Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kryzysowy
link | zgłoś
2023-10-18
*:8eed:b187:*
o tu poniżej akurat jaskrawy przykład dobrego wychowania ogłady i czytania ze zrozumieniem. Śpieszę z wyjaśnieniem. Od pół roku nie potrafię znaleźć ogłoszenia na tym portalu. Na innych udaje się yo bez problemów. Ciekawe czy to ka czy ten portal w takim razie jest nie halo.
do poprzednio wymienionych wypada jeszcze dodać manieryzm i kulturę pań jak ta poniżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hahha Kryzysowy dobry jesteś
link | zgłoś
2023-10-18
*.207.165.*
Nie umiesz szukać. Kto szuka ogłoszeń z zaliczkami? Hahah tylko frajer. Sorry ale wy faceci też oszukujecie. Dzwonicie do kilku dziewczyn i od każdej adres z każdą się umawiacie i czas nam marnujcie kiedy na was czekamy a wy macie w nosie nas poinformować że was nie będzie. Jak wam źle że oszukujemy [rozwiń/zwiń]
Bawią mnie tu komenatrze
No jest dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2023-10-18
*.11.60.*
Panie mają kryzys finansowy, gospodarczy i inny. Według pań mało kto na tym portalu oszukuje. I w sumie nie wiadomo o co chodzi. A ja paniom powiem, że próbuję spotkanie umówić od pół roku, nie mam jakichś wygórowanych wymagań, jestem tak grzeczny, że moja żona mogłaby wam pozazdrościć, ba mało t [rozwiń/zwiń]
Szata graficzna
Oferty są fałszywe, całość wygląda na oszustwo. Jak do tej pory brak perspektywy na poprawę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-10-18
*.207.165.*
Raj kochana proszę Cię nie podpowiadaj innym dziewczynom, bo będą tak robić. Ja tak robię zawsze i zawsze ruch się rusza po cenię w górę. Jak cisza to cena w górę nie w dół! Tak to prawda w nd był super ruch a w pon 0 to ja też z 300 h na 400 dałam i zarobiłam. Pewnie czemu się da zarobić i nie trze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdziwiona
link | zgłoś
2023-10-17
*.112.4.*
Ja nie szczekam i uważaj na słowa po prostu nie siedzę w telefonie jak nie widze potrzeby plus mieszkam w Polsce od 10 lat a do osoby która chce widzieć w jakiej miejscowości to jedz do Warszawy bo tam jest o wiele lepiej aby zarobic albo do nowego sącza to są dwa miejscowości gdzie można dobrze z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Raj, raj
link | zgłoś
2023-10-17
*.207.165.*
Laski w nd zarobiłam 2 tys wczoraj 0 i dziś do 13 godz 0. Dałam z 300 h na 400 i 3 zrobiłam a jest 16:40. Nie ma ruchu cena w górę nie w dół. Jak nie ma ruchu w dół cena tych takich nie zachęca a Ci z drodzy idą (serce) . Na co sponsor? 2 tys tyg to musisz miec 10 takich a w Pl ponoć kryzys. Może on [rozwiń/zwiń]
Zarabiam
Oszustki i tanie psują same rynek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mala
link | zgłoś
2023-10-16
*.9.244.*
Ja nie wiem niektóre to maja problem ze zrozumiem tego co czytają napisałam ze z pracy z układam plus sponsor mam 20tys nie z jednego jelenia …..i tak masz racje oczekują czegoś więcej jak kłody
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Każda niech zarabia jak chce
link | zgłoś
2023-10-16
*.207.165.*
Tutaj jedna ma po. 20 dziennie a ma 250 za 30 min to niech ona napisze z jakiego miasta. To że ty masz sponsora za 20 tys/mies nie znaczy że każda takiego jelenia znajdzie. Poza tym koleś. Za 20 tys oczekuje czegoś więcej, nie sądzisz? Może tobie taki układ odpowida, ale nie każda lubi mieć stałego [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mała
link | zgłoś
2023-10-16
*.9.244.*
No ja mam prace z układem i sponsora poza praca 20000 na mies z tego mam na studiach jak dorabiałam na roksie tyle nie wyciągałam ale to pewnie kwestia wielkości miasta.No i chyba lepiej dwóch stałych jak jakiś brudny tirowiec pare razy w tyg no ale to już w sumie kwestia gustu. P.S.w jakim mieście [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Średnio z tym sponsoringiem
link | zgłoś
2023-10-16
*.207.165.*
Takie spotkania są bardziej opłacalne jak sponsoring. Sponsoring jest dla tych co mają pracę i lubią układ GFE. Zanim byś znalazła sponsorów żeby się utrzymać to byś z głodu umarła lub pod mostem wylądowała. Nie każda ma ochotę oglądać tego samego klienta kilka razy w mies i być na jego zawołanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mała
link | zgłoś
2023-10-16
*.173.208.*
Opłacalne jeszcze są tego typu ogłoszenia ?.Nie lepiej znaleść stałego sponsora lub paru którzy płaca 2000tygodniowo za dwa trzy spotkania ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Ewki
link | zgłoś
2023-10-15
*.207.165.*
Ewa przecież to jest stara roksa tylko podrasowana i pod nowa nazwą. Roksa postanowiła wrócić na rynek, to skopiowali fotki dali te ogłoszenia darmo, zeby pozyskać jak najwięcej dziewczyn. Escort nie zabezpieczyl naszych zdjęć i sobie każdy może kopiować. A zrobili świństwo, bo nie mogą bez zgody uż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewka
link | zgłoś
2023-10-15
*.0.43.*
Dziewczyny co tak naprawdę myślicie o nowym portalu Dolores? Ja mam mieszane uczucia ???? Wszystko niby ok, wygląda jak stara dobra Roksa..plusem jest opłata ogłoszenia na 3/10 dni lub cały miesiąc ( jak kto woli) i oczywiście " awaryjne " włączenie anonsu na 24h...Ale..jakim "Ujem," ktoś potrafił s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-10-15
*.173.158.*
Do osoby pod nazwa do dziewczyn ja nie oferuje takich rzeczy lodzik tylko w gumce i nigdy bez bo właśnie tez uważam ze to co dziewczyny robią ze oferują anal lodzik bez gumki itp to już desperacja oczywiście nie mówię ze każda żeby nie było ze zaraz bd mnie wyzywac ze obrażam a do osoby niżej pod [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zmienić pracę
link | zgłoś
2023-10-14
*:fdff:fe20:*
Często jak dzwoniw, to dziewczyny nie mogą odebrać, bo zajęte. A tutaj się okazuje że krysys jedna ma, a innej szkoda 140 zł na ogłoszenie. To po co wy to robicie jak nie zarabiacie? Przerwa techniczna nie trwa cały miesiąc.Ja bym nie chciał takiej roboty jak bym miał zarabiać tylko na życie czy rac [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do dziewczyn
link | zgłoś
2023-10-14
*:fdff:fe20:*
A ja mam pytanie do dziewczyn. Czemu tak chętnie robicie loda i połyk a nawet bardzo popularne teraz lizanie rowa klientowi? Nie brzydzi was to ani nie myślicie,że możecie się zarazić? Bo klienci nie mają pojęcia ile chorób wenerycznych jest i mało która się bada. Kasa najważniejsza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pola
link | zgłoś
2023-10-14
*.49.200.*
Na reszcie escort działa poprawnie. Ja jednak boję się ryzykować i opłacać ogłoszenia. Mam tylko dolores.pl Może szału nie ma ale tych 2-3 klientów dziennie mam. Dolores ma wprowadzić opcję umawiania bez odbierania tel. Wyeliminuje się tych wystawiaczy bo zeby umowic spotkanie w grafiku bedzie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-10-14
*:756c:b5d5:*
Do Rybka kiedyś mój kuzyn zgłosił pannę a Escort mu odpisał żeby przedstawił dowody jak wysłał dowody to Escort na to ze to mało aby potwierdzić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rybka
link | zgłoś
2023-10-14
*.49.200.*
Zdjęci można kupić u fotografów i to w wersji zweryfikowanej. Dlatego jeśli trafisz na zdjęcia ściągnięte z innego portalu albo trafisz do laski która ma nie swoje zdjęcia zgłoś to portalowi. Zablokują ten profil.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zibi
link | zgłoś
2023-10-14
*:408c:3cce:*
Do Oburzonej...trzeba uważać, bo czasem na zweryfikowanym koncie są zdjęcia innej osoby...idziesz a otwiera Girl nie że zdjęć...to są oszustki które nie pracują na swoich zdjęciach,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie