Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Żałosne
link | zgłoś
2024-04-26
*.182.193.*
https://pl.escort.club/anons/121167.html Ta to już chyba próbowała wszystkiego. Widziałem kiedyś jej filmiki gdzieś na phub. Przerost formy na treścią. Laska słaba. Robi się na wielką gwiazdę. Loda robiła jakby miała przy tym zaraz usnąć. Ale może w końcu uzbiera na te silikony żeby jej te worki z [rozwiń/zwiń]
Laski straszne kombinatorki. Oszukują w usługach. Portal nie weryfikuje treści tych usług. Laski dodają wszystko jak leci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
escorti.pl
link | zgłoś
2024-04-23
*.126.177.*
Opinie na naszym portalu wystawiają wyłącznie użytkownicy.
.
.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2024-04-23
*.254.171.*
452-377-653 884-867-615 513-374-565 790-493-244 530-246-014 Starogard Gdański jedna panna kilka ogłoszeń czuję się oszukany bo zapłaciłem normalnie za spotkanie a te panny mnie okradły wczoraj i dziś wstyd złodziejki I mieszkaniu koc śmierdzi bo jeden i ten sam dziś jak poczułem to pos [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Negatywy są tylko od prostactwa
link | zgłoś
2024-04-22
*.207.142.*
To ma być opinia? "Ogólnie ładna. Fajne cycki,ale co z tego jak Ci ich nawet dotknąć nie pozwoli????" A to panny mają obowiązek każdemu się macać po cyckach? Jakbym miał cycki, też bym nie pozwalał na macanie czy lizanie cycków/sutków. Tak właśnie te opinie wyglądają. Te portale to jedynie dla jakiś [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do szwagra
link | zgłoś
2024-04-22
*.138.213.*
Ty ***u nie masz pojęcia co to jest opinia. Serio opisywanie tego, że laska ssała palec, udawała, że stęka czy lizała mu śmierdzące jaja jest to jakąkolwiek opinia? Siedzicie sobie na tych forach anonimowo, piszecie jakieś bzdury. Nie rozumiem na niego grzyba wam tak zależy na tych opiniach? Jesteś [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szwagier
link | zgłoś
2024-04-22
*::312:*
Co? *** pieką wszystkie *** bo powstał portal w odróżnieniu do garsoniery gdzie można dawać również negatywne opinie? Oby to był koniec z protekcją jaką miałyście na Garsonierze. Escort.pl i Garsoniera publikują tylko pozytywne komentarze. Jak jakaś *** zgłosi negatywny komentarz to zaraz on znika. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Escorti to ściema. Sami wystawiają te opinie.
link | zgłoś
2024-04-21
*.85.89.*
Dziewczyny bez paniki! Ten portal to ściema. Admini założyli konta i dali te opinie, żeby rozreklamować portal. Po 1. Zachowanie typa co założył portal do opinii to poziom taki są jak typa od Roksa+. Po 2. Od kilku dni tam zaglądam i tylko jedno ogłoszenie było aktywne z tych linków, ale już nie jes [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2024-04-20
*:1d:3569:*
PRZYKRE JEST TO CO NAPISZĘ PRAWDA JEST TAKA PRYMITYWY PISZĄ NA TYM PRTALU BEZ URAZY TAKA JEST PRAWDA !!!!!!!
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2024-04-20
*:1d:3569:*
Na roksie mozna bylo dodawac negatywne opinue ogarnijcie sie juz takie bzdury piszecie szkoda gadac szkoda czasu na wasze brednie na roksie tez nie bylo mizna pisac negatywow OGARNIJCIE SIE
Tak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A
link | zgłoś
2024-04-20
*.12.61.*
Komentujący pochodzą z jakiś nizin społecznych. Nikt normalny nie wchodzi na fora typu garsoniera, czy na ten nowy portal, żeby się sugerować opiniami od znudzonych życiem szwagrów. Jakbym miał sugerować się tym co jest wypisywane, to bym nigdy z usług żadnej dziewczyny nie skorzystał. Jak się wybie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Escorti żal.pl
link | zgłoś
2024-04-19
*.207.142.*
Escorti wy macie dowody na te wyssane z palca opinie? Laska taka i taka, syf kiła mogiła, ale zostałem bo miałem ciśnienie, a teraz po akcji mam ciśnienie najechać na laskę. To że my się ogłaszamy nie znaczy, ,e można po Nas jechać jak po burej suce! Niech klienci pokażą dowody na to co wypisują. KA [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ada świętokrzyskie
link | zgłoś
2024-04-19
*.112.78.*
Escorti opinie są wyssane z palca a panowie są sami tacy jak opisują chyba rzekome spotkania..nie warte uwagi i szkoda na to tracić czasu ja nie będę się odnosić do opinii która jest wzięta z tyłka pomyślcie tam trochę w tej administracji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Opinie
link | zgłoś
2024-04-19
*.254.238.*
Tylko że te wasze opinie nie zawsze są zgodne z prawdą. Niektōrzy to nawet nie byli i też potrafią wystawiać opinie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
escorti.pl
link | zgłoś
2024-04-19
*.126.177.*
Dziewczyny musicie pamiętać, że to Wy wykonujecie usługę, dlatego to Wam się wystawia opinie. Komentarze są do opinii, jeżeli nie zgadzacie się z daną opinią, możecie to napisać.
.
.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2024-04-19
*.112.78.*
Do dziewczyn niżej myślalam że będzie to wyglądalo inteligentnie więc cofam swój wpis opisy z *** widać że ktoś poprostu sobie jedzie po dziewczynach a w *** był i gówno widział.escorti ....cóż myliłam się że będzie lepiej...ale jestecie no....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ona
link | zgłoś
2024-04-19
*:204b:fb93:*
Uwaga!!!! Numer 573880723 naklania do opinii za pieniądze. Blokowac. Opisany w google. Co do tekstu o zwrocie za wode nie będę się odnosila-ktos nie przekalkulował i nie przemyślał co pisze.
1
1
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hej
link | zgłoś
2024-04-18
*.102.244.*
Do dziewczyny, która się cieszy, że będzie można opisywać klientów. Nie będziesz mogła jak frajer nie będzie miał konta. Co z tego że typa opiszesz jak oni nie będą mieli swoich danych jak zdjęcia nr tel czy link. To będziesz opisywać, ale anonimów. Poczytaj sobie już jakie opinie latają po tym port [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Escorti żegnamy. Tu będą pisać co będą chcieli.papa z rynku
link | zgłoś
2024-04-18
*.148.228.*
JEDENA Z NIEWIELU OPINII W MIARE KULRURALNA . TERAZ PATZVIE CO ROBIA LASKI NA SPOTKANIACH JAK SIE SZMACĄĄĄ A TYP I TAK JEJ POJECHAL GŁUPMI TEKSTAMI. TAKI PORTAL WLASNIE LASKI CHCECIE? Cena to było 1100zl/h. Na szczęście Kasia fajnie zaczęła akcję od lodzika na kolanach. FWG z mojej inicjatywy, nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Escorti już zaczyna działać i szambo się na laski wylewa
link | zgłoś
2024-04-18
*.148.228.*
Escorti zrobił portal i teraz dopiero się na laski szambo wyleje. Skoro jeden koleś na kilka lasek wstawia negatywy. Każdy sobie będzie mogła pisać co będzie chciał bez żadnej weryfikacji. Czy wy nie widzicie,że kolesie ciągle mają halo,że nie można dodawać negatywów, a dając im taką możliwość będą [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jak?
link | zgłoś
2024-04-18
*.85.89.*
No niesamowite. Mam zwrot za wodę, prysznic jest kilka razy dziennie, pranie codziennie, zmywarka. To niby dlaczego nie mam mieć zwrotu? Głupie pisanie. Laski nauczyły, bo laski się lubię walić. Nie wiem czy wiesz, że klienci chętnie chodzą do masażystek, bo u większości z nich za dopłatą można mieć [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie