Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Pyrtek
link | zgłoś
2024-04-05
*.22.234.*
Do KTO ZA KTO NIE A co Tobie przeszkadza w opisie tej kobiety? Uważam, że ma konretny i dobitny opis. Jeśli nie kumasz to raczej ty jesteś tępym pytonem. A może to taka uatoreklama przez pryzmat niby krytyki????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kto za kto nie
link | zgłoś
2024-04-05
*.50.208.*
Linkink do ogłoszenia. https://pl.escort.club/anons/124961.html Ja nie wiem kim ta pani jest, ale się zastanawiam czy zostanie ogłoszenie zablokowane. Bo pani za dużo pisze prawdziwych trescim
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kto za kto na nie.
link | zgłoś
2024-04-05
*.50.208.*
Szukam dużo i korzystam dużo. Nie byłem, bo nie mój rejon. Myślicie, że to ogłoszenie zostanie zablokowane? Nie oceniam spotkania, bo nie mój rejon. Dla mnie po takiej treści widać, ze to jest jedna z osób które mogą zostać zaokowske ale nie biją się poniesc ryzyka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2024-04-05
*.207.142.*
Zwalajcie ich wiadomościami @. 140 zł/msc a oni ciągle nas w ch*ja robią z tym brakiem dostępu do portalu. Za co im się płaci tyle kasy? Ja im zaraz ładna wiązankę puszczę w @.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
..
link | zgłoś
2024-04-05
*.207.142.*
Wy dajcie portal z opiniami na "PANÓW". To się skończy debilizm z ich strony.
Brak
140 zł/msc a non stop problemy techniczne. Zlikwidować portal!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xd
link | zgłoś
2024-04-05
*:d205:dd1e:*
Do Escorti dodajcie też możliwość wymieniania się opiniami o klientach bo niektórych poprostu się wygania bo się nie da...niech klienci najpierw patrzą na siebie...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2024-04-05
*:1f31:2bc0:*
Do jadzi ile trwa takie coś aby znów zaczęło działać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadzia
link | zgłoś
2024-04-05
*:56:8928:*
Do xxx Najwyraźniej jesteś poblokowany u dziewczyn. Jak się wydzwania z idiotycznymi pytaniami albo umawiasz i wystawiasz to masz. Z bazy nr można ściągnąć wszystkich takich oszołomów z każdego miasta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadzia
link | zgłoś
2024-04-05
*:56:8928:*
Escort znowu nie dziala
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
escorti.pl
link | zgłoś
2024-04-03
*.126.177.*
Na escort brakuje rzetelnych opinii o paniach oferujących swoje usługi dlatego powstał nasz portal. Wyszukuj opinię po numerze telefonu lub linku do ogłoszenia i uniknij wtopy...
Dużo ogłoszeń
Brak rzetelnych opinii, dużo naciągaczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
..
link | zgłoś
2024-03-31
*.17.43.*
Święta są to raz a dwa to że ktoś ma 24/7 nie znaczy że 24/7 się dyma. Każdy potrzebuje jedzenia, odpoczynku. Szukaj po tych co mają napisane od do. 24h to są agencje. Z resztą laski też nie wyłączam ogłoszeń. Mało to razy było ogłoszenie "jestem na urlopie od tego do tego" to jak jesteś na urlopie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xxx
link | zgłoś
2024-03-31
*.113.4.*
Jak to jest, że dzwonię do 15 lasek z Bydgoszczy i wszystkie numery są wyłączone 24/7. Ktoś w ogóle weryfikuje te ogłoszenia i numery? Nie da się do żadnej dodzwonić nigdy, bez sensu .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bobik
link | zgłoś
2024-03-26
*.199.47.*
I jeszcze wie ktory ja rozreklamowal.A nawet zosta zablokowany.Dobra agentka z tej baby.Chociaz wiadomo kogo omijac.I tak nie moj typ.Trzeba czytac opis i pochwaly.Im bardziej przeslodzone to widac ze baba pisala.Napisała sama i sama sobie na pochwaly odpisuje. To jest wyczyn. Zal mi takich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xyz HaHaHa
link | zgłoś
2024-03-26
*.122.12.*
No tak, nie wiedziałaś i nagle w ciągu kilku dni od wrzuceniu linków się dowiedziałaś o stronie. Bujać to sobie możesz swoich klientów. Wpis tutaj, opis anonsu jak i te całe pochwały zostały napisane przez Ciebie. Skończ się kobito ośmieszać. Takie oszustki tylko należy zgłaszać. Chciałaś się róż re [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xyx
link | zgłoś
2024-03-26
*.49.234.*
Do Sarenka i reszty Nie ja wrzucam tutaj swoje linki. Ja nawet nie miałam pojęcia że ten portal jest. A ten deb... porab... myśli że wyrobi sobie u mnie jakieś fory. Na drzewo niech spada.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xyz
link | zgłoś
2024-03-26
*.49.234.*
Do Zenon Co ty odwalasz durniu! Nie życzę sobie abyś wrzucał moje linki do ogloszen. Reklamuj samego siebie, ja nie potrzebuje twojej reklamy. Nie umawiaj się więcej że mną bo cię blokuje. Durny pajac, który myśli że wyrobi sobie fory u mnie. Jesteś a właściwie byłeś tylko klientem i nigdy nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ona36
link | zgłoś
2024-03-26
*:9191:a1af:*
Salon masazu poszukuje dziewczyn do pracy, 2 miejsca, Katowice, tylko masaż erotyczny i na tym koniec, czas start 730 303 039
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ooo
link | zgłoś
2024-03-24
*.19.199.*
Sarenka spostrzegawcza jesteś (brawo). Zenon to kobita z linków. Myśli, że tu jeleni znajdzie. Suty większe jak cycki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sarenka
link | zgłoś
2024-03-24
*.54.145.*
Zenon, to ta pani z ogłoszeń, która zamieściła swoje linki i postanowiła się tu za darmo zareklamować. Kobieto weź się w łeb walnij! Takie masz branie, że laski z konkurencji ci wysyłają wiadomości, bo nie mają co robić z czasem. W dodatku sama sobie wstawiasz komentarze. W opisie, pochwałach jak i [rozwiń/zwiń]
Dziewczyny same sobie wystawiają pochwały
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bolo
link | zgłoś
2024-03-24
*.195.99.*
Zenek to alfons, który sobie znalazł portal do róż reklamowania typiar, które widocznie za mało dla niego zarabiają. Poniżej 0 jest wrzucanie linków do profilu jakiś typiar z obleśnymi ustami. Inna sprawa Ty o czystej łazience inny typiar o w tym, że dziewczyny wymagają higieny. Także konwersacja po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie