Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Wiki
link | zgłoś
2023-10-13
*.173.103.*
Wygląda na to że roksa wróciła pod nazwą Dolores.pl wygląda identycznie jak nasza stara roksa. Bardzo łatwo połączyć swój anons kontem i bardzo dobry kontakt z administratorem szybko odpisują. Oby się ta strona przebiła bo już mam dość Escort. Ogłoszenia opłacone a strona nie działa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-10-13
*:53c3:eeb2:*
Rozumiem ale to nie znaczy ze każda oszukuje najczęściej oszukują te które maja bardzo zretuszowane zdjęcia w sensie ze bardzo mocno wygładzone ciało oczywiście nie mowie ze każda dlatego pisze ze najczęściej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zibi
link | zgłoś
2023-10-13
*:408c:3cce:*
Dziewczyny kradną zdjęcia z niemieckich stron Leides.de. zaniżają wiek,jakie oszustki w Swiebodzice...wystarczy wejść na Escort.pl i Google szukaj i można znaleźć wszystko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-10-13
*:3d12:c268:*
Do pana od nazwy Jaś fasola to nie jest tak ze każda dzieczyna oszukuje okay może są takie co oszukują ale to nie znaczy ze każda z nas taka jest plus czemu piszesz ze jak ładna to by się nie ogłaszała to jej życie co robi a nie twoje I to ze Escort ma swoje bicia nie znaczy ze odrazu twoim zdan [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szwagier Mirek
link | zgłoś
2023-10-13
*.136.100.*
Można tam znaleźć dobre ogłoszenie, ale wiele z ich jest fejkowych, mozna łatwo się naciąć na oszustów, polecam przed wybraniem pani poczytać opinie o niej na forum-garsoniera.pl, ja znam takich co się mocno nacięli. Zdarzają się różne szantaże itp., lepiej poczytać opinie.
Można znaleźć dobre ogłosznie
Można się naciąć na oszustów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rybka
link | zgłoś
2023-10-13
*.49.200.*
Kobieto, to sa pojedyncze przypadki i takiego pana grzecznie i kulturalnie sprowadza sie na ziemie i pokazuje wyjscie. Ty dogryzasz komus o kim nie wiesz niczego. Jaś fasola ma swoje racje bo widzi to ze swojego punktu a ty tez innego. Gdybys byla inteligentna, rozumialabys to. I nie obrazajcie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emi
link | zgłoś
2023-10-13
*.254.183.*
Jaś gdybys był taki *** nie musiał byś płacić żeby zamoczyć swojego frędzelka. Brzydale też mają żony wiadomo jakie.. sorry nie chce kobiecie ubliżać. I to że masz żonę wcale nie znaczy że jesteś facetem z klasą, bo na pewno nie jesteś eleganckim przystojnym...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
....
link | zgłoś
2023-10-13
*.254.183.*
Rybka to proszę iść do zoo. Niestety ale bardzo wielu panów powinno mieć zakaz dostępu na takie ogłoszenia, także działa to w dwie strony, niektórych to od pługa nie dawno oderwano. Część panów nawet umyć się dobrze nie potrafi, umyje się zwieszchu w między nogami smród, i przychodzą takie imitację [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rybka
link | zgłoś
2023-10-13
*.49.200.*
Do pani ktora szczeka. co ty kobieto wypisujesz? Masz rowno pod sufitem? Czy ciebie fryzjer traktuje gorzej bo mu sie nie podobasz albo lekarz gorzej leczy bo ma ladniejsze pacjentki? Skoro oferujesz ful serwis tylko dla playboyi to to dopisz w ogloszeniu. Nie dziwie sie ze masz klientow z miek [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rybka
link | zgłoś
2023-10-13
*:52:b4b2:*
DO JAŚ FASOLA Zgadzam się z tobą i przyznaje ci rację. My pracujemy na to żeby ten fach miał dobre imię a niektóre labirynty to niszczą. Zdjęcia jak modelki a w drzwiach wieloryb i jeszcze za oglądanie każe płacić. Kur... do zoo są tańsze bilety i małpy zgrabniejsze. Uważam że należy szanować s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jasiu Jasiu żal
link | zgłoś
2023-10-13
*.207.165.*
Jaś Fasola jak liczy na full to niech się liczy że może ty nie jesteś tym fullem dla dziewczyny które oferuje takie usługi.. Typom się wydaje że flak w majtkach na nas działa. Bo to wsadzenie za dwa ruchy. To nasz praca to my to robimy nie wy panowie. My was doimy z kasy. Za dużo pornosow. Za kasę c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rybka
link | zgłoś
2023-10-13
*:52:b4b2:*
Po co się klucic?. Wiadomo, że nikt nie skopiowalby tak dokładnie ogłoszeń. Escort przechodzi na dolores tak jak roksa przeszła na Escort. Wystarczy włączyć myślenie ale z tym dużo ludzi ma problem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaś fasola
link | zgłoś
2023-10-13
*.9.244.*
Mam zone i 3 dzieci jestem normalnym szczupłym 38 letnim facetem a i nie powiedziałem ze wszystkie takie jestescie a skoro taka wredna jesteś to odbije piłeczkę gdybys była dobra w te klocki była bys ładna to nie musiala bys sie oglaszac na tego typu stronach za drobniaki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2023-10-13
*.49.225.*
(Dziewczyny to jest mail do escort [email protected] Strona od kilku dni nie działa zdjęć nie widać.) Nie wiem czy to roksa pod nowa nazwa DOLORES.PL ale wszystko wygląda tak jak kiedyś było na roksie więc może nie długo będzie można pogonic escor w p.i.z.du złodzi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emi
link | zgłoś
2023-10-13
*.49.225.*
Jaś fasola biedny sfrustrowany człowieczku spójrz na siebie i będziesz miał na wszystko odpowiedź, nikt nie chce z tobą nic robić ani żebyś wracał nie jesteś mężczyzna z klasą ani w prywatnym życiu żadna cie nie chce i prostytutki Cię gonią. Innych mężczyzn traktujemy inaczej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaś fasola
link | zgłoś
2023-10-13
*.9.244.*
Ja osobiście uważam ,ze dobrze ze czasem strona szwankuje i płacicie za nic to tak jak z wami oferta full wypas przychodzę i nic się nie zgadza zdjęcia sprzed 10 lat wypraszanie po 10 min bo co mam z tobą dalej robić no jak to co masz w ofercie cała godzina czy masaż to masuj same robicie klientów w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-10-13
*.207.165.*
Ogłoszenia są ale nie ma zdjęc. Oni w ogóle mają nas gdzieś. Biorą tyle kasy a nie można zarobić bo ciągle problemy. Zacząć ich zasypywania maila trzeba. To jest żart co oni robią
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-10-13
*:bda6:14fd:*
Escort nie działa wchodzę na Escort aby zobaczyć czy ogłoszenie jest moje zawsze tak robię zanim loguje się aby zoabczyc czy Escort nie usuwa a tutaj *** nie widać zdjęć nie da się wgl zobaczyć zdjęć loguje się aby edytować opis nie da się nawet edytować szlak może trafić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2023-10-12
*.75.102.*
Witam drogie panie. Przepraszam że pisze to tutaj wiem że nie jest to miejsce na takie pytania. Ale jestem w potrzebie nie mam już pomysłu gdzie się udać z moim zapytaniem .Wiec od początku jak wygląda takie spotkanie z takimi paniami jak wy ? Jak się zachować po umówieniu jak zacząć by było ku [rozwiń/zwiń]
.
.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2023-10-12
*.49.225.*
Dolores wygląda identycznie jak roksa,czy ktoś wie co to za portal? Zostawiacie tam ogłoszenia? Trochę mi się nie podoba że wyświetlają się moje ogłoszenia bez mojej zgody a z drugiej strony mam dość escortu, podnieśli złodzieje na takie ceny i jeszcze ciągle awarie to dostaną po nosie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie