Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Zenon
link | zgłoś
2024-03-24
*:4c81:96d7:*
Konwersacja ponizej zera. A z ta nacja ukrainska skad sie wyskoczylo? Ani ja ani kobirty ktore odwiedzam nie sa ukrainkami. Nie bede sie znizal do waszego poziomu. Jedni i ci sami ciagle tutaj nadaja jedno i to samo. Szkoda czasu bo zycie jest zbyt krotkie aby poswiecac go dla pustomozgow.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenek ty dawaj to ocenimy czy polubisz prace
link | zgłoś
2024-03-24
*.70.17.*
Apsik się przyznała, że robi to tylko dla kasy. Musi lubić swoją pracę? Pewnie, że nie. Chyba tylko jakaś chora psychicznie osoba lubi seks z byle kim i się tym chwali. Tu widać, że dziewczyna jest szczera i nie okłamuje nikogo. Ciekawe ilu z was by mięło, że lubi to jakby musiało mieć takich klient [rozwiń/zwiń]
Polki mile
Za dużo Ukrainy i serialu bez zabezpieczenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oj Zenek
link | zgłoś
2024-03-24
*.70.17.*
Zenek nie każdy ma taki kiepski gust, pamiętaj.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tylko polki nie upadlinie
link | zgłoś
2024-03-23
*.36.50.*
Zenek czy nie, kija z tym. Ale ukraińskiej narracji tutaj nie chcemy! Ukrainki oszukują w ogłoszeniach z narodowością i wpisujecie POLSKA. Czemu tak nagle dużo Ukrainę z sesjami playboy, ckm, glamour. Polki mają fotki z kibla a wy fotki fotoszop. Weźcie się walcie ale u siebie. Żadna Polką bez nie c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenek od ciągnie Ty od pługa jesteś?
link | zgłoś
2024-03-23
*.176.87.*
Ty Zenek lubisz swoją kraje? Ile razy musisz jeszcze śpiewać to doskonale z pola żeby zarobić? One robią to dla kasy tak jak każdy. Jeżeli myślisz, że dziewczyny spotykają się i chcą się zarażać za kasę a tym bardziej mieć przy ej nie ci z takim deklem jak Ty, to masz mózg i myślenia coś na poziomie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Odp do Zenon
link | zgłoś
2024-03-23
*.176.87.*
Tobie się te panny mogą podobać mi nie. I co tu wiele razy padło, tania i dobra. Czy Wy dalej nie widzicie, że my klienci jesteśmy najbardziej okłamywani właśnie przez te chętne i tanie? A potem jak pani ma 300-1000 za H to już zła, bo za droga i tylko hajs liczy się. Chłopie nie ośmieszaj się. Ona [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
do Zenon
link | zgłoś
2024-03-23
*.112.0.*
Tobie się chyba w głowie coś poprzestawiało. Inteligentnym..Może jeszcze CV o przyjęcie do pracy. Szkoda tylko że wy nie jesteście tacy inteligentni. Wy nas będziecie bezczelnie opisywać i w dodatku nie prawdę a my mamy być mile. Miłym to oczywiście można byc jak ktoś dla mnie jest w porządku to ja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenon
link | zgłoś
2024-03-23
*:a608:288b:*
Escort czy inny portal dla klienta nie ma to znaczenia. Do Apsik: Jeżeli nie lubisz swojej pracy to po co to robisz? Mogę przyznać rację, że nie każdego da się traktować miło, ale można. Do tego trzeba być asertywnym, inteligentnym i kulturalnym. Uważam, że nawet pracując dup... trzeba uzywać m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brak slow
link | zgłoś
2024-03-22
*.36.50.*
Najlepiej to mało płacić i mieć full serwis i jeszcze traktować wyjątkowo i odczuwać przyjemność. Jak to może być, żeby tak pracować i nie czuć przyjemności. No przecież, to takie super rozkosz. Kiedyś klient szedł, płacił, za extra płacił też, robił swoje i szedł. Teraz, to wymagania coraz to i wię [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Apsik
link | zgłoś
2024-03-22
*.96.95.*
Trzeba zacząć od tego, że nie każdego klienta da się traktować miło. Jest coraz więcej roszczeniowych, niemiłych klientów. Myślą, że jak zapłacą to wolno im wszystko. Nie przeczytają opisu, nie pytają przez telefon, a potem w mieszkaniu awantura, lód w gumie. Tłumaczenie, że używanie prezerwatyw jes [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenon
link | zgłoś
2024-03-21
*:790d:f60a:*
Nie lepiej pisać o pozytywnych kobitkach? Zawsze wychodze zadowolony, kobieta mila, zadbana, nie leci w uja z czasem, a co najwazniejsze bardzo dba o siebie i klientow. U niej zawsze czysta laznienka, reczniki, przescieradla itd... Ma ogloszenia z roznymi cenami w zaleznosci od oferty. Na prawde [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ona
link | zgłoś
2024-03-20
*.19.251.*
Z tym obmacywaniem w progu drzwi, to udręka. Frajerzy się nie nauczą nigdy że najpierw kasa potem możesz dotykać. Kasa, mycie potem zabawa. Nauczcie się w końcu kolejności.
Klienci coraz gorsi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Co za wsiok Wal sie
link | zgłoś
2024-03-20
*.102.63.*
To klienci już w progu obmacują i zdziwieni jak się im zwraca uwagę,żeby wpierw zapłacili. Słuchaj wal sie zmień podejście to dziewczyny będą cię inaczej traktować. Jak widać coś z tobą nie tak skoro u dziewczyn jesteś poblokowany skoro się dodzwonić nie mogłeś. Kasa zawsze z gory, bo żadna nie ma g [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K
link | zgłoś
2024-03-20
*.85.89.*
Wal się w domu też taki brudny i śmierdzący kładziesz się żonie do łóżka? Czy tylko źle traktujesz dziewczyny z tej branży? Mam jedną stałą. Dbam o higienę i na spotkaniu sobie nie wyobrażam,żeby nie wziąć prysznica. To jest komolenty brak szacunku do dziewczyny. Dodam, że lód jest tylko w gumie. Ju [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czym się kończy lód bez gumy
link | zgłoś
2024-03-20
*.58.44.*
Choroby przenoszone drogą płciową to wciąż duży problem Polaków, którzy nierzadko sądzą, że "takie" dolegliwości ich nie dotyczą. Tymczasem skala rozprzestrzeniania się chorób wenerycznych nieustannie rośnie, mimo że przed wieloma z nich można się ustrzec w bardzo prosty sposób: używając prezerwatyw [rozwiń/zwiń]
Lód bez, polyk, pocałunki, rimming. Laski nie myślą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do typa Wal się.
link | zgłoś
2024-03-20
*.58.44.*
A czy nie jest tak, że to właśnie wy jesteście dziw...? PŁACICIE, a to jest frajerstwo. Poza tym, to wy ciągle szukacie nowych dziewczyn i nie macie stałej. Raz tu raz tam. To kto tu jest dziwk@? Wy. Masz halo, że mogą się od was higieny? To sobie sam zrób loda, to zrozumiesz czemu się wymaga higien [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2024-03-20
*.132.98.*
Nie mają lustro, nie mają.
Mało poważni klienci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2024-03-20
*.207.165.*
Kiedyś jakiś chu#j wyskoczył, że on sie lubi całować. Nie dość, że wstrętny to jeszcze z japy ja z klopa śmierdział. Czy wy sie kur#wa w lustracji nie widzicie? A nawet jakbyś był przystojny, to całowanie jest czymś innym jak seks. Często nie idziecie się myć, tylko przy płuc że cię w umywalce. I je [rozwiń/zwiń]
Mało poważni klienci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Faceci to barany
link | zgłoś
2024-03-20
*.129.229.*
Jak tak czytam, to już wiem dlaczego dziewczyny tak traktują klientów. Typ tu się czepiają, że dziewczyny wymagają higieny. No, to może sami sobie róbcie loda. Prawie każda ma to samo w opisach. Nie odpisuje na SMS, higiena wymagana, wystawiasz to zostaniesz zablokowany, seks tylko w zabezpieczeniu. [rozwiń/zwiń]
Mile panie
Klienci roszczeniowi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldi
link | zgłoś
2024-03-19
*.158.61.*
Tak. Ktoś słusznie napisał że jesteś traktowany jak dz... aka. To nie one płacą za tylko faceci. Dla nich to praca. Dla was szukanie miodu w dup...ie. Dziewczynie nie płacą za takie usługi, czemu? Wiedzą że żaden z nas nie jest warte 1 zł. I to nie one nas kroją i oszukują a klienci sami się dają ta [rozwiń/zwiń]
Faceci się nie myja i nie wiedzą co to weneryki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie