Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
...
link | zgłoś
2023-09-29
*.207.165.*
My robimy to dla kasy i się szanujemy i nie robimy jakiś dziwnych rzeczy zarobić. Kasa, kasa, ale zdrowie mamy jedno i trzeba je szanować. Naprawdę nie mam pojęcia co trzeba mieć w głowie, żeby robić z języka papier toaletowym, żeby tylko zarobić marne grosze. Ta z Koszalina ma komentrze od typa, kt [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdziwiona
link | zgłoś
2023-09-29
*:961:cb41:*
Święta racja myślałam ze tylko ja mam takie podejście ale widac trafiłam tu tez na kolejna porządna dziewczynę która ma takie samo zdanie jak ja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-09-29
*.207.165.*
Dlatego powinien być zakaz na opinie. Ale jakie gluoie ,ze one takie bzdury o sobie wypisują jakie to lodziary z nich dobre. Nawet się jest i czym chwalić że się Luka łotry spermy dziennie, ale one dbają o higienę, szmabiary. Właśnie trafiłam na ogłoszenie laski z Koszalina. Lód bez gumy tylko 50 zł [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdziwiona
link | zgłoś
2023-09-29
*.173.196.*
Masz racje ale z tymi opiniami to ci powiek ze te tanie ful wypasy to same se piszą te panie ile razy przyłapałam dziewczyn na mieście w mojej miejscowości na przestanku jak sobie same piszą po 30 opin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-09-28
*.207.165.*
Tylko właśnie te panie od full serialu są szanowane, bo z taką można wszystko i w każda dziurę. Chłopy to świnie, to wiadomo. Chodzą kilka razy w miesiącu, to szukają najtaniej i najlepiej, ale że im w ogóle nie jest wstyd, a nam ma nic wstyd. Ile razy widziałam u taniej pani po 20 komentarz "szanuj [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdziwiona
link | zgłoś
2023-09-28
*.173.196.*
Zgadzam się z osoba niżej u mnie w miejscowości jest dziś ostani dzień dzieczyna ma 150 zł za godz i 150 za 30 min i wszytsko ful wypas a ja za 30 min 250 zł i myśle może za dużo ale osoba niżej ma racje ze taka co daje za 100 150 to już lepiej do lasu i ma racje to my ustalmy ceny a nie klijent [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-09-27
*.207.165.*
W tym kraju? Nie doczekasz i nie będzie legalizacji! To jest kraj zrobiony pod facetów! Dlatego panie 15.10 każda niech idzie i dobrze zagłosuje, chyba że dalej chcecie by rządzili PiSuary albo co gorsza konferencja! Ci to się w ogóle dziwię że mają żony z takimi poglądami! Dla nas to jest praca(c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XXX
link | zgłoś
2023-09-27
*:3a:2e76:*
ABSTRA***ĄC. OD TEMATU DLACZEGO PROSTYTUCJA NIE JEST ZALEGALIZOWANA W POLSCE. JA JESTEM ZA LEPIEJ BY SIE ZYLO TYLKO PYTANIE DLACZEGO NAJSTARSZY ZAWOD SWIATA NIE MOZE BYC ZALEGALIZOWANY ZADALAM TO PYTANIE TUTAJ PONIEWAZ WSXYSCY NA INNYCH FORACH MNIE BLOKUJĄ. KUEDY ZADAJE PYTANIE BYLOBY UBEZPIECZENIE [rozwiń/zwiń]
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdziwiona
link | zgłoś
2023-09-24
*:ee7d:ebac:*
Ale ty chyba czytać nie potrafisz odrazu jak słyszę ze ma 15 lat zapisuje nr tel bez możliwości kolejnego umówienia się plus mnie Escort nie *** na chajs bo płace tak jak wzrosło i nie jestem osoba która pracuje dla Escort aby mnie promowal plus nie mówię ze na chatę ktoś mi wszedł bo nie wszedł t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Guygu
link | zgłoś
2023-09-23
*.207.165.*
Rok szkolny, dzieci się nudzą. Ty odmówiaś? Ja to slysze czy dzwoni szczyl czy trumna. Ty? No tak do dziś żyjesz tym że ciebie escort na hajs nie wydymal. Nawet jak taki szczyl wejdzie na chate to zaraz w progu się go legitymaj. Mamy prawo jak oni mają prawo nań *** robić na garso. Ty dalej tu placz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzwiwiona
link | zgłoś
2023-09-22
*.173.196.*
Wczoraj olałam klijenta ze nie spotkam się z nim bo ma 15 lat a on z tekstem ze zrobi mi opinie zła ze olewam klijentow czy to normalne ze żadna z nas nie chce mieć kłopotów ze dzieciak dzwoni na takie panny i się umawia jeśli jakaś przyjęła to taki gówniarz będzie chciał się spotykać kochane pytajc [rozwiń/zwiń]
Zadne
Kłamstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zszokowany
link | zgłoś
2023-09-21
*:f5b4:b148:*
Starogard gdański panna pod nazwa Ola pełna godzina jest na Escort ze w Starogardzie gdańskim jest dzwonię aby się umówić a ona z tekstem ze w Gdańsku jest ja się pytam po co wy to dziewczyny robicie bez urazy ale to już jest przesada są tam inne dziewczyny co robicie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
6
link | zgłoś
2023-09-21
*.207.165.*
Z tym wyciąganiem adresu to jest paranoja. Że im czasu nie jest szkoda dzwonić do 10-20 dziewczyny i wypytywac o adres. A jak się już umówi to frajer nie przyjeżdża. Także nie ma się co dziwic skoro wy nas tak to my was też olewamy bo dla nas to jest kasa. Kiedy sobie panowie to uświadomi cię że my [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
.
link | zgłoś
2023-09-21
*.207.165.*
I jak daje za kasę to powinnam się tobie w pas klaniac i uwielbiać seks? Weź po uwagę że panny się walą za kasę i jak się inny nawinął to cię olala. To jest biznes a nie frajda. Wy się umawiacie i nas olewacie to jest wszytsko ok ale w druga stronę to zaraz negatyw musi być. Nie ma opcji negatynych [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XXX
link | zgłoś
2023-09-21
*:37:77ce:*
Nie dziwie się. Ze panie w nastepstwie rowniez wystawiaja. Co do rozmow klijent pani pracującą. Bez komentarza rozlaczanie sie itd itd ogolnie brak kultury i hamstwo pozdrawiam
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XXX
link | zgłoś
2023-09-21
*:37:77ce:*
Witam opłaty poszły. Do gory o prawie 100 prrocent NATOMIAST KULTURA KLIJENTOW OBNIZYLA SIE O 100 PROCENT KLAMIA OSZUKUJA WYSTAWIAJĄ. WYPYTUJA O ADRES PANOWIE NIE MOZNA NORMALNIE NIE PASUJE T O SIE NIE UMAWIAMY A NIE CZAS BLOKUJEMY MYSLEC ZEGNAM
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Virus
link | zgłoś
2023-09-20
*.58.18.*
Jak mam nie pisać negatywów skoro ktoś mnie olewa i tracę dla takich typiar czas . skoro daje *** za kase to albo traktuje to poważnie albo negatyw. Po za tym kim Ty jesteś aby mi mówić co i jak mam robić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-20
*:37:770c:*
ZEGNAM
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K
link | zgłoś
2023-09-20
*.207.165.*
Informacja była do 1 września! Wróć do przedszkola skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem! Było tyle razy tutaj o tym wspomniane. Skończ już spamować bo zostaniesz zgłoszona do adinistracji ????????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-20
*:1:3880:*
Po pierwsze nie pisze negatywnych komentarzy po 2 zapytam gdzie jest informacja o podwyzce platnosci za ogloszenia
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie