Escort.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 713
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
escort.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-11-30
*:5386:76e6:*
Do osoby pod nazwą porażka i ja oraz pod nazwą Anka do osoby z nazwą porażka ja dziś jestem od rana i cisza jak w grobie jak nikt nie zadzwoni to o 19 wychodzę bo szkoda mi nerkowi do osoby pod nazwą ja masz rację lubią te szamba ja raz zamiast pierdloic typa który zadz i pyta czy może samego loda b [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
R+ do w12
link | zgłoś
2023-11-30
*.156.225.*
Jestem długoletnim wykopowiczem i nie sądziłem, że można to było tak negatywnie odebrać. Szczególnie gdy ktoś akceptuje tak obraźliwe słowo jak “Escort” i jeszcze za to płaci. Dlatego przeprosiłem i zmieniłem też to na stronie. Dopiero startujemy, jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy czasem błędy. Po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anka
link | zgłoś
2023-11-30
*.207.165.*
Czy caly listopad jest taki kiepski? Niestety, ale my normalne nie możemy nic zrobić. Wenery, szamba, kible lubią widocznie. Tylko jak lubią niech idą gdzie indziej się szmacić a nie na portalu typu escort. 10 pał trzeba odciągnąć żeby zarobić 400 zł. I najgorzej że te wszystkie tanie mają najel [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2023-11-30
*.146.92.*
Ja ten tydzień miałam taki Bardzo średni bym powiedziała dziś jest tak jak mówisz dzwoni koleś i pyta się a napewno jest tak jak w ogłoszeniu?Nie gadam z takimi poprostu..jak mnie wrzuca do wora z innymi dziewczynami wolę nie mieć nic niż przyjąć kogoś co myśli że za 150 zł będę mu pupę lizać bo inn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Porażka
link | zgłoś
2023-11-30
*.254.174.*
Dziewczyny napiszcie czy u was też tak kijowo z ruchem? Czy to tylko u mnie tak. Cisza mało telefonów. A jak coś zadzwoni to jakiś *** co by chciał loda najlepiej jeszcze z finałem za 70 zł.1 albo dwóch na cały dzień. Albo nic. Dajcie znać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-11-30
*:e78f:3870:*
Dokładnie widzę nie tylko ja uważam że te tanie panny to szamba i tak to racja oby grudzień dla nas był lepszy bo to racja 1 raz jest tak ***owo chociaż ja od pon mam jednego na cały dzień i nawet z tego się cieszę bo wiem z czym ten zawód wiąże wlansie Roksa .plus zawód a nie dziwki czy coś w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
roksa.plus
link | zgłoś
2023-11-30
*.156.225.*
Diva to gwiazda opery lub teatru. Jest to życzliwe i sympatyczne określenie używane przez społeczność Wykopu (#divyzwykopem). Natomiast słowo Escort oznacza prostytutkę na telefon. Wprost. Samo nazwanie portalu słowem “Escort” jest jak naplucie Wam w twarz. Mimo to przepraszam za użycie słowa diva, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jula
link | zgłoś
2023-11-30
*.146.92.*
Odnoszę się do kilku wypowiedzi tak owszem zaniżanie ceny do 40 zł to strzał w kolano zastanówcie się dziewczyny (mówię ogółem nie że do was )co wyprawiacie same robicie sobie nam pod górkę szanujcie się do ***a !!! Bądźmy solidarne w tym wszystkim bo jedziemy na tym samym wózku... Nie dajmy się wyk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piątnica
link | zgłoś
2023-11-30
*::245:*
Te dwa złodziejskie portale mają tupet. Jak można kopiować ogłoszenia z escort, publikować je bez naszej zgody na swojej stronie i mówić, że to dla naszego dobra. Niezły początek, ciekawe co jeszcze wymyślą. Totalne dno! Lepiej uważać na nich i omijać szeroki łukiem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkur...na
link | zgłoś
2023-11-30
*::10f:*
Do roks plu s - To jest chamstwo totalne! Ukradliscie nasze zdjecia, nasze ogloszenia, zamieszczacie bez zgody nasze numery telefonow i zeby je usunac to żądacie haraczu 200zl???? I pieprzycie ze TO DLA WAS PORTAL, MY WAS LUBIMY A NIE JAK TEN WSTRETNY ESCORT TYLKO KASA KASA KASA???? Zglaszam dzis na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Z dala od roksa.plus
link | zgłoś
2023-11-30
*.207.165.*
"Nie jest w niczyim interesie reklamowanie pieniaczy i idiotow, frustratów na finiszu kariery, których nie stać na pare złotych, bo takie osoby zagrażają przede wszystkim Klientom i lepiej żeby ich nie było na roksie plus. " Jeżeli ktoś tak się odnosi do kobiet dzięki, którym tu flecie będziesz m [rozwiń/zwiń]
Dziewczyny zaniżają ceny i robią wszystko. No coś widać lubią się wynaturzać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Wkurzona
link | zgłoś
2023-11-30
*.102.244.*
Ten miesiąc jest ciężki. Oby grudzień był dla Nas lepszy DZIEWCZYNY. W tym zawodzie zawsze tak było i będzie że nie ma ciągłości i nie zarobi się dzień w dzień np 1000 zł. Jednego dnia się zrobi 5/10 a innego 0. Tak było jest i będzie. Co do tych ścierw co ciągną zaślimaczałe pały za 40 zł to w o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Roksa.plus
link | zgłoś
2023-11-30
*.102.244.*
Błędy ortograficzne na stronie, portal platyny dla "DIV" sorry kur#@ ale kto normalny zakładając stronę używa na dziewczyny określenia divy? Tylko debil z przerośniętym ego I małym kut@sem. Weryfikacja nr tel to jakoś żart ma być? 200 zł? Grabisz sobie koles. Zrobiłam screeny tego jak nas tutaj obra [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brigade
link | zgłoś
2023-11-29
*.173.226.*
Not good some girl tceacht u
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roksa.plus do Wkurzona12
link | zgłoś
2023-11-29
*.160.246.*
W ogóle mamy zamiar ograniczyć liczbę ogłoszeń do 1 per miejscowość. Już w tej chwili mamy taką funkcję, która 1 kliknięciem pokazuje wszystkie anonse dla tego samego numeru, więc dociekliwy klient może je “demaskować”. W bazie rekordowy numer ma prawie 70 ogłoszeń. Jeśli macie fajne pomysły, to śmi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona
link | zgłoś
2023-11-29
*:5278:5ad1:*
Ludzie każdy z was gada i wgl ale czy wy nie wiedziecie że w tym roku wgl w tym miesiącu jest ***owo dużo dziewczyn np ma ostanio po 1 na cały dzień rynek się *** albo *** wie co ja się trzymam jednej miejscowości bo tutaj mogę se zarobić nawet niech jest jeden na cały dzien ale chociaż coś pa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
roksa.plus
link | zgłoś
2023-11-29
*.160.246.*
Spokojnie. Wkrótce uruchomimy możliwość usunięcia bez opłat za aktywację. Nie jest w niczyim interesie reklamowanie pieniaczy i idiotow, frustratów na finiszu kariery, których nie stać na pare złotych, bo takie osoby zagrażają przede wszystkim Klientom i lepiej żeby ich nie było na roksie plus.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roksa złodzieje danych i zdjęć
link | zgłoś
2023-11-29
*.207.165.*
Jula zgłosić bo to jest kradzież danych. Zgłaszać usuwanie bo roksa i Dolores to cwaniaki. Liczą że się Escort zamknie a oni przejma pozycję. Tak się nie stanie. Sama masz prawo decydować gdzie chce mieć ogłoszenia. Wkurzona ale Ty nie rozumiesz tego wciąż tego biznesu a na pewno nie jesteś świe [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do roksa.plus
link | zgłoś
2023-11-29
*.207.165.*
Wy nie macie prawa bez zgody użytkownika zamieszczać danych. Mam napisane w ogłoszeniu wyraźnie, żeby nie kopiować danych i zdjęć. Roksa znikła i natychmiast się pomijam Escort i w ciągu dnia zaczęły dzwonić telefony także my sobie spokojnie bez waszego portalu poradzimy i to my chcemy decydować o t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona12
link | zgłoś
2023-11-29
*:3bba:90ca:*
Do Roksa.plus a skoro chcecie być lepsi i wgl od escort to dajcie w takim razie na małe miejscowości limit ogłoszeń że jak dziewczyna jest przejazdem w małej miejscowości i zasłania inne swoimi 40 ogłoszeniami to dajcie takim dziewczyną limit aby dodawały tylko dwa ogłoszenia bo serio jak od was dzw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Escort.pl Opinie