Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Niezapomniana
link | zgłoś
2023-05-24
*:4f64:eae8:*
+48 796 708 726. +48 574 436 934 Uważajcie na nie bo zrobi wam podgórke i będzie mieć kłopoty przelew itp aby mieć wasze dane i tyle
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-05-18
*:4c:4ca7:*
Zycze wszystkim udanego i spokojnego dnia duzo optymizmu pozdrawiam
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-05-16
*:4f:c90e:*
Dzien dobry po co panowie co kolwiek wplacacie mnie jak proponuja nigdy nie przyjmuje odmawiam. I nigdy jeszcze nikt mi niczego nie zazucil i nie chodzi o portal tylko o danom osobe wiec pprosze nie komentowac portalu jak zniknela roksa to panika gdzie gdzie i co teraz a teraz jak jest portal to tyl [rozwiń/zwiń]
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2023-05-16
*.152.76.*
Totalne dno pani gruba i stara sucha beskidzka miła 507488886
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2023-05-16
*.152.76.*
Uwaga na ogłoszenie o numerze tel 50748886pani umawia się a puzniej blokuje numer wogule nie ma usług co wypisane w ogłoszeniu lipa wymagania po 10min nie polecam ogłoszenie sucha beskidzka o nazwie miła uwaga panowie !!!
Nie polecam
Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Trader254
link | zgłoś
2023-05-15
*:fbdf:257d:*
Potwierdzam ze to lipa, wplacasz hajs na ich zetony i stajesz sie tylko biedniejszy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-05-15
*:66:3f58:*
Ale gdybym pisala zle itd wszystko byloby super. Beznadzieja totalna zegnam
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-05-15
*:66:3f58:*
Mam prawo pisac dobrze i byc zadowolona skoro wam sie to nie podoba to wasz problem i nie zycze sobie slow oplacana i wypr.......MAM NADZIEJE ZE DOTARLO JESTEM ZADOWOLONA I WYRAZAM SWOJA OPINIE I NIC WAM DO TEGO!!!!!!!
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-05-14
*:3c:4313:*
Zaznaczam z tym slowem oplacaone to dobrze sie prosze zastanowic. Was tez oplacaja za oczernianiaja no chyba skiro takie zdanie ja jestem osobom zadowolonom i mam takie samo prawo pisac jak wszyscy inni za slowo oploane powinni was blokowac mam nandzieje ze ktos to sprawdzi i kazdy dostanie to na co [rozwiń/zwiń]
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-05-14
*:3c:4313:*
Kultura do pozazdroszczenia. Nie ma co a wy panstwo jakie macie zadanie oczerniac opluwac w siecie pokazac twarz tez taka odwaga bedzie nic innego nie mizna sie spodziewac pozazdroscic kultury i wychowania dziwme sie tylko tym ktotzy dopyszaczaja tamk obrazliwe sms ktos na tym piecze trzyma zenada i [rozwiń/zwiń]
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nie polecam
link | zgłoś
2023-05-12
*.173.11.*
Nie polecam, a wszystkie tu pozytywne opinie są opłacone
Nie mw
Wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ziom
link | zgłoś
2023-05-12
*.173.11.*
Widzę że ktoś tu ma za zadanie pisać fałszywe pozytywne opinie hahaha, Aga weź wypier*alaj.
Brak
Wszystkie mozliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2023-05-11
*:1:d822:*
Co se nie podobalo. Coz jak zwykle. Tylko krytyka zadna nowosc dobrej nocy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
***ek
link | zgłoś
2023-05-11
*.173.9.*
*** ***one blokują konta, wyludzają pieniądze niewiadomo o *** im chodz, omijac szerokim łukiem to scierwo
Brak
Wszystkie mozliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2023-04-30
*:42:8080:*
Dlaczego tak sie dzieje jestbto bardzo prxykre nie spotkalsm sie z tak zlymi opolopiniami Jezeli nie pasuje przenies sie lub stworzyc wlasny portal sprawia pryjemnosc oczernianie. Od kiedy spojralam na portal nikt nie jestzadowolony skoro nikt nie jest zadowolony utworzyc wlasnom strone i kto komu k [rozwiń/zwiń]
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2023-04-30
*:42:8080:*
Zapytam zazucacie. Mnie ze jestem oplacana jestem do sprawdzenia a wy jestescie JEZELI NIE PASUJE. STWORZYC WLASNY PORTAL. A DLACZEGO TAK POZYTWNIE PODCHODZE DO SPRAWY. ZLIMWIDOWANO PORTAL WSZYSCY NARZEKEALI TERSZ JEST TEZ WSZYSTKIM ZLEOGARNIJCIE SIE. JAL NIE BEDZIE NIC TO. BEDZIE BARDZO MILO. TEZ M [rozwiń/zwiń]
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojtek
link | zgłoś
2023-04-30
*.75.103.*
Spotkałem się z kilkoma dziewczynami- jedna nawet pokazała mi korespondecje...z tym portalem. Faktycznie ta firma promuje" swoje laseczki" nie weryfikuje specjalnie ogłoszenia realnych dziewczych. Nawet jak wysle weryfikujące zdjęcie to zaraz chcą jednak film weryfikujący i tak w kółko, ewidentnie w [rozwiń/zwiń]
żadne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2023-04-30
*:61:3c59:*
OD POCZATKU MAM NA ESCORCIE OGLOSZENIE NIE ROZUMIE Z KAD TE BREDNIE. CIEKAWE BRAK MI SLOWZYCZE MILEGO DNIA
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Slicznotka
link | zgłoś
2023-04-30
*.75.103.*
Niestety, dziwne się zachowują właściciele z ESCORT- wysyłasz zdjęcie do weryfikacji to olewają, a potem zdjecia dowodu chcą! gdzie i tak potem mogą banować...myślę, że chodzi tu o to, że promuje się własne oszustki i naciągaczki, prawdziwe profile mają bardzo utrudniony kontakt z tą firmą, zdjęcia [rozwiń/zwiń]
brak
zła obsługa, nie trzymają się własnego regulaminu, robią co chcą,oszukują realne konta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2023-04-22
*:57:2e39:*
Witam milego dnia zycze nikt nigdy za nic mi nie placil jak mozna takie oszczerstwa pisac podszywanie sie pod kogos jest nie zgodne SAMI NIE WIECIE JAK ATAKOWAC WSTYD. ZENADA OSZUSTEM OKAZALA SIE OSOBA KTORA NAPISALA ZE NIE ZAPLACILI.MI ZA ZA POZYTYWNE KOMENTARZE. NIGDY NIKT MI PLACI ZA KOMENTARZE Z [rozwiń/zwiń]
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie