MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 383
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Michał
link | zgłoś
2021-05-18
*.146.36.*
Witam. Zamówiłem torbę na laptopa przez neta. Nie dość że czekałem na nią ponad tydzień, to w dodatku przyszła nie ta którą zamawiałem. Po zgłoszeniu telefonicznym o nieprawidłowości kazano mi odwieźć produkt do sklepu. W sklepie oddano mi pieniądze i stwierdzono, że jak chcę nadal zakupić dany prod [rozwiń/zwiń]
Przynajmniej oddali pieniądze bez problemu
Długi czas oczekiwania i otrzymanie nieprawidłowego produktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SROKA JANUSZ
link | zgłoś
2021-05-18
*.255.195.*
Firma tak skupia się na prostackich reklamach , że brakuje im czasu na profesjonalną obsługę reklamacji. Podejrzewam , że mediaekspert ma cichą umowę z serwisem gwarancyjnym CCS co pozwala odrzucić bezkarnie każdą reklamację. Zasada jest prosta : sprzęt nie da się naprawić więc CCS wpisuje że sprzę [rozwiń/zwiń]
Nie zauważyłem
Brak gwarancji, arogancja pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2021-05-17
*.98.52.*
Media Expert Płock ul. Ks. J. Popiełuszki 7 - pracownik działu rowerowego niekompetentny i nieuprzejmy, celowo anulował zamówienie na rower twierdząc, że ktoś zarezerwował telefonicznie, choć stan magazynowy wskazywał dostępność. Dodatkowo bezczelny i podnoszący głos na klienta! Sprawa zgłoszona jak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lech68
link | zgłoś
2021-05-12
*.0.3.*
ZAMÓWIONY LAPTOP ASUS PRZYSŁALI HP REKLAMACJA TRWA JUŻ 2 TYGODNIE BANDA ZŁODZIEJI SPRAWA ZOSTANIE ZGŁOSZONA DO PROKURY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-05-11
*.138.138.*
29.03 zakupiłem nabój soda stream (napełnienie z wymianą) - nabój okazał się wadliwie uzupełniony co zostało przez Państwa rozwiązane podarowaniem mi karty bonusowej o wartości 30 PLN na co przystałem. Kartę otrzymałem drogą pocztową ok. 15.04 a postanowiłem ją wykorzystać w zakupach z dnia 27.04 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-05-05
*.105.89.*
15 kwietnia 2021 kupiłem w MediaExpert myjkę Karcher. Myjka przyszła dwa dni później do paczkomatu, niestety połamana. Magazyn MediaExpert wiedział, ze wysyła sprzęt uszkodzony, „fabryczne” pudełko było przepakowane i chamsko posklejana taśmą w myśl zasady „może klient się nie dopatrzy”. Załączając [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anmar
link | zgłoś
2021-04-29
*.191.162.*
Błąd na fakturze, którego nie potrafią sprostować od miesiąca
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2021-04-28
*.221.125.*
Oszuści i naciągacze. Nie polecam już nic tam nie kupie????!!! Obsługa to kretyni!!!!!!!!!!
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mark.alan
link | zgłoś
2021-04-28
*.147.55.*
Każdy inny sklem oprócz tego. Już nigdy nic tam nie kupię. Sprzedawca wcisnął dodatkową gwaracnję zapewniając że obejmuje także wskazywany przeze mnie delikatny wyświetlacz. Ten gdy uległ rozlaniu się (czego można było się spodziewać - hammer bow+ ) media expert umywa ręce podpierając się śmieszna [rozwiń/zwiń]
- sprzedawcy wciskają wszystko i wszystkim. Najchętniej dodatkową reklamację która nic nie wnosi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesia
link | zgłoś
2021-04-27
*.40.75.*
Nie palcem zakupu , towar ciągle reklamowany na gwarancję , powraca nie naprawiony w coraz gorszym stanie ,zostały nawet zgubione części do złożenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie