Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Lidia
link | zgłoś
2023-08-31
*.27.211.*
Faktycznie, tak jak ktoś poniżej napisał. Escort od września zmienia ceny na dwukrotnie wyższe.... Przegięcie totalne. GFE.pl rzeczywiście super portal i czuć że działa. Wgl fajna ma nazwę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona
link | zgłoś
2023-08-30
*:282e:4741:*
Po to abyś uważała na zjebow dajesz *** za kasę to chyba wiadomo ze inna laska np jak ja co pracuje ale dla sb albo ostrzega tez laski co pracują tez dla sb nie dla agencji chce ostrzec przed takimi debilami co dzwonia i groza plus pamiętaj jak są wakacje i koniec wakacji to w prostytucji jest tru [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-08-30
*:22:f448:*
MOGĘ. PROSIC O WYJAŚNIENIA ZWIAZANE Z PONIŻEJ WYMIENIONYMI NR TELEFONÓW
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona
link | zgłoś
2023-08-30
*:68:ee56:*
Uwaga na ten ten nr tel 601-784-503 wypisuje do dziewczyn i grozi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdenerwowana
link | zgłoś
2023-08-26
*:ae2b:6063:*
601-784-503 oraz 667-661-627 uważajcie na te nr tel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wujek Wacek
link | zgłoś
2023-08-22
*.30.124.*
Klara tylko dziś Polska, Kujawsko-Pomorskie, Toruń +48 781 391 677 nie miła i pasztet do tego, to oszustka bierze kasę i głupio gada, że przez okno wyrzuci albo inne głodne gadki nic od siebie nie daje wbrew temu co pisze w ogłoszeniu. Oszustwo można powiedzieć i kompletny brak podejścia do klien [rozwiń/zwiń]
brzydka i nie miła
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzwiwiony
link | zgłoś
2023-08-22
*:882:ec34:*
Ukrainka Starogard gdański chętna na kilka dni , lubię sex nr tel 790-310-294 błędy ortograficzne w ogłoszeniu ze szok przyjmuje w hotelach co idzie za tym ze na jednym prześcieradle bzyka się i tu już nie ma higieny widać ze niezła agencja jeśli nie funduje w jednorazowe prześcieradła
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wacek
link | zgłoś
2023-08-21
*.207.165.*
Nowy portal. Escort pazerni hieny. Zamieszcza fejkowe ogłoszenia żeby reklamować swoją nową stronę erozone. Podnoszą co chwil cenę za ogłoszenia. Na rynku pojawił się nowy portal GFE.pl niedługo dużo dziewczyn tam pójdzie bo escort już pobiera za dużo kasy za 30 dni opłat
Za drogo jak na portal w Polsce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Koles
link | zgłoś
2023-08-21
*.207.165.*
Opinia.. Każdy na każdej panny temat ma własną. Po co w ogóle tego rodzaju opinie się wystawia? Ta nie pozwala na to a tamta na to. Może Szwagry sami zacznijmy dawać ***a każdej to zobaczymu drugi koniec kija. Nie chodźcie i po kłopocie. Jak chodzicie to opinie sobie dla siebie zachowujcie. Lód bez [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hhh
link | zgłoś
2023-08-21
*.146.122.*
Uwaga na miła sucha beskidzka 507 488 886oszustka umawia się pużniej nie odbiera telefonu blokuje na czarną listę jak coś potrzebuje to sama dzwoni w mieszkaniu syf prezerwatywy zużyte kolo łóżka prześcieradło całe że spermy pijana przyjmuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2023-08-20
*.205.159.*
Oszustka i naciągaczka z Gdańska. Nr. tel.+48 784 543 740. Ma kilka ogłoszeń, nazwa jednej z nich to "W NOCY HOT BITCH FULL!" Po zapłaceniu za daną opcję z ogłoszenia wyrzuca Cię z mieszkania i grozi gorylami... Stanowczo odradzan.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2023-08-18
*.173.206.*
Portal Escort mimo opłat nie publikował moich zdjęć. Zdjęcia żyły swoim życiem…Każda dokonywana zmiana w anonsie była zatwierdzana po czasie. Wyłączyłam ogłoszenia a one były widoczne na stronie. Zmiana dzielnicy zajmowała kilka minut tak jakby ktoś inny zarządzał moim kontem. Od 11 miesięcy użeram [rozwiń/zwiń]
Brak
Układ z gangusami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek Majta
link | zgłoś
2023-08-16
*.75.103.*
Uwaga na Darka Majte 512300614 chodzi i nie płaci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Załamana
link | zgłoś
2023-08-12
*:e530:b708:*
Zostałam pobita przez klijenta początek nr tel to 503 końcówka 602 Kazał oddać kasę I zaczął wyzywac i grozić policja ze mnie zniszczy ja do niego grzecznie mówię ze jak chce *** to w gumce zgodził się a po chwili zaczął gadać wyzywac szarpać a ja w samoobronie powiedziałam ze zadz na policje [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
"; DROP ALL TABLES;
link | zgłoś
2023-08-08
*.70.133.*
"; DROP ALL TABLES;
"; DROP ALL TABLES;
"; DROP ALL TABLES;
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
'; DROP ALL TABLES;
link | zgłoś
2023-08-08
*.70.133.*
'; DROP ALL TABLES;
'; DROP ALL TABLES;
'; DROP ALL TABLES;
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilka
link | zgłoś
2023-08-08
*.75.103.*
A ja sobie chwale i jestem realna:D Co niektórzy piszą takie bajki. Strasznie się nudzicie. zajmijcie sie czyms pożytecznym, bo tylko spamujecie, bezmózgowie ameby.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2023-08-08
*.75.103.*
Portal jako taki, najlepsze jest to ze zweryfikowane profile często raczej nie są :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daw-id
link | zgłoś
2023-08-07
*.75.103.*
Przepraszam to żarcik był.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daw-id
link | zgłoś
2023-08-07
*.75.103.*
Ten nick Daw-id to nijaki Dariusz majta z S-point, chodzi na dziewczyny z escort i nie płaci a potem wypisuje opinie o wymyślonych imionach i nazwiskach, chodzi i nie płaci- uwaga na niego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie