultury osobistej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldek
link | zgłoś
2020-09-13
*.215.236.*
takie pytanie mam, może ktoś się z tym spotkał, oddawałem telefon do reklamacji, nie miałem innego więc kupiłem od nich nowy na odwrocie miał dwie naklejki papierowe, nie zwróciłem na to uwagi, ale jak odbierałem telefon który oddawałem do reklamacji, zauważyłem, że ma taklie same dwie naklejki, co [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2020-09-02
*.110.114.*
Szybka, fachowa obsługa. Doradzą, poszukają z nami czegoś online jeżeli stan magazynowy nie spełnia oczekiwań. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jakubb
link | zgłoś
2020-09-02
*.246.208.*
Bardzo kulturalna obsługa. Doradzą fachowo przy braku zdecydowania lub niewiedzy klienta. Ceny są okej, jakość produktów bardzo dobra. Można płacić kartą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marzanna
link | zgłoś
2020-09-01
*.120.211.*
Jest super. Profesjonalni i mili sprzedawcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nikodem
link | zgłoś
2020-09-01
*.253.206.*
Gdy robię zakupy w me, nie mam zbyt wielu powodów do narzekań. Poziom obsługi i asortyment bez zarzutu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartłomiej K.
link | zgłoś
2020-09-01
*.120.211.*
Uprzejma obsługa w sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kwieci
link | zgłoś
2020-09-01
*.110.114.*
Porządna firma, dostarczyli towar w 2 dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2020-08-21
*.146.32.*
Ignorancja bez granic, olewanie klienta który chce odstąpić od umowy kupna. Producent zapewnia że aplikacje z jego sklepu AppGallery będą działać poprawnie, tymczasem kluczowe dla mnie aplikacje mimo iż są tam dostępne wymagają w telefonie usługi Google której nie ma, sklep jako strona umowy(sprzeda [rozwiń/zwiń]
Reklamy :)
Lekceważenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tedrose
link | zgłoś
2020-08-17
*.247.180.*
Bardzo miła obsługa. Wybrałem się po iphona i miałem pewien problem z wyborem. Na szczęście sprzedawca podpowiedział mi to i owo i wyszedłem zadowolony mimo, że wybrałem droższy model to nie żałuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-08-17
*.120.211.*
Zamówiony produkt trafił w moje rączki o czasie w stanie idealnym. Da się ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ana
link | zgłoś
2020-08-16
*.47.196.*
Szybki i bardzo sprawny zakup i dostawa
sybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2020-08-10
*:59a8:aa3e:*
Złożyliśmy zamówienie tydzień wcześniej - po tygodniu zadzwonił automat z informacją iż pralka i suszarka nie zostaną dostarczone. Po 3 dniach widnieje status wysłane do klienta, zero informacji, zero szacunku do klienta, tak złego doświadczenia ze sklepem internetowym jeszcze nie mieliśmy. Wstyd!
Brak
Brak kompetencji w prowadzeniu biznesu online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
vikeon
link | zgłoś
2020-08-05
*.184.23.*
Szybko dotarło
szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nataniel
link | zgłoś
2020-08-05
*.221.120.*
Dokonałem zakupu smartfona Nawet dałem się namówić na dodatkowe ubezpieczenie , a niech tam to był prezent więc niech będzie. Po pół roku smartfon przestał działać. I zaczęło się typowe zbywanie klienta. Gwarancja nie obejmuje , dodatkowe ubezpieczenie nie obejmuje itp,itd, Tak, że po pół ro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fran
link | zgłoś
2020-08-05
*.253.206.*
Świetna obsługa, warto polecić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bella
link | zgłoś
2020-08-05
*.120.211.*
Dostawa na czas, dobrze zapakowana. Odebrałam w paczkomacie w 21 sekund ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wektor
link | zgłoś
2020-08-03
*:6645:d73d:*
polecam. mój ulubiony sklep z agd. Dobre zaopatrzenie, porządek na sali, pomocni pracownicy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
andre
link | zgłoś
2020-08-03
*.238.126.*
bombardują reklamami , niby niskie ceny i promocje , a to po prostu sztuczki marketingowe , gdzie indziej gdzie się nie reklamuje kupisz taniej i po co płacic za reklamę takim ćwaniakom.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brunon
link | zgłoś
2020-07-31
*.45.118.*
Jestem bardzo zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ok
link | zgłoś
2020-07-30
*.184.56.*
ok
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
duby
link | zgłoś
2020-07-27
*.184.56.*
zakupy ok skorzystane z promocji
spoko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karol
link | zgłoś
2020-07-13
*.227.117.*
Trzy dni przesyłałem wiadomość email że zdjeciami i twierdzili ze nie przechodzi po trzech dniach nagle 10 czy11 wiadomości przeszło ale nie ma chętnego do rozwiązania mojej reklamacji z uszkodzeniem sprzętu. Jak dla mnie to chore podejście do klienta
Brak
Jestem ciekaw po jakim czasie otrzymam wolny od wad towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wanda
link | zgłoś
2020-07-12
*.120.211.*
Miałam przyjemność trafić na wyjątkowo profesjonalną obsługę. Pan z działu agd odpowiedział na niemal wszystkie moje pytania dot. lodówki moich marzeń. Wróciłam do domu z chudszym portfelem ale i z uśmiechem na twarzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kasum
link | zgłoś
2020-07-08
*.244.214.*
Po zgłoszeniu usterki przysłano mi naprawiony sprzęt i cały proces trwał krócej niż 2 tygodnie robocze. Nie ma co narzekać, bo takie sytuacje się zdarzają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marszall
link | zgłoś
2020-07-08
*.244.214.*
Sklep to typowy elektromarket jednak można trafić za świetne promocje. Obsługa okej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aldona
link | zgłoś
2020-07-07
*.15.92.*
w czerwcu kupiłam kuchnię gazową. Obsługa w sklepie OK. Szybko, profesjonalnie. Niestety opłaciłam "pakiet Pełen Komfort". i to był błąd. Kuchnia co prawda została dostarczona w wyznaczonym terminie, ale na podłączenie i zabranie starej - nie doczekałam się - mimo 3-krotnego przesuwania przez firmę [rozwiń/zwiń]
zwrot zapłaty za pakiet Pełen Komfort
3 dni mieszkania "z kuchenka w pokoju"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kubator78
link | zgłoś
2020-07-04
*.220.145.*
Bardzo lubiłem kupować w tym sklepie do czasu pierwszej reklamacji. Od trzech miesięcy nie mam ani sprzętu który wysłałem ani pieniędzy wszelkie kontakty z działem reklamacji kończy się zapewnieniem że zwrócą pieniądze do tego i tego dnia i to wszystko totalna olewka przestrzegam więc wszystkich zad [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kraft
link | zgłoś
2020-07-01
*.120.211.*
Obsługa bardzo uprzejma i pomocna. Dostałem zniżkę na podstwie niższej cenie na ceneo ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janka
link | zgłoś
2020-07-01
*.184.15.*
Zakup ok dostawa szybko
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolona klientka
link | zgłoś
2020-07-01
*.92.177.*
Tragedia!!! Pralka zamówiona przez telefon 10.06, miała być 15.06. Dodatkowo wykupiliśmy pakiet Pełen Komfort za 99 zł. Sprzęt dostarczono, ale okazało się, że panowie nie wniosą go do łazienki, bo jest za duży. Co najlepsze, w łazience stała pralka o identycznych wymiarach. Nie próbowali wielce nam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdenerwowany
link | zgłoś
2020-06-29
*.239.14.*
Dziś mija miesiąc od zgłoszenia starego sprzętu do odbioru. Pomimo licznych zgłoszeń telefonicznych oraz reklamacji, sprzęt zalega dalej w mieszkaniu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-06-22
*.120.156.*
Super, jest plyn do dezyfenkcji, wszyscy na sklepie maja maseczki super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-06-17
*.201.55.*
Już miesiąc od zgłoszenia starego sprzętu do odbioru minął i nikt się nie odezwał.Jesli ktoś nie ma miejsca na przechowywanie zużytego sprzętu to odradzam ten sklep.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karola
link | zgłoś
2020-06-17
*.47.35.*
Super obsługa miła i pomocna nie to co w..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hesia
link | zgłoś
2020-06-16
*.11.222.*
Pan w sklepie bardzo dobrze mi doradził przy wyborze nowego odkurzacza, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marta
link | zgłoś
2020-06-15
*.120.156.*
wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
David
link | zgłoś
2020-06-14
*.244.214.*
Szybka dostawa, dobry kontakt z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
feli
link | zgłoś
2020-06-13
*.47.40.*
Super promocje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
welur
link | zgłoś
2020-06-10
*:b3fa:d7be:*
Super zapakowane zamówienie. Pierwszy raz zamawiałem telewizor i trochę się bałem, ale nie było czego. Dostawa poprawna, bezpieczna i co najważniejsze - błyskawiczna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martin
link | zgłoś
2020-06-10
*.244.214.*
Spoko, nie było problemów z dostawą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klaudia
link | zgłoś
2020-06-10
*.138.209.*
Dobre ceny i obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kwatek
link | zgłoś
2020-06-09
*.244.214.*
Jestem zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ton_von_ston_79
link | zgłoś
2020-06-09
*.99.105.*
Mój pierszy zakup przez internet z me - opinia jak najbardziej pozytywna bo nie dość że załapałem się na promkę to i dostawa bardzo szybka!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Majka
link | zgłoś
2020-06-09
*.120.156.*
Mogę pochwalić jakość obsługi, nie sądziłam, że ktoś może się tak znać na zwykłych sokowirówkach/wyciskarkach (dla mnie jedno i to samo), rzeczywiście wybór wyciskarki był lepszy, sok pychotka.
superpolecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kav
link | zgłoś
2020-06-08
*.244.214.*
Zamówiłem telewizor za pośrednictwem strony, elegancko zapakowany i przyjechał bardzo szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktors
link | zgłoś
2020-06-08
*:100b:4776:*
Zdecydowanie polecam! zamawiałem pralkę na raty. Całość przeszła bardzo sprawnie, super kontakt z pracownikami. Dostawa oczywiście darmowa wraz z wniesieniem sprzętu na piętro. Bardzo starannie i dobrze zapakowany sprzęt przyszedł do mnie bez żadnych wad ani uszczerbków z transportu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rafal55
link | zgłoś
2020-06-08
*.99.105.*
Dziś był kurier z odtwarzaczem, wszystko ok
okej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renia
link | zgłoś
2020-06-08
*.233.104.*
Sklep to zwykli złodzieje jak dla mnie zapłaciłam za pralkę z wyznaczona datą dodatkową opłata od piątku nie mam pralki i nikt nie raczył się ze mną skontaktować na infolinii są tylko od zmywanie klientów nie kupujcie nic w tym. Sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
amal_jedo
link | zgłoś
2020-06-07
*.99.105.*
Czytnik bardzo fajny, skorzystałem z promocji polecam.
promocja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karson
link | zgłoś
2020-06-07
*.47.46.*
Wysyłka w porządku, w miarę szybko dotarła paczka. Kurier zostawił pod drzwiami jak chciałem.
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2020-06-07
*.138.209.*
wszystko ok, czesto robie zakupy. zamowilem ostatnio sluchawki, dostawa na czas, zresztą jak zawsze ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
steveson
link | zgłoś
2020-06-06
*.99.105.*
Sprzedawca miał racje, trymer świetnie działa i mogę odpuścić sobie barbera bo teraz to ja będę barberem :D thx
spoko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr
link | zgłoś
2020-06-06
*.244.214.*
Nie wiem skąd tak słaba ocena. Bardzo dobry sklep.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pelle
link | zgłoś
2020-06-06
*.244.214.*
Zamówiłem w środę popołudniu i w piątek przed południem miałem już paczkę. Darmowa dostawa i karta gwarancyjna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pola
link | zgłoś
2020-06-06
*.47.35.*
Fajna sobota w kinie domowym się zapowiada, towar trafił do nas wczoraj w sam punkt!
szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karmeel11
link | zgłoś
2020-06-05
*:283c:45d9:*
Sklep bardzo sprawnie rozpatruje reklamacje i problemy. jestem u nich klientem od dawna i jakiś czas temu coś poszło nie tak przy moim zamówieniu. Konsultant zareagował sprawnie, a pieniądze były następnego dnia roboczego. Całościowo na plus.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-06-05
*.67.163.*
Niestety nie radzą sobie ze sprzedażą, przyjmują zlecenie na towar którego nie mają a potem lawirują z odpowiedziami. Co konsultant to inna odpowiedź, oczywiście nawzajem się wykluczająca. Generalnie, starają się ale z dostawą zamówionego towaru bywa różnie, ja nie otrzymałem i zrezygnowałem. Ciekaw [rozwiń/zwiń]
Brak
Wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2020-06-04
*.47.41.*
Przyszedł zasilacz, zapakowany dobrze, kurier punktualnie w tych godzinach co miał być to był, jest git
mam i ja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam
link | zgłoś
2020-06-04
*.244.214.*
Wg mnie najlepszy elektromarket w Polsce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jonczy
link | zgłoś
2020-06-04
*.99.105.*
Zamówiłem aparat ze strony ME i dostałem specjalny rabat od Nikona przez partnerstwo obu firm ;P
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
glover
link | zgłoś
2020-06-03
*.120.211.*
Raty pół teraz, pół za pół roku to świetny wynalazek. Skorzystałem z tego kupując nową kartę graficzną ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AgaEm
link | zgłoś
2020-06-03
*.253.206.*
Opinia zdecydowanie pozytywna. Robię tu zakupy dosyć rzadko, ale ostatnio częściej, bo trzeba się zaopatrzyć w klimator i inne sprzęty przydatne latem - profesjonalna obsługa i rzetelność :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barekz
link | zgłoś
2020-06-02
*.184.40.*
Ekspresowo dostarczane przesyłki za każdym razem, nigdy żadnych wtop nie było, towar porządnie zapakowany, oklejony, zabezpieczony, aż człowiek się nie boi zamawiać. Do tego obsługa stacjonarnie zawsze pyta czy w czymś pomóc (Ostrowiec Św) Polecam! Ode mnie macie 10/10
polecm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natla
link | zgłoś
2020-06-02
*.253.206.*
Polecam zakupy, wszystko poszło sprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damiano
link | zgłoś
2020-06-01
*.176.229.*
Od jakiegoś czasu obserwowałem cenę jednego monitora którym byłem zainteresowany. Cena monitora wynosiła 749,00. Czekałem czy będzie może jakaś promocja na ten model. I wreszcie się doczekałem. Monitor został objęty promocją "Nocne Przeceny". Wielkie było moje zdziwienie gdy zobaczyłem że cena monit [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzejewski
link | zgłoś
2020-06-01
*.135.2.*
Uwaga!Na odbiór starego sprzętu na infolinii twierdzą że można czekać nawet miesiąc.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
skiplom
link | zgłoś
2020-05-31
*:1490:7276:*
Zdecydowanie polecam każdemu. W moim przypadku nie miałem żadnych problemów z zamówieniami, a nie zamawiam od dzisiaj u nich.
szybka dostawa, szybka realizacja
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Esportowiec
link | zgłoś
2020-05-31
*.156.59.*
Reklamacja zrealizowana w mniej niż 2 tygodnie.
Szybka reakcja na potrzeby klienta, ekspresowa reklamacja i wysyłka na adres
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-05-31
*.201.55.*
Zgłosiłem odbiór starego sprzętu po zakupie nowej kuchenki. Od dwóch tygodni nikt się nie skontaktował w celu odebrania starej. Na infolinii powiedziano mi że dopiero po dwóch tygodniach można składać reklamacje więc zobaczymy ile to jeszcze potrwa .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iska
link | zgłoś
2020-05-30
*.253.206.*
Zamówiłam na stronie produkt z odbiorem w punkcie. Po 2(dwóch) godzinach towar był do odebrania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kara
link | zgłoś
2020-05-30
*.47.37.*
Miałam okazje składać reklamacje w sieci - ekspres (z winy producenta) był po prostu niepelnowartościowy. Nie było żadnego problemu ze zwrotem, na infolinii poinstruowano mnie co i jak (pierwszy raz skłądałam reklamacje), wszystko przebiegło sprawnie, miło, polecam
super obsluga podejscie do klienta wzorowe
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
milena
link | zgłoś
2020-05-30
*.253.206.*
Chyba dużo się zmieniło w tej firmie. Moim zdaniem zdecydowanie na plus, byle było tylko lepiej, a szacun się należy chociażby za wszystkie akcje pomocowe dla służby zdrowia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tymon
link | zgłoś
2020-05-30
*.244.214.*
Dobrze mnie obsłużono, telewizor dobrany wraz z podwieszeniem i dostawa do domu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wolf
link | zgłoś
2020-05-27
*.63.131.*
MOJA OPINIA NEGATYWNA O TEJ SIECI KUPIŁEM TELEFON MARKI HAMMER BOW Z KLAPKĄ DNIA 15.04.2020 MIAŁ BYĆ ODPORNY NA MECHANICZNIE.TELEFON NAWET NIE WYTRZYMAŁ MIESIĄCA WYŁAMAŁ SIĘ ZAWIAS Z KLAPKI A DO TEGO PRZESTAŁA DZIAŁAĆ ŁADOWARKA.TELEFON POSZEDŁ DO SERWISU.DZIŚ PRZYSZEDŁ SMS ŻE EM JEST DO ODEBRANIA T [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-05-24
*.15.82.*
Dodatkowa gwarancja w media expert to jakaś pomyłka która kosztowała nas ponad 700zł......W rozmowie z pracownikiem usłyszeliśmy odpowiedź,, Salon się tym nie zajmuje '' reklamację trzeba zgłaszać na własną rękę..... A jednak tą gwarancję sprzedał nam salon gdzie dokonaliśmy zakupu.....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teo
link | zgłoś
2020-05-10
*.120.156.*
Same pozytywne myśli mam o media expert. Robię zakupy relatywnie często i zawsze spotykam się z profesjonalną obsługą i niczego tam nie brakuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2020-05-08
*.238.95.*
Wszystko sprawnie zalatwione, żadnych problemów z produktami i dostawą do domu, dokładnie zapakowane, częste informacje mailowe lub w SMS.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2020-05-07
*.173.228.*
Sklep kompletnie niepoważnie podchodzi do klienta. Smartfon zakupiony w sklepie internetowym miał przyjść do 24h w e-mail przyszła wiadomość że przyjdzie za trzy dni po tym czasie dostałem. wiadosc że przesyłka będzie opóźniona.. a następnie dostałem. informacje że anulowane zostało zamówienie bez p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-04-24
*:2f22:419:*
W dniu 19.04.2020 została zamówiona kuchenka firmy Amica. Dostawa na dzień dzisiejszy. Równolegle został wypełniony i wysłany formularz "odbioru zużytego sprzętu" . Na infolinii uzyskałam informację, że z uwagi na sytuację epidemiologiczną sklep w moim miejscu zamieszkania nie wykonuje montażu oraz, [rozwiń/zwiń]
Cena
Poziom obsługi, recykling starego sprzętu nieprzemyślany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2020-04-20
*.244.214.*
Względy bezpieczeństwa potraktowane z najwyższą powagą, czego nie widuję w innych placówkach, np. w centrach miast. Sprzedawcy i doradcy bardzo uprzejmi i pomocni. Nie ma do czego się przyczepić, przyjemne zakupy :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2020-04-15
*.156.130.*
Sprzedają towar którego nie maja... i nie widza kiedy bedzie...
brak..
totalne dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiek
link | zgłoś
2020-04-10
*.106.35.*
Nie polecam... Zamówiłem produkt dostępny na stronie z dostawą płatną ekstra na kolejny dzień. Okazało się, że produktu nie ma już na magazynie, ale o informacji zwrotnej zapomnijcie. Miła Pani na infolinii nie potrafi wiele wyjaśnić. Jedyna co może, to może anulować zamówienie, a mi zostaje czek [rozwiń/zwiń]
Prosty system zamówień.
Brak informacji o anulowaniu zamówienia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karina
link | zgłoś
2020-04-08
*.253.206.*
Wpadłam po nowe słuchawki, niby prosta rzecz bo byłam zdecydowana na ten sam model który miałam wcześniej a jako że inny elektromarket w mojej okolicy tego modelu nie miał to padło na Media Expert. Gdy już doszło do rozmowy z panem ekspedientem wspólnymi siłami wybraliśmy jednak jeszcze inny model n [rozwiń/zwiń]
rzetelna obsługa, produkty "na każdą kieszeń"
spore kolejki w godzinach szczytu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2020-04-04
*.239.247.*
Oddałem dysk SSD Samsung do reklamacji 10 lutego 2020r. Dwa dni później otrzymałem o przyjęciu reklamacji. !8 marca otrzymałem SMS-a , że zareklamowany towar zostanie dostarczony kurierem. Do dnia dzisiejszego (4 kwiecięń ) żadnych wiadomości ze sklepu.
Jakość reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2020-04-03
*.26.22.*
Paczkę zamówiłem we wtorek to była gra komputerowa nfs heat powiedziano mi że w paczkomacie będzie na jutro a jest piątek i na infolinii mówią mi że przyjdzie w poniedziałek ale to nie jest pewne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
liko
link | zgłoś
2020-04-03
*.244.214.*
U mnie wszystko ok. Szybka wysyłka, dobry kontakt, no ogólem wsyzstko gra. Jestem zadowolony z zakupów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
eriko
link | zgłoś
2020-04-02
*.233.91.*
Paczka doszla w dobrym tempie do mnie. Wsyzstko ogarniete i gitara lecimy dalej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bart
link | zgłoś
2020-04-02
*.233.91.*
Moim zdaniem sklep zupełnie dobry. Promocje fajne, wysyłka szybka. Jestem happy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony
link | zgłoś
2020-03-31
*:4001:5c30:*
Nie polecam robienia zakupów w Media Expert w Kruszwicy, ja zostałem tam dosłownie oszukany.21 marca kupilem czajnik elektryczny z oznaczeniem "Gwarancja satysfakcji 14 dni lub zwrot pieniędzy".Dziś 31.marca pojechałem aby go oddać bo zaczął wydawać głośne piski podczas gotowania wody.A pan z obsług [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bruno
link | zgłoś
2020-03-22
*.246.208.*
Nie rozumiem tego hejtu na Was. Robicie świetną robotę z dostarczaniem Polakom setek tysięcy produktów, co nikogo nie dziwi a jak już coś złego się stanie, raz spośród tysiąca zamówień, to przecież Ci najgorsi z ME. Jestem zadowolona z usług, z dostaw i jakości sprzętów. Raz nawet reklamowałam blend [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2020-03-10
*.0.126.*
Wspaniała obsługa p. Szymon i p. Piotr. Wymiana towaru trwała 1 dzień.Będę robiła zakupy tylko w tym sklepie {ul. Szczęśliwa 3]. Bardzo polecam.
wspaniała i sprawna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-03-08
*.162.213.*
Bardzo dziękuję Panu Pawłowi z działu IT za fachową i szybką obsługę przy zakupie telefonu komórkowego. Polecam wszystkim tego sprzedawcę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
martin
link | zgłoś
2020-03-03
*.233.91.*
Jak da mnie wsyztsko super. Dobrze doradzone, sprzęt fajny i cenowo oks. Ogolem to zadowolony jestm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niedźwiedź
link | zgłoś
2020-03-01
*.115.126.*
Piszę o Media Expert w Millenium Hall w Rzeszowie. Trzy dni temu kupowałem tam laptopa. Nic wielkiego, ot, urządzenie do pracy w podróżach. Nadmienię, bo muszę z uczciwości, że przy tej procedurze pojawiły się na początku pewne drobne problemy dotyczące terminowości realizacji zamówienia. Zost [rozwiń/zwiń]
Bardzo wysoki poziom obsługi. Solidne i fachowe doradztwo. Szczera chęć poprawienia wizerunku Firmy poprzez solidną pracę, a nie sztuczne i udawane działania.
Nie stwierdzam, pomimo wrednego charakteru.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sindor
link | zgłoś
2020-02-28
*.79.105.*
W sklepach jest za głośno (dzial z tv) , współczuje pracownikom, w sklepie Kraków-Bonarka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zocha
link | zgłoś
2020-02-27
*.64.25.*
lubie tam kupowac :>
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-02-26
*.253.206.*
Zdecydowanie polecam. Najlepsza porada, zawsze fachowa i klient zadowolony z dobrze dobranego sprzętu ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2020-02-17
*.64.26.*
lubie do Was wracać, zwłaszcza jak robicie jakieś fajne promocje... polecam...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2020-02-10
*.246.208.*
Od kiedy media expert istnieje chodzę tylko tam, bardzo fajna obsługa, dużo wyboru czego chcieć więcej?
super obsługa, duży wybór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik
link | zgłoś
2020-02-10
*.147.111.*
UWAGA ...! Przestrzegam wszystkich Polaków przed kupowaniem czegokolwiek z Media Expert . Pracownicy sklepu nie ponoszą odpowiedzialność za sprzedany towar ! Mówią o tym w prost w aroganckiej atmosferze,możliwość zwrot wadliwego towaru jest tylko teorią, która niema nic wspólnego z rzeczywistością. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa1896
link | zgłoś
2020-02-09
*.173.120.*
Sklep Media Expert w Wadowicach tworza experci. Zakupilam telewizor Sony z ktorego jestem bardzo zadowolona, nie ukrywam ze nie bylo latwo wybrac wlasciwy model ale dzieki poteznej wiedzy kierownika sklepu Pana Dariusza udalo sie wybrac model telewizora ktory jest cudowny. Atmosfera ktora panuje w s [rozwiń/zwiń]
Doskonały dźwięk, piękny obraz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nowaczek90
link | zgłoś
2020-02-08
*.253.206.*
od dawna szukałam ekspresu do kawy, który pasowałby mi w każdym aspekcie. Z racji, że nie znam się tak na tym potrzebowałam pomocy specjalisty. W media expert spotkałam się z uprzejmą i kompetentną obsługą, dzięki, której w tej chwili piję pyszną kawę z mojego wymarzonego ekspresu :D
miła obsługa, duży wybór, dużo sklepów stacjonarnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hobbit
link | zgłoś
2020-02-07
*.251.135.*
Kupiłam w media expert ekspres. Sam towar jest ok i jestem bardzo zadowolona. Jednak ktoś kto pracuje dla ww. sklepu ma fantazję niczym Tolkien. W opisie składu zestawu czarno na bialym pisze jak byk "Termos". Oczywiście termosu NIE MA w zestawie. Piszę do me o tymże braku, reklamując niezgodności w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz
link | zgłoś
2020-01-14
*.248.210.*
NIE POLECAM MEDIA EXPERT!!!!!!!!! Kupiłem synowi smartwacha,po upływie około pół roku gumowy pasek pękł, zegarek był normalnie użytkowany.Pani w sklepu stwierdziła że jest to uszkodzenie mechaniczne,sklepowa ze zdolnością oceniania uszkodzeń,nie chciała przyjąć reklamacji,dopiero po interwencji u p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2020-01-04
*.23.241.*
Omijać szerokim łukiem. Drugi raz i zarazem ostatni dałem się nabrać. Zamówiłem telewizor za ponad 9 tyś zł z dopłatą do opcji dostawa na drugi dzień. Godzinę po zapłacie dostałem maila że towar gotowy do wysyłki. Wieczorem miał - towar pobrany przez kuriera. Wydawało by się, iż wszystko jest jak n [rozwiń/zwiń]
Żadnych zalet.
Zlodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nightmare
link | zgłoś
2019-11-14
*.189.244.*
Uwaga na zakup na raty przez Alior Bank w tym sklepie. Zakupiliśmy suszarkę na raty, kosztowała 2600, do tego ubezpieczenie plus rozszerzenie gwarancji do 5 lat. Razem wyszło 3400 zł. Czego nie powiedziano przy zakupie, to fakt, że Alior dorzucił sobie 1400 zł prowizji za udzielenie kredytu plus ods [rozwiń/zwiń]
Fajny sprzęt
System ratalny to kpina z klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szpaQ
link | zgłoś
2019-10-07
*.182.48.*
Dostawa transportem Media expert tragedia!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.19 powinienem otrzymać zamówienie czekałem cały dzień i nic cisza.14.10.2019 dzwonię na infolinię.I co!? mam czekać na info od kierowcy.Pytam w jakich godzinach może być Pani odpowiada że będzie do 21:00 dodam że dzwoniłem o godzinie 11 [rozwiń/zwiń]
Słaba strona dostaw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ewa
link | zgłoś
2019-06-12
*.29.248.*
Jestem zniesmaczona i oburzona. Chciałam zakupić w sklepie w Gdańsku większą ilość powerbanków. W sklepie nie było takiej ilości więc chciałam złożyć zamówienie. Sprzedawca i chyba kierownik (bo przechodził i sprzedawca zapytał o taka możliwość) odpowiedział,że nie mogę. Na moje pytanie: dlaczego n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
annaxx14
link | zgłoś
2018-07-09
*.181.253.*
Każdego tygodnia (ba, każdego dnia) słyszę w reklamach o "promocjach", "wyprzedażach", "megapromocjach" itd., a kiedy pójdzie się do tego sklepu, wszystko drożej niż w innych sklepach. Przyciągają klientów masą reklam jakie to niby u nich promocje i niskie ceny, a jak się już odwiedzi ten sklep to o [rozwiń/zwiń]
najwyższe ceny, kłamliwe treści w reklamach odnośnie "najniższych" cen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gassendi
link | zgłoś
2018-02-23
*.254.151.*
Firma robi klientów w Bambuko! Nie realizuje dostaw, chociaż mają na to wiele czasu - w moim wypadku 5 dni roboczych! NIE POLECAM!
brak
nie wywiązują się z umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2017-08-17
*.28.255.*
Kupiłem kamerę soprtową przez internet. W opisie jest instrukcja po polsku. Na wszelki wypadek wysłałem mail, żeby ta instrukcja na pewno była. Odpisali, ze standardowo jes dołączana do każdej kamer i jest w pudełku. W otrzymanej paczce nie ma instrukcji. Po zgłoszeniu reklamacji po tygodniu albo i [rozwiń/zwiń]
szybka dostawa
Brak instrukcji po polsku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2017-04-19
*.254.145.*
Odradzam stanowczo. Posumowanie: jeśli kupujecie w Media Expert większy sprzęt, to się upewnijcie, że macie tyle miejsca na podwórku albo na klatce (lub w mieszkaniu) żeby "przez nie wiadomo ile bo ustawa nie nakłada terminu" trzymać tam zużytą pralkę, lodówkę, zmywarkę czy co tam kupicie. Widok s [rozwiń/zwiń]
można obejrzeć w sklepie stacjonarnym
obsługa klienta internetowego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malaria
link | zgłoś
2016-08-21
*.156.117.*
"Na dwoje babka wróżyła." Wielokrotnie znalazłam fajne rzeczy w Media Expert - ekspres do kawy, słuchawki do komputera. Wyprzedaże też są spoko, jednakże przez większość roku nie ma tam nic ciekawego. Raz na jakiś czas można wpaść na promocje, kupić kilka bajerów i zapomnieć do następnej promocji. P [rozwiń/zwiń]
atrakcyjne promocje
ubogi asortyment
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2016-05-16
*.31.147.*
Ostatnio korzystałem z usług kilkakrotnie. Zamówienie internetowe pralki zrealizowane bez zarzutu. W sklepie spotkałem się z fachową obsługą sklepu ale dwukrotnie oferowali montaż, który następnie nie był wykonywany. Zwracają pieniądze ale niepotrzebnie traciłem czas na dojazdy i wzywanie innych mon [rozwiń/zwiń]
szybko, wiedza sprzedawców
sprzedaż usług, których nie potrafią wykonać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ziut
link | zgłoś
2015-10-21
*.60.3.*
Brak poszanowania klientów. Brak możliwości dochodzenia swoich praw.Reklamacja załatwiania długo. Zwracany towar w doszczętnie zniszczonym opakowaniu. Zdaniem sprzedawcy opakowanie klientowi do niczego niepotrzebne. Zła i arogancja obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2015-06-19
*.229.245.*
miło szybko i tanio, zmówienie przez internet zrealizowano błyskawicznie na następny dzień już towar był do odbioru we wskazanym przeze mnie sklepie
zamówienie bez wychodzenia z domu z możliwością odbioru w sklepie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Violetta
link | zgłoś
2015-05-26
*.21.238.*
Jestem bardzo zadowolona z produktu i jego ceny.Obsługa pomogła mi w podjęciu decyzji odnośnie zakupowanego produktu a był to zestaw kina domowego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2015-04-25
*.5.45.*
Sprzedają zestawy "TV + HDMI + Uchwyt na ścianę". Niestety uchwyt nie pasuje w żaden sposób do TV z zestawu. Nie rozumiem jak to możliwe, że nikt tego nie sprawdza. Robi to potworne zamieszanie, niepotrzebne komplikacje i opóźnienia w dostawach oraz powoduje niepotrzebne gromadzenie złych emocji. To [rozwiń/zwiń]
szeroka oferta oraz stosunkowo przystępne ceny
totalny bałagan organizacyjny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie