Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ja
link | zgłoś
2023-06-21
*.152.76.*
+48 604 128 716uwaga!!!!!!!!!!!na pulę oliwie z suchej beskidzkiej oszukuje umawia się a puzniej blokuje numer kłamie z wiekiem pisze 35a grubo po 60jest nie polecam
Kłamie i nie ma lokum
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zachwycony 201
link | zgłoś
2023-06-19
*:ddc:ebb5:*
Tylko dziś majka Starogard gdański piękna zmysłowa dziewczyna piękne ciało czas z nią to cud na ziemi po prostu anioł w ludzkiej skórze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zawiedziony12
link | zgłoś
2023-06-19
*:ddc:ebb5:*
Anastazja Starogard gdański pisze ze ma 25 lat a otwiera 36 latka oszukuje z wiekiem niby ładna ale ciałko troszkę do zadbania plus nie świeży zapach w pokoju
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zawiedziony
link | zgłoś
2023-06-19
*:c067:3e32:*
Klaudia Starogard gdański ceny za masaz gdzie masaz jest robiony byle jak to szkoda czasu i pieniędzy nie polecam nie rozumiem po co dziewczyny są w innych miejscowościach gdzie nie bd mieli dobrze bo robią wszystko byle jak bez sensu moim zdaniem powinno się trzymać jednej miejscowości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony 100
link | zgłoś
2023-06-15
*:54ad:51c6:*
Majka Starogard gdański lat 19 polecam piękna zmysłowa ciało gładkie jak aksamit delikatna dziewczęca uroda No po prostu cud malina dziewczyna a czas z nią to najlepsze co mogło być
Żadne po prostu anioł w ludzkiej Skórze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany12
link | zgłoś
2023-06-14
*.173.194.*
Gdyby była młoda to bym szedł ale nie było młodej i nie ukrywajmy tez chcemy być przyjmowani w czystości s nie gdzie pies szczeka i podłoga bruda wszytsko do skarpet i do stop się kleji po prostu Starogard nie ma młodych dziewczyn dużo Plus W takiej branży tez wypada aby zdjęcia zachęcały. A [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-06-13
*:39:493:*
Nastepnym razem prosze wybrac hot mloda bedzie pan zadowolony PROSZE WIERZYC NIE ROZUMIE CHCE PAN MLODA IDZIE PAN DO STARSZEJ STARSZEJ NASTEPNIE NIE POCHLEBNIE PAN KOMENTUJE. PO CO NA CO NIE WIEM KOMPLETNIE O KOGO CHODZI ALE SLOWNICTWO TEZ ODPOWIEDNIE TYPIARA CO TO MA BYCBRAK MI SLOW MILEGO DNIA
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-06-13
*:39:493:*
DZIEN DOBRY WSZYSTKIM ŻYCZĘ. MILEGO DNIA. ZA BARDZO NIE ROZUMIE PANA OPINI SKORO CHCIAL PAN ISC DO MLODEJ TO DLACZEGO POSZEDL PAN DO HOT MAMUSKI NIE LOGICZNE. SKORO PANI JEST STARSZA TAK WYNIKA Z NAZWY TO CHYBA SIE CUDOWNIE NIE ODMLODZI PRZED PANA WIZYTA. MILEGO DNIA
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany12
link | zgłoś
2023-06-13
*:5174:81a7:*
Hot mamuśka warunki okropne pies cały czas szczeka wszędzie brudno nie polecam typiary zdjęcia jak chce robić to niech robi w takiej pozycji co nie widać ulanego brzucha z twarzy ładna ale ciało No gruba a my wiadomo panowie oczekujemy od takich pan aby były młode i zadbane a nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olivia
link | zgłoś
2023-06-07
*:56:c047:*
Też się z nimi muszę męczyć. Zdjęcia moje lecz kilka dni temu przefarbowałam włosy i już nie chcą zweryfikować zdjęć. Polecam nowy portal eroescort.pl Można wszystko z nimi załatwić choć weryfikacja konta też musi być ale nie zawieszają konta bezpodstawnie a i cennik mają lepszy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2023-06-06
*:5c39:7228:*
Sonia VIp Agata latynowska pupa to jedna i ta sama osoba wiek kłamstwo w realu ma 40 a nie 27 25 tak jak pisze zawsze jest przejazdem w Starogardzie gdańskim przyjmuje w hotelach gdzie nie ma dyskrecji bo wiadomo ze hotel jie da dyskrecji oszustaka 515-580-783 ,451-569-540 , 516-720-801 , 508-412- [rozwiń/zwiń]
Żadne oszustka
Oszustka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tommy
link | zgłoś
2023-06-03
*:5105:4778:*
Portal nie jest zły, nawet Ok. Przydałyby się zmiany i wszystkie ogłoszenia lasek ze ,weryfikowanymi zdjęciami wyświetlane jako pierwsze, zawsze na gorze. Dałoby to motywację innym laskom które mają zdjęcia z kosmosu. Limit na ogłoszenia bo jedne zasypują portal po 10, 20 a nawet 30 ogłoszeniami. [rozwiń/zwiń]
Dobra możliwość wyszukiwania
Za duzo ogloszen z lewymi fotami i typowych agentur w mieszkaniach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zachwycony
link | zgłoś
2023-06-01
*:3b06:df50:*
Majka nazwa do soboty Starogard gdański lat 19 513 początek numeru tel w realu piękniejsza piękne pośladki uroda naprawdę przepiękna dziewczęca tak jak napisała polecam ja z całego serca szanujcie ja panowie
Cud miód
Żadne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony
link | zgłoś
2023-06-01
*:3b06:df50:*
Tylko twoja Starogard gdański 507818266 Pisze ze ma 45 lat a przez kamerkę widać ze ma więcej plus ciało nie zadbane włosy pod pachami nie polecam szkoda tylko kasy
Oszustka
Kłamliwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-06-01
*:4e:8228:*
WSZYSTKIM ŻYCZĘ. RADOSNEGO PIEKNEGO DNIA
TAK
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2023-06-01
*.22.241.*
Polecam wybierać ogłoszenia zweryfikowane przez portal. Byłęm zadowolony *** to ta 517866071 Bielsko Biała.Zdjecia prawdziwe, wiek sie zgadza, miła, dyskrecja, przyjmuje sama
osoba ze zdjęć, wiek prawdziwy, miłe spotkanie, dyskretnie,przyjmuje prywatnie
z parkingiem różnie bywa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2023-05-24
*.115.62.*
694616126 uwaga na Lalunie z Lublina.Zdjęcia pobrane z innych stron.Kilka ogłoszeń każde fałszywe i tak od ponad roku.Wcześniejsze zgłaszane zostały usunięte teraz nie usuwają.Zgłaszać anons może usuną chociaż pewnie wstawi nowe anonse.Złego komentarza też nie można napisać żeby ostrzec.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-05-24
*:58:37fe:*
Wszystkim zycze milego dnia trzeba szukac portali jest bbbb duzo
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2023-05-24
*.75.103.*
Powiedzcie jaki portl zamiast escort.club? ten portal nie chce weryfikować prawdziwych kont, wysyłam zdjęcie, oni że trzeba jeszcze filmik wysyłam filmik a oni, że nie dotarł, wysyłam jeszcze raz a oni: że nie mam zasłoniętej twarzy, potem, że trzeba zweryfikować powinnam twarz pokazać, potem, że n [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezapomniana
link | zgłoś
2023-05-24
*:4f64:eae8:*
+48 575 418 219 42 lata a oszukała mojego brata mowiala ze wyślę jemu zdjęcia a nie zrobiła tego szkoda gadać
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie