MediaExpert Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.4 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 372
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.mediaexpert.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Mrs *
link | zgłoś
2021-07-28
*.172.85.*
Nigdy więcej media expert! Kupiłam telefon w tym sklepie. Był już 3 razy na gwarancji bo wiecznie był problem. Po napisaniu reklamacji z tytułu rękojmi oczywiście mi jej odmówiono twierdząc że telefon działa poprawnie. Po odebraniu go ponownie z gwarancji po 1 godzinie przestał znowu działać! Rzeczn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zamówienie o numerze 02348897851
link | zgłoś
2021-07-27
*.73.16.*
Nie polecam nikomu ,zamawiasz Monitor LG 24MP59G 24" 1920x1080px IPS 1 ms .Otrzymujesz nie kompletny monitor
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja Mo
link | zgłoś
2021-07-25
*.173.8.*
ODDAJCIE MOJE PIENIĄDZE, CZEKAM JUŻ PONAD 2 MIESIĄCE.Sklep w Toruniu ul. Lelewela 33. Moje złe wspomnienia związane z media expert znajdują się w opinii o wyżej wymienionym sklepie. Nie polecę tej firmy nawet wrogowi.
nie ma
Firma kt9ra klienta ma w d.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2021-07-25
*.188.92.*
Sklepu nie polecam. Zakupiłem urządzenie sprzątające xiaomi. Po paru miesiącach przestało działać. Dwukrotnie oddawałem urządzenie w ramach reklamacji do naprawy. Niestety nie zostało ono naprawione, chociaż z ekspertyzy wynikało że jest sprawne. Oddałem do naprawy po raz trzeci i wtedy odmówiono mi [rozwiń/zwiń]
Brak
Sprzęt bez gwarancji producenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agnieszka
link | zgłoś
2021-07-22
*.193.200.*
Telewizor LG 65NANO917NA 65" LED 4K 120Hz WebOS Dolby Vision IQ Full Array HDMI 2.1 miało być 30 rat po 146,63gr a wyszło 36 po 196,51 jak by nie patrzeć około 2700 tyś w plecy nie polecam tego sklepu ostatni raz tam coś kupuję robią z klientów durnie obsługa do niczego nic nie tłumacza przy zakupie [rozwiń/zwiń]
żadne
obsługa kredytów ratalnych niekompetentna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołaj
link | zgłoś
2021-07-20
*.254.226.*
Nie pozdrawiam Raben Polska oraz Media Expert. Brak kontaktu z Rabenem Joanna Paczkowska z media expert niekompetentna mało pomocna, nic nie wiedzącą. 15 minut rozmowy z Panią Joanna odnośnie mojego zamówienia to nie wiem, nie wiem, nie wiem. Brak kontaktu zespołu media z rabenem jest dla mnie absu [rozwiń/zwiń]
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-07-20
*.97.94.*
Nikomu nie polecam tej firmy. Niepoważne traktowanie klienta. Czekałam cały dzień na towar po czyn okazało się, ze towar przyjedzie następnego dnia- po prostu. Firma za bardzo się tym nie przejęła. Jak w filmie Barei ,,nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi?”. Totalna porażka . Z poprzednich [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-07-16
*:2bce:2063:*
Reklamacja sprzętu, to totalna porażka. 1,5 tygodnia czekam na wizytę technika. Lodówka przestała chłodzić po 5 miesiącach. Upał ponad 30 stopni, a oni twierdzą, że załatwiają i dalej cisza. Nigdy więcej żadnej elektroniki z mediaexpert. Co najwyżej można u nich kupić klocki. W żadnym innym sklepie [rozwiń/zwiń]
brak
totalne lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LECH
link | zgłoś
2021-07-16
*.17.55.*
faktura do paragonu nr S357/210708742501 z8.07.2021r. pozycja 2/778917/KUCHNIA PAKIET USŁUG,PEŁEN KOMFORT/gaz/. cena 139.99zł. POMIMO OPŁATY I ZAWIADOMIENIA OSOBY WSKAZANEJ PRZEZ SKLEP /TORUN UL.LELEWELA/P.JERZY TEL.697801961/,KTÓRY MIAŁ ZA TĘ CENĘ PODŁACZYĆ KUCHENKĘ GAZOWĄ,DO TEJ PORY USŁUGI TEJ N [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2021-07-16
*.0.21.*
nie odebrałem zamówionego przedmiotu, gdyż kasjer nie miał wydać reszty z 50 zł a ta reszta to 35 zł, gdyby chodziło o jakiś bilon to rozumiem, dot.sklepu w galerii FOCUS w Bydgoszczy, kasjer odpowiedział, że nic nie poradzi......
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MediaExpert Opinie