Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
klijent - pń
link | zgłoś
2020-06-19
*.21.48.*
Łamanie prawa przez " pseudo ochroniarzy" bo nazwać trudno inaczej ludzi, którzy ( o tym zastanawiamy się w kilka bloków - nie możliwe by " dobre bo polskie ) zatrudniało ludzi mających problemy ze wzrokiem, liczeniem do dziesięciu, wyroki lub problemy alkoholowe a co najistotniejsze łamiącym prawa [rozwiń/zwiń]
Pracownicy sklepu - wspaniali
ochrona poniżej zera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
flog2
link | zgłoś
2020-06-15
*.190.237.*
Problem dotyczy nie tylko biedronek ale innych marketów i sklepów obsługa w ogóle nie zwraca uwagi na ludzi bez maseczek mimo zwracanej uwagi zachowują się arogancko że to nie do nich należy .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2020-06-13
*.112.154.*
Sklep Biedronki w Pruszkowie przy ul. Sprawiedliwości 6 ok. godz. 12:15 w dniu 12 czerwca b.r. Butnie zachowująca się kasjerka posługująca się imieniem Ałła (stanowisko kasowe nr 1) uzurpuje sobie prawo i ma czelność przeszukiwać podręczny bagaż klienta, naruszając tym samym dobra osobiste. Zawezwa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2020-06-13
*.0.83.*
Kasa samobslugowa to porażka brak możliwości robienia zakupów ze swoją torbą kasa czyta to jako błąd trzeba czekać na pracownika,który musi odrywać się od pracy na kasie.
Ceny
Kasy, bałagan, mała ilość pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2020-06-10
*.173.96.*
W biedronkach jest syf!!!! W przeciągu miesiąca kupiłam brązowy ryż w woreczkach znajdowały się w nim żywe larwy???????? Dzisiaj 10-06-2020 kupiłam dwa opakowania sera podlaskiego w promocji i w jednym z nich była pleśń ser był ewidentnie przepakowany(na serach były te same daty)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek1
link | zgłoś
2020-06-09
*.156.135.*
Biedronka w Miasteczku śląskim to jakiś dramat: produkty przeterminowane nawet 4 dni stoją na półkach, olbrzymie kolejki i jedna kasa otwarta, pracowniczki nieuprzejme, bałagan nie do opisani.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2020-06-08
*.197.172.*
Bardzo marna jakośći gazetki interneyowe do ***
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zawiewdzina
link | zgłoś
2020-06-08
*.42.7.*
dziś kupiłam polędwicę wieprzową która miała nieprzyjemny, zapach. Opakowanie zamknięte, wyglądało jakoby produkt był świeżo włożony do lady. W domu po otwarciu stwierdziłam iż polędwica jest nieświeża. Odległość od sklepu spowodowała iż zrezygnowałam ze zwrotu produktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Idzi
link | zgłoś
2020-06-06
*.197.99.*
Już więcej nie pójdę do Biedronki bo układają tak towar,że klient nawet chyba i ten młodszy nie potrafi określić jaka cena dotyczy określonego towaru.Ostatnio kupiłem masło które zajmowało prawie całą półkę pod którym była cena śmietany. Przekonałem się o tym dopiero w domu kiedy przeglądałem parago [rozwiń/zwiń]
robicie ludzi w konia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2020-06-06
*.121.15.*
od wielu lat sklepy biedronka charakteryzują się bałaganem, brakiem cen przy produktach, kolejkami do jedynej czynnej kasy, olewaniem klientów przez obsługę pochowaną na zapleczu i oszukiwaniem przy płaceniu gdy okazuje się że naliczyła sie inna droższa cena. A ich kierownictwo od lat nic z tym nie [rozwiń/zwiń]
żadnych
brak cen przy produktach, produkty rozrzucone, tylko 1 osoba obslugująca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie