Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agresciakowa
link | zgłoś
2023-03-13
*::208:*
Ja zrezygnowała z Escort, dla mnie to co robią to przechodzi ludzkie pojęcie. Jakiś tryb Boga im się włączył, myślą, że mogą robić co chcą. Usuwają ogłoszenia bez jakichkolwiek ostrzeżeń lub tłumaczeń, blokują konta gdzie ma się żetony, a póżniej rządają skanów dowodu osobistego! Mam nadzieje, że ht [rozwiń/zwiń]
Brak
Usuwają ogłoszenia, blokują konta i pieniądze wpłacone na konto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bleee
link | zgłoś
2023-03-10
*.193.233.*
https://pl.escort.club/anons/91740.html Nie polecam masaz Białystok tragedia , masażystka w bieliznie pojeździła rekoma i to wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rambo
link | zgłoś
2023-03-01
*.173.184.*
Escort to oszustwo. W Poznaniu, czy Gdańsku naciskiem się na setki fałszywych zdjęć. Np jedna Panna ma kilka ogłoszeń. Jedziesz, a tam inna laska. Kilka razy na ogół po 300 i kilka po 400. Ściema na maksa. Skoro za ogłoszenia Panie płacą, to znaczy, że jak ktoś publikuje setki fałszywych zdjęć tego [rozwiń/zwiń]
Brak
Mnostwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nic
link | zgłoś
2023-02-16
*:b40c:99f6:*
kurczę ile ja się nabiegałem zanim spotkałem dziewczyny takie jak na fotkach i rzetelnym opisem ale znalazłem kilka fajnych dziewczyn i się ich trzymam nie szukam i nie tracę czasu na miny i zbyt idealne fotki a o opisie nie wspomnę, te dziewczyny co poznałem są fajne i uczciwe dla mnie traktuje je [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pantera
link | zgłoś
2023-02-16
*.128.101.*
Dziewczyny ja się uzeram z nimi od ponad 2 tygodni. Tez mi zawiesili konto itd. Mam moje zdjęcia, mam dużo opinii od klientów, a jednak się uczepili…. Nie chce zmieniać zdjęć bo klienci je znaja. Miałam zdjęcia z profesjonalnej sesji plus z ręki tak jak za granica się robi. Zweryfikowałam profil już [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2023-02-15
*.146.74.*
Czego spodziewacie się po dziewczynach za 200-300? Przecież nad tym ma ktoś ma łapę. W drugim pokoju siedzi sutener…. Ogarnijcie się, nie lepiej zapłacić więcej i pójść do dziewczyny prywatnie?-400 w górę! Sama pracuje na większej stawce i nigdy nie miałam problemu z klientami. Chyba, ze ktoś był na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ania.lipka4
link | zgłoś
2023-02-15
*.182.252.*
Zapłaciłam tyle pieniędzy za ogłoszenia, potwierdziłam! Z twarzą nie chcą odblokować. Co to za portal?! Nawet fotografowie się skarżą!!!! Blokują ogłoszenia bo to zwykli złodzieje, by odbudować nowe konto i założyć nowe anonse! Pisze prywatnie. Nie pracuje z nikim.
Oszustwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pracujaca
link | zgłoś
2023-02-14
*.204.77.*
Właściciele escort to oszuści , wrzuciłam zdjecia do ogłoszenia , w chwili kuedyvzapacilam za ogłoszenia zawiesili mi konto zadając weryfikacji , po wysłaniu zadanych zdjec zażądali filmiku wideo na którym nam ruszać głowa w prawo i lewo 10 sek zrobiłam tak oczywiscie nie zaakceptowali tego pieniędz [rozwiń/zwiń]
Oszuści
Zenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Erotyk
link | zgłoś
2023-02-11
*.173.64.*
bit.ly/40BcDFt Zarejestruj się i poznaj nowe osoby do związku , miłości za darmo i nie tylko rejestracja jest darmowa bez kosztów .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek
link | zgłoś
2023-01-11
*.7.231.*
Szkoda kasy na większość ogłaszających dziewczyn.Mają kilka numerów a w czasie pobytu co minutę dzwoni telefon a dziewczyna przeprasza i odbiera aby umówić się z następnym.Po 10 minutach słyszę czas minął,bo następny czeka na klatce.Nawet cipki nie podmywa,bo brak na to czasu.Gdzie te czasy kiedy dz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henryk
link | zgłoś
2023-01-08
*:a429:692:*
Portal escort sięgnął dna. Publikują tylko cudowne komentarze a jakakolwiek krytyka nie ma szans ujawnienia na stronie. Nawet w kwocie 500 zł anonse to oszustwa. Dziewczyna inna niż na zdjęciach. Płacisz 500 zł i masz wypadać po minucie, bo na klatce czeka następny.
brak publikacji negatywnych opinii, oszukane zdjęcia, nieprawda w ogłoszeniach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2023-01-06
*.11.130.*
Monika lux 19 lat z Poznania. Ona jest oszustką, niegrzeczna i niekulturalna. Pokój jest brudny. Ostrożnie. Dziękuję.
Niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jony ***a
link | zgłoś
2022-12-26
*.12.232.*
Niektóre są ***, najlepiej być stałym klientem. Nieraz się nadziałem, no ale cóż
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2022-12-14
*.254.176.*
Bez podania powodu zawiesili mi konto i napisali ze mam im wyslac zdjecie twarzy i po 1 pozycji z twarza z sesji. Co *** jeszcze moze pesel i pin do konta.***y Dlugoletnia konsumentka
Dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alonzo33
link | zgłoś
2022-11-14
*.173.233.*
Sex na pieniądze nie raz się zawiodłem zdjęcia podretuszowane ,ale do 100 sprawy kiedy mi nie otwiera dziewczyna z ogłoszenie a jest inna dziękuję za spotkanie to po pierwsze panowie a po drugie nie raz trafiłem na dziewczynę było ok teraz na brazylijskie shemale się przeżyciem kobieta z penisem [rozwiń/zwiń]
Spodnie na wysokim poziomie ale to z nie każda dziewczyna ????
Nie zawsze dziewczyna z ogloszenia zdjęcia przeretuszowane administrator powinien sprawdzać co udostępnia na stronie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktoria
link | zgłoś
2022-11-08
*.49.135.*
Panowie Wasz wygląd i czasem higiena pozostawia wiele do życzenia, że niektórym nie wstyd w ogóle przychodzić. Chcecie ładnej Pani ale taka ładna Pani też by chciała mieć ładnego zadbanego klienta a nie jakiegoś "Janusza". Nam też NIE JEST miło dotykać mało atrakcyjnego pana. Lustra w do [rozwiń/zwiń]
Brak higieny, wygląd, kultura
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wenus
link | zgłoś
2022-11-04
*.7.102.*
Połowa dziewczyn to oszustki.Piszą wiele,mają kilka ogłoszeń z różnymi numerami telefonu.Jak już się umówisz i zapłacisz to możesz liczyć tylko na szybki numerek i wypad.Ale zdarzają się dziewczyny solidne ale trzeba je odnaleźć i z nich korzystać.
Jest jedynym portalem gdzie można znaleźć wiele ogłoszeń pan.
Niestety połowa ogłoszeń to oszustki i nie zamieszcza się negatywnych opinii.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niki
link | zgłoś
2022-09-23
*:ff1f:47ff:*
O jejku co niektórych bardzo boli że nie mogą dodawać negatywnych opinii. Tak to by każda miała nawalone tych negatywnych opinii. Biedactwa. Nie wszyscy normalni dzwonią na takie ogłoszenia to to właśnie tacy tutaj piszą;))))Teraz dziewczyny robią selekcję,psychole odpadają . Takich właśnie to boli [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2022-08-25
*:d219:1424:*
Najgorszy portal z anonsami divy dają sobie same mega pozytywne komentarze oszukując klientów ,a klient nie może dodać negatywnej opinii jednym słowem jedno wielkie oszustwo najwyższy czas aby wami zajęła się prokuratura
Brak
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oracz
link | zgłoś
2022-08-23
*.221.89.*
Porażka ,umawiają się potem nie odbierają tel.nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie