MediaExpert Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 356
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krystyna
link | zgłoś
2021-12-13
*.173.141.*
Porażka. Zamówiłam pralkę z której po zamontowaniu wyciekała woda. Zgłaszając na serwisanta czekałam tydzień gdzie już minoł miesiąc od zamówienia... dzwonie co parę dni ... pani z obsługi powiedziała że 6 12 wysłali mi nową ... której nie ma do dziś..dzisiaj jest już 13.12.. zbywają mnie..nie mogę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-12-10
*.110.194.*
Dno. Jestem debilem bo zamówiłem coś u nich z montażem. Na montaż czekam już 7 dni a konsultanci rozmowę prowadzą tylko tak zeby zbyć. Organizacyjny analfabetyzm i amatorszczyzna. Ważne żeby wziąć kasę i olać klienta. Tak zrobili więc teaktuje ich jak złodziei.
Brak
Istnienie firmy media markt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2021-12-10
*.183.0.*
Fatalnie, omijać szerokim łukiem, szkoda ze człowiek to czyta, po zakupie. nie dotrzymują terminów dostawy, kłamią, przeciągają, kontaktu nie ma, dramat, automat na infolinii, i spadajcie klienci, grunt, że zapłaciliście
nie ma
same i wyłącznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2021-12-07
*:55:4c25:*
Uwaga.hamstwo i kłamstwo. Nerwy i brak szacunku!. Omijać szerokim łukiem. nigdy nie zrobię zakupów w tym sklepie.
Brak
Brak komunikacji,haos
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
I.P
link | zgłoś
2021-12-07
*.11.129.*
Polecam zakupy, bardzo miła i profesjonalna obsługa.
profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elzbieta
link | zgłoś
2021-12-06
*.30.20.*
Kto im dał tyle gwiazdek zenada
Brsk
Dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elzbieta
link | zgłoś
2021-12-06
*.30.20.*
Brak słów prerturbacje nerwy brak towaru po dostarczeniu towar wadliwy nie polecam nabrałem się przez polecenie tej firmy nigdy więcej nie skorzystam z ich wadliwych uslug
Brak
Dużo by wymieniać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-12-01
*.231.25.*
Zamówiłem towar i żałuje, brak kontaktu, brak towaru który był zamówiony, reklamy cię atakują 24h na dobę ,ale nic w tym prawdy, pakują zamówienie od 2 dni i nadal nic, omijać
brak
niekompetencja, olewanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BoKa
link | zgłoś
2021-11-29
*.173.97.*
Bardzo żałuję, że kupiłam towar w Media Expert (sklep internetowy). Nie informujecie klientów ( na stronie), że nie można odebrać towaru po godzinie 17:00. To kpina, aby w 21 wieku dostawca był taki nie elastyczny. Beznadzieja i brak szacunku dla klienta.
Brak
brak informacji o dostawie, przerzucanie odpowiedzi na dostawcę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Inka
link | zgłoś
2021-11-26
*.38.192.*
Od miesiaca dzial obslugi klienta wodzi mnie za nos w oczywistej sprawie. Firma nastawiona jest wyssanie od klientow pieniedzy, nie gwarantujac niczego. Jest to jedna z najgorszych firm z jakimi mialam do czynienia. Same produkty sa takie jakie sa, ale prosze jesli chcecie je zamowic zamowcie wszedz [rozwiń/zwiń]
brak
Fatalna obsuga klienta, brak odpowiedzialnosci za dostawe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie