Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Daw-id
link | zgłoś
2023-08-02
*.104.183.*
Uwaga na prostytutkę z Warszawy- Laleczka VIP - Karolina Dobuszyńska 603 267 309. Dziewczyna szantażuje i grozi - wyłudza pieniądze.
Brak
Oszustka, szantaż, starsza niż w ogłoszeniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paul
link | zgłoś
2023-08-02
*:4c6e:57e0:*
Nie do wiary. Wy wszyscy jesteście jakimiś totalnymi analfabetami. Piszecie, jak bezmózgie ameby z tonami błędów. Debile i debilki do granic możliwości. Nikt z was nawet podstawówki nie skończył, bo to zwyczajnie niemożliwe i jeszcze śmiecie próbować pisać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
***
link | zgłoś
2023-07-27
*.152.76.*
W rzeczywistości dużo starsza nie 37 lat tylko 67 gruba naciągaczka umawia się a później blokuje telefon w mieszkaniu Bródno prześcieradło całe w spermie nie uprzejma nie polecam gościu schowany w łazience robi Miła zdjęcia i kmeruje uwaga!!!!!Miła Kielce i sucha beskidzka 507488886
Brud smród i
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolo
link | zgłoś
2023-07-25
*.146.114.*
Uwaga na nią 19 lat pisze w ogłoszeniu . W rzeczywistości dużo starsza niezadbana tel +48 452 133 460 lub +48 788 638 734 arogancka naciagaczka . Przestrzegam idziesz na swoje ryzyko .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany123
link | zgłoś
2023-07-24
*.173.156.*
+48 790 -310 -294 Starogard gdański nazwa Wilgotna typiara przyjmuje w hotelach to samo prześcieradło aż obrzydliwe aby przyjmować klijentow na tym samym prześcieradle od spermy nie polecam do niej chodzić bo dzieczyna ewidentnie nie zwraca uwagi na higienę tylko na kasę
To samo prześcieradło
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona
link | zgłoś
2023-07-24
*.173.156.*
Uważajcie na ten nr tel 795-234-966 typek wypisuje do dziewczyn wyzywa je szantażuje u grozi
Chory psychicznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadziwiony
link | zgłoś
2023-07-21
*.85.185.*
790 659 611 fit ania na zdjeciach czarna w rzeczywistosci o ile to byla ona blond twarz ładna cialo tez ale nie przyjmuje tak jak pisze prywatnie tylko to burdel na jezdzca nie chce dotykać nie wolno widać ze robi to bardzo na siłe nigdy wiecej.
wygląd
grymas niezadowolenie nieprawdziwe ogłoszenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany350
link | zgłoś
2023-07-20
*.173.156.*
Kicia 2 dni. Namiętnie dwa dni nr tel +48 732 922 316 Uważajcie na nią warunki w mieszkanku ma okropne wszędzie śmierdzi zgniłym kondonem wstyd
Warunki kiepskie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zaskoczony
link | zgłoś
2023-07-20
*.173.156.*
A co ty będziesz mówić co kto ma robić bd ktoś chciał to pójdzie do dziewczyny Innej a płacenie z góry w takiej branży jest obowiązkowe a nie ze facet za darmo porucha dużo jest tez facetów oszustów ktorzy ruchaja i nie płaca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany456
link | zgłoś
2023-07-19
*.235.187.*
UWAGA! Można trafić na naciagactwo zakończone szantażem. Pilnujcie czy nie jesteście nagrywani. Nie płaćcie z góry. I mie robcie nic jeśli w lokalizacji jest ktoś jeszcze - choćby inna dziewczyna.
Niesprawdzone konta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany 15
link | zgłoś
2023-07-13
*:97a3:ca67:*
Starogard gdański biust 10 mega biust +48 452 001 676. +48 724 582 927. +48 530 246 014suka oszukuje z wiekiem po *** przyjedzasz do takich małych miejscowości i oszukujesz facetów zmarnowałem 350 zł bo po 10 min mnie wywaliła a za 350 jest godz oszustka jedna żeby cię twój alfons wydymał nie pol [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ok
link | zgłoś
2023-07-12
*:732c:3fe7:*
MOIM ZDANIEM DZIEWCZYNY NIE POWINNI PRZYJMOWAĆ CYGANÓW ONI OSZUKUJĄ ZAPŁACĄ WAM PIENIĘDZMI KTÓRE WCZEŚNIEJ ZOSTAŁY SKRADZIONE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misiek
link | zgłoś
2023-07-12
*.171.111.*
Poszukuje umięśnionej zbudowanej Kobiety z ogłoszeń może ktoś taką poznał spotkał???
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2023-07-11
*:566d:b779:*
Klaudia Starogard gdański masaz byle jak ze aż szkoda kasy na takie coś gdy robi masaz na *** lat niby 31 a otwiera kobieta po 40 plus pisze ze wazy 57 a w realu 3 rasy wieksza nawet widać ze zdj korektowane są
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany15
link | zgłoś
2023-07-05
*:4978:1db3:*
Majka nr tel to +48 780 636 062 i Agatka nr tel to +48 508 412 164 to ta sama dziewczyna ma napisane ze 26 lat a otwiera kobieta po 30 latynowska pupa ,milif , VIP lady ,afrodtyta ,szalona nr tel to +48 452 973 521. +48 516 720 801, +48 451 569 540 to ta sama osoba pisze ze 27 a otwiera po 40 ja się [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szok12
link | zgłoś
2023-07-05
*:f43e:6533:*
Uwazajcie na ten nr tel 882565110 typek nie czyta ogłoszenia zadaje pytania które nie maja sesnu jednym słowem blokuje linie. Zdaje pytania oczekując na odpowiedz dziewczyna odpowiada na pytania a on nagle przerwa dziewczyna mówi żeby przestał z grzecznym głosem aby odpowiedzieć na jego pytania tak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sisilover
link | zgłoś
2023-06-30
*.173.233.*
Panowie którzy nie nadawają się na klientów opisują dziewczyny to ja może zacznę opisywać takich patoli. Z ich numerami telefonów oczywiście. A portal Escort niech zablokuje takich na wpisy najlepiej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zajefajny
link | zgłoś
2023-06-30
*:3565:ac6f:*
+48 530 246 014. +48 724 582 927. +48 452 001 676 Starogard gdański jedna typiara ma kiła ogłoszeń odbiera dziewczyna robotę oszukuje z wiekiem nie polecam szkoda czasu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
***ona
link | zgłoś
2023-06-30
*:3565:ac6f:*
505-687-109. Uważajcie na typa dziewczyny przyszedl do mnie mówi ze pięknie pachnę a nagle zaczął gadać umyj się bo ***sz jedynym słowem chamski typek Uważajcie na niego bo serio wiadomo ze podczas sesku się człowiek płoci ale to nie odrazu powód aby wyzywac nie odbierajcie od niego tel dziewczyn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szok
link | zgłoś
2023-06-24
*:40f6:505e:*
Klaudia lat31 Starogard gdański ładna zadbana ale wiek to chyba bardziej 40 a nie 31 masaz byle jaki zmarnowałem 300 zł za masaz gdzie pisze ze 45 min a trwał chyba tylko z 30 bez sensu nie polecam dziewczyny niech wraca tam skąd przyjechała i niech tam robi ludzi w konia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie