Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Miła
link | zgłoś
2023-09-04
*:4:940b:*
PYTANIE NAPISALAM.PO TURECKU DZIŚ. PLACILAM OGŁOSZENIE. NIC SIE NIE ZMIENIŁO. CZY WAM KTOŚ. PLACI ZA PISANIE NIE PRAWDZIWYCH INFORMACJI. BEZ KOMENTARZA SZKODA ENERGII I ZDROWIA MOZE KIEDYS. TO KTOS ZWERYFIKUJE. OD GORY I ZOSTANIECIE. ZABLOKOWANI ALE KLAMSTWO JEST W CENIE I OCZERNIANIE U MNIE NIC SIE [rozwiń/zwiń]
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2023-09-04
*.49.40.*
DO "Miła" to chyba Tobie się coś pomyliło. Od 1 września każde PRZEDŁUŻENIE OGŁOSZENIA o miesiąc TO 110 TALONÓW!!! Przed 1 września to było 55 talonów. Niestety ale escortowi chyba w ***ch się POPRZEWRACAŁO. DZIEWCZYNY ZNAJDĄ ALTERNATYWE I NIE BEDZIE NIC!
Super gdy była Roksa escort dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-04
*:20:4a8e:*
PANIE RACZEJ NIE SA NA TYM SAMYM.PORTALU TAM GDZIE JA PŁACE. NIE MA 110 TALONOW. TYLKO JEST 60 NASTEPNIE 125 NASTEPNIE 175. KOLEJNE TALONY TO 225 ITD TAKZE PROSZE SIĘ. OGARNĄĆ. I TO NIE ESCORT PODNOSI CENY ACZ KOLWIEK SA TAKIE SAME JAK BYLY TYLKO KURS EURO SZKODA ŻE. MYŚLENIE. NIE BOLI
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-04
*:20:4a8e:*
NIE POTRZEBUJE 110 TALONÓW. TYLKO 60 POZDRAWIAM
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Haha
link | zgłoś
2023-09-04
*.207.165.*
Tu masz wiadomość od Escort o nowym cennikiem Dzień dobry, Od 01.09.2023 ulegnie zmianie ilość talonów pobieranych za publikację ogłoszeń we wszystkich kategoriach, oprócz kategorii POKAZY/SEX TELEFON. Ilość talonów pobieranych za publikację ofert oraz wyróżnianie ogłoszeń zostanie na dotychcz [rozwiń/zwiń]
Brak
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2023-09-04
*.207.165.*
Suma: 110 talonów Przedłużenie ogłoszenia Także ty sie musisz zapoznać z nowym cennikiem. A ty co ich tak bronisz? Płacą Ci za to? Jak widać tutaj po opiniach to jesteś jedyną zadowolona. Jak lubisz być robiona w ***a i dorabiać taki portal to Twoja sprawa. Prawda taka że jak na Polskie realia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-03
*:19:6eca:*
Takie bzdury wypisujecie dziwie sie ze nikt tego nie weryfikuje i od razu na śmietnik dziwie się a jak portal nie pasuje to przenieść. Sie na inny a nie blotem zarzucać. Brak słów
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-03
*:19:6eca:*
POWIEM KRÓTKO. TO CO PANI NAPISAŁA O KWOCIE KTÓRA. SIĘ PŁACI. TO KLAMSTWO PRZED CHWILĄ. PLACILAM JEST 70.99GR WIEC PROSZĘ. BREDNI NIE PISAĆ. SZKODA KOMENTOWAC
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hejka
link | zgłoś
2023-09-03
*.207.165.*
Miła nie chodzi o narzekanie. Jak ty lubisz przepłacać za ogłoszenia to twoja sprawa. Placac140 zł za ogłoszenie gdzie portal od 2 lat nie rusza do przodu tylko co chwile robi jakieś zmiany i to na gorsze. Na dowali jakiś znaków zodiaka itd jakby to było ważne. Za w wszytko im plac a oni i tak bloku [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-01
*:19:b9c1:*
TAKIEGO PRYMITYWNEGO SŁOWNICTWA TYPU JAK PONIŻEJ UŻYWAJ OSOBO DO OSÓB. NA SWOIM POZIOME. SZKODA CZASU I ENERGII. DZIŚ. OPŁACIŁAM OGLOSZENIE I BYLO JAK ZWYKLE 66ZL MOŻE. OSOBA LICZYĆ. NIE POTRAFI. TO ZAMIAST PISAĆ. GÓWNIANE MEILE. POCZYTAC KSIĄŻKĘ UMYSŁ. ZACZNIE PRACOWAC ZEGNAM
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-01
*:19:b9c1:*
DZIŚ OPŁACALAM WIĘC. JEDTEM DIONFORMOWANA NIE BĘDĘ. WIECEJ DYSKUTOWAĆ. SZKODA ENERGII
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lidia
link | zgłoś
2023-09-01
*.10.183.*
"Miła" musisz się doinformować bo ogłoszenie nie kosztuje już 66 zł tylko 127 zł. Więc nie pieprz głupot jak nie masz pojęcia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2023-09-01
*:bed:da04:*
Do osoby niżej ale jak jedna dziewczyna ma po 40 ogłoszeń a Np jest w małej miejscowości to chyba wiadome ze to ona bardziej nie zarobi bo nie da rady umówić aż tylu a jak da rade to po 5 min wywala a kasuje za czas który nawet nie minął jeszcze plus tez odbierają innym dziewczyna tazke jakby nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-01
*:1f:fbc1:*
WIDAĆ ŻE BARDZO SIĘ PANIOM NUDZI PISZĄC WCIĄŻ I NARZEKAJĄC JEŻELI PANIUSIE NIE ZARABIAJĄ. TO TYLKO Z WŁASNEJ WINY A NARZEKAJĄ PANNY KTÓRE MAJĄ. TAKIE STAWKI ZE GLOWA BOLI MILEGO SPOKOJNEGO DNIA
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-01
*:1f:fbc1:*
Witam ogłoszenie zwykłe kosztuje 66zl plus oplata czyli 70zl najlepiej za darmo bez przesady ogarnijcie sie. Jeżeli osoba chce miec wyróżnione to juz pananny dawno zapomniały na roksie. Było 150zl górny pasek odloty 200zl odświeżyć. Pamięć. Nigdy się. Nie dogodzi co z was za ludzie tylko narzekać. [rozwiń/zwiń]
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika koniec współpracy od dnia 1.09
link | zgłoś
2023-09-01
*.207.165.*
Z jednej strony podniesienie ceny może w końcu ograniczy ilość dodawania ogłoszeń przez 1 osobę. Taka jedna ma 40 ogłoszeń i uważam, że to jest tylko zaśmiecacie portalu. Skoro jest np w małym mieście X gdzie jest mało dziewczyn, a ona da 40 ogłoszeń to i tak tych klientów nie umówi wszytkich i tak. [rozwiń/zwiń]
Nie ma
I to całe mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anka
link | zgłoś
2023-09-01
*.207.165.*
Esport to hieny. 140 zł za miesiąc za ogłoszenie na 30 to przegięcie. Konkurencjo witajcie. A was nie pozdrawiam przerwa ekipo escort
Nie ma
Cena to żart
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anka
link | zgłoś
2023-08-31
*.207.165.*
Już teraz ceny za miesiąc to ok 70 zł. Nie trzymają się własnego regulaminu. Dodają jakieś dziwne ogłoszenia-reklamy swojego kolejnego portalu erozone czy jakoś tak. Porażka ten portal. Niestety dopóki GFE nie zamieści reklamy na garsonką to tylko dziewczyny beda wiedziały o nowym portalu i się nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2023-08-31
*.207.165.*
Uwaga do Zdziwionego. Przeszkadza szwagier że się bzyka szkoły na tym samym przesieradle ale jak Wacka bez gumy i pocałunki chcecie to jakoś wam brak higieny i choroby nie przeszkadzaja. Hipokryzja totalna I przestańcie tutaj wypisywać nr telefonów. Bo od reklam pan zwłaszcza jakoś dziwnie że każda [rozwiń/zwiń]
Zadnych
Duzo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona
link | zgłoś
2023-08-31
*:2c19:f67b:*
Osoba pisząc ze Escort podnosi ceny masz racje a najgorzej ze promują swoje osoby co maja po kilka ogłoszeń z innym wiekim i nazwa ale są aż na tyle debilami ze zdjęcia zdradzają i nr tel Co dla mnie jest to chore
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie