Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Wczoraj to jakaś masakra byla
link | zgłoś
2023-12-02
*.207.165.*
Wczoraj nagle się róż dzwoniły tel. Tylko co z tego że jeden za drugim dzwonił jak takie chamy i prostaki że aż wyłączyłam w końcu oglossenie.Dzwonia i wyzywają. Ja zapoasujw takie nr i wpisuje ja na stronie nieznany nr i te wszystkie inne. I mam apke na tel i tam też odoowdnio takich opisuje i zgła [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Porażka
link | zgłoś
2023-12-01
*.254.174.*
Wiecie co dziewczyny ja dzisiaj naprawdę miałam prawie 20 telefonów. Jestem w szoku że tyle zadzwoniło a jestem od 10. Ale co z tego. Niby chcą się umawiać a za chwilę nie chcą. Poprostu jadą na patencie żeby wyciągnąć tylko adres. Dzwonią sami nie wiedzą po co. 2 było z czego to jeden stalak. Najgo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-01
*:74ed:db9a:*
Ja na 15:30 mam akurat też stałego klijenta a jestem od 8:30 cisza także bd mieć też jednego stałego a jak bd cisza też wlansie o 18 idę do domu A jak dzwonili to chcieli sex bez gumy a jak z pyskatym tekstem poszłam że chyba cię po***o to gadał że zrobi mi opinie na garsonierze powiem wam szok to [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2023-12-01
*.204.4.*
U mnie w mieście podobnie Pani ma 7 ogłoszeń xd i robi wszystko za 100 zł gratuluję poprostu...jestem od 12 coś tam dzwoniło jeden był jeden napisał że nie dotrze a o 16 m abyć mój stały jestem do 19 będzie co ma być...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Porażka
link | zgłoś
2023-12-01
*.254.174.*
Porażka do wkurzonej12.U mnie coś tam podzwoniło.1 dotarł. A tak to oczywiście dzwonili wyciągacze adresów ,2 mnie wystawiło. A reszta to oczywiście najlepiej by chciała za pół darmo. Nawet jak coś podzwonilo to nic nie wynikło z tych telefonów. Stałam się jeszcze umówił.A jak nic nie zadzwoni to o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-01
*:74ed:db9a:*
Jak tam u was dziś z ruchem Coś dzieje czy dalej cisza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asp Kowalski
link | zgłoś
2023-12-01
*.5.155.*
Hmmm. Kościerzyna rzut beretem od Bytowa. Pewnie się znacie z Brzezińskim i masz ogłoszenia za darmo, dlatego tak zajadle walczysz, żeby nie miał konkurencji, bo trzeba będzie płacić. A te Wyspy Marshalla to wiecie, że w Polsce są? Jedna wyspa nazywa się Bytów, druga Sochaczew, a trzecia Warszawa. O [rozwiń/zwiń]
Łatwość ustalenia sprawców
Obciążenie organów ścigania ochroną kuplerów na koszt podatnika
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-01
*:c66f:ded9:*
Mam pytanie jak zalogować się na gansoniera albo co zrobić aby przeczytać opinie o dziewczynie czy coś bo nie wiem jak to zrobić i wgl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-12-01
*:1eff:fed3:*
My nic z tym nie możemy zrobić. Ani ceny w dół ani w górę nic nie zmieniły ani zmiana zdjęć. A nie po to place 3500 czynszu żebym jeździła po Polsce i wydawala jeszcze na opłaty w innych mieszkaniach. I albo się zarobi albo nie. Zmówili się czy jak? Raz walą drzwiami I oknami na już każdy. A listopa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-01
*:5d50:97fb:*
No tak ale jak widzisz Oni uważają że i tak dalej to nielegalne plus ciężki listopad był i miejmy nadzieję że teraz bd lepiej dla nas ja np od poniedziałku do środy miałam tylko z rana po 1 na cały dzień a tak to cisza a wczoraj nic a nic cisza zupełnie i mam nadzieje ze np dziś coś zarobię bo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-12-01
*:1eff:fed3:*
Tak wkurzona my to wiemy. Ja jednak wciąż nie pojmuje jak w tych czasach można pracować na kogoś. Potem ceny na rynku są jakie są. Ja sobie nie wyobrażam robić robotę jaką robimy. a to jest mało przyjemna robota i oddawać połowę hajsu swojego. Nie pracowałam i nie będę pracowała dla żadnych zjebów. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-01
*:aa66:28f9:*
Wybaczcie za błąd jesli dziewczyna pracuje dla kogoś jest to nielegalne bo przestępstwo i są tutaj takie co pracują dla kogoś bo widać czasem po pisowni że bronią jakąś stronę a jeśli sama dla siebie pracujesz to już jest legalne bo nie jest to że ktoś wykorzystuję sutenerstwo czyli nie dzielisz się [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-01
*:7290:10:*
Jeśli sama dla siebie pracujesz to owszem jest nielegalne ale są tu też dziewczyny które dla kogoś pracują tylko nie mówią bo to już jest nielegalne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do dziewczyn!
link | zgłoś
2023-12-01
*.207.165.*
Hej. Na dniach będą na Escort formularze gdzie należy złożyć o popełnieniu przestępstwa. Tak frajerze kradzież zdjęć jest karalne! Jak i kuplerstwo! To co my robimy nie jest nielegalne!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Co za matoł r+
link | zgłoś
2023-12-01
*.207.165.*
Nielegalna działalność to jest to co ty robisz. Kuplerstwo coś ci palancie mówi? Ty serio myślisz, że my tego nie zgłosimy? Gówniarz się zabrał za portal żeby na nas zarabiać a innej napisał o robocie na kasie w biedrze. Ty nawet tam się nie nadajesz. Kontakt? Sorry a gdzie w tym kontakcie jest okie [rozwiń/zwiń]
Szybko kontakt z działem administracji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
r
link | zgłoś
2023-11-30
*.241.144.*
przede wszystkim nie kłam. pisałaś do nas o usunięcie? podałaś telefon albo numer ogłoszenia, żeby można było usunąć? jeśli nie to proszę to zrobić a nie pisać głupot. W poniedziałek pisała jedna pani i miała od razu usunięte. i są na to dowody wpostaci korespondencji. Nie trzeba się nawet rejestrow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
*** rokse
link | zgłoś
2023-11-30
*:ebff:fee4:*
Sluchaj ciulu, jak nie usuniesz moich danych to jutro ide na komende! Frajer chce 200 zl za to zeby usunal zdjecia ktore bez pytania ukradl z innej strony!! Dziewczyny to trzeba zglaszac, nie mozna pozwalac na takie rzeczy! Tani szantazysta, jeszcze sie tutaj madrzy. Mam nadzieje ze policja latwo ci [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona do R
link | zgłoś
2023-11-30
*:ebff:fee4:*
Geniusz uczy sie jezyka z wikipedii;) Pieknie sie przedstawiles jako cham i prostak;) i właśnie dlatego takim burakom nie będziemy ufać;) Kradnie, szantażuje, pomiata (ale to niby inni pomiatają oczywiście);) wróć chłopczyku na swój wykop lepiej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
roksa.plus
link | zgłoś
2023-11-30
*.160.247.*
https://en.wikipedia.org/wiki/Escort Prostitution Escort (call girl or male prostitute), a sex worker who advertises their work/services inconspicuously Escort agency, a company that provides customers with sexual/romantic companions Już ty mnie nie ucz angielskiego lepiej tylko poszukaj kli [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona do R
link | zgłoś
2023-11-30
*.203.12.*
Escort oznacz towarzystwo debilu. Prostytutka to hooker. Osrales majty gówniarzu i zacząłeś idiotyczne tłumaczenia. Wracaj na wykop walić konia dalej. Zapory to ty masz w mózgu. Okradasz nasz, próbujesz naciągnąć i jeszcze obrażasz. Mistrzowie marketingu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie