Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Klienci gorszego sortu niech walą reka. Zbych
link | zgłoś
2024-03-19
*.158.61.*
Jak ktoś normami i gada z dziewczynami, to pozna druga stronę prace oczami dziewczyny. PRZEDE WSZYSTKIM A CZEGO ŻON NIE RUCHCIE? BO ŻONY NA 3 SEK NIE CHCĄ SEKSU I DLATEGO MUSICIE PŁACIĆ. BEZ KASY MAŁO KTÓRA WAS BY CHCIAŁ. *Płatne z góry, bo jaką dziewczyna ma gwarancję zapłaty po zrobionej usł [rozwiń/zwiń]
Klienci mają dużo pretensji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Racja
link | zgłoś
2024-03-17
*.173.172.*
Już nie wspomnę o nagminnym wyciąganiu adresu i obdzwanianiu ogłoszeń i umawianiu się z kilkoma dziewczynami na raz. Dzwoni taki koleś się umòwi a potem dzwoni na inne ogłoszenia i dalej się umawia. Co niektòrzy to potrafią nawet pōł dnia dzwonić i się umawiać wszędzie a i tak nigdzie nie dojedzie.W [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A jak
link | zgłoś
2024-03-17
*.173.172.*
A co poczuliście panowie jak to jest my jesteśmy wystawiane po kilka razy dziennie przez was. A jak wy się rozlanczacie przez telefon i jeszcze w dodatku potraficie wyzywać. Nikt bez powodu się nie rozlancza.Nawet ogłoszenia nie potraficie przeczytać pytacie się o to samo co jest napisane ane.Najpi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wal sie
link | zgłoś
2024-03-17
*:a854:f4c8:*
Płacisz za pół godziny 200zl,spotkanie trwa 10 minut,ściema jak h...j,płacisz po wejściu do mieszkania ,a potem ona już dyktuje warunki,nie te co w opisie,nawet nie można dodać negatywnej opinii ,portal odrzuca negatywne opinie,przestrzegam klientów,to ty jesteś traktowany za twoją kasę jak dzi...ka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wał sie
link | zgłoś
2024-03-17
*:f45d:a8dc:*
Te ogłoszenia to jeden syf,ogłaszają się że kto wystawi to jest blokowany,umawiam się wcześniej dzwonię pod adresem telefon wyłączony,inne rozłączają się hamsko,wymagania higiena a *** *** kałem taki exklusiv,odradzam lepiej zjechać sobie na recznym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Ola
link | zgłoś
2024-03-14
*.102.244.*
Tego to nawet admini nie wiedzą. Oni sobie olewają tam wszystko. Jednym werufikująca szybko inne czeka nawet 2 doby. Dziwni są tam ci ludzie co tam pracują. Biorę się za biznes ale chodzi im tylko o kase
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2024-03-14
*:5456:e7a1:*
Ile trwa weryfikacja konta i zatwierdzenie konta na Escort jeśli o 13 założyłam i aktywowałam ale dalej czekam na zatwierdzenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dziewczyny pogadamy? Klieny
link | zgłoś
2024-03-12
*.232.105.*
Escort przede wszystkim powinien zacząć lepiej weryfikować ogłoszenia, bo mają straszny bałagan. Poza tym wyeliminować wszystkie ogłoszenia poniżej 150 zł. Po przejrzeniu 40 ogloszeń z rożnych miast nie było ogłoszenia gdzie lód jest w gumie i jest normalny serwis. Każda z nich finał w ustach i anal [rozwiń/zwiń]
Pewnie sa
Panie nie dbają o swoje zdrowie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Buu
link | zgłoś
2024-03-12
*.102.239.*
Na 1 można zarobic. Jakby każda miała po 1 ogl to by każda zarabiała, ale widać laski lubią dobrabiac portale. Bo i po 30 ogl mają. Dolores niby się reklamuje na garso i tak się mieli na po.. hube ogłaszać, i co? Każdy tylko plac, plac, ale nie ma ruchu z tych nowych portu. Jeszcze w dodatku zamiesz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Buśka
link | zgłoś
2024-03-12
*.65.100.*
Mam ogłoszenie na Dolores. I co z tego jak prawie nic nie dzwoni. Oba portale mają bardzo słabą reklamę. Wystarczy wrzucić reklame na Garsonierze.com i już będzie lepiej . Rzeczywiście ceny są za wysokie na Escort.pl.Zmnieszylam ilość ogłoszeń.Mialam 10 a mam teraz 4 i tak nie wszystkie opłacam. I s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
O.
link | zgłoś
2024-03-11
*.102.239.*
Co to znaczy skrzyknąć? Każda widzi z jakiego portalu jest największym odzew, to co mają się skrzyknąć żeby przejść na Portland gdzie nie ma odzewu? Bo roksa plus sobie chce interesie ubić? Z takim początkiem jakim mieliście i zamieszanie ogłoszen bez zgody to raczej mało która będzie chciała z taki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
O.
link | zgłoś
2024-03-11
*.102.239.*
60zl/msc ok nie dużo, ale jak ma mi się nawet te 60 zł nie zwrócić to nawet nie ma co dodawać ananosu. Na escort jakby nie patrzeć ruch jest. Dziewczyny nie zrezygnują z portalu który zapewnia zysk.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hjsjsj
link | zgłoś
2024-03-11
*.207.165.*
Siedzimy, bo jedynie tu można zarobić. Od was ani z Dolores nie ma żadnego odzewu. Klienci nie korzystają z tych portali także jakiś sens przechodzić i płacić? Żaden.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do roksa plus
link | zgłoś
2024-03-10
*.173.172.*
Z chęcią bym przeszła na wasz portal ale to wszystkie dziewczyny by musiały się zmòwic ale jak widzisz co niektòrzy nie umieją liczyć. W tej kwestii zgadzam się wszyscy narzekają ale cicho siedzą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
roksa.plus
link | zgłoś
2024-03-07
*.118.61.*
Narzekacie, ale nadal tam siedzicie, zamiast się skrzyknąć i przejść do nas, na Roksę Plus i mieć to samo, za sześć dych i bez debilnych ograniczeń na linki do Onlyfans i inne. Szczerze mówiąc zastanawiam się, co im ten Onlyfans tak przeszkadza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bsjej
link | zgłoś
2024-03-04
*.207.165.*
576 375 742 Czesc, obejrzyj koniecznie dokument" Demony sexu" Piotra Glasa na YouTube Temu z***mu to się chyba nie znudzi. Niech sam się umoralnia palant.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oni są bezczelni
link | zgłoś
2024-02-29
*.199.53.*
Skasowali czy zablokowali? Kontaktowałaś się z nimi z jakiego powodu? Portal pora żeby się zamknął albo żeby dziewczyny przestały zamieszczać ogłoszenia. Polityka tego portalu jest dziwna. Jednym coś zabraniają innym nie. Regulamin jest chyba tylko żeby był. Zarabiają tyle kasy i jeszcze im mało. Na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olka
link | zgłoś
2024-02-28
*.178.118.*
Kasuja sami ogloszenie ktore jest oplacone. Skasowane ogl trzeba oplacic jeszcze raz a przypominam ze jefno kosztuje 140 zl czy to nie zlodziejstwo?
Zadnych
Drogo i kasuja oplacone ogloszenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
po*** portal
link | zgłoś
2024-02-26
*:::*
Głupie chłopy pójdą i tak. Ale teraz na temat. Portal a raczej admini przechodzą samych siebie. Pojawiła się nowa inf.odnośnie nie zachęcania w opisie do kontaku przez Whatsapp osoby, które nie są zweryfikowana,a tym czasem można się kontaktować bez problemu. Jaki to ma sens, żeby zakaz osobą niezwe [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Administracja to główna wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hej w poniedziałek
link | zgłoś
2024-02-26
*.34.244.*
Wspierać tylko nasze panie. Jeszcze nawet w ogłoszeniu nie zaznaczy, że z Upadliny. A telefon najczęściej odbiera telefonie tka. Na miejscu potem zonk bo Ukr otwiera drzwi. Ja to zaraz wychodzę bo nie odrabiam tego dziadostwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie