Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Minka
link | zgłoś
2024-01-17
*.186.220.*
Escort.club to jedyna prawdziwa strona .Teraz znów kradną zdjęcia z escort.bez zgody fałszywa strona sex odloty w dodatku zamazują logo Escort i ucinają nogi ręce bo nie potrafią logo usunąć ...to już jest okropne jak nie dolores to teraz sex odloty złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2024-01-15
*.204.12.*
A kto panu kazał do niej iść przecież widać na zdjęciach że jest gruba :)a jak pan u niej nie był to proszę omijać ogłoszenie nie wiem w czym problem ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dżoana
link | zgłoś
2024-01-11
*.63.127.*
Chciałam ostrzec dziewczyny przed klientem który dzwoni z numeru 793464926.Uwazajcie na niego to złodziej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolejna loocha
link | zgłoś
2024-01-09
*.150.196.*
https://pl.escort.club/anons/93522.html kolejna maciora ma wpisane 85 kg! Jpr kto to kur... mać
Tuczniki zaniżają wagę w ogłoszeniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ano oszustka. Nikt jej nie zgłasza to działa
link | zgłoś
2024-01-07
*.2.153.*
I właśnie przez takie panny potem myśli się, że każda to oszutka. Wiadomo nie każda. Tu jak widać laska mega potężna i waga mocno zaniżona. Pomijam to,że kiedyś jak była w Nowym Sączu to się natknąłem na jej ogłoszenia i jak przejrzałem jej ogłoszenia, to się zastanawiałem co za głupi by ją musiał c [rozwiń/zwiń]
Dużo fajnych dziewczyn
Ale są i oszustki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Na escort są negatywnw opinie
link | zgłoś
2024-01-06
*.102.244.*
Panowie co do negatywnych ale kulturalnych opinii to takowe na stronie escort też można znaleźć. https://pl.escort.club/anons/110633.html akurat laska wali ładnie w uja klientów. Waga jest zanizona o mocne 50 kg! Ma laska kilka ogłoszeń różne ceny i różne nazwy. Raz w ciężarną(otyłość to nie ciąża) [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Opinie dotyczą dziewczyn a nie strony
link | zgłoś
2024-01-03
*.150.196.*
21.12 ktoś tutaj ostrzegał przed nią i co? Nie zabrakło chętnego do spotkania i kolejny negatywny komentarz na nią w tak krótkim czasie i tutaj? Wali ściemą na kilometr. Skoro ktoś napisał że oszustka, to po co kolejny się do niej pcha i też tu opisuje? To kogoś to wina? Laska przyjechał lat hajs za [rozwiń/zwiń]
Czemu tu się ocenia dziewczyny i spotkania i ujawnia nr tel dziewczyn i adresy?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2024-01-02
*.173.192.*
Może dupkę jeszcze im przetrzyj albo wyliż.Przez takie jak ty to później tacy bo przychodzą co by chcieli wszystko za pół darmo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2024-01-02
*.49.205.*
Nie wyobrażam sobie potraktować klienta w taki sposób. Skoro oferuję spotkanie godzinne to nawet jeśli klient skończy nie wyganiam go. Może pan chce porozmawiać, napić się herbaty lub kawy. Zawsze tą resztę czasu można jakoś miło spędzić. Co do zaangażowania na pewno autor wpisu nie miał na myśl [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Same matury tutaj.
link | zgłoś
2024-01-02
*.125.235.*
Place, robię swoje i nie oczekuje zaagnazowania. Laski mają płacone, żeby nas okłamywać, to jakie niby zaangazowanie za coś za co place. Myślisz, że one to co robią to lubią? Zaangażowania to mogę oczekiwać od swojej kobiety a nie dziw.ki jeszcze mogłeś się jej podstawić do całowania żeby romantyczn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Same matury tutaj. Skończcie korzystac i tyle
link | zgłoś
2024-01-02
*.125.235.*
Kolejny tu podaje adres tej ***. Po co? Czego wy oczekujecie do piątego spotkania? Zaangażowania? Hahaha. Zaangażowania to sobie szukaj w związku lub kochanki szukaj. Czy wy serio na głowy żeście upadli? Widzicie się w lustrch. Już wygląd pomijam, ale serio co wy myślicie, że każda laska sie lubi ba [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2024-01-02
*.30.14.*
Pierwszy raz miałem taką sytuację więc chciałem ostrzec. Pani we Wrocławiu 30L.ma chyba 4 ogłoszenia na Escort(Kochanka, Słodka,Kasia,Kotka).Jej numer to 791 512 689. Umawiasz się z tą panna na pełną godzinę,po 15 min.ubiera się i kończy spotkanie. Przed spotkaniem bardzo miła,na spotkaniu już nie.. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barcik
link | zgłoś
2024-01-01
*.22.179.*
Jeśli samemu ma się brudy za uszami to oczywiście, że nie złoży zawiadomienia o przestępstwie.To samo dotyczy klientów korzystających z usług. Jeśli jedziesz do łaski szczuplej że zdjęć a drzwi otwiera ci orka która rzada zapłaty za jej oglądanie to przecież tańsze są bilety do zoo. Wtedy takiej p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barcik
link | zgłoś
2024-01-01
*.22.179.*
Ta strona powinna służyć do wyrażania opini na temat portalu Escort.pl a nie wylewanie wszelkich brudów. Po co takie sprawy wyciągać publicznie skoro to i tak niczego nie zmieni. Tego typu sprawy załatwia się na drodze prawnej. Skoro macie odwagę na taką pracę to trzeba mieć i ta odwagę aby złoży [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zjebów trzeba ujawniać
link | zgłoś
2023-12-31
*.102.239.*
782697693 "Masakra jaka z*** szmata spasiona z oblesnymi stopami i roz*** *** i tablica mendelejewa w roz***j *** ***j scierwo ukraińska". Dalej ktoś uważa żeby nr tutaj nie zamieszczać? Jestem Polka to raz dwa koleś od listopada jest u mnie zablokowanym i to nie jest pierwszy SMS tego typu. Serio w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maks
link | zgłoś
2023-12-30
*.102.244.*
A ja jestem jak najbardziej za tym,żeby dziewczyny podawały nr tel. Skoro tutaj klienci mogą podawać nr tel i adres to czemu ma to nie działać w drugą stronę? Sam byłem świadkiem rozmowy dziewczyny z klientem gdzie ten dziewczynę podczas rozmowy zaczął wyzywać od kur...i ona ma zrobić to co on chce [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Debile w pełnię to norma
link | zgłoś
2023-12-30
*.199.21.*
667702865-koles dzwoni z kolegami i sobie robi jaja. +44 7440 587920 typ umawia się niby dojeżdża już na adres ale nie dzwoni tylko wysyła SMS i jak się nie odpisuje to wysyła kolejnego że został wystawiony. Kiedyś się nauczycie czytać i słuchać że zrozumieniem? Żebyście skończyli sobie robić gł [rozwiń/zwiń]
Sa
Tak. Mało poważni klienci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona skończ produkcję
link | zgłoś
2023-12-30
*.102.244.*
Barcik przecież ta WKURZONA,to tu pod różnymi nickami działała. Ta co nie umie napisać klient tylko wpisuje kljent.Najechalo się tu tych ze wschodu i się zaczynają mądrzyć. Przez telefon nie słyszałaś że pan był pod wpływem alkoholu? Chyba, że to nie ty sobie odbierasz telefon i nie słyszałaś z kim [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barcik
link | zgłoś
2023-12-30
*:34:c8d9:*
DO WKURZONA12 Ty uważaj żeby klienci teraz ciebie nie namierzyli i twoich nr nie publikowali. Po twoich komentarzach można zrozumieć że do inteligentnych nie należysz. Język polski trudna języka i ciężko sklecić zdania. Pracując du.. mózgu też trzeba używać. Ideologia mózg wypaliła i została ci [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barcik
link | zgłoś
2023-12-30
*:34:c8d9:*
DO WKURZONA Zatrzymaj dla siebie swoją hipokryzję i ideologiczne przekonania. Trzy dni w roku święta udajesz a cały rok się kur...??? Właśnie pokazałaś prawdziwe oblicze chrześcijanina.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie