Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Do Pola
link | zgłoś
2023-10-08
*.207.165.*
Tak Pola masz rację. ZADOWOLONA od początku chwali escort i jeszcze jakodo jedynej nie dotarło ze od 1.09 podnieśli o 100% opłatę w talonach. Do tego zdjęcia nagle można sobie dawać jakie się chce tylko trzeba zapłacić 1 Talon za zdjęcie a za wysłanie wiadomości 4 talent. Dolores potrzebuje czasu za [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pola
link | zgłoś
2023-10-07
*.49.252.*
Do Billa1 W zupełności mam takie samo zdanie jak Ty. Escort nie dość, że zaczął nas poże4rać finansowo to cały ich regulamin jakoś nie dotyczy wszystkich. Laski mające po 20 ogłoszeń z powtarzającymi się zdjęciami nie mają blokowanych kont. Która zapłaci taką kasę za tyle ogłoszeń? To aż śmierdz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-10-07
*.207.165.*
Nie można się zalogować ale trzeba się zarejestrować. Tak jak wszędzie.to się sam siebie wł błąd wprowadzasz i innych mało kumatych że każdy musi mieć konto sensu nim zarządzić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-10-07
*.207.165.*
Na Dolores można się połączyć z kontem i nim zarządzać jak się wyśle z nr telefon z ogkkssmiw sms. Także to żadne kłamstwo. A że mało dziwczyny spr ta stone i tylko te co każdemu okrtwlowi dają zarobić się oglasAja to się wydaje de to ściema. Myślenie boli widzę tu nie dużo ludzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Billa1
link | zgłoś
2023-10-07
*.173.176.*
Co za brednie. Nie można się zzaligowac na Dolires.pl. Oczywiście że można tylko trzeba się najpierw zarejestrować tak jak na każdym innym portalu erotycznym .Dopiero później jest logowanie.Czy stara czy nowa Roksa jakie ma znaczenie .Escort.pl to nie monopol.Bardzo dobrze ze powstała Roksa.pl. J [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-10-06
*.207.165.*
To jest roksa tylko pod nazwą Dolores i dlatego napisali że escort jest nielegalny. Mogę skopiować rozmowę z nimi jak im napisałam że skopiowali dane bez zgody. Roksa wróciła i chce się pozbyć konkurencji czyli escort i dlatego ukradli ogłoszenia i dają je bez kasy żeby później na nich zarabiać jak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Kolka
link | zgłoś
2023-10-06
*:408a:1343:*
Co Ty dziewczyno piszesz? Jaki powrót roksy? Przecież to portal, który nie jest godny zaufania. Wszystko skopiował, usunął znaki wodne, używa Twoich fotek i Twojego numeru telefonu. Jest to kradzież! Spróbuj się tam zalogować i dostać się do swojego ogłoszenia...założę się, że Ci się nie uda! Ocknij [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Zadowolonej
link | zgłoś
2023-10-06
*.207.165.*
Dziewczyny y skończcie! Kiedy się nauczycie że to klient nas wybiera. Pojawia się nowa *** to zarabia nie musi być laska wspierana przez escort. Są panny która tylko po dziura chce jeżdżą bo w dużym nie zarobią tyle co by chciały. Jedzie taka na dziurę na 2-3 dni i kosi bo ile można te same zaliczać [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XXX
link | zgłoś
2023-10-05
*:1f:b086:*
NAIWNOSC LUDZKA NIE ZNA GRANIC WLACZYC MYSLENIE KTO WAM DA COS ZA DARMO ZA DARMO TO TERAZ NAWET BO BUZI NIE DOSTANIESZ ZACZNIJCIE LUDZIE MYSLEC ZA DARMO TOJUZ DAWNO UMARLO
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XXX
link | zgłoś
2023-10-04
*:31:9109:*
Skoro dolores to samo co roksa to za chwile jej nie bedzie bo zas bedze nalot rubcie co chcecie i niech kazdy daje ogloszenia gdzie chce ja mam dosc kto po co na co i dlaczego i ze ktos komus zaplacil debilizm.nic wiecej zegnam.
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdziwiona
link | zgłoś
2023-10-04
*.173.24.*
Każdy kto tu pisze ma racje u mnie w miejscowości zawsze było fajnie ale od wczoraj pojawiają się dziewczyny które nie miały pojęcia o tak małej miejscowości ja i reszta dziewczyn nic od wczoraj nie zarabiamy bo jest jakaś nowa i to pewnie łaska która pracuje dla Escort bo w opisie ma cytuje jesli [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolka
link | zgłoś
2023-10-04
*.26.44.*
DOLORES.PL to powrót prawdziwej roksy! Nikt nie podrobiłby tak dokładnie portalu :) Escort drży i sytuację przewidział dlatego podniósł stawki za ogłoszenia na 140 zł aby zarobić jeszcze przed upadkiem. A kto tutaj tak bardzo broni escortu można się domyśleć, że oni sami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2023-10-04
*.207.165.*
Ta nowa strona to jest roksa tylko pod inna nazwa. Mało tego jak im napisałam wczoraj żeby wykasowali moje ogłoszenie bo zamiescili bez mojej zgody to tak odp mi że usna jak im podam. iD ogłoszenia nr tel itd. Tylko że mi odpisał liam se escort jest nielegalny i nie zabezpieczyli danych i stąd oni s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pola
link | zgłoś
2023-10-04
*.49.252.*
Do XXX Escort podniósł stawki za ogłoszenia z 70zł na 14ozł żeby zmniejszyć konkurencję własnym prostytutkom, które mają po 15, 20, a nawet 40 ogłoszeń za które oczywiście na pewno nie płacą. Podobna sytuacja była na roksie, którą zamknęli nie z powodu pobierania opłat za ogłoszenia a sutenerstwa. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-10-04
*.207.165.*
Sprawdź sobie na ich stronie że są skopiowane ogłoszenia bo ich zdaniem escort to portal nielegalny i nie zrobił zabezpieczenia danych i oni sobie skopiowali. Są usunięte znaki wodne z escort. Wiesz to moja sprawdzić na stronie. Także po co bym miała. Pisać jakby to prawda nie było że bez zgody zami [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XXX
link | zgłoś
2023-10-04
*:50:803b:*
Cel jest taki. Jezeli panie przeniosa sie na inny portal to zlikwiduja escort nastepnie zlikwiduja inne portale i bedziemy pracowac na ulicy. Taki jest cel. Wszyscy robia co chcą. Jeden wielki bałagan NIE ZREZYGNUJE Z ESCORT. A KOPIOWANIE BEZ ZGODY COZ WIADOMO. WOLNA AMERYKANKA W TYM KRAJU WSZYSCY R [rozwiń/zwiń]
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XXX
link | zgłoś
2023-10-04
*:50:803b:*
JAKI CEL PORTAL DOLORES MA W TYM IZ SKOPIOWAL WSZYSTKIE OGŁOSZENIA. BEZ ZGODY UZYTKOWNIKOW JAKIS CEL MUSI BYC. PYTANIE JAKI
Tak
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-10-03
*.207.165.*
DZIEWCZYNY PILNA SPRAWA!!!! NA RYNKU POJAWIŁ SIĘ NOWY PORTAL DOLORES.PL ALE ONI SKOPIOWAŁ I WSZYSTKIE OGŁOSZENIA Z ESCORT! BEZ ZGODY UŻYTKOWNIKÓW. JA SPRAWĘ ZGŁASZAM NA POLICJĘ BO ONI NIE MOGĄ KOPIOWAĆ ZDJĘC I TREŚCI BEZ NASZEJ ZGODY. SZUKAJCIE SWOICH OGŁOSZEN. DOLORES.PL STRONA ZROBIONA JAK ST [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-09-30
*.207.165.*
HOT ANGELA VIP miasto Gdańsk Szambiara daje bez gumy za 5 tys! Brawo! I nie piszcie, że takich typiar nie należy zgłaszać do admina escort.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdziwiona
link | zgłoś
2023-09-29
*:8291:878f:*
Ja typa dziś wygonilam bo jak zobaczyłam ze jest pod wpływem narkotyków to mówię wybacz ale nie przyjmę cię bo nie chce kłopotów mieć albo siniakow jeśli cię za bardzo poniesie a on dobrze rozumiem i przepraszam i położył kasę mówiąc żeby więcej takich dziewczyn było co zwracają uwagę na tego typu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie