Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Yu
link | zgłoś
2023-11-09
*.207.165.*
Ja im wysłałam link do ogłoszenia i screeny modelki z SHINE. A oni mi odpisali, że upomnieli użytkownika do weryfikacji. Kolejny mój @ to było ponowne wysłanie screena. Odp że użytkownik został zablokowany, ale jak się zweryfikuje zostanie odblokowany. Tam pracuje dużo niekompetentnych osób. Oczywsc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mkk
link | zgłoś
2023-11-09
*.207.165.*
2-3 dziennie to raczej nie ma co narzekać. W tym biznesie nie ma nigdy pewnego dnia. Raz się zarobi 2 tys a innego dnia 0. Także 2-3 dziennie z to naprawdę nie powinno się narzekać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-11-08
*:3ad0:2582:*
Ja. Od narzekam jak są dni gdzie mam 2 może i trzech albo i jest dzień ze mam jednego na cały dzień trudno ja wiem z czym ten zawód się wiąże ja mam ucziwe ceny za uczciwy czas i tyle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Trochę samokrytyki niektóre dziewczyny by się Wam przydało
link | zgłoś
2023-11-08
*.207.165.*
No chyba fantazja kogoś z takimi cenami nieźle poniosła. Fakt! Za 150 może i zarobi, ale za te ceny powyżej 500zl to ściema dla naiwnych, którzy myślą, że zarabia. Pewnie agencja, bo w innych mieście podobne ogłoszenia widziałem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-11-08
*:1876:88ea:*
No to napewno ale serio szkoda ze Escort tego nie usuwa ja ile razy zgłaszam konta bo wysyłał nawet im zdj ze to z neta aby udownic a oni ze to nie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bdjdj
link | zgłoś
2023-11-08
*.207.165.*
Ona nie zarobi na takich stawkach jakie ma wpisane, to musi mieć jedno ogłoszenie z realna ceną. Poza tym ona pracuje dla agencji, która pod nią zrobiła fejkowe ogłoszenia. 150 za 30 min to ma cenę spoko biorą pod uwagę jej wygląd. Mało, który lubi takie gabaryty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-11-07
*:1fd9:bf93:*
O jezu to ja za 200 zł mam 30 min i 300 zł za godz lodzik w gumie i zasłaniam twarz bo nie chce aby ktoś mnie z znajomych poznał jak można za taki czas taka cenę albo pokazywać twarz aż w szoku jestem se taka se zarobi a facet jeszcze daje i pewnie po 5 Min wypieprzą pewnie klijenta plus mam jedn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bdldbnd
link | zgłoś
2023-11-07
*.207.165.*
Seks maszyna Martusia to także ta cała Tamara, Kornelia. Ale właśnie zostaje zgłoszona przeze mnie, bo panna ma zdjęcia z neta. Reklama to jest maciora, a te podrasowane Channel I Zalotna to są zdjecia z neta. Masakra jakie te panny głupie i nam rynek psują. Zgłaszać takie panny wysyłając Im @ z lin [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gdjsjj
link | zgłoś
2023-11-07
*.207.165.*
Ok,.ale przecież podanie miasta nie sprawi stracisz pracę :) po prostu możesz podać, ale nie musisz. Pan, który napisał, że w Głogowie i Lubinie są oszustki, to chyba nie sprawdzał ogłoszeń z LUBLINA. Laska Daga. Karierę już robi kolejny rok nawet zdjęć nie zmieniła ,tylko jak jeszcze jechała na ni [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Tak dużo oszutek które psują rynek innym dziewczynom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-11-07
*:c782:2114:*
Nie ze na umówię haha po prostu mam chorego. Synka i dlatego tak pracuje aby uzbierać na leczenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bdldbnd
link | zgłoś
2023-11-06
*.207.165.*
Panny jeżdżą po Polsce, bo więcej mozna zarobić. Tyle że nie zawsze na bookongu można znaleźć fajne mieszkanie, jak jakaś lubi pracować w bajkach wynajmowanych na dobry gdzie ktoś obok może być za ścianą, to jej sprawa. I te panny najczęściej jeżdżą po małych miejscowościach, nie mają za wysokich s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-11-06
*:1895:a75:*
Dokładnie Wy tez musicie faceci się zmienić jeśli chcecie abyśmy was szacunkiem darzyli. Ps teraz z innej beczki mam pytanie do dziewczyn odrazu mówię nie chodzi o to ze mam coś do tego ze jesteście przejazdem ale chce po prostu się spytać jak to jest ja np trzymam się tylko jednej miejscowości bo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olo
link | zgłoś
2023-11-06
*.207.165.*
Szwagry pisać, który z Was jest uczciwy? Jakby strony miały obowiązek rejestracji i opłaty abonamentowej, to też byłoby inaczej i dziewczyny by mogły na Was wystawiać opinie. Wtedy skończyłyby się oszustwa z Waszej strony. Skończyłyby się głupie telefony. Dziewczyny by mogły sprawdzić czy jesteś pow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Blacus
link | zgłoś
2023-11-05
*:6d78:b1b0:*
Największe Gwiazdy Oszustki Glogow Lubin.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Normalna
link | zgłoś
2023-11-05
*.207.165.*
Jak dziewczynki z ruchem? We Wrocławiu moja koleżanka cały tydzień ma ciszę, ale mało ważne, że kolesie wchodzą i jej wejść nabijają. Ponad 3 tys wejść d półtora dnia miała. I po co? Ja jestem w Toruniu i byłam w Poznaniu, nie mogę narzekać. Myślę, że jak się siedzi w jednym mieście to się dziewczyn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klienci coraz to gorsi
link | zgłoś
2023-11-05
*.207.165.*
Szkoda w ogóle pisać. Oni myślą, że są kimś wyjątkowym i jak zadzwoni taki jeden z drugim, to my go po niskiej stawce przyjmiemy. No przeciez, co nam zależy. Mnie ***a tekst ILE ZA SAMEGO LODA? Czy serio takim to się wydaje, że lód to ma być po innej stawce, bo "to tylko lód"? Szykowanie czy czekani [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-11-01
*:406f:1dd0:*
Dokładnie ale czy do takiej dziewczyny to dotrze wątpię tylko dalej będzie oszukiwać ja np mam swoje zdjęcia bo nie mam zamiaru oszukiwać i zakrywam twarz aby nikt znajomy nie poznał czasem nawet te laski maja tak mega wygładzone te zdjęcia ze czasem facet jest na tyle głupi i nie widzi tego czas [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mich25
link | zgłoś
2023-11-01
*.30.98.*
Coraz więcej oszustek które kradną zdjęcia z innych stron i wstawiają jako swoje. Powinni jakoś to weryfikiwac i odrzucać takie anonse.Straciła by taka trochę kasy na anonse to może by cos dotarło ze jak wstawi fałszywe zdjęcia to to nie przejdzie. Przez takie laski normalne dziewczyny tracą wiarygo [rozwiń/zwiń]
Fajny portal
Coraz więcej oszustek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-10-31
*:8c78:8aaf:*
Nie macie wstydu czasem panowie jeśli dziewczyna ma wyraźnie napisane ze nie przyjmuje kolegów czy tez ma napisane np 300 zł pełna godz dwa razy to czy wy nie macie wsydu aby prosić dziewczynę aby dała się za 200 zł albo za 100 ja mam 300 zł pełna godz bo dbam o swoje zdrowie a nie ze dzwonicie i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ufugugi
link | zgłoś
2023-10-30
*.207.165.*
Ale oni mają ceny i nie mają zabezpieczeń. Screen to screen,ale za taką cenę kopiować każdy może co chce. Nie mają zabezpieczeń ale jak dziewczyny nie zgłaszają im tego i się nie zaczną buntować to znowu ceny podniosą. Pisać do portali żeby usuwali nielegalnie zamieszczone zdjęcia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie