Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Hej w poniedziałek
link | zgłoś
2024-02-26
*.34.244.*
Zastanawia mmie. Jeżeli mamy taką akcję z tym zbożem syfiastym z Upadliny i narzekamy na Ukrów, bo nie ma co oszukiwać każdemu już bokiem wychodzi ta pomoc i gościnność. Może pora finansować laski z UA? Jeszcze z tymi wynalazkami co mają jak kiła, rzeżączka i inne HIVy. Nie będą zarabiać, to zwiną m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2024-02-15
*:c967:5e2d:*
Jak nie jest znany tobie to jeszcze nie znaczy, że nikomu nie jest znany. LoL...
Nie ma
Proceder przestępczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jsjjjd
link | zgłoś
2024-02-15
*.34.244.*
Kryzysowy, to po co tu spamujesz? Jeszcze w dodatku szyfrem tylko tobie znanym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2024-02-15
*.248.214.*
Oho, wrócili z urlopów czy coś? Albo centralka spalona i sie przenieść musieli ze sprzętem.
Nie ma
Proceder przestępczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Głupie niektóre ale klienci to w wiekszosci
link | zgłoś
2024-02-11
*.199.53.*
Niestety laski same oferują pocałunki i to jeszcze namiętnie. Wchodzisz w serwis a tam rimming dla klienta, polyk i namiętn pocałunki. Ja to omijam takie laski jak widzę serwis jaki mają. Czy te panny się nie boją chorób? Chociaż pewnie one już uodpornione bo już wszytskie choroby mają. Faceci debil [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiki
link | zgłoś
2024-02-08
*.7.216.*
A najśmieszniejsze są teksty *ja też chcę żeby było Ci dobrze *czekam aż ty dojdziesz. Sporo klientów chcę się nie dość że całować to i jeszcze wręcz proszą żeby minete zrobić i lizecie nam po innych frajerach i jeszcze jacy zadowoleni i teksty *kochanie dojdź, ale masz słodką cip... Mam nadzieję że [rozwiń/zwiń]
Brak
Ciągle nie działaĵacy portal
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do użytkownika poniżej "Same matury tutaj"
link | zgłoś
2024-02-08
*.7.216.*
Święte słowa. Nie ktorzy panowie powinni przeczytać ten komentarz bo część sądzi że robi nam w dodatku dobrze, gdy my przez wiele godzin klientów przyjmujemy i to jeszcze jakieś maszkarony (nie wszyscy). Niektórzy sądzą, że jeśli dziewczyna jest miła to on jest taki super, a to tylko dlatego że za t [rozwiń/zwiń]
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Faceci tutaj to obłudni gościa
link | zgłoś
2024-02-07
*.19.221.*
To za klientów ktoś się powinien wziął w końcu to klienci napędzają ten rynek. Zamkną strony, to powstaną nowe tego same dnia. A nawet spod ziemi wyciągniecie, żeby tylko mieć gdzie umoczyć. Czepianie się dziewczyn, gdzie to fr@#jerzy płacą za tego typu atrakcje. Nie ma to jak hipokryzja stulejarzy. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kryzysowy
link | zgłoś
2024-02-05
*:c967:5e2d:*
Może is się w końcu ktoś wziął za ***. Dziewczynom źle nie życzę ale "redakcja" pozostawia ekstremalnie wiele do życzenia. Kiedy im to padnie otworzę sobie butelkę dobrego wina oj otworzę.
Nie ma
Proceder przestępczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oooo
link | zgłoś
2024-01-26
*.194.11.*
A co tu taka cisza i żadna na brak ruchu już nie narzeka? Takie zapracowane dziewczynki są?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Trzymam kciuki za nowe portale
link | zgłoś
2024-01-22
*.150.196.*
A ja jestem zadowolona z roksa+ i dolores. Problem z escort jest taki, że nie ma na chwilę obecną żadnej strony, która by się wybiła na prowadzenie. Laski się tam ogłaszają, bo z escort jest największy odzew. A desperatki ogłaszają się wszędzie gdzie się da. "Erodejty i inne "dejtzony". Ja życzę, że [rozwiń/zwiń]
Portal jest zdecydowanie za drogi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żal debili
link | zgłoś
2024-01-22
*.19.205.*
Frajerzy co tu wstawiają swoje wypociny niech szukają debilek i kur:w w domach! A najprędzej to w lustracji, bo chyba nie macie pojęcia jakimi wy debilami jesteście pisząc takie głupoty. Nikt z escort nas nie wyr#@chał. Pewnie jakiś pajac z roksy plus się tu wypowiada. Jakoś inne portale bez problem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alek
link | zgłoś
2024-01-21
*.158.242.*
No to macie ciepło, deb.ilki: polecam lekturę na roksie+ w zakładce "info". Nieźle was chłopaki z escorta wyru.chali i to jeszcze za wasze własne pieniądze. Nie ma to jak posłuzyć się deb.ilem i jeszcze wziąć od niego pieniądze. Ale bedzie zabawa ojjjj :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
qwy
link | zgłoś
2024-01-21
*.216.146.*
Co za rozrywka: Qurvy i złodzieje się wzięły za łby :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
majeczka
link | zgłoś
2024-01-20
*.102.244.*
noa dolores nie ma mnie a na roksa tam sie nie da nic znalezć, to jakiś dziwny portal, może toi i lepiej. żadnych złodzieji więcej nie ma?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
majeczka
link | zgłoś
2024-01-20
*.102.244.*
Ok. zalatwione. napisalam do sexodloty żeby usunęli i po 5 minutach odpisali że usuneli i przepraszaja i że jak zmienię zdanie to zapraszają bo u nich bezpłatnie. Jak ja słysze ze za darmo to się łapie za portfel od razu, bo na pewno bedzie 50 dżokerów czy tam innych gargameli :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
@@@@
link | zgłoś
2024-01-20
*.199.53.*
A co wy dziewczyny w ogóle robicie w sprawie zgłoszeń takich portali jak Dolores, roksa+, sex odloty? Robicie coś? Czy tylko narzekacie? Na escort jest info żeby do nich @ napisać i oni wyślą formularze. Sex odloty robią tak samo jak inne portale, jak żadna nie będzie zgłaszać to będą powstawać port [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
majeczka
link | zgłoś
2024-01-20
*.102.244.*
sexodloty pl złodziejstwo. skopiowali moj profil z Escorta. Pokazał mi klient na swoim telefonie gdzie mnie znalazl inaczej bym nawet nie wiedziała. skpiowali moje zdjecia i telefon i nawet cały opis tez. i teraz oglaszaja bez mojej zgody. Da się to jakoś zgłosić gdzieś? Ktoś coś wie? Zna ktoś tą st [rozwiń/zwiń]
sexodloty ukradły
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2024-01-17
*.147.8.*
Co to znowu za strona ukradła nasze zdjęcia?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Ja
link | zgłoś
2024-01-17
*.199.53.*
Ten pan nie napisał że u niej był, tylko, że oszukuje z waga i to jakiś 30 kg lekko żani zyła. Po co zaniżyć w opisie skoro widać? Tu chodzi o realizacji informacje. Potem się słyszy że dziewczyny to oszustki. Panna 120 kg jak nic a wpisuje sobie 90. To się pan miał prawo wkurzyc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie