Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Aga
link | zgłoś
2023-04-20
*:46:92d6:*
Pytanie dlaczego ktos sie podszywa pod moja osobe zawsze bylam zadowalona i pisze pod moim pseudonimem. Czy ja mam to zglosic prosze tego wiecej nie robic. Aga zadowolona
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-04-19
*:60:8574:*
Bez komentarza brak slow ludzie ogarnijcie sie dobranoc wiecej zadowolenia z zycia awaria gdzie jest awaria brk slow. To przenies sie na inny portal tam awari nie bedzie
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-04-19
*::6f:*
ODWOLUJE TO CO PISALAM. JEDNAK NIE JESTEM ZADOWOLONA. NIE ZAPLACILI MI ZA PISANIE POZYTYWNYCH KOMENTARZY. MIELISCIE RACJE. TO OSZUSCI!
AWARIE
OSZUSCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-04-18
*:55:8eda:*
ROKSA TO OTWOCIE SWOJ PORTAL ROKSA PRZENIOSE SIĘ. I BĘDE W NIEBIE NIKT MI ZA NIC NIE PLACI I NIE KARZE PISAĆ. DOBRZE. ODNOSZĘ. ODWROTNE WRAZENIE WSZYSTKO JEST DO SPRAWDZENIA. I ZOBACZYMY WOWCZAS LUDZIE WAM SIE NIGDY NIE DOGODZI JAK NIE PASUJE TO PRZENIES SIE NA INNY PORTAL. A NIE WIECZNIE NARZEKAĆ. [rozwiń/zwiń]
Tak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-04-18
*:56:8782:*
Wszystkie zle opinie sa pisane na zlecenie !!!!!! Uwaga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nikt
link | zgłoś
2023-04-18
*.205.128.*
Roksa informowała o naprawach czy innych awariach technicznych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2023-04-18
*::1c0:*
UWAGA!!! WSZYSTKIE POZYTYWNE OPINIE PISANE TUTAJ SĄ NA ZLECENIE PORTALU. WCZORAJ ZNOWU BYŁA AWARIA I CO? ZABRALI PIENIĄDZE I NIE ZAMIERZAJĄ ODDAĆ. JAK KTOŚ IM ZWRÓCI UWAGĘ TO ZARAZ BAN. PORAŻKA! OMIJAĆ TYCH OSZUSTÓW!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-04-17
*:20:8316:*
Dzien dobry zapytam czy na roksie jak. Byla przerwa tez przedluzali o jeden dzien.ZAWSZE WSZYSTKO NIE PASUJE LUDZIE OTWORZCIE SWOJ PORTAL WOWCZAS BEDZIECIE ZADOWOLENI TROCHE OPTYMIZMU MILEGO DNIA
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2023-04-17
*.205.136.*
Często mają problemy z serwerem,a jeśli je mają to powinni przedłużać płatność o ten dzień co nie chodzi portal, Roksa była dużo lepsza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-03-30
*:54:f7e2:*
Czytac czytac i jeszcze raz czytac z zrozumieniem co jest napisane i dobrze wypelniac pola RAZ SIE PRZYTRAFILO IZ DODTALAM NIE POPRAWNY VOUCZER. NAPISALAM I DOSTALAM POPRAWNY. ALE NAJLEPIEJ ANONIMOWO OCZERNIAC NIC SIE NIE ZMIENIA WSZYSCY NIE ZADOWOLENI TO ZAMIAST OCZERNIAC SWOJ WLASNY PORTAL. STWORZ [rozwiń/zwiń]
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowlona
link | zgłoś
2023-03-30
*:54:f7e2:*
DZIEN DOBRY PANI KTOS PLACI ZA WYSTAWIANIE TAK OOKRUTNYCH OSZCZERSTW OD SAMEGO POCZATKU JESTEM NA TYM PORTALU JESZCZCZE TAK SIE NIE ZDARZYLO A MOZE PANI LECZY KOMPLEKSY TAKIMI OPINIAMI NIKT NIKOGO NIE ZMUSZA ZALOZYC WLASNY PORTAL I DZIALAC. WOWCZAS PRETENSJE DO SIEBIE BEDZIE PANI MIEC PO CO TO MJECH [rozwiń/zwiń]
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EWA
link | zgłoś
2023-03-30
*:ebff:fee4:*
OSZUSTWO!!! ZLODZIEJE!!! UNIKAJCIE TEGO PORTALU!!! ZABLOKOWALI MI KONTO PO RAZ DRUGI. PIENIADZE PRZEPADLY. ZGLASZAM SPRAWE NA POLICJE BO TO JUZ PRZECHODZI LUDZKIE POJECIE. MAM DANE PRAWDZIWYCH WLASCICIELI. NIE ZOSTAWIE TEGO TAK !!!
SAME WADY
OSZUSCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2023-03-29
*:4b:4961:*
WITAM WSZYSTKICH MILO ???? UWAGA. MOJA NA TEMAT KĄTA NIGDY NIE MIALAM ZABLOKOWANEGO NIE WIEM Z KAD BIORĄ. SIĘ TAK ZLE OPINIE JEŻELI SĄ. BLOKOWANE TO ZAPEWNE COS PANSTWO ŹLE ROBICIE I SAMI BLOKUJECIE CZYTAĆ WSZYSTKO Z ZROZUMIENIEM CO DO PANÓW. SA BARDZO MILI I SA TACY KTORZY KOMPLETNIE NIE WIEDZĄ. CO [rozwiń/zwiń]
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2023-03-28
*:4b:39d5:*
Witam dodam jeszcze ze jeszcze sie taki nie urodzil ktory by wszystkim dogodzil czasy ciezkie zamiast sobie wspolnie pomagac to tylko utrudniac Zycze wszystkim malkontentom pogody ducha i optymistycznego myslenia Pozdrawiam. Milego dnia!!!!
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2023-03-28
*:3f:7bcd:*
Witam ja jestem bardzo zadowolona nie rozumie dlaczego jest tyle negatywnych opini ale moge sie tylko domyslic. Zycze wszystkim zdrowia i pogody ducha. Pozdrawiam
Tak
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PowstaloCosNowego
link | zgłoś
2023-03-25
*.22.182.*
Jeśli chodzi o mnie to tylko GFE.pl!!! Poniżej moja historia Korzystałam z Escort od dwóch lat, ale to co ostatnio zrobili przeszło ludzkie pojęcie!! Usuwają moje ogłoszenia, nie podając przyczyn, talony nie są zwracane na konto przez co wszystko idzie na przepadek... pomijając fakt, że moje konto [rozwiń/zwiń]
ZERO
Uciekaj póki możesz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robal
link | zgłoś
2023-03-24
*.173.3.*
Właściciele strony to oszuści i wyludzacze, blokują konta bez możliwości odblokowania w sposób losowy. Nie trzymają się własnego regulaminu przykładowo: zabraniają dodawania zdjęc genitaliów, a w innych anonsach są zdjęcia i filmy ze zbliżeniem na cipki. Tak samo ty dodajesz zdjęcia bez retuszu,to z [rozwiń/zwiń]
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolona
link | zgłoś
2023-03-22
*::180:*
Śmiać mi się chce jak kilku małolatów zrobiła portal i trzyma cały *** za morde. Koleżanka zdradziła mi kto za tym stoi. Nic tylko czekać aż kolejny raz oszukają wszystkich na dużą skalę. Doświadczenie już w tym mają. Moja przestroga to nie trzymajcie tam nadmiarowych talonów i dodawajcie ogłoszenia [rozwiń/zwiń]
Tylko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olka fasolka
link | zgłoś
2023-03-21
*.204.100.*
Tak narzekacie na jakość usług, ale jak slysze kolejny raz rabat to mnie skręca. Jeśli chodzi o Dopłaty tez jakoś mało kto się kwapi. Wy byście chcieli zapłacić 50zl a jakość usług i wogole ilość usług zeby była na poziomie 1000zl. Najlepiej abym na rzęsach stanęła. Większość ma problem z higieną i [rozwiń/zwiń]
Jedna wada, żadnych zalet
Jw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adi
link | zgłoś
2023-03-17
*.22.116.*
Nie wstawiają negatywnych komentarzy. Nie polecam Zdjęcia to jedno a na miejscu okazuję się co innego. Masakra
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie