Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ja
link | zgłoś
2023-11-29
*.146.92.*
Do Roksa plus!Aby zarządzać tym ogłoszeniem musisz posiadać zarejestrowane konto, zweryfikowany adres email (do kontaktu i pomocy) oraz zweryfikowany numer telefonu zgodny z numerem telefonu podanym w tym ogłoszeniu. Weryfikacja numeru telefonu będzie wymagała doładowania Twojego portfela kwotą 200P [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-11-29
*:3bba:90ca:*
Do Roksa.plus zgodnie z prawem nie macie prawo kopiować czyjegoś ogłoszenia tym bardziej że mam wyraźnie napisane że nie udzielam zgody na kopiowanie mojego ogłoszenia na innych stronach niż escort to podlega każe plus to jest karalne kopiując kogoś ogłoszenie bez zgody haha dzwonią ta ale dzwoni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do.roksa plus
link | zgłoś
2023-11-29
*.146.92.*
Jak.skasowac swoje ogłoszenie z waszego portalu!!!!
Nie ma
Sami dali ogłoszenia na swoją stronę!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Porażka
link | zgłoś
2023-11-28
*.254.174.*
U mnie w mieście jest dziewczyną co robi loda za 70 zł z finałem w cenie. To jest dopiero porażka. Wyobraźcie sobie co za kibel musi mieć w gębie. A tym smrodom to pasuje. Jeszcze ma napisana opinie że inne dziewczyny powinny przyjść do niej na naukę. Tylko ciekawe jaka... Jak robić loda z finałem w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jula
link | zgłoś
2023-11-28
*.146.92.*
Ja tylko napisze ze mnie wkurza Że dziewczyny robią full za 150 niektóre... wejdziecie na Częstochowę np tam to jest tragedia! Lód nawet za 40 zł !Czy one do reszty ogłupiały przecież tak nie można ! Co do ruchu ja mam różnie są dni że pracuje cały dzień od rana do wieczora czasem jest 1800 a są dn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
roksa.plus do wkurzonej
link | zgłoś
2023-11-28
*.241.144.*
Wkurzona 12 - skoro dzwonią do ciebie od nas Klienci, to chyba dobrze? Czy źle? Lepiej, żeby nie dzwonili? Przy okazji: my ogłoszenia aktualizujemy, i jeżeli ogłoszenie znika np. z escorta, to u nas też po kilku dniach znika. Mamy w bazie prawie 40tys ogłoszeń, ale publikujemy ok 15tys. bo reszta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
roksa.plus
link | zgłoś
2023-11-28
*.241.144.*
Hej wszystkim. Gdybyśmy nie mieli skopiowanych danych, a drugi portal zostałby wyłączony, to Divy i diviarze zostaliby znowy na lodzie na długi czas. My (roksa.plus) nie jesteśmy upierdliwi. Wychodzimy z założenia, że skoro ktoś się ogłasza, to chce, żeby jego ogłoszenie dotarło do jak największej l [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Escort nie chroni danych, ale za to ładnie jeb@ne jesteśmy na k
link | zgłoś
2023-11-28
*.207.165.*
A dajcie spokój!!! Ten Escort to jest kompletne dno! Portal 2 lata na rynku, a oni tylko myślą, żeby kasa im na konto przybywała. Roksa ta stara roksa miała ochronę danych i jedynie co było można, to zrobić rzut ektanu, bo kopiowanie zdjęcia było niemożliwe. Bombardować ich mailami trzeba, żeby w ko [rozwiń/zwiń]
Od 2 lat czekam, ale się nie mogę doczekać na te zalety
Brak ochrony danych, wysokie stawki, brak popraw na stronie, admini do zwolnienia, a strona do zamknięcia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2023-11-28
*:1eff:fed3:*
Roksa.plus to jest chyba to co Dolores. Nie wiem czy oni dwóch stron nie mają. Wszystkie ogłoszenia są skopiowane, tak jak zrobił to dolores i do nich też pisałam,żeby moje ogłoszenia natychmiast usunęli. Przecież jak ktoś jeździ po Polsce to wiadomo,że miasto zmienia na Escort a na tych doloresach [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-11-28
*.173.188.*
Kobiety moje ogłoszenie jest na Roksa.plus bez mojej zgody umieścili tam ogłoszenie i dwóch dzwonili z tej strony a ja że słucham ja mam tylko ogłoszenie na Escort sprawdźcie czy wasze ogłoszenia też nie umieścili bez waszej wiedzy bo ja już zgłosiłam że czemu bez mojej wiedzy jest ogłoszenie na Ro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dziewczyny...
link | zgłoś
2023-11-28
*.207.165.*
Nie wiem jak usunąć teczkę. Może trzeba się skontaktować z administracja garso Dolores i ta cała roksa.plus skopiowali zdjęcia, bo escort mial gdzieś ochronę naszych danych i każdy sobie może skopiować. Dlaczego? No pewnie dlatego, żeby mieć ogłoszenia i tym zachęcić dziewczyny do przejścia na ich [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jula
link | zgłoś
2023-11-28
*.146.92.*
Dziewczyny jak zlikwidować teczkę na garso tak naprawdę niewiem czy wogole ją mam ale nie umiem się tam dostać ...moje drugie pytanie to co robi moje ogłoszenie na dolores...a moje trzecie pytanie czy zimą macie mniejszy ruch?i po co dziewczyny przyjezdne wstawiają 5 Ogłoszeń do małych miast to bez [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgorzata
link | zgłoś
2023-11-27
*.254.174.*
I tacy właśnie klienci nas opisują . Piszą po to żeby się dowartościować.I w dodatku nieprawdę .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dziewczyny nie dajmy się tym ch. jom
link | zgłoś
2023-11-26
*.207.165.*
Ale wiecie dziewczyny, że te bazyle i smrody mają największe wymagania. Pójdzie taki do jaki ja "gwiazdy" za 150 zł i zostanie potraktowany ja król. I się wydaje im, że moga śmierdzieć i wymagać, bo inna była dla nich taka miła i podatna na sugestie a My to wymagamy od nich higieny its. Każda ma nap [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2023-11-26
*:1eff:fed3:*
Mi byłoby wstyd! Jak można oczekiwać od dziewczyny wszystkiego, tylko dlatego,że za to bierze pieniądze. Ja chodzę do jednej dziewczyny. Lód i seeks w zabezpieczeniu. Przyjeżdżam czysty i po wejściu do mieszkania idę pod prysznic. Wstyd mi za takich typów! Tak jak tutaj ktoś wspomniał, facet to świn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgorzata
link | zgłoś
2023-11-25
*.173.172.*
Dokładnie,masz rację. Przychodzi typ jeden z drugim i jemu się wydaje że jest panem bo zapłacił.Wymagania nie wiadomo jakie. Najlepiej chciał by usługę która jest warta 300 zapłacić 50 zł. A co do garsoniery to też prawda wypisują nie wiadomo co ,gdzie nawet połowa w tym prawdy nie ma. To że komuś s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klienci to zj3by
link | zgłoś
2023-11-25
*.207.165.*
Portale w Pl powinny mieć obowiązek rejestracji użytkowników z dowodu i opłatę abonamentowa. Takie dziady by nie mogly wtedy korzystać. Ty masz ofertę a przyjdzie jakie typ i oby musi se jemu wszytko można bo zapłacił. Ja mówię każdemu że jestem tu dla kasy nie mówi frajdy. Nie widzę nic fandom w ca [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
????????
link | zgłoś
2023-11-25
*.207.165.*
Nie nauczysz klientów bo oni lubią to co najgorsze i najbardziej obleśne. Lubią się całować namiętnie z pannami, które w japie mają brudne pały bez gumy w dodatku robiące połyk. I taka świnia idzie się całować z takim szambem i on zdziwiony ze inna się nie Caluje(pomijam skoro z japy i proch ucz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-11-24
*.173.188.*
+48729412831 kochane uważajcie na ten nr tel ja z względu ze dbam o zdrowie i higene nie pozwalam na minetke i całowanie itp a typek do mnie pisze ja z inna za 200 zł to lodzik bez gumy i pozwalała na wszytsko bez gumy nie to co ty tak mi napisał ja się wkurzyłam i napisałam mu ze szanuje się i in [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Papa
link | zgłoś
2023-11-20
*:43ce:c21b:*
Proste jest to że my bez was rachunki opłacimy i będziemy mieli co jeść. Wy bez nas to już czasami nie bardzo więc nie fisiuj.Powiedziała że hej nie będzie pół godziny przed. Miała dwa dni na to. Klienta który szanuje Ciebie i twój czas tak się nie traktuje. Ja nigdy nikogo prostytutki czy nie tak n [rozwiń/zwiń]
Jw
Je
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie