Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Karolina z Ostrow Mazowiecka gwiazda cda.pl
link | zgłoś
2023-12-29
*.183.34.*
Na cda.pl krążą od kilku lat filmiki z Karoliną-patologią. Współczuję klientom, którzy tak nisko upadają, żeby sponsorować ten odpad. https://www.cda.pl/video/2243832cc +48 663 484 290 nr tel do patoli. Polecam obejrzec I die zastanwoic czy takie wodorosty chcecie posuwac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Biuro
link | zgłoś
2023-12-28
*.199.53.*
Ty nie pracowałaś a inne pracowały. Wolny kraj.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-28
*:9261:f81e:*
798893794 Uważajcie na ten nr tel Starogard Gdański *** alkoholik nie czyta ogłoszeń dziewczyn i miał pretensje do mnie że kazałam mu wypierdlac ledwo jak wszedł bo ***o od niego alkocholem niesamowicie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-27
*.47.221.*
4915256931511 Uważajcie Na ten nr tel głupi rudzielec. Z tekstem do mnie dziewczyno zmień zawód bo *** powiedziałam mu tylko grzecznie aby sie umył
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-12-27
*:bbb5:18c8:*
Ja nie pracowałam w święta ale widziałam że pełno osób wtedy dzwoniło ludzie czy wy serio aż tak jesteście zdenerwowani aby nawet w święta pracować tak dziewczyny o was mowa jak można pracować w święta gdzie ten czas jest dla rodziny a wy panowie też kurczę ogarniacie te łby i zanim weźmiecie nr te [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany bo loda bez gumy nie było?
link | zgłoś
2023-12-25
*.181.163.*
Dziewczyna może była "chamska", bo ty może na to zasłużyłeś. Podajesz adres i nick. Może należałoby powiadomić dziewczynę niech ona się tu wypowie? Poznamy wtedy jej i twoja wersje. Żadnych argumentów nie podałeś, a policję to ty dostaw w spokoju. Oni mają co robić. Idź na jeden dzień do takiej " pr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barcik
link | zgłoś
2023-12-24
*:34:c5aa:*
Za udostępnienie adresu należy również ścigać osobę odpowiedzialna za tą stronę, gdyż to ona ponosi największą odpowiedzialność za publikacje. Wiem bo przerabiałem temat że spotted na fb
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barcik
link | zgłoś
2023-12-24
*:34:c5aa:*
Za podanie adresu proponuję złożyć zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa, ustalenie danych tej osoby oraz sciganie i ukaranie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Co tu się odwala?
link | zgłoś
2023-12-22
*.180.222.*
Panna ma ogłoszenia w liczbie 4 a nie 3. Poza tym ona niczego nie obiecuje. Wyraźnie ma w opisach co robi za jaką kwotę. Także gdzie niby oszukiwanie? Poza tym nie ma podanego adresu a ty bezczelnie podajesz jej adres. Kto tu kogo powinien podać na policję? Lepiej tacy jak ty niech skończą w ogóle k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Opole
link | zgłoś
2023-12-22
*.70.147.*
Są dwie wersje twoja i jej. Może ty też chamski? Policję, dlaczego? Nie podałeś żadnego powodu. Poza tym nie wiem czy adres ona miała udostępniony, ale RODO i ty nie powinines udosteonic. Nie podaje danych i adresu. I przez takie osoby właśnie dziewczyny uchodzą za oszustki. Pewnie ona przejezdna. [rozwiń/zwiń]
Sa
Sa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2023-12-21
*.30.10.*
Uważajcie na tą panią. Ogłasza się na Escort,strasznie chamska (dopiero na spotkaniu). Najlepiej jakbyś dał kasę i od razu wyszedł. Jest nowa we wrocku. Przyjmuje na Madalińskiego 97/krzyki Ma na Escort.club trzy ogłoszenia. Kotka,Kochanka i Słodka.30L. Szkoda że nie wezwałem policji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tragedia
link | zgłoś
2023-12-20
*.19.205.*
Pasztet to ci stara z ryja może zrobić na święta. Pokaż jak wyglądasz wtedy oceniają. Potem że laski wymagają skoro takie zjeba właśnie się umawiają. Laski gonić tych dziadów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek
link | zgłoś
2023-12-20
*:34:c5aa:*
Ja mam po sasiedzku kobietki. Właśnie przyjechała taka zakebista mamuśka koło 40dziechy. Na ogłoszeniach ma 45,ja bym jej dal max 40. Kufa kombinuje jak się do niej wyrwać żeby stara się nie zorientowała. Wyglada na delikatna ale rznie się rowno lubi ten sport. Czasem pasztety przyjeżdżają ale [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Haha
link | zgłoś
2023-12-20
*.150.218.*
Kto normalny sugeruje się opiniami na temat laski? Jakiś burak pójdzie i będzie niezadowlony a ty może będziesz. Te opinie powinny być zakazane. Często mijają się z prawda Jakbym się sugerował opiniami to bym nigdy nie poszedł do tej do której bym chciał. Jak widać tutaj z reszta jak kolesie się do [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Biuro
link | zgłoś
2023-12-20
*.19.205.*
Idź i się przekonaj a nie tutaj pytasz. Widać że z głową laska ma coś nie tak, ale jak się było w Love Island to czego się spodziewać. Laska ma dwa ogłoszenia w jednym ma 23 l w drugim ma 19 l. W jednym ma biust 7 w drugim 5. Te ku#$@rwy to już coraz gorsze dla kasy zacina niedługo gówna wpierdalaxx [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kubix
link | zgłoś
2023-12-19
*.11.146.*
Korzystał ktoś z panny w Toruniu co niby robi wszystko A cena to 1000 zł? Bo opini brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
żal.pl
link | zgłoś
2023-12-18
*.177.125.*
Ale musisz mieć nudne i smutne życie, że tu komentujesz stary impotencie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr
link | zgłoś
2023-12-17
*.146.93.*
Jak to leciało? "Tu siedzą cuuurvy stare, tęgiego syfa maaaają. Tu siedzą curvy stare... rozepchane przez gitarę!"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
I tacy klienci oczekują kultury? Debil
link | zgłoś
2023-12-17
*.102.239.*
To nie my jesteśmy rozepchane tylko wy między nogami nic nie macie prócz hulajacego powietrza w zaśmierdziałych gaciach xD dlatego lepiej napisać że to problem z kobietą jak z tym że się nie ma czym kobiety zaspokoić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr
link | zgłoś
2023-12-17
*.146.93.*
Jak tak to czytam to mi się przypomina taka włoska piosenka: "Tu siedzą qurvy stare, rozepchane przez gitare!"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie