Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Do Escorti
link | zgłoś
2024-04-18
*.112.68.*
I dobrze !Też będziemy opisywać brudasów i chamów!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ona
link | zgłoś
2024-04-18
*:2890:c366:*
Ludzie to brudasy szczególnie faceci. Jak słyszę ze dostają zwroty za wodę to mnie dźwiga! Ale tego się nie zmieni bo ludzie mają zryta banie ogólnie. Ja pracuje tylko jako masazystka i na tym się usługi moje kończą. Przyjmuje w czyściutkim miejscu i tylko I wyłącznie na moich zasadach a mimo tego [rozwiń/zwiń]
5
5
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oceniajacy
link | zgłoś
2024-04-18
*:2890:c366:*
https://masazeerotyczne.pl/ Gdy masz już dość escorta i brudasów, tu są same masazystki i na tym się kończy!!!
5
5
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
escorti.pl
link | zgłoś
2024-04-17
*.126.177.*
Dodaliśmy możliwość komentowania dla Pań jeżeli nie zgadzacie się z którąś opinią. Zapraszamy do dyskusji ;)
.
.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Msgej
link | zgłoś
2024-04-17
*.107.56.*
Ile ty chłopie lat z usługi korzystasz? Nie wiesz, że im więcej usług w opisie lub laski obiecują wszystko przez telefon, to jest to totalna ściema? Jaka normalna dziewczyna obiecuje cokolwiek komuś kogo na oczy nie wiedziała? Wiadomo, że mówi wszystko, żebyś się nabrał i przyjechał. Żon szukacie? T [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do jedendwatrzy
link | zgłoś
2024-04-17
*.171.74.*
Wszędzie byście chcieli dodawać negatywne opinie. Dlaczego na temat facetów prawie każda w opisie ma to samo? Jesteście brudasami skoro dziewczyny proszą o higienę! Wymagacie cudów na kiju. Roksa? Tam też nie było negatywnych, tam też dziewczyny obiecywały wszystko. Poza tym co to ma być,żeby od tak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ada
link | zgłoś
2024-04-16
*.112.86.*
Dziewczyny mam pytanie czy jest jakiś portal gdzie możemy dzielić się opiniami o klientach?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szkoda
link | zgłoś
2024-04-15
*.254.238.*
Szkoda to by jest że na wasz temat nie można nic dodawać.Wasze wydzwanianie bezsensowne , wystawianie,wyzywanie przez telefon. Można by książkę napisać na wasz temat. Swojego nie widzicie a a czyjeś tak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jedendwatrzy
link | zgłoś
2024-04-15
*.248.171.*
Mnie osobiście najbardziej w Escort denerwuje to że nie można dodawać negatywnych komentarzy do ogłoszeń. Jeśli coś mi się nie podoba w spotkaniu, osoba ze zdjęć nie jest ta osobą w rzeczywistości albo gdy w rozmowie telefonicznej obiecuję wszystko a na spotkaniu wychodzi kompletnie co innego to dla [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
.
link | zgłoś
2024-04-13
*.182.193.*
Niech sobie każda pisze co chce. Boli Was? Ola skoro już pracowałaś, to chyba powinnaś sobie zdawać sprawę, że ta jest ruch nie ma. Jak jakaś ma zarobi, to zarobi I z jednym ogłoszenie. Widać, że w jakieś małej pipidówoe siedzisz. Jedz do dużego miasta, to się przekonasz jaki jest ruch jak masz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2024-04-11
*:13:31b8:*
Żałosni jesteście wszyscy komu chcecie zaszkodzić, wszystko wraca Żal mi was wsxyszystkich po kolei ,nudzi się zamiast cpisac książki czytać mozgi zaczna pracować dobranoc spodziewam się fali hejtu bo nic innego nie można sie spodziewac!!!
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2024-04-11
*.30.127.*
Co was obchodzi co robią inne laski przestańcie wrzucać tutaj linki.Osoby które to wrzucają najwidoczniej nie mają ruchu..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2024-04-10
*:22e7:7ead:*
Hejka dziewczyny u was też dziś cisza jest ja wróciłam po 4 msc bo zrobiłam sobie 4 msc przerwy 3 tyg było okay a w tym tygodniu od wczoraj cisza jeden albo dwóch mam a nie ukrywałam są jakieś nowe panny które mają po 6 ogłoszeń i zakrywają mnie ale i tak się cieszę że mam chociaż dwóch ale no sam f [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tiger97
link | zgłoś
2024-04-10
*.42.98.*
1/10
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Co się odwala
link | zgłoś
2024-04-09
*.171.74.*
Escort ma wyj... ale jak dziewczyny nie wysyłają swoich skarg im to oni mają gdzieś. 140 zł ogloszenie na 30 dni i ani możliwości przedłużenia ogłoszenia i za wszystko u nich plac. Żaden portal się nie przebije to się nawet nie reklamujcie tutaj. Od reklam sobie zakładajcie reklamy na jakiś forach d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
On
link | zgłoś
2024-04-09
*:8147:44b4:*
Cześć. Widzę że wszyscy mają w*** na escort. POLECAM NA NOWO POWSTALY PORTAL MASAZEEROTYCZNE PISANE RAZEM. tam wszystko smiga i działa za grosze i jest wysoko pozycjonowany! WSZYSCY NA MASAZEEROTYCZNE!!!
0
10 000
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Może ktoś wyjaśni?
link | zgłoś
2024-04-08
*.98.68.*
Mnie tylko drażnią Ukrainki. Nie rozumiem dlaczego od Polek się wymaga i najlepiej za pół darmo, a ukryj się cenią jakby złotem z pipy sypały. Gonić je do siebie.i nie chodzić do takich.w tyłkach się przewróciło .taka niby bieda tam taka wojna. Czemu one u siebie nie siedzą? https://pl.escort.club/a [rozwiń/zwiń]
Za dużo Ukrainy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dobre suczki
link | zgłoś
2024-04-08
*.70.107.*
https://pl.escort.club/anons/62307.html
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Yyy
link | zgłoś
2024-04-08
*.171.62.*
KTO ZA KTO NIE chociarz pewnosc że nie jest to jakies oszukane. Lepiej taka tresc jak obiecywanie i pozniej nic nie robienie nie widac w tym opisie nic nie wlasciwego za co mialoby zostac zablokowane ogloszenie. Czytac opisy jestem naladniejsza najlepsza mistrzyni lodow to się nudne robi. Nie zamies [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kto za kto nie
link | zgłoś
2024-04-08
*.50.208.*
Żadna krytyka a uareklama to co to znaczy? Ciekawość czysta czy takie ogłoszenia za treść blokują Nikomu tu żadnej krytyki czy reklamy nie robię bo nie znam osoby. Kilka postów niżej ktoś reklamować zawzięcie panią ktora się sama reklamowala. Link nie pokazywal wczoraj ogłoszenia i tylko czysta cie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie