Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ola
link | zgłoś
2023-10-30
*.205.192.*
Moim zdaniem escort pozwala sobie na takie wariackie ceny , ponieważ nie ma żadnej konkurencj. Te wszystko strony co powstają, maja mnóstwo ogłoszeń skradzionych ze zdjętym znakiem wodnym . Mało tego. Debile nie łapią, ze dziewczyny poruszają się między miastami . I takim too soodobem Moje ogłoszeni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Qwerty
link | zgłoś
2023-10-28
*.207.165.*
No nie mogę z kolesia! Przecież to są siki a nie żadna wydzielina!!! Ale jak już ktoś zdążył to napisać, to po co w ogóle widząc takie laski chcecie lizać im brochy? Ja nie daje, bo kwiecień mają próchnice i miliony bakterii na języku. Tylko jakieś patole dają sobie lizać broszki. Latina z cygańskie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Haha
link | zgłoś
2023-10-28
*:26ff:fe91:*
Pominę, to że to jest brudaska. Nie wiem kto z takich rumunek czy bułgarek czy innych cyganek chce korzystać. Ja bym za sam wygląd do niej nie poszedł, a co dopiero wymieniał czy ona na coś chora czy nie. Przecież to jakiś kocmuch! Zacznijcie chodzić do Polek. I czytajcie opisy. Im dłuższy tym lepsz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hehehe
link | zgłoś
2023-10-28
*:26ff:fe91:*
Ale przecież wy lubicie lizać i mieć loda bez i się całować. To w czym problem? To wy klienci wymagacie takich akcji. Mało który akceptuje to że dziewczyna robi loda w gumie i nie pozwala na minetke. Łazicie do takich a potem wracacie do domu do żon do dzieci. Wstyd panowie, wstyd. Poczytajcie komen [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Klienci zacznijcie sami wymagać w gumie albo nie chodźcie do tych co robią bez gumy. Problem się rozwiąże
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ostrzegam
link | zgłoś
2023-10-28
*:1932:c6fc:*
Żółto-szare lub żółto-zielone wydzieliny o mdłym zapachu charakterystyczne są dla rzęsistkowicy. Jest to jedna z najczęstszych chorób przenoszonych drogą płciową. Wywołana jest przez pasożyta — rzęsistka pochwowego. 780 532 037 Z Mława nazwa wypięść moje dziurki dziewczyna wstawia zdj a na zdj [rozwiń/zwiń]
Rzęsistkowy zarażona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-10-27
*:342b:f6c9:*
jak dziewczyna oferuje loda bez gumy i facet raz na rok idzie to i tak się zarazi bo obciaga taka bez gumy i daje bez gumy to i tak nawet jak raz na rok facet idzie to i tak się zarazi jakimś świństwem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-10-25
*.207.165.*
Może facet co chodzi raz na rok się nie zarazi łatwo. Ale laska co ma w gebie bez gumy x pał dziennie to sorry pewnie że załapie. To my jesteśmy narażone na choroby. Laski głupie a klienci jeszcze głupsi, bo wmawiają ze w gumie nie czuć. Pewnie że nie czuć smrodu i smaku fiuta dlatego mądra robi w g [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-10-25
*:fb82:c153:*
Do osoby niżej masz racje ja Np mam napsine w ogłoszeniu ze nie oferuje analu ani sesku ani lodzika bez gumki bo cenie sobie zdrowie a dziewczyna z swojego ogłoszenia zadzwoniła so mnie i mowiala co ty ***isz przecież przez anal ani lodzika nie da się zarazić a odrazu mówię na ogłoszeniu ma ze ma [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bajo jajo
link | zgłoś
2023-10-25
*.207.165.*
Dla portali sie liczy hajs. Jest taka jedna blondynka ok 40 lat z silikonami co i 40 ogłoszeń miałam. Pamiętam kiedyś w Kaliszu jak była bo widziałam jej ogłoszenia. W Kaliszu 10 dziewczyny a ta 40 ogl dowaliła. Różne nr tel do tego. Uważam, że każda powinna mieć 1 ogłoszenie. Ale wiadomo oni na tym [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oburzona
link | zgłoś
2023-10-25
*:4ada:bb2d:*
Hejka mam jedno pytanie oczywiście żeby nie było nie mam nic do tego ale chciałbym znać wasze zdanie co myślicie o tym jak dziewczyna ma kilka ogłoszeń na Escort np w małej miejscowości a np są inne tez miejscowości typu Lębork itp jeszcze mniejsze albo są miejscowości gdzie Np wcale nie ma dziewc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nabijanie kasy stroną ero
link | zgłoś
2023-10-24
*.207.165.*
Po co te strony powstają? Żeby portale na takich jak wy zarabiały. Niech się ogłaszają. Klienci i tak ciągle widzą te same gęby na tych stronach. Jaka jest różnica gdzie będą szukać jak ciągle te same ogłoszenia, tych samych dziewczyn. Tylko tyle, że kolejny portal dorabiacie. A ten Dolores to słabi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Billa1
link | zgłoś
2023-10-24
*.183.79.*
Wika czy ja tam cie zwą.Debilki to na pewno znajdziesz u Siebie w rodzinie A jeśli chodzi o wykształcenie to do pięt mi nie dorastasz. Ktoś na pisał że nie można tej strony wygoglować.Wiec to nie mój problem ze ktoś nie umie korzystać z wyszukiwarki. A jeśli chodzi o reklamę strony Dolores [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wika
link | zgłoś
2023-10-24
*::a1:*
Billa1jak ktos ma wpisac debilko dolores w google jak nie zna strony, a jak ma poznac jak strony nie ma w google gdy szuka ogloszen? Ile ty klas podstawowki masz? Widac ze jestes fejkiem z tej stronki, albo placa ci za pisanie takich bzdur
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mita12
link | zgłoś
2023-10-24
*.156.138.*
Żaden facet nie wie o Dolores bo ta strona nie jest reklamowana to złodzieje którzy kradną zdjęcia bo nie mają własnej reklamy.I tak się nie przebiją .Krótko i na temat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Billa1
link | zgłoś
2023-10-23
*.24.161.*
Oszukana ty zgłaszają gdzie chcesz już o tym pisałam i jeszcze zgłoś się do lekarza na głowę. A jeśli chodzi o moje konto to nie żaden fejk A ktoś nie umie wpisać w Google Dolores.pl to już nie mój problem . To raczej Ja tutaj widzę towarzystwo wzajemnej adoracji z Escort.pl.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
.. .
link | zgłoś
2023-10-23
*.207.165.*
A potem te same laski wszędzie nabija kasę portalą a dodzwonić się nie można. Jak jakaś zarabia to nie ogłasza się wszedzie. Idiotki obrażają idiotki.żal. a info o usunięciu z Dolores się pojawiło tutaj dawno temu ode mnie info. O usunięciu danych. Wszędzie zarabiacie a potem narzekanie że ruchu nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukana
link | zgłoś
2023-10-23
*::40:*
Billa1 TO EWIDENTNIE FEJK KONTO I LUDZIE Z DOLORES! Kryptoreklama tez wam nie wychodzi oszusci! Kto niby ma dzwonic z tej strony jak nikt jej nie zna i nikt tam nie wchodzi! Nie da sie jej wyguglac, nie ma jak jej znalezc! Tylko laski co dostaly smsy ja znaja i wiedza ze to jedno wielkie oszustwo. B [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Billa1
link | zgłoś
2023-10-23
*.173.82.*
Już napisałam że można zlikwidować swoje zdjęcia z portalu Dolores.pl. Tylko tepa dzida tego nie rozumie. Jesli się czujesz tak oszukana to zrób to. Idź na policję i zgłaszają gdzie chcesz Ile Ja zarabiam to juz moja prywatna sprawa .Escort.pl czy Dolores.pl istnieje dzięki nam . Im więcej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Będzie
link | zgłoś
2023-10-23
*.207.165.*
No i zapewne zarabiasz miliony z Dolores. Ta strona to takie samo dno jak każda inna. Także nie wiem jaki masz ruch z tej strony. Nie wiem czy to roksa czy nie. Kopiowanie zdać jest karalne dlatego albo zgłaszać albo pisać do nich żeby usunęli zdjęcia. To co zrobili to świństwo. Czy roksa czy nie to [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Billa1
link | zgłoś
2023-10-23
*.173.82.*
To sobie zgłaszaj. Mnie się ta strona bardzo podoba.Nie widzę tu żadnego oszustwa. Ja jestem zadowolona i coraz więcej klientów dzwoni z tego portalu. Możesz przecież usunąć swoje zdjęcia ze strony Dolores.pl.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie