Opinie o MediaExpert

2.7 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 323
Średnia ocen:
2.7 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bea
link | zgłoś
2021-01-12
*.160.159.*
Wysyłka za zakupiony zapłacony towar to jakiś żart.. Po raz kolejny towar dostaje się za półtorej tygodnia gdzie w Euro AGD jest już za 2 dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-01-11
*.122.20.*
Sklep internetowy działa typowo jako pośrednik autoryzowanych przedstawicieli. Nie są w stanie rzetelnie dotrzymać terminu dostawy proponowanego na stronie internetowej. Było to główne kryterium decyzji o zakupie przez ich stronę internetową. Proponowana dostawa następnego dnia roboczego to chyba ja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-01-10
*.109.33.*
Promocje media expert to ściema. Kupiłam czajnik ostatnią sztukę bo byl potrzebny. Cena 99 ze 149. Po tygodniu przychodzę a tu 99 normalnie. Jaja sobie robią.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2021-01-08
*.215.127.*
Polecam sklep Gdynia ul. Admirała Józefa Unruga 1 moją reklamację nr: S69912200039 - wykonano i poprawiono bardzo szybko personel miły i doradza w zakupie. Takich sklepów więcej aż przyjemnie robić zakupy.Poleca !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2021-01-08
*.215.127.*
Polecam sklep Gdynia ul. Admirała Józefa Unruga 1 moją reklamację nr: S69912200039 - wykonano i poprawiono bardzo szybko personel miły i doradza w zakupie. Takich sklepów więcej aż przyjemnie robić zakupy.Poleca !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
faral
link | zgłoś
2021-01-07
*.210.241.*
Jeb*ne złodzieje, zabrali kasę za zamówienie online które miało być na drugi dzień. Po 4 dniach, po kilku telefonach dowiaduje się ze produktu w ogóle nie ma, obsługa porażka, same problemy i czekanie na zwrot, nie polecam!!!
brak zalet, porażka!!
Niesłowni, niekompetentni, oszuści!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2021-01-05
*.37.65.*
Przestrzegam! Zakupiłem młotowiertarkę Graphite. Podobnej (starszy model) używałem przez 10lat i był super, dlatego postanowiłem kupić kolejny tego producenta. Niestety okazało się, że to totalny bubel! Udar rozleciał się po półtora godziny wiercenia. Ale to nie wszystko. Przestrzegam przede wszystk [rozwiń/zwiń]
Brak zalet
Ten sklep to jedna wielka WADA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
O
link | zgłoś
2021-01-04
*.184.10.*
Sklep „sprzedaje” przedmioty, których nie ma na stanie!!! Tydzień temu zamowilam iphone12 i opłaciłam z góry całe zamówienie. Zdecydowalam sie na zakupy w media expert, poniewaz pod produktem bylo napisane „u Ciebie pojutrze” lub „w sklepie pojutrze”. Nie myslac nad tym dlugo (niestety), dokonala [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka Kaczmarek
link | zgłoś
2021-01-04
*.64.11.*
Nigdy więcej nie zakupię niczego, a już tym bardziej - nie będę niczego reklamować - w sklepie Media Expert. Sprzęt, który otrzymałam po kilku miesiącach musiałam reklamować. Niestety "skusiłam się" na reklamację poprzez ME, a nie bezpośrednio w serwisie producenta. Od kilku miesięcy ME ma mnie t [rozwiń/zwiń]
brak
obsługa klienta, kłamstwo, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz Planutis
link | zgłoś
2021-01-03
*.60.196.*
Nie zrealizowali zamówienia trzymali kasę 3 tygodnie i nie zapłącili odsetek mimo wezwania. dziadowska firma której udzielają pozyczki darmowej frajerzy .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?