Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Julia
link | zgłoś
2021-04-27
*.232.30.*
Biedronka reklamuja vouchery ktore daje przy zakupach za 99 zł ale ten voucher trzeba wykorzystać w ciągu 2 dni no i oczywiście zakupy trzeba zrobic za 99zl i znowu voucher i tak dalej to jest smiechu warte
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2021-04-26
*.169.99.*
Biedronka w Warszawie Al.Jerozolimskie(SMYK).Co z tego,że proponują niższe ceny.jak przy kasie zostaniesz oszukany.Sprawdzajcie rachunek już przy kasie,bo możesz się póżniej rozczarować.
proponują niższe ceny
odrabiają przez oszustwa na kasie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
irek
link | zgłoś
2021-04-23
*.182.246.*
Parkując pod biedronką i nie korzystając z parkometru - Covid 19 - zrobiłem tylko zakupy w Biedronce - wezwanie do zapłaty 150 zł. Gdybym był prawnikiem, to by ich prawnicy mieli duży problem, a tak przestrzegam innych, bo to po prostu b....yci i z....eje. Ostrzegam. Gdzie tylko mogę zrobię im "pięk [rozwiń/zwiń]
B.....dyci w świeltle tzw. polskiego prawa wszystko jest super, a człowiek jest g...em.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-04-23
*.122.207.*
Często robię zkupy w Biedronce przy ulicy Andersa w Bydgoszczy.Chciałabym zwrócić uwagę, że mamy pandemię a wszystkie panie kasjerki na czele z p.kierownik noszą maski na brodzie.Jestem pracownikiem ochrony zdrowia i często stykam się z chorymi na Covid. Dlatego robiąc zakupy chciałabym cuć się bezp [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cloka
link | zgłoś
2021-04-16
*.150.165.*
Nie wiem dlaczego ziemia uniwersalna z biedronki nie nadaje sie do siewów warzyw i to od kilku lat?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2021-03-29
*:282d:b463:*
Biedronka” Katowice ul. Ułańska Na początku marca DUŻA reklama w telewizji zachęcała do zakupu masła w bardzo atrakcyjnej cenie pod warunkiem zakupu 3 szt. równocześnie. Pomyślałam więc dlaczego nie miałabym skorzystać. Dopiero w domu zorientowałam się, że zapłaciłam za to masło normalną cenę i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-03-29
*.173.40.*
Biedronka w Rzeszowie, koło ul. Warszawskiej. Pytając panią wykładająca produkty,czy może mi pomóc znaleźć jedna rzecz z gazetki tylko się odwróciła i odbąkneła, żeby szukać w koszach, nie znalazłam, wiec podeszłam jeszcze raz, ale zero chęci pomocy, nawet udawanej. Obiecałam sobie, ze już nie robię [rozwiń/zwiń]
Zero
Wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2021-03-23
*.134.103.*
Zastanawiam się po co jest tyle zwykłych kas, skoro nie można z nich korzystać płacąc kartą. Super,że są kasy samoobsługowe, dla kilku rzeczy,ale nie jak mam.pelen koszyk za 200zl+. Następnym razem jak usłyszę o kasie samoobsługowej,. gdzie przy takiej ilości tracę czas to koszyk zostawię na środku [rozwiń/zwiń]
Duży sklep
Nakaz kas samoobslugowych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2021-03-20
*:fbbc:554e:*
Taka sytuacja: Kasjerka nie przyjmuje zapłaty kartą, twierdzi że mają taki przykaz że tylko gotówką można płacić ponieważ od zapłaty kartą jest kasa samoobsługowa. Dziwne,tym bardziej w czasie gdy mamy pandemię i kartą jest chyba bezpieczniej. Biedronka Łaziska Średnie ul. Kościuszki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2021-03-17
*.135.194.*
Witam Jestem bardzo niezadowolona po dzisiejszych zakupach w Państwa sklepie. Chciałam skorzystać z promocyjnej oferty "farba do włosów Syoss + szampon 400ml za 1zł" W kilku sklepach szamponu brak. Obsługa nie zna odpowiedzi bądź odpowiada wymijająco: może jeszcze paleta z szamponem nie została roz [rozwiń/zwiń]
Nie spełniacie oczekiwań
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie