Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Do VIRUS i Miła
link | zgłoś
2023-09-19
*.207.165.*
Do VIRUS Od negatywnych komentarzy macie inne fora. To co tobie nie pasowało nie znaczy ze innemu też nie będzie. Może Sami zacznijcie nas traktować normalnie to my was też będziemy w uja nie robić. poza tym skonczcie ciągle dawać negatywny skoro wy też dziewczyny wystawicie, o wymganiacu do wygląda [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Virus
link | zgłoś
2023-09-19
*.58.18.*
Co tu duzo pisać. komentarzy negatywnych nie przyjmuja.Sytuacja z dzisiaj Lubin Dolnoślaskie Słodki cukiereczek,Nowa nowa,NOWA tel.731 915 752,731 915 745. Zero rekacji na odbiór telefonów po mimo iz kilka razy był zajęty, Lubin nstępna Suzi,SexiWiki 576 430 466 ukrainka umawia sie za 30 min, podaj [rozwiń/zwiń]
tu nie ma zalet
Wszystko .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-19
*:1:d0ac:*
Mam pytanie gdzie jest informacja o podwyzce cen a escorcie zwracam chonor 100 procrnt podwyzki
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-16
*:12:7d16:*
Mam pelne prawo tak jak wy byc zadowolonym z escort nigdy nikt mi za nic placil zwyczajnie jestem zadowolona tak jak ci ktorzy wiecznie blotem obrzucaja innych ale to w modzie to na czasie mam 1 jedno ogloszenie zwykle zwyczajne nienarzekam minimum uslug zdrowie najwarzniejsze i zawsze zarabiam dlac [rozwiń/zwiń]
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2023-09-16
*:12:7d16:*
Oczekuje pelnej weryfikacji a ci co maja sie zdzic to sie zdziwia mam nadzieje ze szybko w kolana sami sobie strzelacie bo ywazacie ze jestescie nie uchwytni. Wszystkiego dobrego. Trzymac sie z daleka odemnie. Proszę
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
????
link | zgłoś
2023-09-16
*.207.165.*
Miła i zadowolona się zdziwia.ze system działa dla tych co myślą że mafia może. Może jak sobie damy na głowę wejść. Dziś 3 x próbowałqm kupić talony za 175 i za każdym razem nie ma a jak były to w liczbie 1 ale już o kilka zł więcej. Także jak ktoś tu broni Escort i ich polityki to znaczy że fejk. J [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Relax
link | zgłoś
2023-09-16
*:5152:8af0:*
Zgadzam się z osoba poniżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Haha
link | zgłoś
2023-09-16
*.207.165.*
To nie jest stroną założa przez Escort bo sami by sobie w kolana strzelili:) Także miła i zadowola bądź sobie dalej jaka jesteś ale skończ tu jątrzyć bo tu się daje opinie. Ty ludzi w błąd wprowadzasz tym że toy oczerniamy portal pisząc prawdę. Żegnamy już na zawsze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Relax
link | zgłoś
2023-09-16
*:27a4:d3b8:*
No i dobrze zamknij ta *** i zajmij się dawniej *** bo wypowiadasz się na temat prawa nie majac o tym pojęcia. Gdybys się uczyła i szła na studnia bys *** nie dawała za hajs
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-15
*:d:2e42:*
ZEGNAM ZYCZE WSZYSTKIM MILEGO WEEKENDU CALKOWICIE TRZYMAM SIE STANOWISKA BY ZOSTALA PRZEPROWADZONA WRYFIKACJA WSZYSTKICH OPINI TO MOJA OSTATNIA OPINIA WIECEJ JYZ NIC NIE NAPISZE
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-15
*:2:fce9:*
NIE OBRAZAJ TO WCZESNIEJ TO BYLAM JA NIKOGO NIE OBRAZAM WERYFIKACJA WERYFIKACJA I JESZCZE RAZ WERYFIKACJA NIE WIDAC. TO MIZNA OBRAZAC TAK SIE WYDAJE WSXYSTKIM PROSZE NIE KOMENTOWAC JESZCZE RAZ POWTARZAM NIKT MI NIE PLACI ZA DOBRE OPINIE O ESKORCIE PROSZE SIE CHAMOWAC Z OBELGAMI ZEGNAM.
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Relax
link | zgłoś
2023-09-15
*:fed7:332f:*
Dziewczyno czy ty masz coś z głowa zanim napisałaś coś na tej stronie to już taka osoba była co miała nick jako zadowolna także jednym zdaniem to się podszywasz pod kogoś i weź idź dawać *** a nie *** wypowiadasz się na temat prawa a nie masz pojęcia o tym bo każdy może mieć nick jaki chce nie t [rozwiń/zwiń]
Ułomna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2023-09-15
*:2:fce9:*
Milego dnia BEZ KOMENTARZA UWAZAM ZE WSZYSTKIE OPINIE POWINNY BYC. MONITOROWANE. I WERYFIKOWANE Zegnam ps t ktos kto sie podszyl pod moja osobe mogl sobie nadac. Np zadowolna 40 ja od poczatku mam zadowolona celowe zagrywki.
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Relax
link | zgłoś
2023-09-15
*.173.170.*
Do osoby z nickem Zadowolna czytałam komentarze i nikt się pod Cb nie podszywa czyli jak ktoś weźmie ta sama nazwę co ja mam czyli relax odrazu mam oskarżać ze podszywa się pod demnie nie ponieważ każdy może tu mieć taka sama nazwę ale wystarczy Np zadowolna12 aby nie mylić plus pracujesz dla swojej [rozwiń/zwiń]
Chistyryczka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2023-09-14
*:32:f759:*
Prosze panstwa z escort by naprawde zaczeli monitorowac to co jest pisane. Przechodzi pojecie ludzkie to wam powinno zalezec ja jestem zadowolona i nic nikomu do tego ale mnie oszczerstwa podszywanie oburzaja pozdrawiam
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2023-09-14
*:32:f6d9:*
JESTEM OBURZONA ZNIESMACZONA JAK OSOBY KTORE TRZYMAJA PIECZE. NAD OPINIAMI KONSUMENTA ESCORT POZWALAJA NA TAKIEPOSTEPOWANIE JAK MOZNA SIE POD KOGOS PODSZYWAC PISAC BZDURY KLAMSTWA ITD CZY WAM SIE PODOBA CZY NIE JA MAM 1 OGLOSZENIE ZARABIAM I JESTEM ZADIWOLONA. Z PORTALU ESCOTR I NIE ZYCZE SOBIE INSY [rozwiń/zwiń]
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2023-09-13
*:33:1ca1:*
TO JEST SZCZYT CHAMSTWA CO OSOBA CHCE UGRAĆ. TAK PERFIDNYM ZACHOWANIEM TO SA POMÓWIENIE. I PODSZYWANIE SIĘ. POD. KOGOŚ. KOGOŚ I CO Z TEGO ZE NIE WIDAĆ. DANEJ OSOBY TERAZ JEST TAK TECHNIKA ROZWINIĘTA. ŻE. NIE MA PROBLEMU CO ZA PRYMITYWNE ZACHOWANIE. MAM PRAWO BYĆ. ZADOWOLA Z PORTALU ESCORT I NIC NIKO [rozwiń/zwiń]
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2023-09-13
*:33:1ca1:*
Prosze nie podszywac się. Pod moj pseudonim W NATYCHMIASTOSTOWYM TRYBIE PROSZE O UKARANIE OSOBY KTORA POD MOIM PSEUDONIMEM NAPISAŁA. KLAMSTWA TO JUZ PODCHODZI POD KRYMINAŁ. NIE ŻYCZĘ. SOBIE ABY OSOBA KTORA NAPISALA POD PSEUDONIMEM ZADOWOLONA ZE ESCORT WY ZA TO ZE NIE ZAALACIL ZA PISANIE DOBRYCH OPIN [rozwiń/zwiń]
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jasmina
link | zgłoś
2023-09-12
*.146.250.*
Chyba nie do końca rozumiecie że fejkowe ogłoszenia że ściągniętymi zdjęciami,są publikowane ponieważ to kwestia pieniędzy. Tak,jeśli wykupujesz talony za kilka tysięcy to opublikują zdjęcie Puchatka. Poza tym,to nie dziewczyny publikują setki zdjęć a grupy które na tym zarabiają. Tak jest prawie na [rozwiń/zwiń]
Niewiele
Mnostwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kola
link | zgłoś
2023-09-12
*:46:d354:*
Właśnie dziewczyny chcą desperacko zarobić i pchają sie ogłoszeniami gdzie się da na każdy portal. Jak ktoś zarabia to zarobi na 1 portalu na 1 ogłoszeniu. A konkurencja to chyba zapomniała że robicie sobie same wyścig szczurów. Bo chcecie być lepsza jedna od drugiej? Ta poleruje odbyt to i ja zaczn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie