Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Pozdrawiam w niedziele
link | zgłoś
2023-12-17
*.199.53.*
Bez dominacji zarabiam w tym miesiącu tyle a pracuje od 10-18 Grudzień to jest ten miesiac w którym kasa się sypie jak na loterii. Dziewczyny ma nadzieję że u Was też gruba kasa leci :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Uuu
link | zgłoś
2023-12-13
*.207.165.*
Oczywiście,że stawki mają znaczenie. Ja sama miałam w ofercie i nie ma tak,że ruch jest na tym lepszy. Nie ma aż tylu zwolenników dominacji toaletowej. Stawka 100 zł dopłaty za sikanie to nie jest dużo, ale już za scat jak brałam konkretną stawek dopłaty, to myślicie,że byli chętni? Byli. Tylko, że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do dominacja toaletowa
link | zgłoś
2023-12-13
*.60.21.*
Piss i scat ruch zależy od stawek, bo są takie panny co za sikanie biorą 50 za scat 100 a są takie co biorą 500 i więcej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Odpowiedz do osoby niżej
link | zgłoś
2023-12-13
*.204.13.*
Dominacja toaletowa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pytanie do "Ja"
link | zgłoś
2023-12-12
*.60.52.*
Co to znaczy "specyficzne usługi"? Czyli jakie to są usługi?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nibu
link | zgłoś
2023-12-10
*.207.165.*
A to dobre! Frajer z kawałkiem skóry między nogami, który musi płacić za seks, bo inaczej nie z#$rucha obraża dziewczynę od obleśnej parówki!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2023-12-10
*.173.192.*
Patrz jak się wzburzył. Czyli oni wszystko mogą o nas pisać a my nic. I taki właśnie jak on cię opiszę. W dodatku nie prawdę. Co niektòrzy to nawet nie wiadomo czy byli tylko przytakują. Sam przykład nie widział kogoś a już mòwi jak kto wygląda.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xxx
link | zgłoś
2023-12-10
*.173.192.*
Znając życie to napewno sam siebie nie widzisz w lustrze. Skoro mnie nie widziałeś to skąd możesz wiedzieć jak wyglądam. Co prawda zabolała? Szkoda że nie ma stron gdzie was można opisywać.To byś dopiero się zdziwił..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2023-12-10
*.204.13.*
Do osoby na dole sama Jesteś obleśna parówka pewnie:)i pewnie nic nie umiesz tylko oszukiwać a potem płacz że nic cię nie chce karinko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xxx
link | zgłoś
2023-12-09
*.173.192.*
Te co robiły i robią specyficzne usługi to zawsze mają branie. Bo oni przecieź lubią to najbardziej obrzydliwe i obleśne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2023-12-08
*.204.13.*
Ja też nie narzekam co dzień zarabiam ale staram się aby klienci byli zadowoleni wiadomo nie ma cudów ale mam co dzień powodzenie czasem są dni że mam dwóch ale mam specyficzne usługi i nie każdemu się podoba to co oferuje.Pozdrawiam wszystkich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olo
link | zgłoś
2023-12-08
*:::*
Trochę za wami nie nadążam. Co to znaczy, że Nikt mądry nie zadzwoni na żaden nr tel z tego portalu bo ciężko może się zdziwić?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Prostytutka
link | zgłoś
2023-12-08
*:b:a05:*
KRZYCHU co ty ich tak bronisz? Aby to nie twoja ta durana roksa+? Hahaha Przez opcję "kontakt" wiele osób już się kontaktowało bezskutecznie. Ty jesteś na prawdę głupi jeśli myślisz, że wszystkie są takie głupie jak ty :))) Dali wyraźne info, że bez haraczu w wysokości 60 zł nie zweryfikują nr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2023-12-08
*.49.200.*
Chyba nie u wszystkich jest zle. Do laski w Bielsku na zlotych kilka razy musialem dzwonic zeby ja trafic wolna. Dobra renoma to ma. jak wy pracujecie na zasadzie daj kase i wyp... laj to potem nie ma sie co dziwic.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kola
link | zgłoś
2023-12-08
*:b:a05:*
Ja mam cały czas dobry ruch. Nie rozumiem dlaczego u was taka lipa. Idioci zawsze wydzwaniali i będą wydzwaniać, ale od tego w telefonie jest opcja blokuj numer. Ja w każdym razie nie narzekam na ruch w interesie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jjj
link | zgłoś
2023-12-08
*.60.35.*
Garsoniera strona dla frajerów co nie mają co robić z czasem i wypisują głupoty. Szkoda ze ci co tam piszą te głupie opinie nie zaczną najpierw od oceny siebie. Klienci by się zdziwili jakby dziewczyny zaczęły wystawiać opinie klientom. Wtedy by się dowiedziei jakimi smkerdzelami są.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Porażka
link | zgłoś
2023-12-08
*.173.192.*
U mnie od pon do środy było tak nawet nie najgorzej. A od wczoraj ***nia. Telefony nawet dzwonią ale nic z nich nie wynika. Sami wyciągacze adresów albo wystawiacze. Albo odwołują. Poprostu same debile dzwonią.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-08
*:81a1:7aa7:*
U mnie było okay od pon do środy może było tylko 2 ale od wczoraj i dziś cisza przez cały dzień modłę się aby wlasnie jutro było dobrze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Obserwator
link | zgłoś
2023-12-08
*:af:9560:*
Mnie rozwala znajomość branży przez typa z Dolores (a Dolores to na cześć tej curvy z lasu w Poranku Kojota, którą Brylant zostawił bez kasy! Dobre skojarzenia!). Za pieniądze div sponsoruje on najbardziej znienawidzony przez divy portal garsoniera i jeszcze się tym chwali.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kijowo
link | zgłoś
2023-12-08
*.207.165.*
Dalej bez zmian. Grudzień będzie gorszy ja listopad.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie