Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
kola
link | zgłoś
2023-09-07
*.49.154.*
Do Miła Nie każda z nas żyje tylko dawaniem doopy. Ty być może nadstawiasz ją 24h więc dla ciebie nie jest to żaden wydatek zapłacić tyle pieniędzy za ogłoszenie. Ja i wiele innych kobiet pracujemy tylko kilka dni w miesiącu i dla nas jest to drogo. Przy takich oplatach jeszcze za dodanie zdjęć [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-07
*:67:a831:*
Czytaj ze zrozumieniem wy caly czas oczerniacie potral a za darmo to moze ty sie dymasz Nie pasuje to wypad z potralu a nie tylko oczerniac jak ja to czytam to sie zastanawiiam czy myslenie sie nie wylaczylo co nie ktorym a jak zal to sama zaluz taką. Stronę. I zobaczymy jaka reklama jest za darmo n [rozwiń/zwiń]
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Miłej
link | zgłoś
2023-09-07
*.207.165.*
Skończ ***ić bo się ciebie już *** czytać pustaki nie da. Nie chodzi o zarabianie tylko o dorabianie się naszym kosztem. Jak lubisz *** się z klientami żeby opłacać ludzi którzy na naszych ***ch zarabiają to ludzik. Niech cię każdy dyma nawet darmo jak lubisz ale nie nie każda lubi być Dylana na kas [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2023-09-07
*.207.165.*
Na roksie.sx jest kiepski odzew niestety. Mając jedno ogłoszenia na złodzieje kim escort mam dziennie od 3-10 panów zależy czy od dnia i mojego zapłacę do pracy. Z roksy miałam może 8 telednow przez okres 3 miesięcy.co do administracji i ogłoszen Tak oni zatwierdzaja wszystko jak leci a potem blokuj [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-07
*:67:a831:*
PRAWDA A CO DO OSOBY KTÓRA. NAPISALA ŻE. GŁOWĄ. RECZY ZA KOGOŚ. TO CHYBA MAŁO DOŚWIADCZONA OSOBA ŻYCIOWO OSOBIŚCIE. NAWET WŁOSEM NA GŁOWIE BYM NIE POŁĄCZYŁA. ZA KOGOŚ MILEGO DNIA
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Escort
link | zgłoś
2023-09-07
*.173.57.*
Miła wiem, tez mnie to irytuje. 2 , 3 lata temu bylo o wiele lepiej. Teraz dzwonia jacys zmanierowani i pytaja o takie rzeczy ze leb maly. Ile ja mam poblokowanych oj
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-07
*:2b:89d:*
Tak malutko. Sie zarabia w tym zawodzie że. Faktycznie najlepiej za darmo. Zeby wszystko było. Wstyd ciekawe jakie mądre. Bedziecie jak wszystkie portale zlikwiduja i zobaczymy gdzie na czym wówczas. Będziecie. Pracować najlepiej wylewać błoto właśnie. Na takich opiniach i bzdury pisać. Wiecznie ksi [rozwiń/zwiń]
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kola
link | zgłoś
2023-09-07
*.49.154.*
Escort zmusił nas do opłacania portalu erozone. Wmawiaja nam ze za darmo ale erozone nie jest darmowy, trzeba placic okolo 70zł za ogloszenie. Dlatego escort podniosl nam oplaty o 100% i zamaist 70 zł musimy placic 140 zł za ogloszenie na caly miesiac. Niewazne ze ktos pracuje kilka dni w miesiac [rozwiń/zwiń]
ladna szata
zbyt drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Escort
link | zgłoś
2023-09-07
*.173.57.*
Znam go dlugo wiec glowa recze Miła, jest juz na ostatniej prostej. Trzeba go dokonczyc, a on ma mase swojej roboty, wejdz sobie i wszystkie inne dziewczyny zachecam poogladac masazeerotyczne.pl Bedzie przesiewka dziewczyn. Jesli zacznie dzialalnosc napewno od razu bedzie info dla Was dziewczynki. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-06
*:2b:868:*
Pozyjemy zobaczymy. O ile w ogóle. Taka strona powstanie za darmo no moze kolega ma sposora lub na prywatne kąto będą. Pieniążki. Wysylane ja nie pelikan wszystkiego nie lykam ale chetnie skorzystam. Z strony znajomego. O ile taka w ogole będzie.
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-06
*:1d:684:*
W końcu się wyniesiecie i nie bedziecie bzdur pisać. Niech kończy. Jak najszybciej. By więcej. Steku klamstw nie było. Zobaczymy jak długo. Kolega bedzie za darmo udostepnialchetnie skorzystam.
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Escort
link | zgłoś
2023-09-06
*.173.12.*
Znajomy kończy stronę gdzie będą jedynie samę ero masaże. Pozycjonowana, na początku będzie bezpłatna. Jest niedokończona jeszcze nie można dodawać anonsów,bo sama chciałam dodać, ale nie przychodzi potwierdzenie sms. Ale zajrzeć można Masazeerotyczne.pl
Pozycjonowanie,dostępna bezplatnie
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2023-09-06
*.207.165.*
Tak zgodzę się że nie są popularni a to dlatego że oni weszli zaraz po tym jak podnieśli ceny za seks telefon i pokazy. Napisał im w mailu żeby zamiescili reklamę na garsoniere żeby doszło do klientów o ich istnieniu. Nie ruszy nic nowego bo dziewczyny wciąż się będą promować na escort a oni wciąż b [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Escort
link | zgłoś
2023-09-06
*.173.128.*
Kompletne dno. Nie disc że drogo , płacisz za każde nowo dodane zdjęcie to jeszcze na tyle się faceci zmanierowali w rejonach katowic że u masażystek ero szukają s. I jest to nagminne. Teraz normalnie kogoś pomasowac nie można bo ciągle chce s.
Zadnych
Garso ma nad nimi oko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2023-09-05
*.49.40.*
Po wpisaniu w przeglądarce "ogłoszenia towarzyskie" strona gfe wyswietla się praktycznie na samym dole, gdyby strona do momentu aż zyska na popularnosci była darmowa to z pewnością wiele kobiet zaczęło by na tej stronie stopniowo zamieszczać ogłoszenia, a zapewne wzrost liczby ogłoszeń pozwoli na sz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2023-09-05
*.49.40.*
Jeśli chodzi o stronę GFE to 60 zł na dzień dzisiejszy to za dużo, ponieważ mało kto tę stronę zna. Najpierw powinno się tą stronę wypromować a gdy już zostanie wypromowana i będzie tak popularna jak roksa czy złodzijski escort to dopiero wtedy pobierac opłaty, ponieważ na ten moment zamieszczając o [rozwiń/zwiń]
Escort to nawet za dodanie zdjec pobiera opłaty mimo że ogłoszenie oplacone
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Haha
link | zgłoś
2023-09-05
*.207.165.*
Na GFE.pl ceny prezentują się następująco: 30 kredytów (60 zł) - waznosc ogłoszenia przez 30 dni 40 kredytów - podbicie ogłoszenia na liście 70 kredytów -promowanie na stronie głównej 25 kredytow - oznaczenie gwiazdką 12 kredytów podbicie ogłoszenia Tutaj cennik kredytów 33 kredytów - 60 [rozwiń/zwiń]
Wysoka cena za publikację ogłoszenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Miłej
link | zgłoś
2023-09-05
*.207.165.*
Ja nie napisalam o talonach ktore kupujesz bo to zostalo bez zmian,tylko o zmianie ilosci talonow, ktore musisz dac za aktywacje ogłoszenia.Tak jak kiedyś bylo to 55 talonow to moglas sobie kupic 60 i 5 jeszcze Ci zostalo ale teraz za 60 talonow nie oplacisz chyba ze kupisz 2x60. Musisz kupic 125 i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2023-09-04
*.49.40.*
My tez robiłyśmy opłaty po 1 września i płacimy 110 talonów za przedłużenie 1 anonsu. Pani "miła" jest jakaś nawiedzona albo to jakaś głupia prowokacja. Było wcześniej na portalu napisane że opłata wzrasta. Chyba Pani korzysta z jakiegoś innego portalu, bo każda widzi ile płaci od 1 września.
Rządnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miła
link | zgłoś
2023-09-04
*:4:940b:*
Oczywiscie ze w tym widze jakis interes NIE PASUJE. WYNOSIC SIE NA INNE POTRALE BO TYLKO OBCZERNIANIE KLAMSTWA I NIC WIECEJ NIE DZIWIE SIE. ZE KLIJENICI MAJA CI MAJA ALE CO DO NIE KTORYCH BO NIE DOCIERA ZEGNAM
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie