Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 700
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Divka
link | zgłoś
2024-06-18
*.173.30.*
To nie jest strona do dawania opinii o laskach. Sami je tego nauczyliście ze podają fałszywy wiek,wage i zdjęcia bo jak macie ciśnienie to zostajecie jaki by potwór nie był. Zacznijcie wychodzić a nie zostawać u nich to może przestaną ściemniać jak zobaczą że na kłamstwie nie zarobią i tyle.
Najpopularniejszy portal
Nieraz strona nie działa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwek
link | zgłoś
2024-06-18
*.30.18.*
Potwierdzam opinie Kamila. Byłem w Krakowie na tych zdjęciach porażka totalna. W Krakowie była jakaś 43 plus gruba blondyna haha ja wyszedłem. Też miała 28lat.574520355 również nie polecam szkoda czasu i kasy na te babcie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2024-06-18
*:e435:dbf3:*
Nie polecam,szkody kasy na zdjęciach modelka, drzwi otwiera Milf 50 plus...dodatkowo sama telefonu nie robi...2 różne glosy...raz ma 28,lat a dziś już 31 574520355.
1
1
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do escorti.pl
link | zgłoś
2024-06-15
*.173.30.*
D U P Y myjemy bo wygwiazdkowało. Haha. Opinia na dole do escorti.pl jak się tu udziela.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do escorti.pl
link | zgłoś
2024-06-15
*.173.30.*
Na waszej stronie to opinie dają same oblechy i brudasy których pewnie dziewczyny gonią bo nie mogą znieść tego smrodu i brudu. PANOWIE-HIGIENA TO PODSTAWA. Żeby dorosły chłop o tym nie wiedział to porażka. MYJEMY *** A NIE ZOSTAWIAMY DRASKI NA PRZESCIERADLACH. FUUUJ.Ponizej ocena do escorti. A esco [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
escorti.pl
link | zgłoś
2024-06-14
*.199.53.*
Panowie zachęcamy do dzielenia się opiniami z wizyt. Panie również zachęcami do dyskusji :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Yulllia
link | zgłoś
2024-06-13
*:3d:178c:*
Patrząc na tą strone raczej profesjonalizmu im nie brakuje. Może ktoś tak podpisał
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do poprzedniej wiadomości
link | zgłoś
2024-06-13
*:37:b2b6:*
Raczej wątpie żeby to prowadzący portal pisali... Chyba że brakuje im profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do erovave
link | zgłoś
2024-06-13
*.173.30.*
Najpierw wyeliminujcie anonse które od ponad 2 lat są nieaktualne a nie nawalone tego a i tak się dodzwonić nie da bo nie ma takiego numeru.A co do escort to wszystko ok. Chcę anons to opłacam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do SusiZuzi
link | zgłoś
2024-06-13
*:36:14c2:*
no właśnie przez takie podejście jest monopol, dlaczego nie teraz? podejrzewam że dodanie anonsu to 15 min maks, no chyba że trzeba zrobić nowe zdjęcia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SusiZuzi
link | zgłoś
2024-06-13
*.152.30.*
W sumie zgadzam się z poprzednią opinią, to że portal jest kolejny nowy portal nie oznacza z automatu że jest zły, może jak będzie trochę bardziej popularny to sama dodam tam ogłoszenie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Ach brak słów
link | zgłoś
2024-06-13
*.152.30.*
Chyba od tego służą takie portale... Skoro jest darmowy to nie rozumiem po co na nich najeżdżać jednocześnie narzekając na ceny ogłoszeń na escort... Nie wiadomo czy zostanie darmowy, ale jednak chyba lepiej próbować nowych rzeczy, niż tylko narzekać i dawać się nachapać Escort po 140zł za ogłosz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Erowave
link | zgłoś
2024-06-12
*.70.147.*
Jesteście leniwe w *** kobietki. Macie możliwość darmowej reklamy na erowave lub innych darmowych portalach a i tak wolicie dodawac tylko na escort. Najlepiej to jakby kazdy za was wszystko robil :) Jak powtorzy sie sytuacja z roksa i zamkna tym razem escort, to znowu bedzie placz. Po co konkurencja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ach brak słów
link | zgłoś
2024-06-12
*.179.128.*
Co niby takiego w tym portalu? Nic.Te same *** co na każdym portalu. Kolejny portal próbuje się wybić. Zdjęcia slabej jakością Najeżdżanie na Escort, żeby tylko kasa szła dalej, ale na inne konta i w inne ręce. A te opinię pochlebne to pewnie sami sobie dodajecie erowave, słabo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcello
link | zgłoś
2024-06-10
*:ae:a483:*
mnie w sumie jedna osoba zaprosiła mnie na erowave przez konkurs, korzystam i jest fajnie, przez to rzadziej na escort wchodzę niby to samo a jednak z erowave jakoś ciekawiej się szuka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ropuch
link | zgłoś
2024-06-10
*:a6:a182:*
Nie wiem czy to jakaś współpraca ale z ciekawości sprawdziłem ten erowave... Serio spoko wygląda, mam nadzieje że się rozwinie bo fajnie się korzysta, wszystko przejrzyste - trzeba teraz tylko się z jakąś umówić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
virduvimli
link | zgłoś
2024-06-03
*:b4:18bf:*
Może warto przenieść się na Erowave zamiast ciągle siedzieć na Escort? Dodałam jakiś czas temu anons, czasem ktoś zadzwoni, ale jak ten portal się rozkręci to może być ciekawie. Bardzo fajnie wygląda, miałam jeden problem - administracja zajęła się nim odrazu. Zobaczymy jak to będzie wyglądało z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cielesna.pl
link | zgłoś
2024-05-24
*.70.161.*
Dziewczyny wpadajcie do nas. Dodanie ogłoszenia u nas jest darmowe. Odwiedza nas już ponad 100 tys. użytkowników. Piszcie do nas na maila albo na instagramie, przelejemy wam punkty premium na start :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nila
link | zgłoś
2024-05-15
*:c1cf:2e1d:*
Zgadzam się za poprzedniczką ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emi
link | zgłoś
2024-05-15
*.7.212.*
Te opinie na takich portalach jak eskorti czy garso piszą największe buraki z możliwych, to często nawet nie są faceci to osoby zwykle których żadna kobieta nie chce nawet w normalnym życiu a jedyna kobieta jaka ich dotknie to prostytutka. Trochę już pracuje i miałam takich którzy wspomnieli że korz [rozwiń/zwiń]
Nie Ma
Za dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie