Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Weronika
link | zgłoś
2023-10-12
*.49.225.*
Pobierają tyle za ogłoszenia a portal nie działa, po raz to kolejny! portalowi Roksa to mogą buty czyścić. Za co my płacimy? Złodzieje oszuści. Ja czekam aż się pojawi coś nowego, oczywiście strony są tylko klienci nie znają
Escort nie ma DNO
Oszuści złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pola
link | zgłoś
2023-10-12
*:52:b4b2:*
Escort jest s*** od poniedziałku. Nie da się usunąć zdjęć, nie da się dodać zdjęć, nie da się zrobić żadnych zmian poza zmiana miejscowości. 140 zł za ogłoszenie i nic nie działa! Też pisałam do nich i odpisali, że mam się nie martwić. Od tamtej pory cisza. Ja boję się wydać pieniądze już na es [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2023-10-12
*.235.146.*
We wtorek wstawiłam nowe zdjęcia i wydałam 60 talonów na retusz. Do dzisiaj zdjęcia oczekują na akceptację moderatora... Pisałam do nich w środę wiadomość to odpisali że do 24h się czeka.. Dzisiaj mija druga doba a ja nie mam jak zarabiać a ostatnią kase utopiłam wymieniając na talony. Club escort [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pola
link | zgłoś
2023-10-12
*.49.200.*
Escort, nie dziala od rana. Nie da sie nic zrobic na swoim koncie. Szlak mnie trafia ze tyle pieniedzy kasuja a portal pod zwgledem technicznym jest totaqlna klapa. Darmowe portale dzialaja bez zarzutow a portal ktory bierze po 140 zl za ogloszenie non stop jest zepsuty. Prawo konsumenta chyba w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2023-10-12
*.49.200.*
Masakra co za żenada. Zawsze były, są i będą mniej lub więcej zarabiające. Co to kogo obchodzi która za ile daje? Mamy wolny rynek. Czasem trzeba się poświęcić i zaniżyć stawki kiedy tanie lafiryndy najadą jakieś miasto. Wtedy daję stawki niższe od ich stawek i szybko zmywają się. Kiedyś nazje [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pozdro dla ameby
link | zgłoś
2023-10-12
*.207.165.*
Znasz prawo? Super! To teraz pora się nauczyć polskiego! I pisania ze zrozumienie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdziwiona
link | zgłoś
2023-10-12
*:7a0f:2e43:*
Naszczecie na garsonierze mam same dobre opinie plus nie wyzywalas mnie niby nawet nie wiesz w jakich przybywam także zamknij się plus ja mam 26 lat i jestem zadbana i mam dużo do powiedzenia takim osoba jak ty którzy uważają ze nie ma kryzysu w Polsce interesuje się prawem i nie pracuje dla klubów [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdziwiona śmiech na sali
link | zgłoś
2023-10-12
*:fdff:fe20:*
Na garsonierze ładnie teczek masz na siebie, co?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdziwiona to jakaś desperatka
link | zgłoś
2023-10-12
*:fdff:fe20:*
Czytałem twoje komentarze. Chorągiewka, co komentarz, to co innego pisala. Szkoda klawiatury na każdy komentarz Zdziwionej tym bardziej na ostatni. Baba pozbawiona kultury. Mózg wybolcowany, to co się dziwić. Na szczęście "latynoski" mnie nie kręcą, to nie trafię na takie dni. Szkoła kasy i czasu na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do zjeb@nej Zdziwionej
link | zgłoś
2023-10-12
*.207.165.*
A bez kryzysu masz pewnie SZMATO po 50 xD. I ty masz rozj¢bana puzd¢ skoro tyle ***ów dziennie robisz. Ja cie nie obraziłam ale znize się do twojego poxuomu sxmaciuro. Kryzys. Oj *** do miasta wpadła. Siedze z koleżankami i nie zarosbiamy. Czyli sama się walisz w burdelu. Ja kolezanek nie mam. Ja na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdziwiona
link | zgłoś
2023-10-11
*:f32a:dae5:*
Do osoby niżej ja mam po 20 klijentow dziennie i przestan mała szmato ***ic ze nie wiem bo dużo panow wie ze taka co daje tanio to agencja albo dla kogoś pracuje plus Panowie mi normalnie płaca i nawet duże napiwki zostawiają bo jestem sobą i sami mówią ze wybierają po urodzie i po figurze i uwa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-10-11
*.207.165.*
Ty oczywiście wiesz czy one pracują dla agencji czy po prostu lubią dawać za niską stawke. Znawczyni wszystkiego. Tak jak wiesz lepiej, czy dziewczyna z komentarza poniżej ma czy nie ma codziennie ruchu. Ty wiesz lepiej, bo jesteś czyimś materace. Może ty nie masz ruchu. Ja też nie mam słabych dni b [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdziwiona
link | zgłoś
2023-10-11
*:6489:ccef:*
????????????osoba niżej Kryzys jest w całej Polsce a pan wybiera pannę taka która oferuje coś na co on ma ochotę plus nie każda robi promocje a jak robi promocje to pracuje dla agencji ale nie przyznawaja sie albo pracują dla kogoś i tez sie boja przyznać i przestan gadać ze masz ruch codzien [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hej
link | zgłoś
2023-10-11
*:fdff:fe20:*
Pola ogłoszeń wcale na Escort nie ubywa. Jeszcze kilka dni temu było ponad 10 tys a jest ponad 11 tys. I ogłoszeń ciągle przybywa. Gdzie niby mają panny się ogłaszać? Jak z innych portali odzew jest może 1 tel na miesiąc. Panny wszystkie głupie i się ogłaszają gdzie się da. Tak wszystkie zarabiają t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
L
link | zgłoś
2023-10-11
*.207.165.*
KLIENT!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdziwiona
link | zgłoś
2023-10-10
*.173.159.*
Po 1 nie ja narzekam po drugie mija nazwa to zdziwiona po 3 od początku wiem ze wiecej się płaci za Escort tazke nie myl mnie z inna osoba po 4 czy ja pisze o tobie ze dajesz *** za 150 bo nie wydaje mi się czytaj wyraźnie co pisze bo widać ze trzeba cofnąć się do szkoły podstawowej abyś nauczyła s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-10-10
*.207.165.*
Zadowolona to ty napisałaś że nie zarabiasz w jakieś dziurze bo jakaś panna przyjechała. Tutaj żadna nie napisała że konkurencja przyjechała. Zapamiętaj że klient wybiera. Miasto nie należy do ciebie i każda może sobie pracować gdzie chce. Ja cie to boli to zmień pracę lub miasto. I sorry ja nie daj [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdziwiona
link | zgłoś
2023-10-10
*:a8ef:49b1:*
Czytam te komentarze i nie dowierzam co widze ktoś pisze grzecznie a druga osoba wyzywa ludzie a szczególnie dziewczyny to wy dajcie *** za kasę ful serwis za 150 i faceci później szukają takiej bo jak myślą ze jedna tak daje to i druga a to tak nie jest plus tez może szukajcie normalnej pracy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XXX
link | zgłoś
2023-10-09
*:33:f930:*
Czy wam sie nudzi zajmicie sie soba i swoim zyciem nie tylko to napisal ten tamto napisal to ludzie zajmicie sie do cholery zarabianiem pieniedzy w jakikolwiek sposob a nie ***enie w kolo to samo escort roksa dolores nudzi wam sie.
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pola
link | zgłoś
2023-10-09
*.49.252.*
Billa1 Jak zauważyłam już ubywa ogłoszęń na escorcie. Ja swoich już nie przedłużam na escorcier i zarabiam. Ta nawiedzona potwierdzila tylko to o czym pisza. Gdyby placila za ogloszenia to wiedzialaby ile kosztuja. Szkoda mi kobiet ktore placa dobówki po 200 a nawet 300zł zeby miec gdzie przyjm [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie