Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewa
link | zgłoś
2021-03-17
*.174.94.*
Dotyczy Sklepu W Brzegu Dolnym przy Alejach Jerozolimskich Lekceważenie obsługi nakazu noszenia maseczek przez klientów Przez to sklep dla mnie jest niebezpieczny i będę odradzać zakupy w tym sklepie wszystkim znajomym
brak
sklep niebezpieczny dla klientów stosujących się do zasad COVID
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2021-03-17
*.160.141.*
Wszystkie towary zakupione na wagę w biedronce w Świętochłowicach na zgodzie (marchew, pietruszka, seler, itp) po przyjściu do domu miały zawyrzona wagę o min 10 dekagramow, widać teraz zabrali się za oszukiwanie na wadze produktów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-03-16
*.11.143.*
Wprowadzacie w blad klienta i w konsekwencji czego jest stratny. Przyjechalam specjalnie po jajka w promocji, ktore zgodnie z cena w gazetce internetowej mialy wynosic 40 gr. - jajka w starym wycofanym opakowaniu. W sklepie w promocji byly tylko jajka za 55 gr. zgodnie z promocja w gazetce papierowe [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosława
link | zgłoś
2021-03-13
*.47.212.*
Jestem mieszkanka Rumi od powstania Biedronki przy ul.Starowiejskij stale robię tam zakupy.W ostatnim czasie powoli zaczęła zmieniać się obsługa sklepu.Nowe panie są zle nastawione w stosunku do klienta. Poprosiłam o 1/4arbuza i ku mojemu zaskoczeniu usłyszałam że mogę kupić jedynie1/2po co mi tyle! [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-03-13
*.225.207.*
Dzien dobry, Dzisiaj tj. 13.03.2021, godz. 7:30 w sklepie Biedronka przy ul Ślężnej we Wrocławiu chciałem zakupić płyn do odłuszczania AGD w kuchni firmy CIF. Na półce cena była napisana 6.45 zł. Przy kasie na rachunku wybiło cenę 16.45 zł. Złożyłem reklamację przy kasie. Została wezwana kierowniczk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-03-08
*.10.209.*
W dniu 8 marca w sklepie Biedronka na terenie Tychów zakupiłem gruszki pakowane w opakowaniu folojowym o wadze 1 kg.”konferencja”data/tydzień dostawy 07.03.2021.Proszę przedstawiciela sieci o odpowiedz skąd posmak na owocach środka który z pewnością nie ma nic wspólnego z aromatem gruszki pomimo um [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-03-06
*:65d1:9e68:*
Uważajcie na terminy . Wczoraj kupiłem o godzinie 22 „świeżą” rybę z terminem do wczoraj . Czyli z z 2 godzinnym terminem. Rano się zorientowałem , ale o wymianie nie ma mowy. Dymają nas jak chcą.
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kupujący
link | zgłoś
2021-03-05
*.172.236.*
Jedno wielkie oszukaństwo z voucherem! Z paragonem nie wymienią mleka, kierownictwo nie jest wulgarne wobec klienta! Nie robi sobie nic z tego że zgłasza się błąd! Nie polecam biedronki na ulicy Słowackiego koło banku GB w Piotrów Tryb. Oszukujecie starsze naiwne osoby
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2021-03-02
*.173.217.*
„Codziennie niskie ceny” w biedronce przy ulicy rokicińskiej w Łodzi to motto o ile można tak to nazwać powinno być zmienione na „Codziennie puste półki” pojechałem z siostra żeby kupić coś do jedzenia a tam niby jest wszystko a niema nic nawet zwykłej łagodnej zupki chińskiej tylko same ostre nie [rozwiń/zwiń]
Żadne
Obsługa ceny ilość i jakość towarów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2021-02-25
*.156.59.*
Biedronka przy Lotniczej we Wrocławiu-koszmar. Bałagan, kolejki. Kierownik - człowiek od 30 może ciut więcej bezczelny i pyskaty, nieprzyjemny w rozmowie. Dramat. Najgorszy ochroniarz - sierota która nie dopatrzy a oskarża ludzi o kradzież - nawet przeprosin nie ma ! skandal - uważajcie bo bezczelno [rozwiń/zwiń]
BRAK
WSZYSTKO W TYM SKLEPIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie