Escort.pl Opinie

2.2 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
2.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 645
Średnia ocen:
2.3 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
.
link | zgłoś
2024-04-13
*.182.193.*
Niech sobie każda pisze co chce. Boli Was? Ola skoro już pracowałaś, to chyba powinnaś sobie zdawać sprawę, że ta jest ruch nie ma. Jak jakaś ma zarobi, to zarobi I z jednym ogłoszenie. Widać, że w jakieś małej pipidówoe siedzisz. Jedz do dużego miasta, to się przekonasz jaki jest ruch jak masz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2024-04-11
*:13:31b8:*
Żałosni jesteście wszyscy komu chcecie zaszkodzić, wszystko wraca Żal mi was wsxyszystkich po kolei ,nudzi się zamiast cpisac książki czytać mozgi zaczna pracować dobranoc spodziewam się fali hejtu bo nic innego nie można sie spodziewac!!!
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2024-04-11
*.30.127.*
Co was obchodzi co robią inne laski przestańcie wrzucać tutaj linki.Osoby które to wrzucają najwidoczniej nie mają ruchu..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2024-04-10
*:22e7:7ead:*
Hejka dziewczyny u was też dziś cisza jest ja wróciłam po 4 msc bo zrobiłam sobie 4 msc przerwy 3 tyg było okay a w tym tygodniu od wczoraj cisza jeden albo dwóch mam a nie ukrywałam są jakieś nowe panny które mają po 6 ogłoszeń i zakrywają mnie ale i tak się cieszę że mam chociaż dwóch ale no sam f [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tiger97
link | zgłoś
2024-04-10
*.42.98.*
1/10
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Co się odwala
link | zgłoś
2024-04-09
*.171.74.*
Escort ma wyj... ale jak dziewczyny nie wysyłają swoich skarg im to oni mają gdzieś. 140 zł ogloszenie na 30 dni i ani możliwości przedłużenia ogłoszenia i za wszystko u nich plac. Żaden portal się nie przebije to się nawet nie reklamujcie tutaj. Od reklam sobie zakładajcie reklamy na jakiś forach d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
On
link | zgłoś
2024-04-09
*:8147:44b4:*
Cześć. Widzę że wszyscy mają w*** na escort. POLECAM NA NOWO POWSTALY PORTAL MASAZEEROTYCZNE PISANE RAZEM. tam wszystko smiga i działa za grosze i jest wysoko pozycjonowany! WSZYSCY NA MASAZEEROTYCZNE!!!
0
10 000
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Może ktoś wyjaśni?
link | zgłoś
2024-04-08
*.98.68.*
Mnie tylko drażnią Ukrainki. Nie rozumiem dlaczego od Polek się wymaga i najlepiej za pół darmo, a ukryj się cenią jakby złotem z pipy sypały. Gonić je do siebie.i nie chodzić do takich.w tyłkach się przewróciło .taka niby bieda tam taka wojna. Czemu one u siebie nie siedzą? https://pl.escort.club/a [rozwiń/zwiń]
Za dużo Ukrainy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dobre suczki
link | zgłoś
2024-04-08
*.70.107.*
https://pl.escort.club/anons/62307.html
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Yyy
link | zgłoś
2024-04-08
*.171.62.*
KTO ZA KTO NIE chociarz pewnosc że nie jest to jakies oszukane. Lepiej taka tresc jak obiecywanie i pozniej nic nie robienie nie widac w tym opisie nic nie wlasciwego za co mialoby zostac zablokowane ogloszenie. Czytac opisy jestem naladniejsza najlepsza mistrzyni lodow to się nudne robi. Nie zamies [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kto za kto nie
link | zgłoś
2024-04-08
*.50.208.*
Żadna krytyka a uareklama to co to znaczy? Ciekawość czysta czy takie ogłoszenia za treść blokują Nikomu tu żadnej krytyki czy reklamy nie robię bo nie znam osoby. Kilka postów niżej ktoś reklamować zawzięcie panią ktora się sama reklamowala. Link nie pokazywal wczoraj ogłoszenia i tylko czysta cie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pyrtek
link | zgłoś
2024-04-05
*.22.234.*
Do KTO ZA KTO NIE A co Tobie przeszkadza w opisie tej kobiety? Uważam, że ma konretny i dobitny opis. Jeśli nie kumasz to raczej ty jesteś tępym pytonem. A może to taka uatoreklama przez pryzmat niby krytyki????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kto za kto nie
link | zgłoś
2024-04-05
*.50.208.*
Linkink do ogłoszenia. https://pl.escort.club/anons/124961.html Ja nie wiem kim ta pani jest, ale się zastanawiam czy zostanie ogłoszenie zablokowane. Bo pani za dużo pisze prawdziwych trescim
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kto za kto na nie.
link | zgłoś
2024-04-05
*.50.208.*
Szukam dużo i korzystam dużo. Nie byłem, bo nie mój rejon. Myślicie, że to ogłoszenie zostanie zablokowane? Nie oceniam spotkania, bo nie mój rejon. Dla mnie po takiej treści widać, ze to jest jedna z osób które mogą zostać zaokowske ale nie biją się poniesc ryzyka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2024-04-05
*.207.142.*
Zwalajcie ich wiadomościami @. 140 zł/msc a oni ciągle nas w ch*ja robią z tym brakiem dostępu do portalu. Za co im się płaci tyle kasy? Ja im zaraz ładna wiązankę puszczę w @.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
..
link | zgłoś
2024-04-05
*.207.142.*
Wy dajcie portal z opiniami na "PANÓW". To się skończy debilizm z ich strony.
Brak
140 zł/msc a non stop problemy techniczne. Zlikwidować portal!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xd
link | zgłoś
2024-04-05
*:d205:dd1e:*
Do Escorti dodajcie też możliwość wymieniania się opiniami o klientach bo niektórych poprostu się wygania bo się nie da...niech klienci najpierw patrzą na siebie...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2024-04-05
*:1f31:2bc0:*
Do jadzi ile trwa takie coś aby znów zaczęło działać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadzia
link | zgłoś
2024-04-05
*:56:8928:*
Do xxx Najwyraźniej jesteś poblokowany u dziewczyn. Jak się wydzwania z idiotycznymi pytaniami albo umawiasz i wystawiasz to masz. Z bazy nr można ściągnąć wszystkich takich oszołomów z każdego miasta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadzia
link | zgłoś
2024-04-05
*:56:8928:*
Escort znowu nie dziala
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
escorti.pl
link | zgłoś
2024-04-03
*.126.177.*
Na escort brakuje rzetelnych opinii o paniach oferujących swoje usługi dlatego powstał nasz portal. Wyszukuj opinię po numerze telefonu lub linku do ogłoszenia i uniknij wtopy...
Dużo ogłoszeń
Brak rzetelnych opinii, dużo naciągaczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
..
link | zgłoś
2024-03-31
*.17.43.*
Święta są to raz a dwa to że ktoś ma 24/7 nie znaczy że 24/7 się dyma. Każdy potrzebuje jedzenia, odpoczynku. Szukaj po tych co mają napisane od do. 24h to są agencje. Z resztą laski też nie wyłączam ogłoszeń. Mało to razy było ogłoszenie "jestem na urlopie od tego do tego" to jak jesteś na urlopie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xxx
link | zgłoś
2024-03-31
*.113.4.*
Jak to jest, że dzwonię do 15 lasek z Bydgoszczy i wszystkie numery są wyłączone 24/7. Ktoś w ogóle weryfikuje te ogłoszenia i numery? Nie da się do żadnej dodzwonić nigdy, bez sensu .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bobik
link | zgłoś
2024-03-26
*.199.47.*
I jeszcze wie ktory ja rozreklamowal.A nawet zosta zablokowany.Dobra agentka z tej baby.Chociaz wiadomo kogo omijac.I tak nie moj typ.Trzeba czytac opis i pochwaly.Im bardziej przeslodzone to widac ze baba pisala.Napisała sama i sama sobie na pochwaly odpisuje. To jest wyczyn. Zal mi takich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xyz HaHaHa
link | zgłoś
2024-03-26
*.122.12.*
No tak, nie wiedziałaś i nagle w ciągu kilku dni od wrzuceniu linków się dowiedziałaś o stronie. Bujać to sobie możesz swoich klientów. Wpis tutaj, opis anonsu jak i te całe pochwały zostały napisane przez Ciebie. Skończ się kobito ośmieszać. Takie oszustki tylko należy zgłaszać. Chciałaś się róż re [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xyx
link | zgłoś
2024-03-26
*.49.234.*
Do Sarenka i reszty Nie ja wrzucam tutaj swoje linki. Ja nawet nie miałam pojęcia że ten portal jest. A ten deb... porab... myśli że wyrobi sobie u mnie jakieś fory. Na drzewo niech spada.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xyz
link | zgłoś
2024-03-26
*.49.234.*
Do Zenon Co ty odwalasz durniu! Nie życzę sobie abyś wrzucał moje linki do ogloszen. Reklamuj samego siebie, ja nie potrzebuje twojej reklamy. Nie umawiaj się więcej że mną bo cię blokuje. Durny pajac, który myśli że wyrobi sobie fory u mnie. Jesteś a właściwie byłeś tylko klientem i nigdy nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ona36
link | zgłoś
2024-03-26
*:9191:a1af:*
Salon masazu poszukuje dziewczyn do pracy, 2 miejsca, Katowice, tylko masaż erotyczny i na tym koniec, czas start 730 303 039
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ooo
link | zgłoś
2024-03-24
*.19.199.*
Sarenka spostrzegawcza jesteś (brawo). Zenon to kobita z linków. Myśli, że tu jeleni znajdzie. Suty większe jak cycki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sarenka
link | zgłoś
2024-03-24
*.54.145.*
Zenon, to ta pani z ogłoszeń, która zamieściła swoje linki i postanowiła się tu za darmo zareklamować. Kobieto weź się w łeb walnij! Takie masz branie, że laski z konkurencji ci wysyłają wiadomości, bo nie mają co robić z czasem. W dodatku sama sobie wstawiasz komentarze. W opisie, pochwałach jak i [rozwiń/zwiń]
Dziewczyny same sobie wystawiają pochwały
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bolo
link | zgłoś
2024-03-24
*.195.99.*
Zenek to alfons, który sobie znalazł portal do róż reklamowania typiar, które widocznie za mało dla niego zarabiają. Poniżej 0 jest wrzucanie linków do profilu jakiś typiar z obleśnymi ustami. Inna sprawa Ty o czystej łazience inny typiar o w tym, że dziewczyny wymagają higieny. Także konwersacja po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenon
link | zgłoś
2024-03-24
*:4c81:96d7:*
Konwersacja ponizej zera. A z ta nacja ukrainska skad sie wyskoczylo? Ani ja ani kobirty ktore odwiedzam nie sa ukrainkami. Nie bede sie znizal do waszego poziomu. Jedni i ci sami ciagle tutaj nadaja jedno i to samo. Szkoda czasu bo zycie jest zbyt krotkie aby poswiecac go dla pustomozgow.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenek ty dawaj to ocenimy czy polubisz prace
link | zgłoś
2024-03-24
*.70.17.*
Apsik się przyznała, że robi to tylko dla kasy. Musi lubić swoją pracę? Pewnie, że nie. Chyba tylko jakaś chora psychicznie osoba lubi seks z byle kim i się tym chwali. Tu widać, że dziewczyna jest szczera i nie okłamuje nikogo. Ciekawe ilu z was by mięło, że lubi to jakby musiało mieć takich klient [rozwiń/zwiń]
Polki mile
Za dużo Ukrainy i serialu bez zabezpieczenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oj Zenek
link | zgłoś
2024-03-24
*.70.17.*
Zenek nie każdy ma taki kiepski gust, pamiętaj.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tylko polki nie upadlinie
link | zgłoś
2024-03-23
*.36.50.*
Zenek czy nie, kija z tym. Ale ukraińskiej narracji tutaj nie chcemy! Ukrainki oszukują w ogłoszeniach z narodowością i wpisujecie POLSKA. Czemu tak nagle dużo Ukrainę z sesjami playboy, ckm, glamour. Polki mają fotki z kibla a wy fotki fotoszop. Weźcie się walcie ale u siebie. Żadna Polką bez nie c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenek od ciągnie Ty od pługa jesteś?
link | zgłoś
2024-03-23
*.176.87.*
Ty Zenek lubisz swoją kraje? Ile razy musisz jeszcze śpiewać to doskonale z pola żeby zarobić? One robią to dla kasy tak jak każdy. Jeżeli myślisz, że dziewczyny spotykają się i chcą się zarażać za kasę a tym bardziej mieć przy ej nie ci z takim deklem jak Ty, to masz mózg i myślenia coś na poziomie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Odp do Zenon
link | zgłoś
2024-03-23
*.176.87.*
Tobie się te panny mogą podobać mi nie. I co tu wiele razy padło, tania i dobra. Czy Wy dalej nie widzicie, że my klienci jesteśmy najbardziej okłamywani właśnie przez te chętne i tanie? A potem jak pani ma 300-1000 za H to już zła, bo za droga i tylko hajs liczy się. Chłopie nie ośmieszaj się. Ona [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
do Zenon
link | zgłoś
2024-03-23
*.112.0.*
Tobie się chyba w głowie coś poprzestawiało. Inteligentnym..Może jeszcze CV o przyjęcie do pracy. Szkoda tylko że wy nie jesteście tacy inteligentni. Wy nas będziecie bezczelnie opisywać i w dodatku nie prawdę a my mamy być mile. Miłym to oczywiście można byc jak ktoś dla mnie jest w porządku to ja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenon
link | zgłoś
2024-03-23
*:a608:288b:*
Escort czy inny portal dla klienta nie ma to znaczenia. Do Apsik: Jeżeli nie lubisz swojej pracy to po co to robisz? Mogę przyznać rację, że nie każdego da się traktować miło, ale można. Do tego trzeba być asertywnym, inteligentnym i kulturalnym. Uważam, że nawet pracując dup... trzeba uzywać m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brak slow
link | zgłoś
2024-03-22
*.36.50.*
Najlepiej to mało płacić i mieć full serwis i jeszcze traktować wyjątkowo i odczuwać przyjemność. Jak to może być, żeby tak pracować i nie czuć przyjemności. No przecież, to takie super rozkosz. Kiedyś klient szedł, płacił, za extra płacił też, robił swoje i szedł. Teraz, to wymagania coraz to i wię [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Apsik
link | zgłoś
2024-03-22
*.96.95.*
Trzeba zacząć od tego, że nie każdego klienta da się traktować miło. Jest coraz więcej roszczeniowych, niemiłych klientów. Myślą, że jak zapłacą to wolno im wszystko. Nie przeczytają opisu, nie pytają przez telefon, a potem w mieszkaniu awantura, lód w gumie. Tłumaczenie, że używanie prezerwatyw jes [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenon
link | zgłoś
2024-03-21
*:790d:f60a:*
Nie lepiej pisać o pozytywnych kobitkach? Zawsze wychodze zadowolony, kobieta mila, zadbana, nie leci w uja z czasem, a co najwazniejsze bardzo dba o siebie i klientow. U niej zawsze czysta laznienka, reczniki, przescieradla itd... Ma ogloszenia z roznymi cenami w zaleznosci od oferty. Na prawde [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ona
link | zgłoś
2024-03-20
*.19.251.*
Z tym obmacywaniem w progu drzwi, to udręka. Frajerzy się nie nauczą nigdy że najpierw kasa potem możesz dotykać. Kasa, mycie potem zabawa. Nauczcie się w końcu kolejności.
Klienci coraz gorsi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Co za wsiok Wal sie
link | zgłoś
2024-03-20
*.102.63.*
To klienci już w progu obmacują i zdziwieni jak się im zwraca uwagę,żeby wpierw zapłacili. Słuchaj wal sie zmień podejście to dziewczyny będą cię inaczej traktować. Jak widać coś z tobą nie tak skoro u dziewczyn jesteś poblokowany skoro się dodzwonić nie mogłeś. Kasa zawsze z gory, bo żadna nie ma g [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K
link | zgłoś
2024-03-20
*.85.89.*
Wal się w domu też taki brudny i śmierdzący kładziesz się żonie do łóżka? Czy tylko źle traktujesz dziewczyny z tej branży? Mam jedną stałą. Dbam o higienę i na spotkaniu sobie nie wyobrażam,żeby nie wziąć prysznica. To jest komolenty brak szacunku do dziewczyny. Dodam, że lód jest tylko w gumie. Ju [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czym się kończy lód bez gumy
link | zgłoś
2024-03-20
*.58.44.*
Choroby przenoszone drogą płciową to wciąż duży problem Polaków, którzy nierzadko sądzą, że "takie" dolegliwości ich nie dotyczą. Tymczasem skala rozprzestrzeniania się chorób wenerycznych nieustannie rośnie, mimo że przed wieloma z nich można się ustrzec w bardzo prosty sposób: używając prezerwatyw [rozwiń/zwiń]
Lód bez, polyk, pocałunki, rimming. Laski nie myślą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do typa Wal się.
link | zgłoś
2024-03-20
*.58.44.*
A czy nie jest tak, że to właśnie wy jesteście dziw...? PŁACICIE, a to jest frajerstwo. Poza tym, to wy ciągle szukacie nowych dziewczyn i nie macie stałej. Raz tu raz tam. To kto tu jest dziwk@? Wy. Masz halo, że mogą się od was higieny? To sobie sam zrób loda, to zrozumiesz czemu się wymaga higien [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2024-03-20
*.132.98.*
Nie mają lustro, nie mają.
Mało poważni klienci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2024-03-20
*.207.165.*
Kiedyś jakiś chu#j wyskoczył, że on sie lubi całować. Nie dość, że wstrętny to jeszcze z japy ja z klopa śmierdział. Czy wy sie kur#wa w lustracji nie widzicie? A nawet jakbyś był przystojny, to całowanie jest czymś innym jak seks. Często nie idziecie się myć, tylko przy płuc że cię w umywalce. I je [rozwiń/zwiń]
Mało poważni klienci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Faceci to barany
link | zgłoś
2024-03-20
*.129.229.*
Jak tak czytam, to już wiem dlaczego dziewczyny tak traktują klientów. Typ tu się czepiają, że dziewczyny wymagają higieny. No, to może sami sobie róbcie loda. Prawie każda ma to samo w opisach. Nie odpisuje na SMS, higiena wymagana, wystawiasz to zostaniesz zablokowany, seks tylko w zabezpieczeniu. [rozwiń/zwiń]
Mile panie
Klienci roszczeniowi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldi
link | zgłoś
2024-03-19
*.158.61.*
Tak. Ktoś słusznie napisał że jesteś traktowany jak dz... aka. To nie one płacą za tylko faceci. Dla nich to praca. Dla was szukanie miodu w dup...ie. Dziewczynie nie płacą za takie usługi, czemu? Wiedzą że żaden z nas nie jest warte 1 zł. I to nie one nas kroją i oszukują a klienci sami się dają ta [rozwiń/zwiń]
Faceci się nie myja i nie wiedzą co to weneryki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klienci gorszego sortu niech walą reka. Zbych
link | zgłoś
2024-03-19
*.158.61.*
Jak ktoś normami i gada z dziewczynami, to pozna druga stronę prace oczami dziewczyny. PRZEDE WSZYSTKIM A CZEGO ŻON NIE RUCHCIE? BO ŻONY NA 3 SEK NIE CHCĄ SEKSU I DLATEGO MUSICIE PŁACIĆ. BEZ KASY MAŁO KTÓRA WAS BY CHCIAŁ. *Płatne z góry, bo jaką dziewczyna ma gwarancję zapłaty po zrobionej usł [rozwiń/zwiń]
Klienci mają dużo pretensji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Racja
link | zgłoś
2024-03-17
*.173.172.*
Już nie wspomnę o nagminnym wyciąganiu adresu i obdzwanianiu ogłoszeń i umawianiu się z kilkoma dziewczynami na raz. Dzwoni taki koleś się umòwi a potem dzwoni na inne ogłoszenia i dalej się umawia. Co niektòrzy to potrafią nawet pōł dnia dzwonić i się umawiać wszędzie a i tak nigdzie nie dojedzie.W [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A jak
link | zgłoś
2024-03-17
*.173.172.*
A co poczuliście panowie jak to jest my jesteśmy wystawiane po kilka razy dziennie przez was. A jak wy się rozlanczacie przez telefon i jeszcze w dodatku potraficie wyzywać. Nikt bez powodu się nie rozlancza.Nawet ogłoszenia nie potraficie przeczytać pytacie się o to samo co jest napisane ane.Najpi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wal sie
link | zgłoś
2024-03-17
*:a854:f4c8:*
Płacisz za pół godziny 200zl,spotkanie trwa 10 minut,ściema jak h...j,płacisz po wejściu do mieszkania ,a potem ona już dyktuje warunki,nie te co w opisie,nawet nie można dodać negatywnej opinii ,portal odrzuca negatywne opinie,przestrzegam klientów,to ty jesteś traktowany za twoją kasę jak dzi...ka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wał sie
link | zgłoś
2024-03-17
*:f45d:a8dc:*
Te ogłoszenia to jeden syf,ogłaszają się że kto wystawi to jest blokowany,umawiam się wcześniej dzwonię pod adresem telefon wyłączony,inne rozłączają się hamsko,wymagania higiena a *** *** kałem taki exklusiv,odradzam lepiej zjechać sobie na recznym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Ola
link | zgłoś
2024-03-14
*.102.244.*
Tego to nawet admini nie wiedzą. Oni sobie olewają tam wszystko. Jednym werufikująca szybko inne czeka nawet 2 doby. Dziwni są tam ci ludzie co tam pracują. Biorę się za biznes ale chodzi im tylko o kase
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2024-03-14
*:5456:e7a1:*
Ile trwa weryfikacja konta i zatwierdzenie konta na Escort jeśli o 13 założyłam i aktywowałam ale dalej czekam na zatwierdzenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dziewczyny pogadamy? Klieny
link | zgłoś
2024-03-12
*.232.105.*
Escort przede wszystkim powinien zacząć lepiej weryfikować ogłoszenia, bo mają straszny bałagan. Poza tym wyeliminować wszystkie ogłoszenia poniżej 150 zł. Po przejrzeniu 40 ogloszeń z rożnych miast nie było ogłoszenia gdzie lód jest w gumie i jest normalny serwis. Każda z nich finał w ustach i anal [rozwiń/zwiń]
Pewnie sa
Panie nie dbają o swoje zdrowie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Buu
link | zgłoś
2024-03-12
*.102.239.*
Na 1 można zarobic. Jakby każda miała po 1 ogl to by każda zarabiała, ale widać laski lubią dobrabiac portale. Bo i po 30 ogl mają. Dolores niby się reklamuje na garso i tak się mieli na po.. hube ogłaszać, i co? Każdy tylko plac, plac, ale nie ma ruchu z tych nowych portu. Jeszcze w dodatku zamiesz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Buśka
link | zgłoś
2024-03-12
*.65.100.*
Mam ogłoszenie na Dolores. I co z tego jak prawie nic nie dzwoni. Oba portale mają bardzo słabą reklamę. Wystarczy wrzucić reklame na Garsonierze.com i już będzie lepiej . Rzeczywiście ceny są za wysokie na Escort.pl.Zmnieszylam ilość ogłoszeń.Mialam 10 a mam teraz 4 i tak nie wszystkie opłacam. I s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
O.
link | zgłoś
2024-03-11
*.102.239.*
Co to znaczy skrzyknąć? Każda widzi z jakiego portalu jest największym odzew, to co mają się skrzyknąć żeby przejść na Portland gdzie nie ma odzewu? Bo roksa plus sobie chce interesie ubić? Z takim początkiem jakim mieliście i zamieszanie ogłoszen bez zgody to raczej mało która będzie chciała z taki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
O.
link | zgłoś
2024-03-11
*.102.239.*
60zl/msc ok nie dużo, ale jak ma mi się nawet te 60 zł nie zwrócić to nawet nie ma co dodawać ananosu. Na escort jakby nie patrzeć ruch jest. Dziewczyny nie zrezygnują z portalu który zapewnia zysk.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hjsjsj
link | zgłoś
2024-03-11
*.207.165.*
Siedzimy, bo jedynie tu można zarobić. Od was ani z Dolores nie ma żadnego odzewu. Klienci nie korzystają z tych portali także jakiś sens przechodzić i płacić? Żaden.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do roksa plus
link | zgłoś
2024-03-10
*.173.172.*
Z chęcią bym przeszła na wasz portal ale to wszystkie dziewczyny by musiały się zmòwic ale jak widzisz co niektòrzy nie umieją liczyć. W tej kwestii zgadzam się wszyscy narzekają ale cicho siedzą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
roksa.plus
link | zgłoś
2024-03-07
*.118.61.*
Narzekacie, ale nadal tam siedzicie, zamiast się skrzyknąć i przejść do nas, na Roksę Plus i mieć to samo, za sześć dych i bez debilnych ograniczeń na linki do Onlyfans i inne. Szczerze mówiąc zastanawiam się, co im ten Onlyfans tak przeszkadza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bsjej
link | zgłoś
2024-03-04
*.207.165.*
576 375 742 Czesc, obejrzyj koniecznie dokument" Demony sexu" Piotra Glasa na YouTube Temu z***mu to się chyba nie znudzi. Niech sam się umoralnia palant.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oni są bezczelni
link | zgłoś
2024-02-29
*.199.53.*
Skasowali czy zablokowali? Kontaktowałaś się z nimi z jakiego powodu? Portal pora żeby się zamknął albo żeby dziewczyny przestały zamieszczać ogłoszenia. Polityka tego portalu jest dziwna. Jednym coś zabraniają innym nie. Regulamin jest chyba tylko żeby był. Zarabiają tyle kasy i jeszcze im mało. Na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olka
link | zgłoś
2024-02-28
*.178.118.*
Kasuja sami ogloszenie ktore jest oplacone. Skasowane ogl trzeba oplacic jeszcze raz a przypominam ze jefno kosztuje 140 zl czy to nie zlodziejstwo?
Zadnych
Drogo i kasuja oplacone ogloszenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
po*** portal
link | zgłoś
2024-02-26
*:::*
Głupie chłopy pójdą i tak. Ale teraz na temat. Portal a raczej admini przechodzą samych siebie. Pojawiła się nowa inf.odnośnie nie zachęcania w opisie do kontaku przez Whatsapp osoby, które nie są zweryfikowana,a tym czasem można się kontaktować bez problemu. Jaki to ma sens, żeby zakaz osobą niezwe [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Administracja to główna wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hej w poniedziałek
link | zgłoś
2024-02-26
*.34.244.*
Wspierać tylko nasze panie. Jeszcze nawet w ogłoszeniu nie zaznaczy, że z Upadliny. A telefon najczęściej odbiera telefonie tka. Na miejscu potem zonk bo Ukr otwiera drzwi. Ja to zaraz wychodzę bo nie odrabiam tego dziadostwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hej w poniedziałek
link | zgłoś
2024-02-26
*.34.244.*
Zastanawia mmie. Jeżeli mamy taką akcję z tym zbożem syfiastym z Upadliny i narzekamy na Ukrów, bo nie ma co oszukiwać każdemu już bokiem wychodzi ta pomoc i gościnność. Może pora finansować laski z UA? Jeszcze z tymi wynalazkami co mają jak kiła, rzeżączka i inne HIVy. Nie będą zarabiać, to zwiną m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2024-02-15
*:c967:5e2d:*
Jak nie jest znany tobie to jeszcze nie znaczy, że nikomu nie jest znany. LoL...
Nie ma
Proceder przestępczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jsjjjd
link | zgłoś
2024-02-15
*.34.244.*
Kryzysowy, to po co tu spamujesz? Jeszcze w dodatku szyfrem tylko tobie znanym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2024-02-15
*.248.214.*
Oho, wrócili z urlopów czy coś? Albo centralka spalona i sie przenieść musieli ze sprzętem.
Nie ma
Proceder przestępczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Głupie niektóre ale klienci to w wiekszosci
link | zgłoś
2024-02-11
*.199.53.*
Niestety laski same oferują pocałunki i to jeszcze namiętnie. Wchodzisz w serwis a tam rimming dla klienta, polyk i namiętn pocałunki. Ja to omijam takie laski jak widzę serwis jaki mają. Czy te panny się nie boją chorób? Chociaż pewnie one już uodpornione bo już wszytskie choroby mają. Faceci debil [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiki
link | zgłoś
2024-02-08
*.7.216.*
A najśmieszniejsze są teksty *ja też chcę żeby było Ci dobrze *czekam aż ty dojdziesz. Sporo klientów chcę się nie dość że całować to i jeszcze wręcz proszą żeby minete zrobić i lizecie nam po innych frajerach i jeszcze jacy zadowoleni i teksty *kochanie dojdź, ale masz słodką cip... Mam nadzieję że [rozwiń/zwiń]
Brak
Ciągle nie działaĵacy portal
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do użytkownika poniżej "Same matury tutaj"
link | zgłoś
2024-02-08
*.7.216.*
Święte słowa. Nie ktorzy panowie powinni przeczytać ten komentarz bo część sądzi że robi nam w dodatku dobrze, gdy my przez wiele godzin klientów przyjmujemy i to jeszcze jakieś maszkarony (nie wszyscy). Niektórzy sądzą, że jeśli dziewczyna jest miła to on jest taki super, a to tylko dlatego że za t [rozwiń/zwiń]
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Faceci tutaj to obłudni gościa
link | zgłoś
2024-02-07
*.19.221.*
To za klientów ktoś się powinien wziął w końcu to klienci napędzają ten rynek. Zamkną strony, to powstaną nowe tego same dnia. A nawet spod ziemi wyciągniecie, żeby tylko mieć gdzie umoczyć. Czepianie się dziewczyn, gdzie to fr@#jerzy płacą za tego typu atrakcje. Nie ma to jak hipokryzja stulejarzy. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2024-02-05
*:c967:5e2d:*
Może is się w końcu ktoś wziął za ***. Dziewczynom źle nie życzę ale "redakcja" pozostawia ekstremalnie wiele do życzenia. Kiedy im to padnie otworzę sobie butelkę dobrego wina oj otworzę.
Nie ma
Proceder przestępczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oooo
link | zgłoś
2024-01-26
*.194.11.*
A co tu taka cisza i żadna na brak ruchu już nie narzeka? Takie zapracowane dziewczynki są?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Trzymam kciuki za nowe portale
link | zgłoś
2024-01-22
*.150.196.*
A ja jestem zadowolona z roksa+ i dolores. Problem z escort jest taki, że nie ma na chwilę obecną żadnej strony, która by się wybiła na prowadzenie. Laski się tam ogłaszają, bo z escort jest największy odzew. A desperatki ogłaszają się wszędzie gdzie się da. "Erodejty i inne "dejtzony". Ja życzę, że [rozwiń/zwiń]
Portal jest zdecydowanie za drogi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żal debili
link | zgłoś
2024-01-22
*.19.205.*
Frajerzy co tu wstawiają swoje wypociny niech szukają debilek i kur:w w domach! A najprędzej to w lustracji, bo chyba nie macie pojęcia jakimi wy debilami jesteście pisząc takie głupoty. Nikt z escort nas nie wyr#@chał. Pewnie jakiś pajac z roksy plus się tu wypowiada. Jakoś inne portale bez problem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alek
link | zgłoś
2024-01-21
*.158.242.*
No to macie ciepło, deb.ilki: polecam lekturę na roksie+ w zakładce "info". Nieźle was chłopaki z escorta wyru.chali i to jeszcze za wasze własne pieniądze. Nie ma to jak posłuzyć się deb.ilem i jeszcze wziąć od niego pieniądze. Ale bedzie zabawa ojjjj :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
qwy
link | zgłoś
2024-01-21
*.216.146.*
Co za rozrywka: Qurvy i złodzieje się wzięły za łby :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
majeczka
link | zgłoś
2024-01-20
*.102.244.*
noa dolores nie ma mnie a na roksa tam sie nie da nic znalezć, to jakiś dziwny portal, może toi i lepiej. żadnych złodzieji więcej nie ma?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
majeczka
link | zgłoś
2024-01-20
*.102.244.*
Ok. zalatwione. napisalam do sexodloty żeby usunęli i po 5 minutach odpisali że usuneli i przepraszaja i że jak zmienię zdanie to zapraszają bo u nich bezpłatnie. Jak ja słysze ze za darmo to się łapie za portfel od razu, bo na pewno bedzie 50 dżokerów czy tam innych gargameli :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
@@@@
link | zgłoś
2024-01-20
*.199.53.*
A co wy dziewczyny w ogóle robicie w sprawie zgłoszeń takich portali jak Dolores, roksa+, sex odloty? Robicie coś? Czy tylko narzekacie? Na escort jest info żeby do nich @ napisać i oni wyślą formularze. Sex odloty robią tak samo jak inne portale, jak żadna nie będzie zgłaszać to będą powstawać port [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
majeczka
link | zgłoś
2024-01-20
*.102.244.*
sexodloty pl złodziejstwo. skopiowali moj profil z Escorta. Pokazał mi klient na swoim telefonie gdzie mnie znalazl inaczej bym nawet nie wiedziała. skpiowali moje zdjecia i telefon i nawet cały opis tez. i teraz oglaszaja bez mojej zgody. Da się to jakoś zgłosić gdzieś? Ktoś coś wie? Zna ktoś tą st [rozwiń/zwiń]
sexodloty ukradły
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2024-01-17
*.147.8.*
Co to znowu za strona ukradła nasze zdjęcia?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Ja
link | zgłoś
2024-01-17
*.199.53.*
Ten pan nie napisał że u niej był, tylko, że oszukuje z waga i to jakiś 30 kg lekko żani zyła. Po co zaniżyć w opisie skoro widać? Tu chodzi o realizacji informacje. Potem się słyszy że dziewczyny to oszustki. Panna 120 kg jak nic a wpisuje sobie 90. To się pan miał prawo wkurzyc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Minka
link | zgłoś
2024-01-17
*.186.220.*
Escort.club to jedyna prawdziwa strona .Teraz znów kradną zdjęcia z escort.bez zgody fałszywa strona sex odloty w dodatku zamazują logo Escort i ucinają nogi ręce bo nie potrafią logo usunąć ...to już jest okropne jak nie dolores to teraz sex odloty złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2024-01-15
*.204.12.*
A kto panu kazał do niej iść przecież widać na zdjęciach że jest gruba :)a jak pan u niej nie był to proszę omijać ogłoszenie nie wiem w czym problem ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dżoana
link | zgłoś
2024-01-11
*.63.127.*
Chciałam ostrzec dziewczyny przed klientem który dzwoni z numeru 793464926.Uwazajcie na niego to złodziej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolejna loocha
link | zgłoś
2024-01-09
*.150.196.*
https://pl.escort.club/anons/93522.html kolejna maciora ma wpisane 85 kg! Jpr kto to kur... mać
Tuczniki zaniżają wagę w ogłoszeniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ano oszustka. Nikt jej nie zgłasza to działa
link | zgłoś
2024-01-07
*.2.153.*
I właśnie przez takie panny potem myśli się, że każda to oszutka. Wiadomo nie każda. Tu jak widać laska mega potężna i waga mocno zaniżona. Pomijam to,że kiedyś jak była w Nowym Sączu to się natknąłem na jej ogłoszenia i jak przejrzałem jej ogłoszenia, to się zastanawiałem co za głupi by ją musiał c [rozwiń/zwiń]
Dużo fajnych dziewczyn
Ale są i oszustki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Na escort są negatywnw opinie
link | zgłoś
2024-01-06
*.102.244.*
Panowie co do negatywnych ale kulturalnych opinii to takowe na stronie escort też można znaleźć. https://pl.escort.club/anons/110633.html akurat laska wali ładnie w uja klientów. Waga jest zanizona o mocne 50 kg! Ma laska kilka ogłoszeń różne ceny i różne nazwy. Raz w ciężarną(otyłość to nie ciąża) [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Opinie dotyczą dziewczyn a nie strony
link | zgłoś
2024-01-03
*.150.196.*
21.12 ktoś tutaj ostrzegał przed nią i co? Nie zabrakło chętnego do spotkania i kolejny negatywny komentarz na nią w tak krótkim czasie i tutaj? Wali ściemą na kilometr. Skoro ktoś napisał że oszustka, to po co kolejny się do niej pcha i też tu opisuje? To kogoś to wina? Laska przyjechał lat hajs za [rozwiń/zwiń]
Czemu tu się ocenia dziewczyny i spotkania i ujawnia nr tel dziewczyn i adresy?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2024-01-02
*.173.192.*
Może dupkę jeszcze im przetrzyj albo wyliż.Przez takie jak ty to później tacy bo przychodzą co by chcieli wszystko za pół darmo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2024-01-02
*.49.205.*
Nie wyobrażam sobie potraktować klienta w taki sposób. Skoro oferuję spotkanie godzinne to nawet jeśli klient skończy nie wyganiam go. Może pan chce porozmawiać, napić się herbaty lub kawy. Zawsze tą resztę czasu można jakoś miło spędzić. Co do zaangażowania na pewno autor wpisu nie miał na myśl [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Same matury tutaj.
link | zgłoś
2024-01-02
*.125.235.*
Place, robię swoje i nie oczekuje zaagnazowania. Laski mają płacone, żeby nas okłamywać, to jakie niby zaangazowanie za coś za co place. Myślisz, że one to co robią to lubią? Zaangażowania to mogę oczekiwać od swojej kobiety a nie dziw.ki jeszcze mogłeś się jej podstawić do całowania żeby romantyczn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Same matury tutaj. Skończcie korzystac i tyle
link | zgłoś
2024-01-02
*.125.235.*
Kolejny tu podaje adres tej ***. Po co? Czego wy oczekujecie do piątego spotkania? Zaangażowania? Hahaha. Zaangażowania to sobie szukaj w związku lub kochanki szukaj. Czy wy serio na głowy żeście upadli? Widzicie się w lustrch. Już wygląd pomijam, ale serio co wy myślicie, że każda laska sie lubi ba [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2024-01-02
*.30.14.*
Pierwszy raz miałem taką sytuację więc chciałem ostrzec. Pani we Wrocławiu 30L.ma chyba 4 ogłoszenia na Escort(Kochanka, Słodka,Kasia,Kotka).Jej numer to 791 512 689. Umawiasz się z tą panna na pełną godzinę,po 15 min.ubiera się i kończy spotkanie. Przed spotkaniem bardzo miła,na spotkaniu już nie.. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barcik
link | zgłoś
2024-01-01
*.22.179.*
Jeśli samemu ma się brudy za uszami to oczywiście, że nie złoży zawiadomienia o przestępstwie.To samo dotyczy klientów korzystających z usług. Jeśli jedziesz do łaski szczuplej że zdjęć a drzwi otwiera ci orka która rzada zapłaty za jej oglądanie to przecież tańsze są bilety do zoo. Wtedy takiej p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barcik
link | zgłoś
2024-01-01
*.22.179.*
Ta strona powinna służyć do wyrażania opini na temat portalu Escort.pl a nie wylewanie wszelkich brudów. Po co takie sprawy wyciągać publicznie skoro to i tak niczego nie zmieni. Tego typu sprawy załatwia się na drodze prawnej. Skoro macie odwagę na taką pracę to trzeba mieć i ta odwagę aby złoży [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zjebów trzeba ujawniać
link | zgłoś
2023-12-31
*.102.239.*
782697693 "Masakra jaka z*** szmata spasiona z oblesnymi stopami i roz*** *** i tablica mendelejewa w roz***j *** ***j scierwo ukraińska". Dalej ktoś uważa żeby nr tutaj nie zamieszczać? Jestem Polka to raz dwa koleś od listopada jest u mnie zablokowanym i to nie jest pierwszy SMS tego typu. Serio w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maks
link | zgłoś
2023-12-30
*.102.244.*
A ja jestem jak najbardziej za tym,żeby dziewczyny podawały nr tel. Skoro tutaj klienci mogą podawać nr tel i adres to czemu ma to nie działać w drugą stronę? Sam byłem świadkiem rozmowy dziewczyny z klientem gdzie ten dziewczynę podczas rozmowy zaczął wyzywać od kur...i ona ma zrobić to co on chce [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Debile w pełnię to norma
link | zgłoś
2023-12-30
*.199.21.*
667702865-koles dzwoni z kolegami i sobie robi jaja. +44 7440 587920 typ umawia się niby dojeżdża już na adres ale nie dzwoni tylko wysyła SMS i jak się nie odpisuje to wysyła kolejnego że został wystawiony. Kiedyś się nauczycie czytać i słuchać że zrozumieniem? Żebyście skończyli sobie robić gł [rozwiń/zwiń]
Sa
Tak. Mało poważni klienci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona skończ produkcję
link | zgłoś
2023-12-30
*.102.244.*
Barcik przecież ta WKURZONA,to tu pod różnymi nickami działała. Ta co nie umie napisać klient tylko wpisuje kljent.Najechalo się tu tych ze wschodu i się zaczynają mądrzyć. Przez telefon nie słyszałaś że pan był pod wpływem alkoholu? Chyba, że to nie ty sobie odbierasz telefon i nie słyszałaś z kim [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barcik
link | zgłoś
2023-12-30
*:34:c8d9:*
DO WKURZONA12 Ty uważaj żeby klienci teraz ciebie nie namierzyli i twoich nr nie publikowali. Po twoich komentarzach można zrozumieć że do inteligentnych nie należysz. Język polski trudna języka i ciężko sklecić zdania. Pracując du.. mózgu też trzeba używać. Ideologia mózg wypaliła i została ci [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barcik
link | zgłoś
2023-12-30
*:34:c8d9:*
DO WKURZONA Zatrzymaj dla siebie swoją hipokryzję i ideologiczne przekonania. Trzy dni w roku święta udajesz a cały rok się kur...??? Właśnie pokazałaś prawdziwe oblicze chrześcijanina.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina z Ostrow Mazowiecka gwiazda cda.pl
link | zgłoś
2023-12-29
*.183.34.*
Na cda.pl krążą od kilku lat filmiki z Karoliną-patologią. Współczuję klientom, którzy tak nisko upadają, żeby sponsorować ten odpad. https://www.cda.pl/video/2243832cc +48 663 484 290 nr tel do patoli. Polecam obejrzec I die zastanwoic czy takie wodorosty chcecie posuwac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Biuro
link | zgłoś
2023-12-28
*.199.53.*
Ty nie pracowałaś a inne pracowały. Wolny kraj.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-28
*:9261:f81e:*
798893794 Uważajcie na ten nr tel Starogard Gdański *** alkoholik nie czyta ogłoszeń dziewczyn i miał pretensje do mnie że kazałam mu wypierdlac ledwo jak wszedł bo ***o od niego alkocholem niesamowicie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-27
*.47.221.*
4915256931511 Uważajcie Na ten nr tel głupi rudzielec. Z tekstem do mnie dziewczyno zmień zawód bo *** powiedziałam mu tylko grzecznie aby sie umył
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-27
*:bbb5:18c8:*
Ja nie pracowałam w święta ale widziałam że pełno osób wtedy dzwoniło ludzie czy wy serio aż tak jesteście zdenerwowani aby nawet w święta pracować tak dziewczyny o was mowa jak można pracować w święta gdzie ten czas jest dla rodziny a wy panowie też kurczę ogarniacie te łby i zanim weźmiecie nr te [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany bo loda bez gumy nie było?
link | zgłoś
2023-12-25
*.181.163.*
Dziewczyna może była "chamska", bo ty może na to zasłużyłeś. Podajesz adres i nick. Może należałoby powiadomić dziewczynę niech ona się tu wypowie? Poznamy wtedy jej i twoja wersje. Żadnych argumentów nie podałeś, a policję to ty dostaw w spokoju. Oni mają co robić. Idź na jeden dzień do takiej " pr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barcik
link | zgłoś
2023-12-24
*:34:c5aa:*
Za udostępnienie adresu należy również ścigać osobę odpowiedzialna za tą stronę, gdyż to ona ponosi największą odpowiedzialność za publikacje. Wiem bo przerabiałem temat że spotted na fb
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barcik
link | zgłoś
2023-12-24
*:34:c5aa:*
Za podanie adresu proponuję złożyć zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa, ustalenie danych tej osoby oraz sciganie i ukaranie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Co tu się odwala?
link | zgłoś
2023-12-22
*.180.222.*
Panna ma ogłoszenia w liczbie 4 a nie 3. Poza tym ona niczego nie obiecuje. Wyraźnie ma w opisach co robi za jaką kwotę. Także gdzie niby oszukiwanie? Poza tym nie ma podanego adresu a ty bezczelnie podajesz jej adres. Kto tu kogo powinien podać na policję? Lepiej tacy jak ty niech skończą w ogóle k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Opole
link | zgłoś
2023-12-22
*.70.147.*
Są dwie wersje twoja i jej. Może ty też chamski? Policję, dlaczego? Nie podałeś żadnego powodu. Poza tym nie wiem czy adres ona miała udostępniony, ale RODO i ty nie powinines udosteonic. Nie podaje danych i adresu. I przez takie osoby właśnie dziewczyny uchodzą za oszustki. Pewnie ona przejezdna. [rozwiń/zwiń]
Sa
Sa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2023-12-21
*.30.10.*
Uważajcie na tą panią. Ogłasza się na Escort,strasznie chamska (dopiero na spotkaniu). Najlepiej jakbyś dał kasę i od razu wyszedł. Jest nowa we wrocku. Przyjmuje na Madalińskiego 97/krzyki Ma na Escort.club trzy ogłoszenia. Kotka,Kochanka i Słodka.30L. Szkoda że nie wezwałem policji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tragedia
link | zgłoś
2023-12-20
*.19.205.*
Pasztet to ci stara z ryja może zrobić na święta. Pokaż jak wyglądasz wtedy oceniają. Potem że laski wymagają skoro takie zjeba właśnie się umawiają. Laski gonić tych dziadów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek
link | zgłoś
2023-12-20
*:34:c5aa:*
Ja mam po sasiedzku kobietki. Właśnie przyjechała taka zakebista mamuśka koło 40dziechy. Na ogłoszeniach ma 45,ja bym jej dal max 40. Kufa kombinuje jak się do niej wyrwać żeby stara się nie zorientowała. Wyglada na delikatna ale rznie się rowno lubi ten sport. Czasem pasztety przyjeżdżają ale [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Haha
link | zgłoś
2023-12-20
*.150.218.*
Kto normalny sugeruje się opiniami na temat laski? Jakiś burak pójdzie i będzie niezadowlony a ty może będziesz. Te opinie powinny być zakazane. Często mijają się z prawda Jakbym się sugerował opiniami to bym nigdy nie poszedł do tej do której bym chciał. Jak widać tutaj z reszta jak kolesie się do [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Biuro
link | zgłoś
2023-12-20
*.19.205.*
Idź i się przekonaj a nie tutaj pytasz. Widać że z głową laska ma coś nie tak, ale jak się było w Love Island to czego się spodziewać. Laska ma dwa ogłoszenia w jednym ma 23 l w drugim ma 19 l. W jednym ma biust 7 w drugim 5. Te ku#$@rwy to już coraz gorsze dla kasy zacina niedługo gówna wpierdalaxx [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kubix
link | zgłoś
2023-12-19
*.11.146.*
Korzystał ktoś z panny w Toruniu co niby robi wszystko A cena to 1000 zł? Bo opini brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
żal.pl
link | zgłoś
2023-12-18
*.177.125.*
Ale musisz mieć nudne i smutne życie, że tu komentujesz stary impotencie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr
link | zgłoś
2023-12-17
*.146.93.*
Jak to leciało? "Tu siedzą cuuurvy stare, tęgiego syfa maaaają. Tu siedzą curvy stare... rozepchane przez gitarę!"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
I tacy klienci oczekują kultury? Debil
link | zgłoś
2023-12-17
*.102.239.*
To nie my jesteśmy rozepchane tylko wy między nogami nic nie macie prócz hulajacego powietrza w zaśmierdziałych gaciach xD dlatego lepiej napisać że to problem z kobietą jak z tym że się nie ma czym kobiety zaspokoić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr
link | zgłoś
2023-12-17
*.146.93.*
Jak tak to czytam to mi się przypomina taka włoska piosenka: "Tu siedzą qurvy stare, rozepchane przez gitare!"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pozdrawiam w niedziele
link | zgłoś
2023-12-17
*.199.53.*
Bez dominacji zarabiam w tym miesiącu tyle a pracuje od 10-18 Grudzień to jest ten miesiac w którym kasa się sypie jak na loterii. Dziewczyny ma nadzieję że u Was też gruba kasa leci :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Uuu
link | zgłoś
2023-12-13
*.207.165.*
Oczywiście,że stawki mają znaczenie. Ja sama miałam w ofercie i nie ma tak,że ruch jest na tym lepszy. Nie ma aż tylu zwolenników dominacji toaletowej. Stawka 100 zł dopłaty za sikanie to nie jest dużo, ale już za scat jak brałam konkretną stawek dopłaty, to myślicie,że byli chętni? Byli. Tylko, że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do dominacja toaletowa
link | zgłoś
2023-12-13
*.60.21.*
Piss i scat ruch zależy od stawek, bo są takie panny co za sikanie biorą 50 za scat 100 a są takie co biorą 500 i więcej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Odpowiedz do osoby niżej
link | zgłoś
2023-12-13
*.204.13.*
Dominacja toaletowa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pytanie do "Ja"
link | zgłoś
2023-12-12
*.60.52.*
Co to znaczy "specyficzne usługi"? Czyli jakie to są usługi?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nibu
link | zgłoś
2023-12-10
*.207.165.*
A to dobre! Frajer z kawałkiem skóry między nogami, który musi płacić za seks, bo inaczej nie z#$rucha obraża dziewczynę od obleśnej parówki!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2023-12-10
*.173.192.*
Patrz jak się wzburzył. Czyli oni wszystko mogą o nas pisać a my nic. I taki właśnie jak on cię opiszę. W dodatku nie prawdę. Co niektòrzy to nawet nie wiadomo czy byli tylko przytakują. Sam przykład nie widział kogoś a już mòwi jak kto wygląda.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xxx
link | zgłoś
2023-12-10
*.173.192.*
Znając życie to napewno sam siebie nie widzisz w lustrze. Skoro mnie nie widziałeś to skąd możesz wiedzieć jak wyglądam. Co prawda zabolała? Szkoda że nie ma stron gdzie was można opisywać.To byś dopiero się zdziwił..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2023-12-10
*.204.13.*
Do osoby na dole sama Jesteś obleśna parówka pewnie:)i pewnie nic nie umiesz tylko oszukiwać a potem płacz że nic cię nie chce karinko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xxx
link | zgłoś
2023-12-09
*.173.192.*
Te co robiły i robią specyficzne usługi to zawsze mają branie. Bo oni przecieź lubią to najbardziej obrzydliwe i obleśne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2023-12-08
*.204.13.*
Ja też nie narzekam co dzień zarabiam ale staram się aby klienci byli zadowoleni wiadomo nie ma cudów ale mam co dzień powodzenie czasem są dni że mam dwóch ale mam specyficzne usługi i nie każdemu się podoba to co oferuje.Pozdrawiam wszystkich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olo
link | zgłoś
2023-12-08
*:::*
Trochę za wami nie nadążam. Co to znaczy, że Nikt mądry nie zadzwoni na żaden nr tel z tego portalu bo ciężko może się zdziwić?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Prostytutka
link | zgłoś
2023-12-08
*:b:a05:*
KRZYCHU co ty ich tak bronisz? Aby to nie twoja ta durana roksa+? Hahaha Przez opcję "kontakt" wiele osób już się kontaktowało bezskutecznie. Ty jesteś na prawdę głupi jeśli myślisz, że wszystkie są takie głupie jak ty :))) Dali wyraźne info, że bez haraczu w wysokości 60 zł nie zweryfikują nr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2023-12-08
*.49.200.*
Chyba nie u wszystkich jest zle. Do laski w Bielsku na zlotych kilka razy musialem dzwonic zeby ja trafic wolna. Dobra renoma to ma. jak wy pracujecie na zasadzie daj kase i wyp... laj to potem nie ma sie co dziwic.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kola
link | zgłoś
2023-12-08
*:b:a05:*
Ja mam cały czas dobry ruch. Nie rozumiem dlaczego u was taka lipa. Idioci zawsze wydzwaniali i będą wydzwaniać, ale od tego w telefonie jest opcja blokuj numer. Ja w każdym razie nie narzekam na ruch w interesie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jjj
link | zgłoś
2023-12-08
*.60.35.*
Garsoniera strona dla frajerów co nie mają co robić z czasem i wypisują głupoty. Szkoda ze ci co tam piszą te głupie opinie nie zaczną najpierw od oceny siebie. Klienci by się zdziwili jakby dziewczyny zaczęły wystawiać opinie klientom. Wtedy by się dowiedziei jakimi smkerdzelami są.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Porażka
link | zgłoś
2023-12-08
*.173.192.*
U mnie od pon do środy było tak nawet nie najgorzej. A od wczoraj ***nia. Telefony nawet dzwonią ale nic z nich nie wynika. Sami wyciągacze adresów albo wystawiacze. Albo odwołują. Poprostu same debile dzwonią.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-08
*:81a1:7aa7:*
U mnie było okay od pon do środy może było tylko 2 ale od wczoraj i dziś cisza przez cały dzień modłę się aby wlasnie jutro było dobrze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Obserwator
link | zgłoś
2023-12-08
*:af:9560:*
Mnie rozwala znajomość branży przez typa z Dolores (a Dolores to na cześć tej curvy z lasu w Poranku Kojota, którą Brylant zostawił bez kasy! Dobre skojarzenia!). Za pieniądze div sponsoruje on najbardziej znienawidzony przez divy portal garsoniera i jeszcze się tym chwali.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kijowo
link | zgłoś
2023-12-08
*.207.165.*
Dalej bez zmian. Grudzień będzie gorszy ja listopad.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2023-12-08
*.173.192.*
Dziewczyny jak u was z ruchem? Bo u mnie ***ni ciąg dalszy. Dwa dni były takie w miarę a wczoraj i dzisiaj cisza. Telefonów jak na lekarstwo.Napiszcie jak u was.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzychu
link | zgłoś
2023-12-08
*:1fa:4587:*
Napisać na kontakt z podaniem numeru tel bez rejestrowania? Ja tu widziałem kilka razy jak gostek wam to pisał. Zresztą na stronie też widziałem że jest info.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Prostytutka
link | zgłoś
2023-12-08
*.49.200.*
KRZYCHU gdzie posiałeś mózg? Dużo nie chce żeby ich ogłoszenia wisiały na tej stronie nawet za darmo. Jak nie ma dostępu do zarządzania ogłoszeniem to jak chcesz usunąc? Ty lepiej nie myśl bo sobie krzywdę zrobisz.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzych
link | zgłoś
2023-12-07
*:20e:ecea:*
Znaczy co? Że trzeba zapłacić żeby mieć pełną wersję, a za darmo można tylko usunąć? No ok. To może ja się nie znam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Prostytutka
link | zgłoś
2023-12-07
*:b:a05:*
DO KRZYCH Raczej nie zdajesz sobie sprawy że takie działania to szantaż. Z resztą NIE MÓJ KŁOPOT :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzych
link | zgłoś
2023-12-07
*:8e:3860:*
z tego co widzę ja, to koleś prosi tu was już nie jeden raz, żebyście pisały i podawały mu numer z ogłoszenia, jeżeli nie chcecie tam mieć ogłoszeń. A jak chcecie mieć tam ogłoszenia no to pewnie nie za darmo. A jeżeli za darmo, to bez zarządzania. I czego tutaj nie rozumiesz? Poza tym, skoro dobrow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Prostytutka
link | zgłoś
2023-12-07
*:b:a05:*
Do Krzych: Nie interesują mnie ich sprawy. Dla mnie ważne jest, że portal nie zamieszcza moich zdjęć beż mojej zgody. Roksa plus kopiując nasze zdjęcia i opisy, żąda harczu w wysokości 60 zł za weryfikację nr tel. Zmusza do zakupu waluty bitcoin aby potem przeliczyć na złotówki. Uniemożliwili n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzych
link | zgłoś
2023-12-07
*:ad:ea70:*
Niedługo ta stronka zostanie memem sławnym na cały kraj. Takich jaj próżno szukać gdziekolwiek. Prostytutka pisze: "nie zachęca mnie korzystanie z portalu, który nie stosuje się do zasad prawnych". Ale zachęca okradający ją escort i prowadząca go szajka wieloletnich oszustów internetowych, popełniaj [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roksa.plus
link | zgłoś
2023-12-07
*.58.72.*
Kola, podałaś kontakcie nr telefonu albo ogłoszenia?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do dziewcczyn
link | zgłoś
2023-12-07
*.207.165.*
Dlatego trzeba zacząć coś z tym robić i zglaszac na policję. Koleś się będzie teraz brandzlował że do was dzwonią z tej pomylonejnstrony R+ Piszcie maile do escort z prośbą o podanie info gdzie można zglaszac Dolores i rokse. Nie wiem dokładnie skąd dzwonią ale fakt od kilku do się ruska z dzwonie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kola
link | zgłoś
2023-12-07
*.49.200.*
Do Porażka "debile" dzwonią z portalu roksa.plus. Zmień nr telefonu na portalu którym sama zamieściłaś ogłoszenia a przekonasz się o tym, że "debile" dzwonią na nr który wyświatla roksa.plus która skopiowała ogłoszenia i nie mamy mozliwości dokonać żadnych zmian.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Porażka
link | zgłoś
2023-12-07
*.173.192.*
Dziewczyny mam pytanie czy do was też dzwonią same debile? Bo do mnie od kilku dni tylko prawie tacy dzwonią a zarobek z tego prawie żaden. Czy to tylko do mnie tacy dzwonią czy do was też? Dajcie znać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kola
link | zgłoś
2023-12-07
*.49.200.*
Do ROKSA.PLUS Do Was napisałam wiadomość z żądaniem usunięcia moich skopiowanych ogłoszeń. Jestem pozbawiona możliwości dokonania w nich jakichkolwiek zmian oraz ich usunięcia przez brak możliwości dostępu do moich zdjęć oraz opisów. Do chwili obecnej nie zostały wykonane przez Was moje żądania. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Kola
link | zgłoś
2023-12-06
*:1eff:fed3:*
Kola czy Ty masz już u nich konto? Jeżeli tak to ich ciśnij w mailach,żeby sprawdzili Twoje zdjęcia i je aktywowali.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Qwe
link | zgłoś
2023-12-06
*:1eff:fed3:*
My doskonale wiemy jakie strony ukradly zdjęcia. I nie mają oryginałów, bo jakbyś się przyjrzał to widać,że zdjęcia na dolores i roksa+ mają częściowo wymazany znak wodny. Tu gdzie się dało. Ty taki znawca nazwisk jesteś a nie wiesz tego? Nas nazwiska akurat guzik interesują. Poza tym tutaj Roksa pl [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PayByLink Team
link | zgłoś
2023-12-06
*:6b:8a56:*
Ruch ***nia - poproście panów Brzezińskiego Pakuńskiego i Paszkowskiego, żeby koniecznie nie tylko podali wam jakie strony kradną zdjęcia, ale sami też zgłaszali na policję, że im kradną. Powinni zażądać pełnej ochrony swojego biznesu przez policję. Zamiast zajmować się pierdołami, policja ma się na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
roksa.plus
link | zgłoś
2023-12-06
*.40.215.*
Kola. Wbijaj na roksę plus.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ruch ***nia
link | zgłoś
2023-12-06
*.207.165.*
W sobotę same *** dzwoniły ale w niedzielę 2300 zł w pon 2000 ale już w wtorek i dziś cisza. Dzień dwa ruch jak w ilu że nie wiadomo jak się umawiać a potem znowu cisza. To co mają kasę jednego dnia? Albo umawiają się że jednego dnia każdy a potem dają nam odpocząć? Co za ***y
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Kola
link | zgłoś
2023-12-06
*.207.165.*
Ale laski właśnie mają takie oferty, bo to klienci tego chcą. Nigdy nie miałaś telefonu z pytaniem o pocałunki,seks bez gumy its? Miałam na pewno. Laski są po prostu głupie bo zrobią to dla kasy. Na samą myśl się wymiotować chce. Faceci to ogólnie brudasy i świnie to oni właśnie lubią to co najbardz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kola
link | zgłoś
2023-12-06
*.49.200.*
Aż strach opłacać ESCORT, zdjęcia już 3 tygodnie czekają na akceptację pomimo iż są ze zdjęciem zweryfikowanym i zostały pobrane talony za te zdjęcia. Za co płacić aż 140 zł???? Escort na prawdę przesadza z opłatami i jakością obsługi portalu.
brak słów
drogo, nikt nie obsluguje chyba tego portalu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kola
link | zgłoś
2023-12-06
*.49.200.*
Do Vyuyc z dnia 2023 11. 19 Dobrze, że się nie całuje bo pomyśl sobie jak jednemu robi lache bez gumy, zębów nie umyje a z następnym by się całowała ha ha ha Mnie najbardziej rozwalają laski, które robią laskę z finałem w ustach i całują się. Zresztą laski jak laski,ale klienci ze się nie brzydzą [rozwiń/zwiń]
wyswietla sie jako pierwszy
strasznie drogi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-05
*:eb4f:9c0d:*
Osoba niżej co ty nam napisałaś że więcej znaków jest
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
S***INA
link | zgłoś
2023-12-04
*.241.51.*
S***INA
S***INA
S***INA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2023-12-04
*.70.26.*
Przed świętami różnie może być, raczej styczeń zaczyna wracać do normy zwykle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-04
*:1c3b:974b:*
Hejka jak myślcie dziewczyny czy będzie teraz dobrze jak uważacie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2023-12-03
*:43ce:c21b:*
A co do szpiega to ja wieeem kim ta dziewucha jest. Diva ogłaszająca się pod pseudo "Milutka" tak BTW mniej miłej osoby nie zdarzyło mi się spotkać.
Nie ma
Są i to jeszcze jakie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2023-12-03
*:43ce:c21b:*
No i nie jest to dla nikogo wielkie zaskoczenie. Jak mówiłem obserwuję ten dyskurs od roku i widzę wiecznie te same adresy kłócące się ze sobą nawzajem.Ba czasami nawet z samym sobą... A... I ciągle nikt mi nie odpowiedział jak to jest, że te panie zamieniły się w klientów. Ktoś coś?
Nie ma
Są jak najbardziej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Re Kryzysowy
link | zgłoś
2023-12-03
*.255.128.*
Bo konkurencyjne strony dolores i roksa plus lekko podspamowały, to dostały piany że za chwile rynek się podzieli na wiecej i trzeba będzie płacić w kilku miejscajch. Wiec nagle escort jest cacy. Dodatkowo jedna z nich to albo koleś z escorta, albo diwa co robi za szpiega w zamian za darmochę na po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BlaBlaBla
link | zgłoś
2023-12-03
*.60.60.*
Naprawdę? Urzekające. A widziałeś, że też te same osoby mają różne adresy? Także akurat te nr to sobie można w tyłek wsadzić xD No może i klienci są normalni, ale nie tutaj.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2023-12-03
*.248.162.*
zdradzę wam sekret. Widzicie te literki przy waszych komentarzach? *:1eff:fed3.* To końcówki MAC waszych telefonów. Więc kurna niech ktoś mi wytłumaczy jak to jest, że jeszcze parę dni temu te adresy wstawiały komentarze niezadowolonych dziewczyn a teraz nagle przerodziły się w zadowolonych klientów [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Oszuści do yego głupi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2023-12-03
*.204.13.*
A ja tam nie narzekam bardzo dużo jest normalnych super klientów z którymi nie tylko super się rozmawia ale też miło spędza czas.Pizdrawiam wszystkich serdecznie i dużo szczęścia wam życzę w grudniu i pogody ducha .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2023-12-03
*:1eff:fed3:*
Trzymam się sprawdzonej i nie narzekam. Tylko,że ja jestem z tych normalnych :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fascynujące naprawdę
link | zgłoś
2023-12-03
*.207.165.*
Ty się oczywiście uważasz za normalnego? Nie ośmieszają się. Szkoda, że u klientów się nie sprawdza i nigdy nie sprawdzi co się do was mówi. Każda ma to w opisie to samo odlanie higieny a raczej jej braku o wystawkach itd ale pewnie lepiej najechać na DZIEWCZYNY. Jedynie wymagacie. A że macie jak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2023-12-02
*.11.60.*
Ehe... Klient, gadaj zdrów. Tak jesteś wiarygodny jak Sasha Grey na zjeździe dziewic. Opowiesz mi jeszcze o jakichś rzeczach które słyszałeś? A może wytłumaczysz, że ktoś na coś zasługuje? Ech ludzie prawda jest taka, że klienci ci normalni dawno już się na was poznali i widzą co się dzieje.
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2023-12-02
*.207.165.*
Nie znam dziewczyn które obrażają klientów, ale słyszałem mnóstwo razy jak klienci obrażali dziewczyny przez tel. Nawet tutaj padło kilka razy,że dzwonią i obrażają. A ty jakbyś był na miejscu dziewczyn, to byś chciał,żeby ktoś do Ciebie dzwonił i zawracał gitarę i nic z tego nie mieć? Dziewczyny ma [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2023-12-02
*.11.60.*
Ja już od roku do was nie dzwonię, i nie zamierzam. Siema i nara, ale jedno przyznam, fajnie jest słuchać jak się sprawdza wszystko to o czym się wam mówiło :) . Obrażajcie dalej klientów, naciągajcie, oszukujcie "bo wszyscy tak robią"... no i proszę w końcu zostali wam na rynku sami bokserzy, pieni [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mika
link | zgłoś
2023-12-02
*.214.64.*
Na jakich stronach są te opinie?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-12-02
*:1eff:fed3:*
Ciebie też wyzywają? Nie wiem po co takie dzbany do Nas dzwonią i nas obrażają. Klienci weźcie się kurw@ do ch#ja ogarnijcie! Zapisuj nr blokuj i wstawiaj na nich opinie pod nr tel na stronach. Ja tak robię.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Porażka
link | zgłoś
2023-12-02
*.254.174.*
Lipy ciãg dalszy. Sama patologia dzwoni,wyzywają przez telefon, a jak ktoś się umówi to większość wystawia.Telefonow też zawiele nie ma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jak ruch?
link | zgłoś
2023-12-02
*:1eff:fed3:*
I jak początek grudnia? W mojej koleżanki z UK i innej w Niemczech jest też lipa straszna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wczoraj to jakaś masakra byla
link | zgłoś
2023-12-02
*.207.165.*
Wczoraj nagle się róż dzwoniły tel. Tylko co z tego że jeden za drugim dzwonił jak takie chamy i prostaki że aż wyłączyłam w końcu oglossenie.Dzwonia i wyzywają. Ja zapoasujw takie nr i wpisuje ja na stronie nieznany nr i te wszystkie inne. I mam apke na tel i tam też odoowdnio takich opisuje i zgła [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Porażka
link | zgłoś
2023-12-01
*.254.174.*
Wiecie co dziewczyny ja dzisiaj naprawdę miałam prawie 20 telefonów. Jestem w szoku że tyle zadzwoniło a jestem od 10. Ale co z tego. Niby chcą się umawiać a za chwilę nie chcą. Poprostu jadą na patencie żeby wyciągnąć tylko adres. Dzwonią sami nie wiedzą po co. 2 było z czego to jeden stalak. Najgo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-01
*:74ed:db9a:*
Ja na 15:30 mam akurat też stałego klijenta a jestem od 8:30 cisza także bd mieć też jednego stałego a jak bd cisza też wlansie o 18 idę do domu A jak dzwonili to chcieli sex bez gumy a jak z pyskatym tekstem poszłam że chyba cię po***o to gadał że zrobi mi opinie na garsonierze powiem wam szok to [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2023-12-01
*.204.4.*
U mnie w mieście podobnie Pani ma 7 ogłoszeń xd i robi wszystko za 100 zł gratuluję poprostu...jestem od 12 coś tam dzwoniło jeden był jeden napisał że nie dotrze a o 16 m abyć mój stały jestem do 19 będzie co ma być...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Porażka
link | zgłoś
2023-12-01
*.254.174.*
Porażka do wkurzonej12.U mnie coś tam podzwoniło.1 dotarł. A tak to oczywiście dzwonili wyciągacze adresów ,2 mnie wystawiło. A reszta to oczywiście najlepiej by chciała za pół darmo. Nawet jak coś podzwonilo to nic nie wynikło z tych telefonów. Stałam się jeszcze umówił.A jak nic nie zadzwoni to o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-01
*:74ed:db9a:*
Jak tam u was dziś z ruchem Coś dzieje czy dalej cisza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asp Kowalski
link | zgłoś
2023-12-01
*.5.155.*
Hmmm. Kościerzyna rzut beretem od Bytowa. Pewnie się znacie z Brzezińskim i masz ogłoszenia za darmo, dlatego tak zajadle walczysz, żeby nie miał konkurencji, bo trzeba będzie płacić. A te Wyspy Marshalla to wiecie, że w Polsce są? Jedna wyspa nazywa się Bytów, druga Sochaczew, a trzecia Warszawa. O [rozwiń/zwiń]
Łatwość ustalenia sprawców
Obciążenie organów ścigania ochroną kuplerów na koszt podatnika
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-01
*:c66f:ded9:*
Mam pytanie jak zalogować się na gansoniera albo co zrobić aby przeczytać opinie o dziewczynie czy coś bo nie wiem jak to zrobić i wgl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-12-01
*:1eff:fed3:*
My nic z tym nie możemy zrobić. Ani ceny w dół ani w górę nic nie zmieniły ani zmiana zdjęć. A nie po to place 3500 czynszu żebym jeździła po Polsce i wydawala jeszcze na opłaty w innych mieszkaniach. I albo się zarobi albo nie. Zmówili się czy jak? Raz walą drzwiami I oknami na już każdy. A listopa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie