Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Robert
link | zgłoś
2022-08-07
*.205.148.*
Totalna ściema..mam nadzieję że ktoś odpowie że policja się Wami zajmie...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2022-08-02
*.34.53.*
Tam ogłaszają się fikcyjne kobiety. Na miejscu są inne o kiepskiej urodzie. Opinie nie są dodawane pod ogloszeniami..! Ta strona to ściema do wyciągania kasy. Osoby zweryfikowane są w sposób fikcyjny... To nie ma nic wspólnego z prawdą...
Brak zalet.
Ospi usług to kłamstwa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patka
link | zgłoś
2022-07-31
*:4499:e132:*
Ja nie miałam z nimi większych problemów. W miarę szybko odpisują na @, chociaż pewnie zależy na kogo z obsługi portalu się trafi. Chyba można usuwać opinie, chociaż nie korzystałam, a to dość ważne, że portal działa dla płatnika, a nie odstawia jakieś szopki jak r.pod koniec. Niby nie potrzebne, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zboczek
link | zgłoś
2022-07-24
*.0.41.*
Raz skorzystałem jak na razie.Zdjecie nieprawdziwe. 200 stówy za 10 min! powiedziała że nie ma dla mnie czasu bo są już inni umowieni. Przygrala głupa żeby się dużo nie namęczyć ze mną ... Spokojnie mogłem godzinę ale okazała się być suką.One nie chcą dać więcej od siebie nie pozwalają na zbyt dużo. [rozwiń/zwiń]
Kwestia gustu i szczęścia na kogo się trafi
Brak chęci współpracy z kobietą która ma ciebie w ***
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zawiedziony
link | zgłoś
2022-05-01
*.173.40.*
Escort to kolejna porażka opinie kasowane i trzeba szukać ich w sieci, a te opinie to sobie same o sobie piszą. Nie powiem jest kilka uczciwych kobiet na tym portalu ale ich procent jest znikomy
Mały bo mały procent uczciwych ogłoszeń
Brak wiarygodnych opini
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hellboy
link | zgłoś
2022-04-03
*.173.112.*
Dno jeśli chodzi o infrastrukture nenegatywne komentarze są kasowane a to jest początek upadku strony bo naciąga klienta a tego nikt nie lubi każdy orze jak może ale klient powinien mieć prawo wyboru ryzyka czy wybiera panne niepewną czy z niej rezygnuje. Nie wszystkie panny ściemniają większość je [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roksa Plus
link | zgłoś
2022-02-23
*.195.42.*
Ten portal niedługo zostanie zamknięty przez policję i prokuraturę. Za dużo wpadek. Przygotowujemy portal roksa (kropka) plus, warto zapamiętać - tak jak stara roksa, tylko "plus" zamiast "pl".
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lipa
link | zgłoś
2022-02-22
*.9.105.*
To jest jakaś lipa, kasują negatywne komentarze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niko
link | zgłoś
2022-01-04
*.0.89.*
Ciężki kontakt z administracja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2021-12-02
*.147.33.*
Totalna sciema w dodatku zdjęcia wyciekły z twarzami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-07-01
*.70.79.*
Wszystko w porzadku, umowilem sie juz ze 3 razy. Fakt ze niektore laski czasem nie odbieraja ale tak jest wszedzie. Masazyk przyjemny i lodzik poprawny, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Relmaster
link | zgłoś
2021-06-23
*.147.39.*
TOTALNA SCIEMA!!! Zadne z ogloszen nie jest prawdziwe. Zdjęcia z netu telefony z d...pytanie Storna dla napalonych 12latkow
Brak
Sciema Oszustwo Strona dla idiotow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Escort
link | zgłoś
2020-12-30
*.179.236.*
Szukasz ofert kobiet albo mężczyzn, z jakimi możesz spędzić rozkoszny wieczór? Wejdź na Escort.pl! Wyłącznie u nas odnajdziesz sprawdzone profile oraz interesujące oferty. Wybierz z naszych kategorii to, czego pragniesz i skontaktuj się z wybraną kobietą. Naszym celem jest, abyś czuł się zaspokojony [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie