Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Relax
link | zgłoś
2023-09-12
*:2516:4845:*
Z tego co mi wiadomo to Escort ma blokadę i odrazu wysyła powiadomienie ze nie opublikuje bo zdjęcia z neta a inne portale aby zarobic nie patrzą i akceptują jesli twoje zdjęcia są na innym portalu zgłos wysyłając im ss albo coś aby potwierdzić ze to nie ty wsawialas swoją ofertę na inna stronę cza [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Truytle
link | zgłoś
2023-09-12
*.70.205.*
A skąd GFE.pl ma to wiedzieć? Przecież każdy może sobie dodać anons. Nie ma możliwości zweryfikowania czy dodaje prawdziwa osoba czy nie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewka
link | zgłoś
2023-09-12
*.248.221.*
A ja się pytam , kto reklamuje tutaj nowa stronę Gfe.pl???? Jest tutaj admin owej strony?? Jeżeli tak, to mam pytanie! Dlaczego moje zdjęcia bez mojej zgody są publikowane na Waszej stronie ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Relax
link | zgłoś
2023-09-12
*:40b8:eeec:*
Osoba całkiem po Niżej ma racje są nowe portale ale póki Escort jest na 1 miejscu to trudno będzie na nowych portkach plus tym bardziej ze może dziewczyny które desperacka chcą zarobic dają kilka ogłoszeń może naucza się już dodawać jedno odkąd jest 140 zł czy ileś tam Plus do osobny co pisze h [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-11
*.199.17.*
Marek skończ ***ić o tym portalu masazeerotyczne.pl bo się tego słuchać nie da... Nadolnego jak chwyci to się nie kończy. Chłopie tam jest siedem wejść na tydzień. Uspokój się
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaska
link | zgłoś
2023-09-11
*:46:d30d:*
I tak zostaną masażystki z lodami i manualnym bo dobrze wiecie że za innych stronach nie zrobicie. Dlatego portów będzie nam podnosił ceny bo co z tego że nowe portale powstają jak się żaden nie wybija przed Escort
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Escort
link | zgłoś
2023-09-11
*.173.12.*
Tak cieszę się że coraz mniej kobiet stać na portal escort bo zostaną same prostytutki a na masazeerotyczne.pl same masazystki.
0
10
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-09-11
*.134.212.*
Dobra przyznaję się mnie też escort wy*** i nie zaplacil mi za dobre opiniae, Gnoje straszne!!!
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2023-09-10
*:18:cf98:*
MILEGO DNIA DLA WSZYSTKICH
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2023-09-10
*:18:cf98:*
Do osoby poniżej prymitywne słownictwo i niech każdy każda zamieszcza ogłoszenie. Tam gdzie pasuje !!!!!!!!!!!!
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hustly
link | zgłoś
2023-09-10
*.70.9.*
Olejcie z*** escort. Zapraszam na hustly.eu + płatność voucherami perfect money tak jak na escort.pl
*** żadne
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2023-09-09
*.207.165.*
Za dużo wener bo normalności nikt nie chce z tego co czytamy. Pazurami w pipe I w tyłku. Jeziorem klient wyliżę spermusie -syfilusie...mniam a potem do domu i żona od roku ma ból głowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kurw@ to ***@ normalne mają problem
link | zgłoś
2023-09-09
*.207.165.*
Ty się cieszysz że coraz mniej kobietyl stać na ogloszenia? Bo tak brzmi test. Kolejna co lubi dawać za frajdę nie kasę
Dawać. Dla fraj
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Escort
link | zgłoś
2023-09-09
*.254.183.*
Za dużo agresji na tym portalu. Sfolgujcie. Winne są kobiety i mężczyźni. Ja się cieszę tym co się dzieje na escort bo coraz mniej kobiet stać na ogłoszenia i na Katowicach jak było zawsze ponad 70 tak teraz jest 59! Escort strzelił sobie prosto w 2 kolana naraz, ja czekam aż podniosą ceny jesz [rozwiń/zwiń]
0
10
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2023-09-08
*:56:ddd4:*
CIEKAWE KOGO BEDA OBCZERNIAC JAK SIE WYNIOSA.
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2023-09-08
*.207.165.*
Tak masz rację, ale niestety ludzie z escort nie robią żadnej selekcji. Mają kategorie ale nic to nie daje. Trzeba zacząć zgłaszać im takie panie wysyłając im @ z linkiem do danego ogłoszenia żeby z kategorii masa ze wywalić na Panie. Ja zgłaszam każda jak leci. Za zdjęcia z neta, za zaniża nie wiek [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2023-09-08
*:34:9405:*
W KONCU SIE WYNIOSOM WSZYSTKIE MARUDY I BCZERNIACZR HURA HURA
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ona
link | zgłoś
2023-09-08
*.173.57.*
Tak jak ostatnia kolezanka napisala. Przez takie obrzydliwe zachowania ciezko sie wybic normalnym naturalnym dziewczynom robiacym masaze ero. Przeciez sam masaz ero jest piekny sam w sobie, do tego muzyka odpowiednia relaxacyjna, odprężenie, relax.... Ja mam 14 roznych masazy w ofercie , a tych p [rozwiń/zwiń]
Duze
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientów zmanierowały panny, które najwidoczniej zamist kasy ko
link | zgłoś
2023-09-08
*.207.165.*
Dziewczyny, ale kto uczy klientów takiego zachowania? Kolezanki z branży. Które lubia sie bzykac z kazdym klientem lub udaja ze lubia zeby tylko klient tak myślał. A prawda taka ze klienci sie nie potrafia bzykac i dlatego musza płacić za seks. Zona woli udawac ze ja glowa boli jak powiedziec takiem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Escort
link | zgłoś
2023-09-07
*.254.183.*
Dziewczynki mam super wiadomość. Doszly mnie sluchy ze Portal za niedługo rusza. Będzie tani, a przede wszystkim będzie tam można wybrać fach od laika do mgr masażu, kobiety oferujące więcej niż masaże out....będzie mnóstwo udogodnień. Obserwujcie stronę masazeerotyczne.pl W kontakcie. Ania
Plusy
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie