Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Małgorzata
link | zgłoś
2023-12-08
*.173.192.*
Dziewczyny jak u was z ruchem? Bo u mnie ***ni ciąg dalszy. Dwa dni były takie w miarę a wczoraj i dzisiaj cisza. Telefonów jak na lekarstwo.Napiszcie jak u was.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzychu
link | zgłoś
2023-12-08
*:1fa:4587:*
Napisać na kontakt z podaniem numeru tel bez rejestrowania? Ja tu widziałem kilka razy jak gostek wam to pisał. Zresztą na stronie też widziałem że jest info.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Prostytutka
link | zgłoś
2023-12-08
*.49.200.*
KRZYCHU gdzie posiałeś mózg? Dużo nie chce żeby ich ogłoszenia wisiały na tej stronie nawet za darmo. Jak nie ma dostępu do zarządzania ogłoszeniem to jak chcesz usunąc? Ty lepiej nie myśl bo sobie krzywdę zrobisz.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzych
link | zgłoś
2023-12-07
*:20e:ecea:*
Znaczy co? Że trzeba zapłacić żeby mieć pełną wersję, a za darmo można tylko usunąć? No ok. To może ja się nie znam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Prostytutka
link | zgłoś
2023-12-07
*:b:a05:*
DO KRZYCH Raczej nie zdajesz sobie sprawy że takie działania to szantaż. Z resztą NIE MÓJ KŁOPOT :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzych
link | zgłoś
2023-12-07
*:8e:3860:*
z tego co widzę ja, to koleś prosi tu was już nie jeden raz, żebyście pisały i podawały mu numer z ogłoszenia, jeżeli nie chcecie tam mieć ogłoszeń. A jak chcecie mieć tam ogłoszenia no to pewnie nie za darmo. A jeżeli za darmo, to bez zarządzania. I czego tutaj nie rozumiesz? Poza tym, skoro dobrow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Prostytutka
link | zgłoś
2023-12-07
*:b:a05:*
Do Krzych: Nie interesują mnie ich sprawy. Dla mnie ważne jest, że portal nie zamieszcza moich zdjęć beż mojej zgody. Roksa plus kopiując nasze zdjęcia i opisy, żąda harczu w wysokości 60 zł za weryfikację nr tel. Zmusza do zakupu waluty bitcoin aby potem przeliczyć na złotówki. Uniemożliwili n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzych
link | zgłoś
2023-12-07
*:ad:ea70:*
Niedługo ta stronka zostanie memem sławnym na cały kraj. Takich jaj próżno szukać gdziekolwiek. Prostytutka pisze: "nie zachęca mnie korzystanie z portalu, który nie stosuje się do zasad prawnych". Ale zachęca okradający ją escort i prowadząca go szajka wieloletnich oszustów internetowych, popełniaj [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roksa.plus
link | zgłoś
2023-12-07
*.58.72.*
Kola, podałaś kontakcie nr telefonu albo ogłoszenia?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do dziewcczyn
link | zgłoś
2023-12-07
*.207.165.*
Dlatego trzeba zacząć coś z tym robić i zglaszac na policję. Koleś się będzie teraz brandzlował że do was dzwonią z tej pomylonejnstrony R+ Piszcie maile do escort z prośbą o podanie info gdzie można zglaszac Dolores i rokse. Nie wiem dokładnie skąd dzwonią ale fakt od kilku do się ruska z dzwonie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kola
link | zgłoś
2023-12-07
*.49.200.*
Do Porażka "debile" dzwonią z portalu roksa.plus. Zmień nr telefonu na portalu którym sama zamieściłaś ogłoszenia a przekonasz się o tym, że "debile" dzwonią na nr który wyświatla roksa.plus która skopiowała ogłoszenia i nie mamy mozliwości dokonać żadnych zmian.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Porażka
link | zgłoś
2023-12-07
*.173.192.*
Dziewczyny mam pytanie czy do was też dzwonią same debile? Bo do mnie od kilku dni tylko prawie tacy dzwonią a zarobek z tego prawie żaden. Czy to tylko do mnie tacy dzwonią czy do was też? Dajcie znać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kola
link | zgłoś
2023-12-07
*.49.200.*
Do ROKSA.PLUS Do Was napisałam wiadomość z żądaniem usunięcia moich skopiowanych ogłoszeń. Jestem pozbawiona możliwości dokonania w nich jakichkolwiek zmian oraz ich usunięcia przez brak możliwości dostępu do moich zdjęć oraz opisów. Do chwili obecnej nie zostały wykonane przez Was moje żądania. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Kola
link | zgłoś
2023-12-06
*:1eff:fed3:*
Kola czy Ty masz już u nich konto? Jeżeli tak to ich ciśnij w mailach,żeby sprawdzili Twoje zdjęcia i je aktywowali.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Qwe
link | zgłoś
2023-12-06
*:1eff:fed3:*
My doskonale wiemy jakie strony ukradly zdjęcia. I nie mają oryginałów, bo jakbyś się przyjrzał to widać,że zdjęcia na dolores i roksa+ mają częściowo wymazany znak wodny. Tu gdzie się dało. Ty taki znawca nazwisk jesteś a nie wiesz tego? Nas nazwiska akurat guzik interesują. Poza tym tutaj Roksa pl [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PayByLink Team
link | zgłoś
2023-12-06
*:6b:8a56:*
Ruch ***nia - poproście panów Brzezińskiego Pakuńskiego i Paszkowskiego, żeby koniecznie nie tylko podali wam jakie strony kradną zdjęcia, ale sami też zgłaszali na policję, że im kradną. Powinni zażądać pełnej ochrony swojego biznesu przez policję. Zamiast zajmować się pierdołami, policja ma się na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
roksa.plus
link | zgłoś
2023-12-06
*.40.215.*
Kola. Wbijaj na roksę plus.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ruch ***nia
link | zgłoś
2023-12-06
*.207.165.*
W sobotę same *** dzwoniły ale w niedzielę 2300 zł w pon 2000 ale już w wtorek i dziś cisza. Dzień dwa ruch jak w ilu że nie wiadomo jak się umawiać a potem znowu cisza. To co mają kasę jednego dnia? Albo umawiają się że jednego dnia każdy a potem dają nam odpocząć? Co za ***y
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Kola
link | zgłoś
2023-12-06
*.207.165.*
Ale laski właśnie mają takie oferty, bo to klienci tego chcą. Nigdy nie miałaś telefonu z pytaniem o pocałunki,seks bez gumy its? Miałam na pewno. Laski są po prostu głupie bo zrobią to dla kasy. Na samą myśl się wymiotować chce. Faceci to ogólnie brudasy i świnie to oni właśnie lubią to co najbardz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kola
link | zgłoś
2023-12-06
*.49.200.*
Aż strach opłacać ESCORT, zdjęcia już 3 tygodnie czekają na akceptację pomimo iż są ze zdjęciem zweryfikowanym i zostały pobrane talony za te zdjęcia. Za co płacić aż 140 zł???? Escort na prawdę przesadza z opłatami i jakością obsługi portalu.
brak słów
drogo, nikt nie obsluguje chyba tego portalu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie