Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Oszustwo
link | zgłoś
2023-10-23
*::1aa:*
Trzeba to gdzies zglosic, dlaczego ktos umieszcza moje zdjecia bez zgody na swojej stronie?! To juz podpada pod paragrafy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dziewczyny piszą glupoty
link | zgłoś
2023-10-23
*.156.138.*
Dolores to nie roksa!!!Przestańcie pisać głupoty znam bardzo dobrze właściciela jestem z Krakowa i absolutnie nie otworzył żadnej strony ..Nie piszcie tych bzdur ..On nie musi kopiować zdjęć i kraść ..Na razie roksa.pl nie będzie możliwa aby teraz zaistniała ponieważ cały czas sprawa toczy się w sąd [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marina z escort
link | zgłoś
2023-10-23
*.156.138.*
Uwaga dziewczyny otwarła się strona roksa.pl podszywa się pod roksa.pl dolores ściąga zdjęcia z Escort bez zezwolenia i stawiają na swoją stronę ...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Masakra
link | zgłoś
2023-10-23
*::1aa:*
"Nie każda ma chce się w to bawić" - no wlasnie;) nie kazdej sie chce ruszyc i pomyslec, lepiej marudzic;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do xxx
link | zgłoś
2023-10-21
*:26ff:fe91:*
110 wyróżnienie na miasto 210 VIP na całą Pl my idiotki co płacimy tyle hajsu a nie mamy krypto płatnośc za grosze. Kochana te talony można spr jak się wybiera przedłużenie to 110 a wyróżnienie 110 a VIP 210 opłaty nie są tajemnicą. Zależy jaką opcje wybierasz. Krypto to przez Bitcoin . Jak krypto t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XXX
link | zgłoś
2023-10-20
*:14:e100:*
Mam pytanie ile trzeba miec talonow na wyroznione ogloszenie. Dziekuje
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Co za dno tutaj komentuje
link | zgłoś
2023-10-20
*.207.165.*
Po co tak obrażacie kogoś kto was nie obraża? Napisałaś co miałaś napisać i po co kogoś od idiotek wyzywasz? Mało która tutaj wie co go kultura i ogłada.
Brak kultury
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zibi
link | zgłoś
2023-10-20
*:56b4:748a:*
Na stronie Escort.pl Club jest napisane jak można znaleźć oszustkę, trzeba jej zdjęcie wbić w wyszukiwarkę Google i jeżeli pojawi się na dziesiątkach innych serwisów, wskazuje to na oszustwo!co pozostało w takiej sytuacji, oczywiście nic innego jak zamknac te ogloszenia i szukać nowych zdjęć które b [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Racjonalna
link | zgłoś
2023-10-20
*::383:*
Jakie 140zl? Jak jestes glupia to placisz, jak jestes cwana to uzywasz krypto i jeszcze z kolezankami sie skladasz to placisz polowe tego. Ale jak nie ma sie mozgu to sie placze! Pozdro idiotko!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ona
link | zgłoś
2023-10-20
*.207.165.*
Była przerwa jakis czas wczoraj, bo ja też miałam problem z stoną
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-10-20
*:f455:dae5:*
Nie maja żadnej przerwy normalnie działa Escort
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
*** warta strona
link | zgłoś
2023-10-19
*:fdff:fe20:*
Znowu *** przerwę mają
Raz w tyg przerwy a się płaci 140 zł miesiąc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-10-19
*:2afc:c5be:*
Ja wgl jak można oferować koda czy ryming albo sex bez gumy jeśli jakaś dziewczyna tak robi to ma brak szacunku do siebie aby oferować loda albo sex lub ryming bez gumy ja oferuje wszytsko w gumce bo zależy mi na zdrowiu i nie uwierzę ze żadna dziewczyna nie ma nikogo bo napewno są takie dni ze wc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2023-10-19
*.248.213.*
Czyżby yo właśnie odezwały się przysłowiowe nożyce? Pan/pani się nauczy pisać (i czytać w sumie też) zanim się zacznie wypowiadać okej? Oj portal śmierdzi oszustwem na milę...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbych
link | zgłoś
2023-10-19
*.207.165.*
Nie można dawać NEGATYWNYCH, bo by z konkurencji kłamali. Z resztą w pozytyw chce też kwiecień koloryzującymi spotkanie. W ogóle po co te opinie i ocenianie człowieka jak towar? Zakaz komentarzy. Nie pasuje nie wrócisz. Sami siebie zacznijcie oceniać szwagry. Widać wasza kulturę na garo. Jakbym się [rozwiń/zwiń]
Będziesz uczuciowy to i dziewczyna będzie
Poziom szwagrow niski a sami oczekują traktowani w jakby panami byli
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gadaj zdrów!
link | zgłoś
2023-10-19
*.207.165.*
To wracaj na portal z którego przyszedłeś i było ci tam tak dobrze. Nie wiem która bierze blik przed spotkaniem. Bo mi się nie zdarzy włosy żeby jakaś dziewczyna przed spotkaniem. Chciała blik. Ale może dobrze ze dziewczyny chcą blik bo może skończycie w końcu je wystawiać. Ja jak się umawiam to wyb [rozwiń/zwiń]
Fajne dziewczyny, ale tylko te stałe
Dziewczyny oferujące loda bez gumy połyk pocałunki rimming i seks bez gumy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2023-10-19
*.248.213.*
Jeszcze raz... Nie oceniam uczciwych użytkowników tej strony. Jestem w stanie wyobrazić sobie, że pewnie sporo klientów traktuje te spotkania niepoważnie i doprowadza do niemiłych sytuacji. Ja oceniam PORTAL. I ta ocena w moich oczach wypada negatywnie. Kto wie gdyby weryfikacja na portalu działała, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-10-19
*:699d:4867:*
Do kryzysowego to ze ktoś oszukuje nie znaczy ze każda z nas oszukuje plus naj częściej to my jesteśmy oszukiwane przez was dzwonicie do każdej o adres marnujecie nam czas a my wynajmujemy lokale aby was gdzieś przyjmować ale ze marnujcie nam czas jesteśmy starte bo żadna normalna laska nie przyj [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2023-10-19
*:381a:4977:*
Nikomu nie dogaduję, zwracam też uwagę, że od samego początku oceniałem portal i złodziejstwo pleniące się na nim. A nie któregokolwiek z jego uczciwych użytkowników. To moja i tylko moja opinia i absolutnie nikt nie powinien się czuć nią dotknięty. No chyba, że sam para się tam jakimś oszukańczym p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XXX
link | zgłoś
2023-10-18
*:22:94b2:*
LUDZIE NUDZI WAM SIE CZASEM SPOGLADAM NA OPINIE ZENADA TYLKO TYLE BRAK ZAJEC CZYZBY KOMPLEKSY ZAJMICIE SIE WLASNYM ZYCIEM A NIE DOGADYWANIEM I CZEKANIEM AZ KTOS RACZY ODPISAC I BY MOC ZNOW DOJECHAC LUDZIE OGARNIJCIE SIE
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie