Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kola
link | zgłoś
2023-12-06
*.49.200.*
Do Vyuyc z dnia 2023 11. 19 Dobrze, że się nie całuje bo pomyśl sobie jak jednemu robi lache bez gumy, zębów nie umyje a z następnym by się całowała ha ha ha Mnie najbardziej rozwalają laski, które robią laskę z finałem w ustach i całują się. Zresztą laski jak laski,ale klienci ze się nie brzydzą [rozwiń/zwiń]
wyswietla sie jako pierwszy
strasznie drogi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-05
*:eb4f:9c0d:*
Osoba niżej co ty nam napisałaś że więcej znaków jest
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
S***INA
link | zgłoś
2023-12-04
*.241.51.*
S***INA
S***INA
S***INA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2023-12-04
*.70.26.*
Przed świętami różnie może być, raczej styczeń zaczyna wracać do normy zwykle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-04
*:1c3b:974b:*
Hejka jak myślcie dziewczyny czy będzie teraz dobrze jak uważacie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2023-12-03
*:43ce:c21b:*
A co do szpiega to ja wieeem kim ta dziewucha jest. Diva ogłaszająca się pod pseudo "Milutka" tak BTW mniej miłej osoby nie zdarzyło mi się spotkać.
Nie ma
Są i to jeszcze jakie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2023-12-03
*:43ce:c21b:*
No i nie jest to dla nikogo wielkie zaskoczenie. Jak mówiłem obserwuję ten dyskurs od roku i widzę wiecznie te same adresy kłócące się ze sobą nawzajem.Ba czasami nawet z samym sobą... A... I ciągle nikt mi nie odpowiedział jak to jest, że te panie zamieniły się w klientów. Ktoś coś?
Nie ma
Są jak najbardziej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Re Kryzysowy
link | zgłoś
2023-12-03
*.255.128.*
Bo konkurencyjne strony dolores i roksa plus lekko podspamowały, to dostały piany że za chwile rynek się podzieli na wiecej i trzeba będzie płacić w kilku miejscajch. Wiec nagle escort jest cacy. Dodatkowo jedna z nich to albo koleś z escorta, albo diwa co robi za szpiega w zamian za darmochę na po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BlaBlaBla
link | zgłoś
2023-12-03
*.60.60.*
Naprawdę? Urzekające. A widziałeś, że też te same osoby mają różne adresy? Także akurat te nr to sobie można w tyłek wsadzić xD No może i klienci są normalni, ale nie tutaj.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2023-12-03
*.248.162.*
zdradzę wam sekret. Widzicie te literki przy waszych komentarzach? *:1eff:fed3.* To końcówki MAC waszych telefonów. Więc kurna niech ktoś mi wytłumaczy jak to jest, że jeszcze parę dni temu te adresy wstawiały komentarze niezadowolonych dziewczyn a teraz nagle przerodziły się w zadowolonych klientów [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Oszuści do yego głupi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2023-12-03
*.204.13.*
A ja tam nie narzekam bardzo dużo jest normalnych super klientów z którymi nie tylko super się rozmawia ale też miło spędza czas.Pizdrawiam wszystkich serdecznie i dużo szczęścia wam życzę w grudniu i pogody ducha .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2023-12-03
*:1eff:fed3:*
Trzymam się sprawdzonej i nie narzekam. Tylko,że ja jestem z tych normalnych :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fascynujące naprawdę
link | zgłoś
2023-12-03
*.207.165.*
Ty się oczywiście uważasz za normalnego? Nie ośmieszają się. Szkoda, że u klientów się nie sprawdza i nigdy nie sprawdzi co się do was mówi. Każda ma to w opisie to samo odlanie higieny a raczej jej braku o wystawkach itd ale pewnie lepiej najechać na DZIEWCZYNY. Jedynie wymagacie. A że macie jak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2023-12-02
*.11.60.*
Ehe... Klient, gadaj zdrów. Tak jesteś wiarygodny jak Sasha Grey na zjeździe dziewic. Opowiesz mi jeszcze o jakichś rzeczach które słyszałeś? A może wytłumaczysz, że ktoś na coś zasługuje? Ech ludzie prawda jest taka, że klienci ci normalni dawno już się na was poznali i widzą co się dzieje.
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2023-12-02
*.207.165.*
Nie znam dziewczyn które obrażają klientów, ale słyszałem mnóstwo razy jak klienci obrażali dziewczyny przez tel. Nawet tutaj padło kilka razy,że dzwonią i obrażają. A ty jakbyś był na miejscu dziewczyn, to byś chciał,żeby ktoś do Ciebie dzwonił i zawracał gitarę i nic z tego nie mieć? Dziewczyny ma [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2023-12-02
*.11.60.*
Ja już od roku do was nie dzwonię, i nie zamierzam. Siema i nara, ale jedno przyznam, fajnie jest słuchać jak się sprawdza wszystko to o czym się wam mówiło :) . Obrażajcie dalej klientów, naciągajcie, oszukujcie "bo wszyscy tak robią"... no i proszę w końcu zostali wam na rynku sami bokserzy, pieni [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mika
link | zgłoś
2023-12-02
*.214.64.*
Na jakich stronach są te opinie?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-12-02
*:1eff:fed3:*
Ciebie też wyzywają? Nie wiem po co takie dzbany do Nas dzwonią i nas obrażają. Klienci weźcie się kurw@ do ch#ja ogarnijcie! Zapisuj nr blokuj i wstawiaj na nich opinie pod nr tel na stronach. Ja tak robię.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Porażka
link | zgłoś
2023-12-02
*.254.174.*
Lipy ciãg dalszy. Sama patologia dzwoni,wyzywają przez telefon, a jak ktoś się umówi to większość wystawia.Telefonow też zawiele nie ma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jak ruch?
link | zgłoś
2023-12-02
*:1eff:fed3:*
I jak początek grudnia? W mojej koleżanki z UK i innej w Niemczech jest też lipa straszna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie