Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Biba
link | zgłoś
2023-11-20
*.207.165.*
Poczułeś jak to jest kiedy klienci się umawiają i też robią olewkę. Dziewczyna chociaż powiedział, że nie dojedzie wy nawet nie wyślecie SMSa z odwołaniem. Wcale mi nie jest szkoda że jakiś klient stracił kasę. Nikt ci nie kazał jechać nie wiadomo gdzie i płacić za hotel. Mogłeś szukać w swojej okol [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Papa
link | zgłoś
2023-11-20
*.0.45.*
Szfagry ja chyba też rezygnuję z tej formy rozrywki. 2 dni umawiania się po to żeby w ostatnim momencie oznajmiła, że nie przyjedzie bo nic nie zdążyła załatwić. I kolejne 600 zł za hotel w placy. Nie ma co, Idziemy na piwo...
Żadne
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vyuyc
link | zgłoś
2023-11-19
*.207.165.*
... FINAŁ W USTACH DOPŁATA 50 ZŁ NIE OFERUJĘ SEKSU ANALNEGO, POCAŁUNKÓW, FETYSZY I INNYCH UDZIWNIEŃ, KTÓRE MOGĄ WYRZĄDZIĆ USZCZERBEK NA MOIM ZDROWIU PSYCHICZNYM I FIZYCZNYM. Gwarantuję, że moje ogłoszenie jest w 100% prywatne. Higienę oraz kwestię mojego i Twojego zdrowia stawiam na pierwszym [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
roksa.plus
link | zgłoś
2023-11-18
*.241.144.*
Zastanawiam się jak to możliwe, że ktoś płaci za ogłoszenie i jednocześnie nie chce żeby było zbyt popularne? Zamiast się cieszyć, że inne portale propagują te ogłoszenia za darmo i przy okazji zwiększają bezpieczeństwo w przypadku zamknięcia kolejnego z nich, to jeszcze marudzą. Coś mi tu nie gra. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleks
link | zgłoś
2023-11-18
*:43ce:c21b:*
po pół roku ciągłego natykania się na stronie na oszustów i wyłudzaczy przestałem korzystać w ogóle a za zaoszczędzone pieniądze kupiłem RTX 4090.
Leczy z chęci na seks
ta strona to kryminał jakiś chyba
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Txftg
link | zgłoś
2023-11-17
*.207.165.*
roksa.plus Dolores.pl bardzo rzetelne portale, które ukradły zdjęcia z escort i teraz próbują się wybić. Ogłoszenia te same co na każdy portalu, bo skopiowane z escort. Znalazłam tam swoje ogłoszenia i kolejni ch.uje co wizerunek bez zgody wykorzystują!!!Portale są ok dla wlascicieli, bo zarabiają n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
roksa.plus
link | zgłoś
2023-11-17
*.129.35.*
roksa.plus to alternatywa dla escort. Ogłoszenia te same, ale fajniejszy interfejs. Można szukać w kilku lokalizacjach na raz, nie trzeba przeklikiwać się przez formularze.
Bezpieczeństwo, wyszukiwanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolejna oszustka.
link | zgłoś
2023-11-17
*:1eff:fed3:*
+48 570 509 540 Bardzo poważne oferta. Rzęsy i zdjęcia stóp z internetu Czyli ktoś uważa, że takie osoby zostają zgłaszane, bo się nie podobają czy może są konkurencją dla innych? Właśnie należy im zgłaszać, takie oszustki.
Administracja nie weryfikuje ogłoszeń użytkowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ooo
link | zgłoś
2023-11-17
*:1eff:fed3:*
Polski kobieto się kłania. Zarówno pisownia jak i składanie zdań. Lepiej będzie jak już zamilkniesz, bo za bardzo się udzielasz w dyskusji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Skończyć narzekać
link | zgłoś
2023-11-17
*.207.165.*
Pani Oburzonej to już podziekujemy. Ta płyta już się nam znudziła. Ile to razy można przynudzać tym jakie masz stawki czy masz ruch czy nie masz. Kogo to w ogóle obchodzi? Ty masz takie to sobie mniej inne mają inne i też ok. Każdy ma wybór. One i my klienci. Ja mam jedną stałą. Dzwonię, umawiam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-11-16
*:8451:a225:*
I jeszcze jedna rzecz zarabiam na swoich stawkach normalnie nigdy nie narzekam Tazke te panny co maja po 150 full wypas to one nam np mi i innej pani która np za 45 min ma 250 I mamy ograniczenia bo np dbamy o swoje zdrowie i higienę a taka co daje za 150 full wypas i lodzik bez gumy to my t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-11-16
*:8451:a225:*
Pamiętaj to ze ktoś ma pisano podobne to nie znaczy ze ta sama osoba także może się zastanów ze ktoś nie jest Polakiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Tomka
link | zgłoś
2023-11-16
*.207.165.*
To może skończ korzystać w tych miastach i problem się rozwiąże. Dziewczyna pracuje dla kogoś to ma telefonistke, co w tym dziwnego? Jak na nią trafiasz to odpocznie jest tobie przeznaczona taka a niewinne. Znajdź jedna i nie lataj z ch.jem po każdej. Klienci oszukują to i dziewczyny też. Z czegoś ż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Skończ pier... Oburzona
link | zgłoś
2023-11-16
*.207.165.*
To chyba escort powinien automatycznie zmieniać wiek tak jak to było na rokiem. Nowy rok i wiek o +1 się automatycznie zmieniał. I skończyłam się już wypowiadać bo napierw żeś pisała jako zadowolona czy jakaś tam teraz oburzona. Style pisania dosłownie taki sam "KLJENT". Ty sobie dawaj jakie chcesz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2023-11-15
*.30.24.*
Ja znam 2 oszustki z Wielkopolski i Dolnośląskie które jeżdżą po miastach takich jak: Krotoszyn,Kościan,Nowy Tomyśl,Jarocin.Dolnoślaskie Głogów,Lubin Świebodzice,Świdnica,Wałbrzych.Jej Nicki Fajniutka Julka To jest jest oszustka prawdziwa babsko ma 186cm Waga 110kg Lat 45 Brunetka robi na zdję [rozwiń/zwiń]
Brak
Duże
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-11-15
*:8c44:8e08:*
Aha czyli twoim zdaniem najlepiej oszukiwać klijenta z wiekiem wyglądem itp dziewczyno widać masz bardzo mało pojęcia rynek się psuje bo żadna nie przyzna się ze za 150 albo za 100. Oferuje wszytsko full i nie ze obrażam kogoś ale przez takie coś inne maja ciszę plus jeśli chcesz być uczciwa i z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ha ha ha
link | zgłoś
2023-11-10
*.207.165.*
Naucz się czytać ze zrozumieniem. Tak się składa,że zgłosiła dziewczyna. I miała rację. Dlaczego jedne mogą pracować na swoich zdjęciach a inne mają zamieszczać nie swoje zdjęcia? Dziewczyna napisana że zdjęcia były z SHINE. To sklej pipę I nie dyskutuj! Sama jedziesz pewnie na lewych i się boisz,że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vvuu
link | zgłoś
2023-11-10
*.207.165.*
Z tymi włosami czy tatuażami to akurat nie jest problem. Faceci też niech nie przesadzają żeby się cseoiac o takie bzdury, bo oni żona nie uda szukać. Kolor włosów będę chciała to co tydzień sobie mogę zmieniać i nie muszę o tym klientów informować. Tak jak o tatuażach czy kolczykach. A co kliet to [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-11-10
*:6ccd:4921:*
A właśnie ze dobrze ze zgłaszają bo ludzie z rok na rok się zmienia wiek się zmienia wygląd się zmienia nie warto oszukiwać ja co roku będę zmieniać wiek jak o zdjęcia aby być realna uwierz są takie co od 2 lat maja ze 26 lat a pewnie starsze są plus nawet nie napiszą w opisie ze No włosy pofarbow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do yu
link | zgłoś
2023-11-10
*.10.102.*
Yu jaki z ciebie zawistny d upek, jak ci się dziewczyna nie podobała to już więcej do niej nie dzwoń, a ty złośliwie będziesz ją zgłaszał na portal i daj dziewczynie pracować. Napewno sporo znas pracuje na zdjęciach trochę starszych a jakieś zawistne złośliwe me.ndy screeny robią i zgłaszają. Brak s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie